- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.481
Motive amacli neden olmasin canim ama kaptanimiz berilce karar verir:)olur derseniz dünkü menümü paylaşarak başlarım cuma da ek liste yaparım.
Super canim tebrikler:)Kizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek
seni anlıyorum tiytil kardeşkızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
azıcık hoplama Zıpla en sevdiğin kitabın en sevdiğin bölümünü oku sesin duyup rahatladigin birini ara yada bi kahve al manzara bul kendine yudumla kahveninSelam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Havalar soguk spor yapamiyorum da bende durumlar kotu
limoni biraz tartiyi almadığı için trip atıyorum ama oda haklı istegüzel canısı eşinle aran nasıl
sagol canim halletmeye calisicamBennolabilirim canım.
3 hafta kapışalım.
Bu hafta iyi rskip olamam ama sonrski haftalar iddalıyım.
Megkuşum tırstım.
İşi ciddi tutmak lazım.
Csnım kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha güzel olur. Kaşaf peyniti çok yaģlı.
Elif süper.
Bdnim mrnülere benzemiş.
Ayçs kaya ile güzel kilo verenler ćok.
Menü güzel afiyet olsun.
Ponim ne oldu geçmiş olsun.
Benlik de ponim.
Ekmek bolsa ben oradayım.
Afiyet olsunm
Biraz olmamış bu dilek.
Geçmiş olsun canım.
Bazen evdrki hesap çarşıya uyumuuor.
Çok fazla bence.
Çok az mefkuşum.
Tüm gün nasıl durdun.
Geçmiş olsun canım.
Bazen aksilikler üat üste gelebiliyof.
Aynen elifim.
Bakalım ekmek ters tepecekmi.
Hilalım menü güzel.
Tartıyı da hafts içi alnaya çalîş.
Maşallah çok neşelisin
Renk kattın takım.
sagol baharcimAman boşver bi tane sağlam varsa yeter deli deliyi gorunce sopasını saklar misali ben biraz dışardan suratsizim o yüzden yanasmiyorlar zaten amanda yanaşmasınlar
Gündüz gözüyle atiyim baby
Yok yok hiç niyetim yok zaten
Allah evlerden irak etsin
yarın kesin eksiler geliyor kabak salata en az 600g götürür ahanda yazdım buraya
Akla bak aklını seveyim :) benimkini parkrden topladım yarim saat önce
Somon cok güzel kilo verdiriyor daha fazla yiyebilirsiniz hilalim menü güzel
olur canım seninlede baslayıp uc haftalık bi yarisa girelim bu hafta @kkkmevsim5 kamileyi bi yenip kendine getiriyim
Kız bu saatte delirdinmiGünaydın çayı koydum millet ortalığı topladım gelen koysun çayını bu saatte ne mi yapıyorum inanmazsiniz eksi kayadan ekmek mayaların tam buğday
aha Bitane daha deligünaydın
uyandım kocanın tıngırdamasına. geri yatcam ama horoz gibi ne dikilem
sagol busem bulcam bi careay tövbeeee
bombe menüüü
çok tatlısııınn merveee
menü güzel ama tartıı
neşen daim olsun dilek :)
ay alemsin baharr
Görüşürüz busemben geri zıbarmaya çalışcam
byeee :))
günaydın canım moral bozma spordandir canımGünaydın herkese tartıda çok üzüldüm bugün acayip artıdaym anlamıyorm niyee
günaydın elifcimGünaydınlarrr.
Herkese musmutllu gün geçirmesi dileyiğle.
