- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.401
Sağol canım amincok gecmıs olsun cnım benım rabbım acıl sıfalar versın ki
yok canım ben evlenmeden once yapmıstım bendede bı suru kıtap varda ıste oyle sus dye beklıyorlar karaatya dukan
Canım sabah ki nasildi değişik olmuş kabak filan hem çorba hem ekmek olmasa iyiymis 4.5dlm ekmek eder öğlensabah 08.40
3 yk yulaf ezmesi, 2 yk chia, 3 yk yoğurt, 150 gr balkabağı püresi, 1 tk kabak çekirdeği ve 2,5 cevizle hazırlanmış lapa
öğlen 13.00
3 kepçe çorba
2 biber
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara 16.00
2 kuru kayısı
1 kuru incir
5 badem, 2 fındık
akşam 19.45
bulgurlu sebze yemeği
2 yk yoğurt
salata
150 mlt nar-portakal suyu (katkısız)
1 avuç antepfıstığı
2 lt su, 40 dk yürüyüş
Abla nasıl dursun sadece yoğurtla maşallah bgecmis olsun taze zencefil kaynat ic vede tavuk çorbası kerevizli birebirKızlar benim menüm yok bugün yoğurt yedim
Akşamda tam spora başlıcam görümcem geldi
Biraz önce gittiler.
Şimdi başlıcam 45 dk yaparım
Fazla yapamam heralde, benimde boğazlarım yanmaya başladı
Bende girmiştim uyduruk bir terazi sanirsin depoda kullanılan cinsten birde obezin önde gideni bir diyetisyen Yaw bende manken değildim ama niye geldin dedi yüzüme bu kalça genetik senin kilonda birşey yok dedi liste verdi gönderdiYaklaşımdan kastım da o zaten. En son gittiğim kişi benden bile kiloluydu. Bu insana hiç ilham vermiyor. Artı benim verdiğim kiloları kendi başarısı olarak kabul ediyordu zaten ben de buna katlanamadım. Sen sadece bana bir liste verip bana yol gösteriyorsun. Tüm hafta nefsimi terbiye eden ve fazladan kalori yakmak adına spor salonunda sırtından ter süzülen benim. Sen benim başarımı sahiplenemezsin. Yanlışsam söyleyin.
Bitki çayı falan içiyomda cnm şimdi bide taylot içtim en azından halsizlik olmasın
Sağol babyolsun canım kısmetin buymuş inş iyi olursunuz hep
anladım canım inş kadının evi iyice batmamıştır yazık valla
tombiş değilmişsin o zaman normal yani
anaaam
güzel menü suyu da iç canım afiyet olsun
ekmekler fazla gibi elifim afiyet olsun
sporda olaydı keşke
olsun sağlık olsun geç olsun güç olmasın dileğim
güzel menü afiyet olsun tatlım
spor yok sanırım?
o da güzel
hasta menüsü olarak güzel afiyet olsun ponim
geçmiş olsun tekrar
değişik olmuş menü
tahin sırf susam yağı dikkat et
spor güzel
olsun canım neyseki ödem kalmaz cumaya kurufasulyeden
annene de çok geçmiş olsun
eksi eksidir az olsun öz olsun fulyacım gayet güzel
yok yaa yemeyiver biz napak aaa şuna bak yaa
evet pilav arkadaşta olduğum için oldu
kız sabah onu nasıl yedim iğrenç geliyor kulağa
bir de aksamki antep olmasaymış bence canım
spor güzel afiyet olsun
abla arkadaşımdaydım bir şey yiycektim yoğurt yiyem dedim eksi ev yoğurduydu yiyemedim pilavdan aldım başka bir şey yoktu valla. az yediim ama cezaysa tamam napalım yaparız.
tamam abla yap sporunu
inş şifayı kapmamışsındır
Kan değerlerinde bi baktır ablaKız ben hep üşüdüğüm için kolay kolay terlemiyom
Hadi ben kaçtım şimdilik
Kilolu çıkıyor 28 canım yönlendirirler seni diyetisyeneEndokrrine gideym bari bmi 28 miş
Hay Allah geçmiş olsunİyi geceler hanımlar
Bugün ya ben sakarim yada bu ara talihsizlikler beni buluyor
Akşam wc de mahsur kaldımdokuz saat açmaya çalıştım yok eşime sesleniyorum oda dusunuyor tv açıktı kızım pesimden gelmesin diye bütün kapılarda kapalıydı sesimi duyurabilene aşk olsun benim adam merak edip gelmese dahada kalirdim herhalde bundan sonra telefonla gidecem wc ye
Ay o değilde iyiki eşim vardı evde o olmasa ne olurdu halim bilmiyorum kızım la tek olsaydık ne yapardım bilmiyorumneyse onu atlattij
Bu sefer de termos bardak takı yeşil çayı üzerime doktum
Devlette o kadar ayrıntılı bir olcum yok canım eski tip tartı boy kilo sadeceBenmki biraz kas yağ oranlarımı kan değerlerimi ölçtürmek için yoksa burada motivasyonum iyi
bugün öğrendiğim bi haberle şok oldum