- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.541
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3.5 yaşında oglusum var 4.5 aydır burdayım :)bizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
79 doğumluyum ayy cok yaşlandım dimi
3 cocugum var 9,6,4 yaşlarında
aile hekimiyim
kayserideyim
aile hekimliğine yeni geçtim 0 nufus yani 0 hasta şuan oyüzden vaktim bol.hastalar kayıt olup artıncaya kadar..
bitter mucver bisküvi olmamış. Kız bide yatarken yemek ne ciks ciks olmazdünkü menüm:
sabah 2 gecen ıslanmıs ceviz
1dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim 2 parmak kalınlıgında peynir
biraz tere
1-2 cerry
ara 1 kare bitter
kahve
öğle:
1dilim ekmek
kuru biber kavurması 3-4 yk
ara:1 kase tarcınlı 1 elma kıyılmıs yogurt
akşam:1,5 bardak ayran
2 kepçe tarhana
5 mücver
bol salata
ara:5-6 çiğ fındık 1 tane tam bugday biskuvi
yatarken bi bardak ayran bi ısırık ayva
Inş elifimohh afiyet olsun.
tartı farkı olmaz inşallah.
beslenmeni değiştir ekmek bana yarıyor demekki bunu anladım artıkaç kalmak bana hicbirsey kazandırmıyor belki seninde öyledir.
kimse olmayınca gerçekten zor insan kafa dağıtmak motive olmak istiyor. Çok yaşlı değilsin ya bende 81 liyim hatta 14 gün sonra doğum günüm :) 36 olucam. evlatlarini Allah bağışlasın. Hastalar başladımi bitmez Allah kolaylik versin. Kaç kilosun hedefin nedir.
Afiyet olsun bitter ve bisküvi miktarları az ama tüketmemek daha iyi kilo verme sürecini etkiliyor. Mücver yağda kizarmadiysa sorun yok. Birde saatlerinde yazıyoruz menülerimizi su ve sporu da en alta eklemeyi unutma tatlım.
Cuma canımKızlar bu aylik hedeflere en son tartildigimiz cuma kilosunu mu giriyoruz bugün ki kilomuzu mu
Görüşürüz beybiiikızlar ben dışarı çıkıyom yürüycem accık öpüldünüz.
akşam üstü misafirim gelcek olmazsam meraklanmayın anacım
mucck
Kolay gelsin elifimmBende biraz oğlumun küplerini yapayım teknoloji tasarım dersi sınav ödevi 70 tane minik küp gerçekten çok saçma çocuğun ders çalışmaktan vakti kalmıyor ki onlarla uğraşmayadersin öğretmeni de kankam
Hosgeldin elifimKızlar selam.
Geçmişe bakayım.
Aslinda yeni sistemde odev yok,veriliyorsada abartmadan vermek gerekiyor.sabah ogluma dedim bu kadar ödevin arasında bunu nasıl veriyor size ahh be anne ogretmenlerde senin gibi düşünse keşke. Zannediyorlar ki tek benim verdiğim odev var sonrada böyle bela oluyorum başına dedi ve okula gitti.yok küp yapınca çocuk ne gibi bi gelisme gostericek amaç ne bi anlaSam. sistem bozuk yapıcak bişey yok odev yapmaya devam
Selam kizlar izmirden dondum ama dun esimin dedesi vefat etti gelemedim tam gaz diyete devam ediyorhm izmirdeki ara bana +1 ile dondu ama telafi edicem
bugün 1kasım yeni ay bize bol eksiler getirsin inşallah, Ekim ayı hedefini tutturan varmı kızlar ben cumaya göre 1kiloula tutturamadım lakin ekimde tam 5kilo vermiş bulunmaktayım hiç fena değil
ben 70 altında daha zorlanıyorum kilo vermekte o yüzden bu ay büyük hedefim yok 66 hedefliyorum 65 zorlayacam ama
GÜNAYDIN KUZULAAAAAARRRRRRRRR
SABAH TARTILDIM ARTILARDAN KURTULMUŞUM SABİTİM OHH
Günaydın millet
Artık aramızda 2 saat saat farkı var
O yüzden sabah mesajlarınız gece gibi geliyor bana. şu anda burda 9.00
@burcugncy burcu başınız sağolsun cnm
Evetttt kızlar ay sonu hedeflerine ulaşıldımı
Önümüzdeki ay için yeni hedeflerde gelsin
Ben ekim ayına 88.5 la başladım 82 le bitirdim
6.5 kilo gitmiş oldu hedefim tuttu ama hayalim olmadı. buda 1 hafta sabit kaldığım için olmadı
Bu ay hedefim -5 yani 77 ama 76 olursam daha mutlu olacam
Hadi bakalım bismillah deyip yani ay'ımıza başlıyalım
kızlar merabalar,duydukki aktif bi grupmuşssunuz size takılsam azcık olur mu?
