- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.341
bende diyorum ocağa kadar veririm plateslede sıkılaşmak için giderimolsun canım bende hafta sonları gitsem raziyimda benim adam ikna olacak gibi oluyor sonra hopp basa
geçmiş olsun canımNanem kekiğim ben baya hastaym bi de petekleri temizlttk bakıcı filan geldi eşimn abisi ertesi gün dayısı filan geldi baya yoğundm
alternatifim olmasa bendw giderdim canım ama burada koca bina sadece kadınlara ait daha rahat edebileceğim bi ortamAnnemle gidiyorum. Burada o konseptte bir yer zaten yok. Yeni açılacak belki yılbaşına onu bekliyoruz biz de. Başını bağlıyor uzun tunik giyip yapıyor sporunu ne yapacaksın sağlık için katlanıyor.
az olmuşda hastayken iştahın yokturMenüm
08.30 ilaç içmk için kahvaltı ettm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir
17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan
Su 2 lt
Spor yok hastaym kızlar hiç halim yok
Canım hem eğitim araştırma hem de üniversite de gittim. Ama özel hastaneden aldığım randımanı alamadım.varsa kendi bürosu olan birine git derim. Çok daha iyi takip ediliyorsun. Tabi yaklaşım çok önemli. Nisanda başında başladım diyetisyene ama hiç memnun kalmadım.gingercookkie canm ben sana bişey sorucaktm ben diyetisyene gitmek isyorum özel hastanede yok burada devlete mi araştırmaya mı gitmeli gerçi önce dahiliye ye gidiliyomuş beni yönlendirirler mi ki bu kiloyla
menude sıkıntı yok bence, çok geçmiş olsunKızlar menüm cok saçma annemlere gittik ki anne annemin ayağı şişmiş 15gun önce platin takıldı çok ağrısı vardı babamdan beni bırakıp ise gitmişti onu hastaneye goturdum onu beklerken saat 12:30oldu bende bir elma ile bi kutu süt içtim kahvaltı yapmadım
Öğle (14:00)
1kase tavuk çorbası
8yk karnabahar haşlama
Akşam(17:30)
Salata
1kase(5yk) kurufasulye
Su:1.5 az oldu
listeyi verip gönderiyorlar ben özele gittiğim halde deli ettiydi kadın beni ne destek ne motivasyon bidahs da tövbe ettim :)Canım hem eğitim araştırma hem de üniversite de gittim. Ama özel hastaneden aldığım randımanı alamadım.varsa kendi bürosu olan birine git derim. Çok daha iyi takip ediliyorsun. Tabi yaklaşım çok önemli. Nisanda başında başladım diyetisyene ama hiç memnun kalmadım.
Olsun canım kar kardiriyi akşamlar hanımlar spor salonu işi olmadı gittiğim yer tesettürlü lere uygun bi yer değildibende ordan aile yaşam merkezine gittim kayıtlar 1ocakta başlıyormuş o zamana kadar misafir üye olarak sadece hafta da bir günmüş hiç yoktan iyidir diye kaydımı yaptırdım
Kız elif degilmiydi yapan sendemi yapıyorsun bende de var da hic uyan yok dumanında kitabı var yok yok vallaVar canım kitabını almıştım bende bi ara onuda uyguladim oda güzel verdiriyor
İkna olacak gibi olunca git kayıt yaptırolsun canım bende hafta sonları gitsem raziyimda benim adam ikna olacak gibi oluyor sonra hopp basa
Geçmiş olsun canım bakıcı işini cizdunuz sanirimNanem kekiğim ben baya hastaym bi de petekleri temizlttk bakıcı filan geldi eşimn abisi ertesi gün dayısı filan geldi baya yoğundm
Afiyet olsun canımMenüm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir
17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan
Su 2 lt
Sabun yapcak bizdenWillkommen bei mein Führer. Heil hitler.
İnsaf et azıcık. Sen bizi yakında gaz odasına da koyarsın.
