Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
1 dilim tahıllı ekmek

3:00 1kutu süt 1avuç leblebi

7, 1avuçdan az kuruyemiş

8, baharatlı yogurt

45 dk yürüyüş 4 bardak bitki çayı 2,5lt su

Kızlar menüm cok saçma annemlere gittik ki anne annemin ayağı şişmiş 15gun önce platin takıldı çok ağrısı vardı babamdan beni bırakıp ise gitmişti onu hastaneye goturdum onu beklerken saat 12:30oldu bende bir elma ile bi kutu süt içtim kahvaltı yapmadım

Öğle (14:00)
1kase tavuk çorbası
8yk karnabahar haşlama

Akşam(17:30)
Salata
1kase(5yk) kurufasulye

Su:1.5 az oldu

Annemle gidiyorum. Burada o konseptte bir yer zaten yok. Yeni açılacak belki yılbaşına onu bekliyoruz biz de. Başını bağlıyor uzun tunik giyip yapıyor sporunu ne yapacaksın sağlık için katlanıyor.
alternatifim olmasa bendw giderdim canım ama burada koca bina sadece kadınlara ait daha rahat edebileceğim bi ortam
Menüm
08.30 ilaç içmk için kahvaltı ettm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir

17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan

Su 2 lt
Spor yok hastaym kızlar hiç halim yok
az olmuşda hastayken iştahın yoktur

gingercookkie canm ben sana bişey sorucaktm ben diyetisyene gitmek isyorum özel hastanede yok burada devlete mi araştırmaya mı gitmeli gerçi önce dahiliye ye gidiliyomuş beni yönlendirirler mi ki bu kiloyla
Canım hem eğitim araştırma hem de üniversite de gittim. Ama özel hastaneden aldığım randımanı alamadım.varsa kendi bürosu olan birine git derim. Çok daha iyi takip ediliyorsun. Tabi yaklaşım çok önemli. Nisanda başında başladım diyetisyene ama hiç memnun kalmadım.

menude sıkıntı yok bence, çok geçmiş olsun

listeyi verip gönderiyorlar ben özele gittiğim halde deli ettiydi kadın beni ne destek ne motivasyon bidahs da tövbe ettim :)

Olsun canım kar kardir
Var canım kitabını almıştım bende bi ara onuda uyguladim oda güzel verdiriyor
Kız elif degilmiydi yapan sendemi yapıyorsun bende de var da hic uyan yok dumanında kitabı var yok yok valla
olsun canım bende hafta sonları gitsem raziyimda benim adam ikna olacak gibi oluyor sonra hopp basa
İkna olacak gibi olunca git kayıt yaptır
Nanem kekiğim ben baya hastaym bi de petekleri temizlttk bakıcı filan geldi eşimn abisi ertesi gün dayısı filan geldi baya yoğundm
Geçmiş olsun canım bakıcı işini cizdunuz sanirim
Menüm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir

17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan

Su 2 lt
Afiyet olsun canım
Willkommen bei mein Führer. Heil hitler.
İnsaf et azıcık. Sen bizi yakında gaz odasına da koyarsın.
Sabun yapcak bizden
gingercookkie canm ben sana bişey sorucaktm ben diyetisyene gitmek isyorum özel hastanede yok burada devlete mi araştırmaya mı gitmeli gerçi önce dahiliye ye gidiliyomuş beni yönlendirirler mi ki bu kiloyla
Devlet için önce endokrin bölümü canım illaki yönlendirir bmi ne çıkıyor senin
akşam ywmemissin dileğim

Sabah8:30
2 dilim ekmek 2 kk peynir çay
Öğle 13:00
1 kase karnabahar yemeği 5 yk yoğurt
Akşam 18:00 1 kase kabak yemeği 4 yk yoğurt
Gayet güzel olmuş canım
Menüm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir

17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan

Su 2 lt
Keşke ara ya bi Ogün koyabilseydin canim
gönderir canım benim

bende diyorum ocağa kadar veririm plateslede sıkılaşmak için giderim
süper canım benim e olsa kardir valla

süper canim

canım mümkün değilde yarın 1kasım hedefini tuttururmuyum diye bi umutla az yedim işte

yani ekside misin canım artı eksi kaçsın onu yazarsan iyi olur fulyacım.listede olmadığın için aklımızda yok kilon

Yani artı mı eksi mi kız.
eksiyim kızlar. en son 88 dim. az ama buna da şükür napalım.

korkuyorum ben senden dedim geçen hafta. niyeki dedin. bak nasıl haklıyım.

canım en iyisi bifit. çok iyi oluyor. tesettür de sıkıntı değil orda. ben gittiğim zaman tesettürlüler de vardı.

cuma ödülünü kaldırsak miki bir hafta ogünün telafisiyle uğraşıyoruz resmen helede benim gibi abartan biri içşn

cok gecmıs olsun cnım benım rabbım acıl sıfalar versın
yok canım ben evlenmeden once yapmıstım bendede bı suru kıtap varda ıste oyle sus dye beklıyorlar karaatya dukan

bi fit ne neresi canım
amin canım koca candır sen yapıcan genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…