- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.461
Başınız sağolsunSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
abla 72,5 la ayrıldım iki kilodan fazla varSen izine kaçla çıktıydın tatlım
Bak elini çabuk tut yoksa listede yer kalmaz
oh oh bol bol ekmekMenüm
Saat 8
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 12:30
2 dilim tam bugday ekmekten tost
2 kk peynir tost in içine
Yeşil çay
Saat 17:30
8 kaşık etli taze fasulye
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor henüz yok
Ayça KAYA 4 dilim ekmek vermiş diyetin de deniyim dedim.
hahaha daha beni yiyceni dusunuyon sen nasıl yenecen beniHemde nasıl yumuşacık bir kalp
Çıkarma canım evde leslie filan yapbcok soğuk hava
sen öyle san baby hafi bakalım seni çiğ çiğ yiyecegim
güzel yine tatlımSabah8:30
2 dilim ekmek 2 kk peynir çay
Öğle 13:00
1 kase karnabahar yemeği 5 yk yoğurt
Akşam 18:00 1 kase kabak yemeği 4 yk yoğurt
Azcık dengesiz olmusMenüm
08.30 ilaç içmk için kahvaltı ettm
1 d ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
1 kk peynir
17.00
3 yk bulgur
1 kase yğurt
Yeşil soğan
Su 2 lt
Spor yok hastaym kızlar hiç halim yok
ay ben bu tahin pekmezi hiç sevmem10:30 bir elma
5,6 közlenmiş biber
Biraz peynir
domates
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
1 dilim tahıllı ekmek
3:00 1kutu süt 1avuç leblebi
7, 1avuçdan az kuruyemiş
8, baharatlı yogurt
45 dk yürüyüş 4 bardak bitki çayı 2,5lt su
geçmiş olsun bak bak seeeeen azcık bişey yiyip yenecek teeee akşam kuru ne İş bana çok kırdılar geçen haftaKızlar menüm cok saçma annemlere gittik ki anne annemin ayağı şişmiş 15gun önce platin takıldı çok ağrısı vardı babamdan beni bırakıp ise gitmişti onu hastaneye goturdum onu beklerken saat 12:30oldu bende bir elma ile bi kutu süt içtim kahvaltı yapmadım
Öğle (14:00)
1kase tavuk çorbası
8yk karnabahar haşlama
Akşam(17:30)
Salata
1kase(5yk) kurufasulye
Su:1.5 az oldu
oh oh ne ala yeye sistim deeCanım hem karnabahar hem fasulye çok fenayim
bencede yapmayalımcuma ödülünü kaldırsak miki bir hafta ogünün telafisiyle uğraşıyoruz resmen helede benim gibi abartan biri içşn
Aksam pilav ciksmenüm
sabah 11
1 bardak süt
öğle 14.30
light ton balıklı salata ton küçüklerdendi
akşam 17.00
4 yk pilav
1 yk yoğurt
5 yer fıstığı
19.00
1 yk pişmiş pancar
3 lt su
1 saat + 30 + 15 dk yürüyüş
Ciha neeeesabah 08.40
3 yk yulaf ezmesi, 2 yk chia, 3 yk yoğurt, 150 gr balkabağı püresi, 1 tk kabak çekirdeği ve 2,5 cevizle hazırlanmış lapa
öğlen 13.00
3 kepçe çorba
2 biber
tambuğday unundan yufka (1,5 dilim ekmek kadar)
ara 16.00
2 kuru kayısı
1 kuru incir
5 badem, 2 fındık
akşam 19.45
bulgurlu sebze yemeği
2 yk yoğurt
salata
150 mlt nar-portakal suyu (katkısız)
1 avuç antepfıstığı
2 lt su, 40 dk yürüyüş
Yine açsın aç ablaaaaaKızlar benim menüm yok bugün yoğurt yedim
Akşamda tam spora başlıcam görümcem geldi
Biraz önce gittiler.