Devlet için önce endokrin bölümü canım illaki yönlendirir bmi ne çıkıyor seningingercookkie canm ben sana bişey sorucaktm ben diyetisyene gitmek isyorum özel hastanede yok burada devlete mi araştırmaya mı gitmeli gerçi önce dahiliye ye gidiliyomuş beni yönlendirirler mi ki bu kiloyla
akşam ywmemissin dileğim10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
1 dilim tahıllı ekmek
3:00 1kutu süt 1avuç leblebi
7, 1avuçdan az kuruyemiş
8, baharatlı yogurt
45 dk yürüyüş 4 bardak bitki çayı 2,5lt su
Canım hem karnabahar hem fasulye çok fenayimmenude sıkıntı yok bence, çok geçmiş olsun
Gayet güzel olmuş canımSabah8:30
2 dilim ekmek 2 kk peynir çay
Öğle 13:00
1 kase karnabahar yemeği 5 yk yoğurt
Akşam 18:00 1 kase kabak yemeği 4 yk yoğurt
Keşke ara ya bi Ogün koyabilseydin canimMenüm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir
17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan
Su 2 lt
gönderir canım benimgingercookkie canm ben sana bişey sorucaktm ben diyetisyene gitmek isyorum özel hastanede yok burada devlete mi araştırmaya mı gitmeli gerçi önce dahiliye ye gidiliyomuş beni yönlendirirler mi ki bu kiloyla
süper canım benim e olsa kardir vallabende diyorum ocağa kadar veririm plateslede sıkılaşmak için giderim
süper canim10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
1 dilim tahıllı ekmek
3:00 1kutu süt 1avuç leblebi
7, 1avuçdan az kuruyemiş
8, baharatlı yogurt
45 dk yürüyüş 4 bardak bitki çayı 2,5lt su
su spor yokmu güzellikSabah8:30
2 dilim ekmek 2 kk peynir çay
Öğle 13:00
1 kase karnabahar yemeği 5 yk yoğurt
Akşam 18:00 1 kase kabak yemeği 4 yk yoğurt
:) gece kanepe yat sen en iyisi enişteye yazık:)Canım hem karnabahar hem fasulye çok fenayim
canım mümkün değilde yarın 1kasım hedefini tuttururmuyum diye bi umutla az yedim işteOlsun canım kar kardir
Kız elif degilmiydi yapan sendemi yapıyorsun bende de var da hic uyan yok dumanında kitabı var yok yok valla
İkna olacak gibi olunca git kayıt yaptır
Geçmiş olsun canım bakıcı işini cizdunuz sanirim
Afiyet olsun canım
Sabun yapcak bizden
Devlet için önce endokrin bölümü canım illaki yönlendirir bmi ne çıkıyor senin
akşam ywmemissin dileğim
yani ekside misin canım artı eksi kaçsın onu yazarsan iyi olur fulyacım.listede olmadığın için aklımızda yok kilon
eksiyim kızlar. en son 88 dim. az ama buna da şükür napalım.Yani artı mı eksi mi kız.
korkuyorum ben senden dedim geçen hafta. niyeki dedin. bak nasıl haklıyım.Gelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
canım en iyisi bifit. çok iyi oluyor. tesettür de sıkıntı değil orda. ben gittiğim zaman tesettürlüler de vardı.iyi akşamlar hanımlar spor salonu işi olmadı gittiğim yer tesettürlü lere uygun bi yer değildibende ordan aile yaşam merkezine gittim kayıtlar 1ocakta başlıyormuş o zamana kadar misafir üye olarak sadece hafta da bir günmüş hiç yoktan iyidir diye kaydımı yaptırdım
cuma ödülünü kaldırsak miki bir hafta ogünün telafisiyle uğraşıyoruz resmen helede benim gibi abartan biri içşnGelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
cok gecmıs olsun cnım benım rabbım acıl sıfalar versınKızlar menüm cok saçma annemlere gittik ki anne annemin ayağı şişmiş 15gun önce platin takıldı çok ağrısı vardı babamdan beni bırakıp ise gitmişti onu hastaneye goturdum onu beklerken saat 12:30oldu bende bir elma ile bi kutu süt içtim kahvaltı yapmadım
Öğle (14:00)
1kase tavuk çorbası
8yk karnabahar haşlama
Akşam(17:30)
Salata
1kase(5yk) kurufasulye
Su:1.5 az oldu
yok canım ben evlenmeden once yapmıstım bendede bı suru kıtap varda ıste oyle sus dye beklıyorlar karaatya dukanOlsun canım kar kardir
Kız elif degilmiydi yapan sendemi yapıyorsun bende de var da hic uyan yok dumanında kitabı var yok yok valla
İkna olacak gibi olunca git kayıt yaptır
Geçmiş olsun canım bakıcı işini cizdunuz sanirim
Afiyet olsun canım
Sabun yapcak bizden
Devlet için önce endokrin bölümü canım illaki yönlendirir bmi ne çıkıyor senin
akşam ywmemissin dileğim
bi fit ne neresi canımeksiyim kızlar. en son 88 dim. az ama buna da şükür napalım.
korkuyorum ben senden dedim geçen hafta. niyeki dedin. bak nasıl haklıyım.
canım en iyisi bifit. çok iyi oluyor. tesettür de sıkıntı değil orda. ben gittiğim zaman tesettürlüler de vardı.
amin canım koca candır sen yapıcan genedeboyle durumlarda olan arada kalan anneye oluyor hala daha babama hoslanmayacagı bısey soylerken annemı elcı yaparız olan anneme olur
ınsallah cumaya kadar koruyabılır ve daha da eksıye dusebılırım verdıgım kılo baya bı bolunecek cunkum
ınsallah canım benım hepımız eksı oluruz o gune kadar
amin canım esımle ıkı zıt karakterde olsak benı cogunlukla sınırde etseAllah basımdan eksık etmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?