- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.441
Aman boşver bi tane sağlam varsa yeter deli deliyi gorunce sopasını saklar misali ben biraz dışardan suratsizim o yüzden yanasmiyorlar zaten amanda yanaşmasınlarkız kocanın totoda pireler ucusuyor adam rüyalar aleminde hiç bulasmaya niyetim yok ona
hahaha kız senin gene nedenlerin var benimkilerle hiç sorun olmadı 3 sene oldu bi hosgeldine bile gelmedilerbebeğim oldu onada gelmediler 10 daire var sadece 1 çalışan bir. Bayan oda her zaman gitmiyor ise 3 geldi sadece onlardan da bi karşı komşum kafa dengi digerleriyle gelip gitmen olmadı her gordiklerinde beni bi sanada gelemedik oluyor
Gündüz gözüyle atiyim babyat bebeğim bakalım meulerebekliyorum.
hayırlısı canım bi başla bakalım ısınma olur ocağa kadar.
Afiyet olsun canım sporunu da okudum çok iyi.
hastasın da acsin kız meyve yeseydin bari vitamin alsaydin geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Afiyet olsun bence güzel menü
Pilav yasak kız okumadın mi :) afiyet olsun. Sporda maşallah.
Afiyet olsun canım lapa yi kendin mi hazırladın kafana göre? Antep fıstığı fazla olmuş saatte geç.
Afiyet olsun yoğurt günün.
haklısın valla. devlet hastanelerinde herkese aynı listeyi verip yolluyor lar. Özelde de İnsan ilgi alaka bekliyor ama tirt ben bi kez gittim daha da gitmem.
anam noliy kiz sana böyle 9 saatmi kaldin dakikami :) yanmadin inşallah.
iyi geceler canım.
vayy harika.
baya şok oldum ilk kelimelerde öyle kız denk gelmeyince nerden biliceksin.
Yok yok hiç niyetim yok zatendiyetisyene gel genetik kalcaAllah im gönderiyon takip et yarabbim.
sorma ya bende her usudugumde çocukları düşünüyorum üşüyorlar diye
küçükken yatakta usudugumde annemle babamı kıskanır dim kızŞimdi de çocuklara üzülüyorum üşüyorlar diye bana bi rahat yok
Ay hiç bulaşma bacim o triplilere benden söylemesi.
:) bu espride bdv kaldı bende anam kocası sıkıntılı ne çok kadın varmış ordan öğrendim
yarın kesin eksiler geliyor kabak salata en az 600g götürür ahanda yazdım burayaBu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 kupa şekersiz ıhlamur çayı
Öģlen 13.30
1 kase kabak yemeği
1 kade yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 16.30
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Akşam 19.00
Bol salata
2 litre su
40 dk yürüyüş
Akla bak aklını seveyim :) benimkini parkrden topladım yarim saat önceİyi geceler tatlım
bu gece sık sık uyanirim ben zaten uyku tulumu var 2 de bi ince bir kalın battaniye var üzerinde ama çok acıyor ustunubazen bende ustu açık yatarım ya ayağımı dışarda bırakırım üşüyüp uyanayimda kızın ustunu orteyim diye ama bugün bi ısınmadi ayaklarim dışarda bırakıp yatayim
Somon cok güzel kilo verdiriyor daha fazla yiyebilirsiniz hilalim menü güzelAnam alıntılar gitti
Kızlar artılar fena menüler genelde güzel. Bi fulya ablanin kahvaltı değişik gelditartı durumum kötü erdem eve geldiğinde bile saat 10 bucugu geçiyordu gidip alamam pazar gunu alırız zaten gidicez dedi. Yarın kardesime sorucam musaitse getirsin. Durumum suan nedir bilmiyorum yani menumude yazayim
Sabah 11
2 yumurta peynir ve dereotuyla omlet
5 6 tane ceri domates
Öğle 15
100 gr civarı somon
Salata
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
olur canım seninlede baslayıp uc haftalık bi yarisa girelim bu hafta @kkkmevsim5 kamileyi bi yenip kendine getiriyimBennolabilirim canım.
3 hafta kapışalım.
Bu hafta iyi rskip olamam ama sonrski haftalar iddalıyım.
Megkuşum tırstım.
İşi ciddi tutmak lazım.
Csnım kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha güzel olur. Kaşaf peyniti çok yaģlı.
Elif süper.
Bdnim mrnülere benzemiş.
Ayçs kaya ile güzel kilo verenler ćok.
Menü güzel afiyet olsun.
Ponim ne oldu geçmiş olsun.
Benlik de ponim.
Ekmek bolsa ben oradayım.
Afiyet olsunm
Biraz olmamış bu dilek.
Geçmiş olsun canım.
Bazen evdrki hesap çarşıya uyumuuor.
Çok fazla bence.