Günaydın ablammGünaydinnn millet
afiyet olsun canım öyle çok olmamış yumurta hemf protein sorun degil bence :)Gunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
08.30 iki yumurta, 8 zeytin,peynir
11.30 1 yumurta,1 avakado,1 dilim ekmek (yumurta fazla gelebilir,cocuklara makarna yaptim yiyemicem icin en basit o geldi)
15.00 1 kucuk armut,yarim elma,yogurt
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
basın sağolsun canımSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
günaydın tatlımGünaydın canlar
maşallah kız baya vermissin darısı kasım ayına :)bugün 1kasım yeni ay bize bol eksiler getirsin inşallah, Ekim ayı hedefini tutturan varmı kızlar ben cumaya göre 1kiloula tutturamadım lakin ekimde tam 5kilo vermiş bulunmaktayım hiç fena değil
ben 70 altında daha zorlanıyorum kilo vermekte o yüzden bu ay büyük hedefim yok 66 hedefliyorum 65 zorlayacam ama
görüşürüz canımben kaçayım okul koşturması başkalasın öğleden sonra anneme geçicem akşama burdayım öpüldünüz
günaydın canımGünaydın kızlar
Biz daha yeni uyandık
kızımla yatakta bogusuyoruZ yolmadik saç bırakmiyor cadi
sagol canimabla 72,5 la ayrıldım iki kilodan fazla var
oh oh bol bol ekmek
hahaha daha beni yiyceni dusunuyon sen nasıl yenecen beni
güzel yine tatlım
Azcık dengesiz olmus
ay ben bu tahin pekmezi hiç sevmem
geçmiş olsun bak bak seeeeen azcık bişey yiyip yenecek teeee akşam kuru ne İş bana çok kırdılar geçen hafta
oh oh ne ala yeye sistim dee
bencede yapmayalım
Aksam pilav ciks
Ciha neeee
Yine açsın aç ablaaaaa
Ay kendi şişman olan biri nasıl diyetisyen olurkiiii
noldu beyaaaa
maşallah maşallah
Güzel
Güzel canım
beni yenersen sadece regl yüzünden yenersin bikaç gün içinde olacam yoksa avucunu yalarsin
Kızım sen hiç uyumuyonmuuuu
sabah öğle çok aralikli
basınız sağolsun canım
aferin kız sanaaaGÜNAYDIN KUZULAAAAAARRRRRRRRR
SABAH TARTILDIM ARTILARDAN KURTULMUŞUM SABİTİM OHH
Günaydın ablammmGünaydın millet
Artık aramızda 2 saat saat farkı var
O yüzden sabah mesajlarınız gece gibi geliyor bana. şu anda burda 9.00
@burcugncy burcu başınız sağolsun cnm
ben geçen ay hedef yapmamistim ablam bu ay hayalim mezun olmakEvetttt kızlar ay sonu hedeflerine ulaşıldımı
Önümüzdeki ay için yeni hedeflerde gelsin
Ben ekim ayına 88.5 la başladım 82 le bitirdim
6.5 kilo gitmiş oldu hedefim tuttu ama hayalim olmadı. buda 1 hafta sabit kaldığım için olmadı
Bu ay hedefim -5 yani 77 ama 76 olursam daha mutlu olacam
Hadi bakalım bismillah deyip yani ay'ımıza başlıyalım
hoşgeldin canim motive icin tabiki takilabilirsin sorun olacağını sanmıyorum :)kızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
Sağol elifimAynen valla üst ortmekten uyku uyuyamiyor uz.
uyku tulumu çok terletiyor ya benimki istemiyor ilk 2 sene giydirdim de bu sene giymiyor kaçıyor görünce vazgeçtim bende. İyi fikir mis Kiz bende ayağımi disarda bırakayim :)
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
ben okuyayım çok kuvvetlidir :) şaka tabisi. sana bisey diyim mi baban okusun söyle babam bana okuyunca iyi oluyorum inan. Hele dedem okuyunca hafiflerdim nur içinde yatsın ilk aşkım benim.
eksi olman güzel canim. Menünde güzel arada bol yumurta oluyor olsun zararı yok.
basınız sağolsun canım. İnşallah problemler hafiflemistir. Kaldığı yerden devam.
oo 5 kilo mükemmelsin bebek. İnşallah hedefine ulaşırsin
oo çok iyi.
bu sene ne yapıyorlar anlamadım biz geri almadık hayırlısı 2 saatte baya fazla olmuş mefkusum.
kaçtı hedefim acep.