Şimdi başlıcam 45 dk yaparım
Fazla yapamam heralde, benimde boğazlarım yanmaya başladı
Ay kendi şişman olan biri nasıl diyetisyen olurkiiiiYaklaşımdan kastım da o zaten. En son gittiğim kişi benden bile kiloluydu. Bu insana hiç ilham vermiyor. Artı benim verdiğim kiloları kendi başarısı olarak kabul ediyordu zaten ben de buna katlanamadım. Sen sadece bana bir liste verip bana yol gösteriyorsun. Tüm hafta nefsimi terbiye eden ve fazladan kalori yakmak adına spor salonunda sırtından ter süzülen benim. Sen benim başarımı sahiplenemezsin. Yanlışsam söyleyin.
noldu beyaaaabugün öğrendiğim bi haberle şok oldum
maşallah maşallahişte o yüzden iyki evliyiz hacı :)
GüzelBu günkü menüm.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
1 kupa şekersiz ıhlamur çayı
Öģlen 13.30
1 kase kabak yemeği
1 kade yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara 16.30
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Akşam 19.00
Bol salata
2 litre su
40 dk yürüyüş
Güzel canımAnam alıntılar gitti
Kızlar artılar fena menüler genelde güzel. Bi fulya ablanin kahvaltı değişik gelditartı durumum kötü erdem eve geldiğinde bile saat 10 bucugu geçiyordu gidip alamam pazar gunu alırız zaten gidicez dedi. Yarın kardesime sorucam musaitse getirsin. Durumum suan nedir bilmiyorum yani menumude yazayim
Sabah 11
2 yumurta peynir ve dereotuyla omlet
5 6 tane ceri domates
Öğle 15
100 gr civarı somon
Salata
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
beni yenersen sadece regl yüzünden yenersin bikaç gün içinde olacam yoksa avucunu yalarsinAman boşver bi tane sağlam varsa yeter deli deliyi gorunce sopasını saklar misali ben biraz dışardan suratsizim o yüzden yanasmiyorlar zaten amanda yanaşmasınlar
Gündüz gözüyle atiyim baby
Yok yok hiç niyetim yok zaten
Allah evlerden irak etsin
yarın kesin eksiler geliyor kabak salata en az 600g götürür ahanda yazdım buraya
Akla bak aklını seveyim :) benimkini parkrden topladım yarim saat önce
Somon cok güzel kilo verdiriyor daha fazla yiyebilirsiniz hilalim menü güzel
olur canım seninlede baslayıp uc haftalık bi yarisa girelim bu hafta @kkkmevsim5 kamileyi bi yenip kendine getiriyim
Kızım sen hiç uyumuyonmuuuuGünaydın çayı koydum millet ortalığı topladım gelen koysun çayını bu saatte ne mi yapıyorum inanmazsiniz eksi kayadan ekmek mayaların tam buğday
sabah öğle çok aralikliGunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
08.30 iki yumurta, 8 zeytin,peynir
11.30 1 yumurta,1 avakado,1 dilim ekmek (yumurta fazla gelebilir,cocuklara makarna yaptim yiyemicem icin en basit o geldi)
15.00 1 kucuk armut,yarim elma,yogurt
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
basınız sağolsun canımSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
Günaydın herkese tartıda çok üzüldüm bugün acayip artıdaym anlamıyorm niyee
Günaydınlarrr.
Herkese musmutllu gün geçirmesi dileyiğle.
