Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper olmuş spor ama 1 saat artı 45 d. Daha etkili olurdu diye düşünüyorum.
Pilav kh pancar kh. Pek olmamış. Pancar yerine bir et ürünü daha iyi olurdu.

bacım ben öğlenleri evde olmayınca genelde sağlıklı şeylerle geçiştiriyorum
tahin pekmez 1 tatlı kaşığı ağzım tatlansın diye:)
düşününce bende vazgeçtim zati iyidir cuma ödülü:)

Endokrrine gideym bari bmi 28 miş

İyi geceler hanımlar
Bugün ya ben sakarim yada bu ara talihsizlikler beni buluyor
Akşam wc de mahsur kaldım dokuz saat açmaya çalıştım yok eşime sesleniyorum oda dusunuyor tv açıktı kızım pesimden gelmesin diye bütün kapılarda kapalıydı sesimi duyurabilene aşk olsun benim adam merak edip gelmese dahada kalirdim herhalde bundan sonra telefonla gidecem wc ye
Ay o değilde iyiki eşim vardı evde o olmasa ne olurdu halim bilmiyorum kızım la tek olsaydık ne yapardım bilmiyorum neyse onu atlattij

Bu sefer de termos bardak takı yeşil çayı üzerime doktum

Pilav dışında iyi güzel cnm spor su super
herhangi bi liste mi uyguluyorSun meyve suyu içmek yerine kendisini ye bence mesela bir portakal ile oldukça doymamiza rağmen bir bardak portakal suyunu elde etmek için 3_4 portakal gerekiyor

Kızlar benim menüm yok bugün yoğurt yedim

Akşamda tam spora başlıcam görümcem geldi
Biraz önce gittiler.
Şimdi başlıcam 45 dk yaparım
Fazla yapamam heralde, benimde boğazlarım yanmaya başladı
geçmiş olsun abla ballı zencefil fayda eder

çok haklisin canım ben ozelede gitiim akupunktur için hemde diyetisyenini oda elime liste verip gönderiyordu özel devletten ziyade iyi bi diyetisyen önemli

semplice_signora 1 sen 2 zaten

hayır olsun canım
benim koca gay miş şaka şaka :) dünya ne kadar küçükmüş bugün anladım çok sevdiğim çatlak bi arkadaşım vardı yıllar yıllar önce meğer üst sokağomızda oturuyormuş ve hiç karşılaşmamışız şimdiye kadar

Çilginsin valla sen ilk okudum hııı nasıl yani modunda oldum karislasmayinca olmuyor canım valla bende buraya ilk taşındığında apartmandaki komşularimla karşılaşmak için baya çaba sarf ediyordum ama yok hala daha karşı komşumla birbirimize gelip gideriz onun dışındakileri taş catlasin bir elimin parmak larını gecmez karşılaşmamız 3 sene olacak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…