ben normalde izinli bi üyeyim.92 den 75e düşmüştüm şuan 80 ni gördüm.
benim grup cok sessiz en son cuma aktiflermiş.
üye sayınız cok biliyorum zaten kendimi kendime de isbatlamadan herhangi bi listeye giresim yok.
Eki Görüntüle 1905922 gelin kızlar kahve içelim cevizin birini yemedim
kızlar ben dışarı çıkıyom yürüycem accık öpüldünüz.
mucck
Heee sanki bende az varda. Allahtan erkenden önlemimi aldım yoksa Allah muhafaza kaç olurdu kimbilirNe bilem giiii Cok cocuklu diye ezikledi sandim
Ezikledinmi cabik Soyle yoksa nutellayi kasiklarim
hadi bakalım kaç alıcan ödevden evladımsabah ogluma dedim bu kadar ödevin arasında bunu nasıl veriyor size ahh be anne ogretmenlerde senin gibi düşünse keşke. Zannediyorlar ki tek benim verdiğim odev var sonrada böyle bela oluyorum başına dedi ve okula gitti.yok küp yapınca çocuk ne gibi bi gelisme gostericek amaç ne bi anlaSam. sistem bozuk yapıcak bişey yok odev yapmaya devam
inşallah cısslar yoktur cnmKızlar bu akşam anneciğime gideceğim.
Yemek yapmayacağım.
Yaşasıııònnnn. Yemek yapmaktan çok sıkıldım artık.
sorarım kankam nasılsa bide kızarır ustunede bi kahve içeriz ohh mis.Aslinda sormak lazim hocasina
Bence de oynuyorKizda oynuyor bence Hala Cok korkuyomus
Terapi aliyomus
Avukatina sariliyodu korkuyorum diye tv de
tembellik yok kaldır totoyu bakimSelamun aleykum hanımlar
Evi supurmem lazım istemiyorumkızın oyuncak alanı ni toplamam lazım ama cadı toplatmiyor bütün oyuncakları indirdi aşağıda daha akşama yemek yapicam tavuk aldım ama nasıl bisey yapsam bilemedim
neyi en son listeye yazsaydim kız anlamadım benhoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım 3.5 yaşında oglusum var 4.5 aydır burdayım :)
bitter mucver bisküvi olmamış. Kız bide yatarken yemek ne ciks ciks olmaz
Inş elifim
Cuma canım
Görüşürüz beybiii
Kolay gelsin elifimm
Kız en son listeye yazsaydin sonra karışıyor
Hosgeldin elifim
Valla ödevin gözüne gözüne vuruyorlar seneye teog umuz var ondan mı bilemedim bak şimdi.Aslinda yeni sistemde odev yok,veriliyorsada abartmadan vermek gerekiyor.
Elif eminim annende yemek yapmaktan çok sıkılmıştirKızlar bu akşam anneciğime gideceğim.
Yemek yapmayacağım.
haber veririm notumu alınca okulda lakabı kit notcu arkadaşım diye demiyorum gıcığin tekirdir.Heee sanki bende az varda. Allahtan erkenden önlemimi aldım yoksa Allah muhafaza kaç olurdu kimbilir
hadi bakalım kaç alıcan ödevden evladım
inşallah cısslar yoktur cnm
Valla Sikilmayan Kadın Yoktur Yemek Yapıp Elifcim Hergün Ne Pisirsem DerdiKızlar bu akşam anneciğime gideceğim.