Günaydinnn millet
Günaydın canlar
Günaydın kızlar
Biz daha yeni uyandık
kızımla yatakta bogusuyoruZ yolmadik saç bırakmiyor cadi
Gunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
11.30 1 yumurta,1 avakado,1 dilim ekmek (yumurta fazla gelebilir,cocuklara makarna yaptim yiyemicem icin en basit o geldi)
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
Selam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
aslında yapmayıp bi leslie patlatan nasılda güzel olurdu cimcime
bugün 1kasım yeni ay bize bol eksiler getirsin inşallah, Ekim ayı hedefini tutturan varmı kızlar ben cumaya göre 1kiloula tutturamadım lakin ekimde tam 5kilo vermiş bulunmaktayım hiç fena değil
ben 70 altında daha zorlanıyorum kilo vermekte o yüzden bu ay büyük hedefim yok 66 hedefliyorum 65 zorlayacam ama
ben kaçayım okul koşturması başkalasın öğleden sonra anneme geçicem akşama burdayım öpüldünüz
Aksam pilav ciks
Aynen canım çok haklisiniyi düşün iyi olsun oluyo bazen her şey üst üste geliyor, bi sadaka ver canım
Napim canım benim ki ustunu hic ortmuyor bende böyle bi cozum bulduminanmıyorum ana yüreği işte neleri düşünmüş
Sağol canim benim Sizin enerjiniz bana yansıyor kaşar peyniri diğer peynirlere gore daha çok kalsiyum içeriyor canım bazı günler yiyorum kahvaltidaBennolabilirim canım.
3 hafta kapışalım.
Bu hafta iyi rskip olamam ama sonrski haftalar iddalıyım.
Megkuşum tırstım.
İşi ciddi tutmak lazım.
Csnım kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha güzel olur. Kaşaf peyniti çok yaģlı.
Elif süper.
Bdnim mrnülere benzemiş.
Ayçs kaya ile güzel kilo verenler ćok.
Menü güzel afiyet olsun.
Ponim ne oldu geçmiş olsun.
Benlik de ponim.
Ekmek bolsa ben oradayım.
Afiyet olsunm
Biraz olmamış bu dilek.
Geçmiş olsun canım.
Bazen evdrki hesap çarşıya uyumuuor.
Çok fazla bence.
Çok az mefkuşum.
Tüm gün nasıl durdun.
Geçmiş olsun canım.
Bazen aksilikler üat üste gelebiliyof.
Aynen elifim.
Bakalım ekmek ters tepecekmi.
Hilalım menü güzel.
Tartıyı da hafts içi alnaya çalîş.
Maşallah çok neşelisin
Renk kattın takım.
Burdako halini gorseler sok olurlar deseneAman boşver bi tane sağlam varsa yeter deli deliyi gorunce sopasını saklar misali ben biraz dışardan suratsizim o yüzden yanasmiyorlar zaten amanda yanaşmasınlar
Gündüz gözüyle atiyim baby
Yok yok hiç niyetim yok zaten
Allah evlerden irak etsin
yarın kesin eksiler geliyor kabak salata en az 600g götürür ahanda yazdım buraya
Akla bak aklını seveyim :) benimkini parkrden topladım yarim saat önce
Somon cok güzel kilo verdiriyor daha fazla yiyebilirsiniz hilalim menü güzel
olur canım seninlede baslayıp uc haftalık bi yarisa girelim bu hafta @kkkmevsim5 kamileyi bi yenip kendine getiriyim
Gunaydon canım ekmek aşkınaGünaydın çayı koydum millet ortalığı topladım gelen koysun çayını bu saatte ne mi yapıyorum inanmazsiniz eksi kayadan ekmek mayaların tam buğday
sende öylesin canimay tövbeeee
bombe menüüü
çok tatlısııınn merveee
menü güzel ama tartıı
neşen daim olsun dilek :)
ay alemsin baharr
Günaydın herkese tartıda çok üzüldüm bugün acayip artıdaym anlamıyorm niyee
Günaydinnn millet
Günaydın hanımlar menu güzel canımGunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
Basiniz sağolsunSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
Günaydın cnakmGünaydın canlar
