- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.501
hoşgeldin canım bende öğretmenim iki tatlisim var biri bir buçuk diğeri 6 yaşında 86 ile başladım geçen sene çok ara verdim 75 le devam ediyorum inş altmislaruda gorecezbizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
79 doğumluyum ayy cok yaşlandım dimi
3 cocugum var 9,6,4 yaşlarında
aile hekimiyim
kayserideyim
aile hekimliğine yeni geçtim 0 nufus yani 0 hasta şuan oyüzden vaktim bol.hastalar kayıt olup artıncaya kadar..
ohh afiyet olsun.Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
tartı farkı olmaz inşallah.Inş baharcim yabi komşuya sorucam varmı onda diye
beslenmeni değiştir ekmek bana yarıyor demekki bunu anladım artıkYa din dört bucuktan sonra hiç bişi yemedim yinede sabitim Hayır olsun işin kötüsü bahar benimle dalga geçecek büyük büyük konuştum
onu bana ver bide orta kahve yap içelim rakip
kimse olmayınca gerçekten zor insan kafa dağıtmak motive olmak istiyor. Çok yaşlı değilsin ya bende 81 liyim hatta 14 gün sonra doğum günüm :) 36 olucam. evlatlarini Allah bağışlasın. Hastalar başladımi bitmez Allah kolaylik versin. Kaç kilosun hedefin nedir.bizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
aile hekimiyim
kayserideyim
aile hekimliğine yeni geçtim 0 nufus yani 0 hasta şuan oyüzden vaktim bol.hastalar kayıt olup artıncaya kadar..
Afiyet olsun bitter ve bisküvi miktarları az ama tüketmemek daha iyi kilo verme sürecini etkiliyor. Mücver yağda kizarmadiysa sorun yok. Birde saatlerinde yazıyoruz menülerimizi su ve sporu da en alta eklemeyi unutma tatlım.dünkü menüm:
sabah 2 gecen ıslanmıs ceviz
1dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim 2 parmak kalınlıgında peynir
biraz tere
1-2 cerry
ara 1 kare bitter
kahve
öğle:
1dilim ekmek
kuru biber kavurması 3-4 yk
ara:1 kase tarcınlı 1 elma kıyılmıs yogurt
akşam:1,5 bardak ayran
2 kepçe tarhana
5 mücver
bol salata
ara:5-6 çiğ fındık 1 tane tam bugday biskuvi
yatarken bi bardak ayran bi ısırık ayva
hoşbuldum hedefe ulaşmadan ara vermek tam bir yıkım.çünkü bilinç altı sürekli diyete nasılsa döneceksin dönmeden diye normalden daha fazla kaçamak yaptırıyor.hoşgeldin canım bende öğretmenim iki tatlisim var biri bir buçuk diğeri 6 yaşında 86 ile başladım geçen sene çok ara verdim 75 le devam ediyorum inş altmislaruda gorecez
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 19 aylık bir cimcme annesiyim evde ev hanimligi yapan bir öğretmenim kaptanimiz evet derse mutluluk duyarizkızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
en son çözümü öyle buldum su sallamaya alismadan once ben onu yatağına koyup bende yatıyordum oyun oynayarak Uyuyordu bazen ben ondan önce uyuyup kalıyordumAynen valla üst ortmekten uyku uyuyamiyor uz.
uyku tulumu çok terletiyor ya benimki istemiyor ilk 2 sene giydirdim de bu sene giymiyor kaçıyor görünce vazgeçtim bende. İyi fikir mis Kiz bende ayağımi disarda bırakayim :)
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
ben okuyayım çok kuvvetlidir :) şaka tabisi. sana bisey diyim mi baban okusun söyle babam bana okuyunca iyi oluyorum inan. Hele dedem okuyunca hafiflerdim nur içinde yatsın ilk aşkım benim.
eksi olman güzel canim. Menünde güzel arada bol yumurta oluyor olsun zararı yok.
basınız sağolsun canım. İnşallah problemler hafiflemistir. Kaldığı yerden devam.
oo 5 kilo mükemmelsin bebek. İnşallah hedefine ulaşırsin
oo çok iyi.
bu sene ne yapıyorlar anlamadım biz geri almadık hayırlısı 2 saatte baya fazla olmuş mefkusum.
kaçtı hedefim acep.
Valla bende fırsat buldukça dışarı atiyorm kendimiSelam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Havalar soguk spor yapamiyorum da bende durumlar kotu
kavurma yağlı olmuş sanki canım tam emin olamadım ben menundendünkü menüm:
1dilim ekmek
5 zeytin
biraz tere
1-2 cerry
ara 1 kare bitter
kahve
öğle:
1dilim ekmek
2 kepçe tarhana
5 mücver
bol salata
yok kızartma değildi.yarın kriterlere dikkat ederim.kimse olmayınca gerçekten zor insan kafa dağıtmak motive olmak istiyor. Çok yaşlı değilsin ya bende 81 liyim hatta 14 gün sonra doğum günüm :) 36 olucam. evlatlarini Allah bağışlasın. Hastalar başladımi bitmez Allah kolaylik versin. Kaç kilosun hedefin nedir.
