- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.521
Oh oh afiyet olsun canim:)Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
Cidden cok olmus kolay gelsin:)Bende biraz oğlumun küplerini yapayım teknoloji tasarım dersi sınav ödevi 70 tane minik küp gerçekten çok saçma çocuğun ders çalışmaktan vakti kalmıyor ki onlarla uğraşmayadersin öğretmeni de kankam
ay ben bu takımı cok sevdimmmmmm.yarın tartılayım bilgilerimi eklerim.Boyunu ve isminide öğrenebilirmiyiz cnm
Ayrıca burda daha büyükler var ben 71 liyim 3 çocuk 1 torun var ismim Zühal
Sende bilgilerini profilinin altına yazarsan iyi olur
Menü genel olarak güzel tatlım elifin dediği gibi paketli ürünleri tercih etmiyoruz
evet cnm
Basin sagolsun Allah sabir versin sizeSelam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
Liste isteme bendenkızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
Ne diyon kiz senBoyunu ve isminide öğrenebilirmiyiz cnm
Ayrıca burda daha büyükler var ben 71 liyim 3 çocuk 1 torun var ismim Zühal
Sende bilgilerini profilinin altına yazarsan iyi olur
Menü genel olarak güzel tatlım elifin dediği gibi paketli ürünleri tercih etmiyoruz
evet cnm
Liste isteme benden
Buz gibi sogurum sendennnn
Saka bir yana yer acilanca listeye aliriz
Belki kocaman kilolar verirsin kendimi cikarir seni listeye aliriz
Ama o zamana kadar motivasyon bizden incelmek senden
Ne guzel anlatmisin canim bende kitabimi ve kahvemi aldim iyi geldi valla
18 tane yaptımCidden cok olmus kolay gelsin:)
Bizde seni sevdik tatlım.ay ben bu takımı cok sevdimmmmmm.yarın tartılayım bilgilerimi eklerim.
tatlım ne yazıkki öyle bi özelliğimiz var bağımlılık yapıyozay ben bu takımı cok sevdimmmmmm.yarın tartılayım bilgilerimi eklerim.
sana niye diyim kız burda ablan dururkenNe diyon kiz sen
Bana lafmi ettin hiii söyle cabuk yoksam mutfaga gider catlayana kadar yer
Yarin tarida arti cikarim
Anacım tr de ödevleri hep veliler yapıyor heralde18 tane yaptım
Ne bilem giiii Cok cocuklu diye ezikledi sandimtatlım ne yazıkki öyle bi özelliğimiz var bağımlılık yapıyoz
Bu arada çok da mütaviziyizdir hiç kendimizi övmeyi sevmeyiz
sana niye diyim kız burda ablan dururken
Sen bi artı gel hele o zaman hesaplaşırız
Buna sesli güldümAnacım tr de ödevleri hep veliler yapıyor heralde
Bildikleri halde niye veriyolarki
sabah ogluma dedim bu kadar ödevin arasında bunu nasıl veriyor size ahh be anne ogretmenlerde senin gibi düşünse keşke. Zannediyorlar ki tek benim verdiğim odev var sonrada böyle bela oluyorum başına dedi ve okula gitti.Anacım tr de ödevleri hep veliler yapıyor heralde
Bildikleri halde niye veriyolarki
Aslinda sormak lazim hocasinasabah ogluma dedim bu kadar ödevin arasında bunu nasıl veriyor size ahh be anne ogretmenlerde senin gibi düşünse keşke. Zannediyorlar ki tek benim verdiğim odev var sonrada böyle bela oluyorum başına dedi ve okula gitti.yok küp yapınca çocuk ne gibi bi gelisme gostericek amaç ne bi anlaSam. sistem bozuk yapıcak bişey yok odev yapmaya devam
Kizda oynuyor bence Hala Cok korkuyomusAnam hemşireye tekme atan adam yine serbest kalmis. Yalama yaptı adam içeri dışarı :)))))
Firina atSelamun aleykum hanımlar
Evi supurmem lazım istemiyorumkızın oyuncak alanı ni toplamam lazım ama cadı toplatmiyor bütün oyuncakları indirdi aşağıda daha akşama yemek yapicam tavuk aldım ama nasıl bisey yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?