gorusuruz tatlım bende market alışverişine cikcan ama kızla nasıl olacak bilmiyorumben kaçayım okul koşturması başkalasın öğleden sonra anneme geçicem akşama burdayım öpüldünüz
tebrikler ablamEvetttt kızlar ay sonu hedeflerine ulaşıldımı
Önümüzdeki ay için yeni hedeflerde gelsin
Ben ekim ayına 88.5 la başladım 82 le bitirdim
6.5 kilo gitmiş oldu hedefim tuttu ama hayalim olmadı. buda 1 hafta sabit kaldığım için olmadı
Bu ay hedefim -5 yani 77 ama 76 olursam daha mutlu olacam
Hadi bakalım bismillah deyip yani ay'ımıza başlıyalım
Tebrikler süperGÜNAYDIN KUZULAAAAAARRRRRRRRR
SABAH TARTILDIM ARTILARDAN KURTULMUŞUM SABİTİM OHH
Sağol cnm seninde hedefini alalımtebrikler ablam
85 olsun abla ama ben 82-83 zorlayacagimSağol cnm seninde hedefini alalım
Bi yere not etki unutmayasın
Aynen valla üst ortmekten uyku uyuyamiyor uz.bebeler yangın Ayşe üstlerini ince örtsen açıveriyolsr
uyku tulumu çok terletiyor ya benimki istemiyor ilk 2 sene giydirdim de bu sene giymiyor kaçıyor görünce vazgeçtim bende. İyi fikir mis Kiz bende ayağımi disarda bırakayim :)İyi geceler tatlım
bu gece sık sık uyanirim ben zaten uyku tulumu var 2 de bi ince bir kalın battaniye var üzerinde ama çok acıyor ustunubazen bende ustu açık yatarım ya ayağımı dışarda bırakırım üşüyüp uyanayimda kızın ustunu orteyim diye ama bugün bi ısınmadi ayaklarim dışarda bırakıp yatayim
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.Anam alıntılar gitti
Kızlar artılar fena menüler genelde güzel. Bi fulya ablanin kahvaltı değişik gelditartı durumum kötü erdem eve geldiğinde bile saat 10 bucugu geçiyordu gidip alamam pazar gunu alırız zaten gidicez dedi. Yarın kardesime sorucam musaitse getirsin. Durumum suan nedir bilmiyorum yani menumude yazayim
Sabah 11
2 yumurta peynir ve dereotuyla omlet
5 6 tane ceri domates
Öğle 15
100 gr civarı somon
Salata
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
ben okuyayım çok kuvvetlidir :) şaka tabisi. sana bisey diyim mi baban okusun söyle babam bana okuyunca iyi oluyorum inan. Hele dedem okuyunca hafiflerdim nur içinde yatsın ilk aşkım benim.kendime okuyorum canım da fayda etmiyor nefesi kuvvetli biri annca paklar
Beni
iyi geceler canım
eksi olman güzel canim. Menünde güzel arada bol yumurta oluyor olsun zararı yok.Gunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
basınız sağolsun canım. İnşallah problemler hafiflemistir. Kaldığı yerden devam.Selam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
oo 5 kilo mükemmelsin bebek. İnşallah hedefine ulaşırsinbugün 1kasım yeni ay bize bol eksiler getirsin inşallah, Ekim ayı hedefini tutturan varmı kızlar ben cumaya göre 1kiloula tutturamadım lakin ekimde tam 5kilo vermiş bulunmaktayım hiç fena değil
ben 70 altında daha zorlanıyorum kilo vermekte o yüzden bu ay büyük hedefim yok 66 hedefliyorum 65 zorlayacam ama
oo çok iyi.GÜNAYDIN KUZULAAAAAARRRRRRRRR
SABAH TARTILDIM ARTILARDAN KURTULMUŞUM SABİTİM OHH
bu sene ne yapıyorlar anlamadım biz geri almadık hayırlısı 2 saatte baya fazla olmuş mefkusum.
kaçtı hedefim acep.Evetttt kızlar ay sonu hedeflerine ulaşıldımı
Önümüzdeki ay için yeni hedeflerde gelsin
Ben ekim ayına 88.5 la başladım 82 le bitirdim
6.5 kilo gitmiş oldu hedefim tuttu ama hayalim olmadı. buda 1 hafta sabit kaldığım için olmadı
Bu ay hedefim -5 yani 77 ama 76 olursam daha mutlu olacam
Hadi bakalım bismillah deyip yani ay'ımıza başlıyalım
Hoşgeldin tatlımkızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?