Afiyet olsun bitter ve bisküvi miktarları az ama tüketmek daha iyi kilo verme sürecini etkiliyor. Mücver yağda kizarmadiysa sorun yok. Birde saatlerinde yazıyoruz menülerimizi su ve sporu da en alta eklemeyi unutma tatlım.
hoşbuldum.memnun oldum cimcimeyi öphoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım 19 aylık bir cimcme annesiyim evde ev hanimligi yapan bir öğretmenim kaptanimiz evet derse mutluluk duyariz
kavurma yağlı olmuş sanki canım tam emin olamadım ben menunden
opmem mi hichoşbuldum.memnun oldum cimcimeyi öp
Evetttt kızlar ay sonu hedeflerine ulaşıldımı
Önümüzdeki ay için yeni hedeflerde gelsin
Ben ekim ayına 88.5 la başladım 82 le bitirdim
6.5 kilo gitmiş oldu hedefim tuttu ama hayalim olmadı. buda 1 hafta sabit kaldığım için olmadı
Bu ay hedefim -5 yani 77 ama 76 olursam daha mutlu olacam
Hadi bakalım bismillah deyip yani ay'ımıza başlıyalım
Tebrikler süper
kızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
olur derseniz dünkü menümü paylaşarak başlarım cuma da ek liste yaparım.
Kizlar düne göre -200 yaşasin ekmek yemek
Selam kizlar bu hafta motivasyonum cok dusmus gibi hissediyorum nedense
Havalar soguk spor yapamiyorum da bende durumlar kotu
limoni biraz tartiyi almadığı için trip atıyorum ama oda haklı isteama asıl sebep tartı almam ne gerek var zaten sikısıgız diyo
sagol canim halletmeye calisicam
sagol baharcim
Kız bu saatte delirdinmi
aha Bitane daha deli
sagol busem bulcam bi care
Görüşürüz busem
günaydın canım moral bozma spordandir canım
günaydın elifcim
Günaydın ablamm
afiyet olsun canım öyle çok olmamış yumurta hemf protein sorun degil bence :)
basın sağolsun canım
günaydın tatlım
maşallah kız baya vermissin darısı kasım ayına :)
görüşürüz canım
günaydın canım
sagol canim
aferin kız sanaaa
Günaydın ablammm
ben geçen ay hedef yapmamistim ablam bu ay hayalim mezun olmakama hedef 62 diyorum
hoşgeldin canim motive icin tabiki takilabilirsin sorun olacağını sanmıyorum :)
Sağol elifim
Kız o zaman senin çözümün ekmekte
Tebrikler elifim
Aaa motive düşüklüğünü kabul etmiyoruzzzz ac bakayım müziği nasıl canlaniyorsun
Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
bizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
aile hekimiyim
kayserideyim
Kızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
olmadı değiştiririm o zaman canm teşekkürlerben öyle biliyom mervee
Tamam canım. Hadi bismillah sabah ac karnina tartılıp o kilodan devam edersin. Bu arada ben Elif bayadr buralardayım gitmek gibi bir niyetim yok sanırım.yok kızartma değildi.yarın kriterlere dikkat ederim.
şuan kaçım hiç bilmiyorum 80 üstü ama ne kadar ?hedefim ilk etapta 60ları görmek 69a da razıyım.
Evet canı cuma kilosu.Kızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
dün +1100 dum ya bebeğim 200 ü gittitebrikler ablaaa
başlayalım tabii
sağ ol tatlım
cuma ya da eksi oldum mu tam süper olcak
merhaba canım paylaşımında bir sorun olmaz. hoşgeldin ben buse. 27 yaşındayım. evliyim çocuğum yok. ev hanımıyım :)
yani ne kadar artı kaldı elifim? artı mısın ekside misin kafam gitti
yapma be brütüüss bak bu hafta rövanşı al benden yen beni anam. ben sabitim bak.
sağ ol hilaliiim
vay vay vaaayy ara öğünlü kahvee afiyet olsuun
memnun oldum canım. Allah bağışlasın evlatsını maşallah
gezenti Busekızlar ben dışarı çıkıyom yürüycem accık öpüldünüz.
akşam üstü misafirim gelcek olmazsam meraklanmayın anacım
mucck
Boyunu ve isminide öğrenebilirmiyiz cnmbizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
aile hekimiyim
kayserideyim
Menü genel olarak güzel tatlım elifin dediği gibi paketli ürünleri tercih etmiyoruzdünkü menüm:
1dilim ekmek
5 zeytin
biraz tere
1-2 cerry
ara 1 kare bitter
kahve
öğle:
1dilim ekmek
2 kepçe tarhana
5 mücver
bol salata
evet cnmKızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
Ne guzel anlatmisin canim bende kitabimi ve kahvemi aldim iyi geldi vallaazıcık hoplama Zıpla en sevdiğin kitabın en sevdiğin bölümünü oku sesin duyup rahatladigin birini ara yada bi kahve al manzara bul kendine yudumla kahveninbak nasil ruhun değişecek.
1 ARALIK HEDEFLERİ
Mefkurem __82 ___77
Eliya ________70___67
Curukelma__65.8___62
Masal_64.5 _59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?