Kız o zaman senin çözümün ekmekteKizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek
Aaa motive düşüklüğünü kabul etmiyoruzzzz ac bakayım müziği nasıl canlaniyorsunSelam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Ben hedefimi tutturdum çünkü 2.5 kgdıbugün 1kasım yeni ay bize bol eksiler getirsin inşallah, Ekim ayı hedefini tutturan varmı kızlar ben cumaya göre 1kiloula tutturamadım lakin ekimde tam 5kilo vermiş bulunmaktayım hiç fena değil
ben 70 altında daha zorlanıyorum kilo vermekte o yüzden bu ay büyük hedefim yok 66 hedefliyorum 65 zorlayacam ama
Dimiay tövbeeee
bombe menüüü
çok tatlısııınn merveee
menü güzel ama tartıı
neşen daim olsun dilek :)
ay alemsin baharr
Yazdığım saatte tartildiysan kesinlikle ödem vücut uyanmamistir bileGünaydın herkese tartıda çok üzüldüm bugün acayip artıdaym anlamıyorm niyee
Gunaydin kizlar,aksam giremedim menumu yazayim saabh -300 dum
08.30 iki yumurta, 8 zeytin,peynir
11.30 1 yumurta,1 avakado,1 dilim ekmek (yumurta fazla gelebilir,cocuklara makarna yaptim yiyemicem icin en basit o geldi)
15.00 1 kucuk armut,yarim elma,yogurt
17.30 brokoli,yogurt
2,5 su,spor yok
Canım eksi maya yapıyorum evde kendim hazir mayalar gibi değil uzub sure mayada beklemeli gece yaptım sabah pisirdimkekiğim Nanem rüyanda mı gördün ekmeği :)
basın sağolsun burcuSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
Perşembe yada çarşamba yemissindir kesin senabla 72,5 la ayrıldım iki kilodan fazla var
oh oh bol bol ekmek
hahaha daha beni yiyceni dusunuyon sen nasıl yenecen beni
güzel yine tatlım
Azcık dengesiz olmus
ay ben bu tahin pekmezi hiç sevmem
geçmiş olsun bak bak seeeeen azcık bişey yiyip yenecek teeee akşam kuru ne İş bana çok kırdılar geçen hafta
oh oh ne ala yeye sistim dee
bencede yapmayalım
Aksam pilav ciks
Ciha neeee
Yine açsın aç ablaaaaa
Ay kendi şişman olan biri nasıl diyetisyen olurkiiii
noldu beyaaaa
maşallah maşallah
Güzel
Güzel canım
beni yenersen sadece regl yüzünden yenersin bikaç gün içinde olacam yoksa avucunu yalarsin
Kızım sen hiç uyumuyonmuuuu
sabah öğle çok aralikli
basınız sağolsun canım
Kolay gelsin canımAynen canım çok haklisin
Napim canım benim ki ustunu hic ortmuyor bende böyle bi cozum buldum
Sağol canim benim Sizin enerjiniz bana yansıyor kaşar peyniri diğer peynirlere gore daha çok kalsiyum içeriyor canım bazı günler yiyorum kahvaltida
Burdako halini gorseler sok olurlar desene
Gunaydon canım ekmek aşkınabi ara bende yapiyordumda şimdi zor geliyor Re
sende öylesin canim
Günaydın hanımlar menu güzel canım
Basiniz sağolsun
Aleykum selam hosgeldkn
Günaydın cnakm
gorusuruz tatlım bende market alışverişine cikcan ama kızla nasıl olacak bilmiyorum
hoşgeldin neden olmasın tırtıl kardeskızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
Tebrikler elifimKizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek
Yok oyle dusmek kızlar tutun kollarından çabukSelam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
tartı işine üzüldüm bi çaresi bulunur canımlimoni biraz tartiyi almadığı için trip atıyorum ama oda haklı isteama asıl sebep tartı almam ne gerek var zaten sikısıgız diyo
sagol canim halletmeye calisicam
sagol baharcim
Kız bu saatte delirdinmi
aha Bitane daha deli
sagol busem bulcam bi care
Görüşürüz busem
günaydın canım moral bozma spordandir canım
günaydın elifcim
Günaydın ablamm
afiyet olsun canım öyle çok olmamış yumurta hemf protein sorun degil bence :)
basın sağolsun canım
günaydın tatlım
maşallah kız baya vermissin darısı kasım ayına :)
görüşürüz canım
günaydın canım
sagol canim
aferin kız sanaaa
Günaydın ablammm
ben geçen ay hedef yapmamistim ablam bu ay hayalim mezun olmakama hedef 62 diyorum
hoşgeldin canim motive icin tabiki takilabilirsin sorun olacağını sanmıyorum :)
Sağol elifim
Kız o zaman senin çözümün ekmekte
Tebrikler elifim
Aaa motive düşüklüğünü kabul etmiyoruzzzz ac bakayım müziği nasıl canlaniyorsun
Inş baharcim yaDimi
Yazdığım saatte tartildiysan kesinlikle ödem vücut uyanmamistir bile
super menü
Canım eksi maya yapıyorum evde kendim hazir mayalar gibi değil uzub sure mayada beklemeli gece yaptım sabah pisirdim
basın sağolsun burcu
Perşembe yada çarşamba yemissindir kesin sen
Kolay gelsin canım
hoşgeldin neden olmasın tırtıl kardes
Tebrikler elifim
Yok oyle dusmek kızlar tutun kollarından çabuk
tartı işine üzüldüm bi çaresi bulunur canım
Kız listeyede yaz hedefini bakimBen hedefimi tutturdum çünkü 2.5 kgdıyeni hedefim 72.7 olmak artılarla beraber 4 kg vermek hedefm
Sagol baharcim Afiyet olsunEki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
Ya din dört bucuktan sonra hiç bişi yemedim yinede sabitim Hayır olsun işin kötüsü bahar benimle dalga geçecek büyük büyük konuştumKizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek
onu bana ver bide orta kahve yap içelim rakipEki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?