Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım bende öğretmenim iki tatlisim var biri bir buçuk diğeri 6 yaşında 86 ile başladım geçen sene çok ara verdim 75 le devam ediyorum inş altmislaruda gorecez

Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
ohh afiyet olsun.

Inş baharcim ya bi komşuya sorucam varmı onda diye
tartı farkı olmaz inşallah.

Ya din dört bucuktan sonra hiç bişi yemedim yinede sabitim Hayır olsun işin kötüsü bahar benimle dalga geçecek büyük büyük konuştum
onu bana ver bide orta kahve yap içelim rakip
beslenmeni değiştir ekmek bana yarıyor demekki bunu anladım artık aç kalmak bana hicbirsey kazandırmıyor belki seninde öyledir.

kimse olmayınca gerçekten zor insan kafa dağıtmak motive olmak istiyor. Çok yaşlı değilsin ya bende 81 liyim hatta 14 gün sonra doğum günüm :) 36 olucam. evlatlarini Allah bağışlasın. Hastalar başladımi bitmez Allah kolaylik versin. Kaç kilosun hedefin nedir.

Afiyet olsun bitter ve bisküvi miktarları az ama tüketmemek daha iyi kilo verme sürecini etkiliyor. Mücver yağda kizarmadiysa sorun yok. Birde saatlerinde yazıyoruz menülerimizi su ve sporu da en alta eklemeyi unutma tatlım.

hoşgeldin canım bende öğretmenim iki tatlisim var biri bir buçuk diğeri 6 yaşında 86 ile başladım geçen sene çok ara verdim 75 le devam ediyorum inş altmislaruda gorecez
hoşbuldum hedefe ulaşmadan ara vermek tam bir yıkım.çünkü bilinç altı sürekli diyete nasılsa döneceksin dönmeden diye normalden daha fazla kaçamak yaptırıyor.

Tekrar . merhaba citirlar
Biz eve geleli bi 10 dk oldu minik cadıyı uyuttum hemen dışarda yorulMuş cimcimem 1 saat kadar alışveriş sürdü valla bayada efor harcatti vana bebek arabasıyla bi dünya alışveriş yapınca hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 19 aylık bir cimcme annesiyim evde ev hanimligi yapan bir öğretmenim kaptanimiz evet derse mutluluk duyariz

en son çözümü öyle buldum su sallamaya alismadan once ben onu yatağına koyup bende yatıyordum oyun oynayarak Uyuyordu bazen ben ondan önce uyuyup kalıyordum bende böyle çözüm buldum
Babama bi söyleyeyim canım akşam okuyuversin bari

Selam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Havalar soguk spor yapamiyorum da bende durumlar kotu
Valla bende fırsat buldukça dışarı atiyorm kendimi

kavurma yağlı olmuş sanki canım tam emin olamadım ben menunden

yok kızartma değildi.yarın kriterlere dikkat ederim.
şuan kaçım hiç bilmiyorum 80 üstü ama ne kadar ?hedefim ilk etapta 60ları görmek 69a da razıyım.

hoşbuldum.memnun oldum cimcimeyi öp

tebrikler ablaaa

başlayalım tabii

Tebrikler süper

sağ ol tatlım

cuma ya da eksi oldum mu tam süper olcak

olur derseniz dünkü menümü paylaşarak başlarım cuma da ek liste yaparım.

merhaba canım paylaşımında bir sorun olmaz. hoşgeldin ben buse. 27 yaşındayım. evliyim çocuğum yok. ev hanımıyım :)

Kizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek

yani ne kadar artı kaldı elifim? artı mısın ekside misin kafam gitti

Selam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Havalar soguk spor yapamiyorum da bende durumlar kotu

yapma be brütüüss bak bu hafta rövanşı al benden yen beni anam. ben sabitim bak.

sağ ol hilaliiim

Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim

vay vay vaaayy ara öğünlü kahvee afiyet olsuun

memnun oldum canım. Allah bağışlasın evlatsını maşallah

yok kızartma değildi.yarın kriterlere dikkat ederim.
şuan kaçım hiç bilmiyorum 80 üstü ama ne kadar ?hedefim ilk etapta 60ları görmek 69a da razıyım.
Tamam canım. Hadi bismillah sabah ac karnina tartılıp o kilodan devam edersin. Bu arada ben Elif bayadr buralardayım gitmek gibi bir niyetim yok sanırım.

Kızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
Evet canı cuma kilosu.

dün +1100 dum ya bebeğim 200 ü gitti

kızlar ben dışarı çıkıyom yürüycem accık öpüldünüz.

akşam üstü misafirim gelcek olmazsam meraklanmayın anacım

mucck
gezenti Buse

Boyunu ve isminide öğrenebilirmiyiz cnm

Ayrıca burda daha büyükler var ben 71 liyim 3 çocuk 1 torun var ismim Zühal

Sende bilgilerini profilinin altına yazarsan iyi olur

Menü genel olarak güzel tatlım elifin dediği gibi paketli ürünleri tercih etmiyoruz

Kızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
evet cnm

azıcık hoplama Zıpla en sevdiğin kitabın en sevdiğin bölümünü oku sesin duyup rahatladigin birini ara yada bi kahve al manzara bul kendine yudumla kahvenin bak nasil ruhun değişecek.
Ne guzel anlatmisin canim bende kitabimi ve kahvemi aldim iyi geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…