Yemek yapmayacağım.
Ablaaa vuran yeterki sen ollAnacım herkes ay sonu hedefini yazsın
Son listeyi saklayıp ay sonunda yüzünüze şakkadanak vuracam
sor canım bi hafta içinde tekrar tartı alınmaz kiInş baharcim yabi komşuya sorucam varmı onda diye
ne ortası kız rakibe hala kahveye şeker mi atıyon o hurma ne işe yarıyorYa din dört bucuktan sonra hiç bişi yemedim yinede sabitim Hayır olsun işin kötüsü bahar benimle dalga geçecek büyük büyük konuştum
onu bana ver bide orta kahve yap içelim rakip
hg canım allah bagışlasınbizim takımda pek kimse yok aslında canlandırmak isterim bi yandan da oraya takılırım.şuan vaktim var onun için.
kendimi tanıtayım
79 doğumluyum ayy cok yaşlandım dimi
3 cocugum var 9,6,4 yaşlarında
aile hekimiyim
kayserideyim
aile hekimliğine yeni geçtim 0 nufus yani 0 hasta şuan oyüzden vaktim bol.hastalar kayıt olup artıncaya kadar..
illk menü diye görmedik bizdünkü menüm:
sabah 2 gecen ıslanmıs ceviz
1dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim 2 parmak kalınlıgında peynir
biraz tere
1-2 cerry
ara 1 kare bitter
kahve
öğle:
1dilim ekmek
kuru biber kavurması 3-4 yk
ara:1 kase tarcınlı 1 elma kıyılmıs yogurt
akşam:1,5 bardak ayran
2 kepçe tarhana
5 mücver
bol salata
ara:5-6 çiğ fındık 1 tane tam bugday biskuvi
yatarken bi bardak ayran bi ısırık ayva
nasıl bir stoklama anlayışı varsa bilinç altımızın iştehoşbuldum hedefe ulaşmadan ara vermek tam bir yıkım.çünkü bilinç altı sürekli diyete nasılsa döneceksin dönmeden diye normalden daha fazla kaçamak yaptırıyor.
anam buse kız yorulma sonra yuruyuş filankızlar ben dışarı çıkıyom yürüycem accık öpüldünüz.
mucck
kankanı az dürt küplerden eve dekarasyon mu yapcan deBende biraz oğlumun küplerini yapayım teknoloji tasarım dersi sınav ödevi 70 tane minik küp gerçekten çok saçma çocuğun ders çalışmaktan vakti kalmıyor ki onlarla uğraşmayadersin öğretmeni de kankam
Ne diyon kiz sen
Bana lafmi ettin hiii söyle cabuk yoksam mutfaga gider catlayana kadar yer
Yarin tarida arti cikarim
pişttt noluyo bakım hiç yakışıyomu size şımarmayıntatlım ne yazıkki öyle bi özelliğimiz var bağımlılık yapıyoz
Bu arada çok da mütaviziyizdir hiç kendimizi övmeyi sevmeyiz
sana niye diyim kız burda ablan dururken
Sen bi artı gel hele o zaman hesaplaşırız
veliler akşam çay bisküvi yeyip dizi izlerken kilo alıyormuş abla onun için saglık bakanlıgı yeni çalışma başlatmış ödev diye yutturuyolarAnacım tr de ödevleri hep veliler yapıyor heralde
Bildikleri halde niye veriyolarki
ya bilmiyorum artık bi kısım kesim kapalı açıklık kavramını zıtlaştırmak için mi böyle yapıyor anlamıyorum yasalardaji boşluktan mı yoksa bilemedim beynim yandı vallaAnam hemşireye tekme atan adam yine serbest kalmis. Yalama yaptı adam içeri dışarı :)))))
Selamun aleykum hanımlar
Evi supurmem lazım istemiyorumkızın oyuncak alanı ni toplamam lazım ama cadı toplatmiyor bütün oyuncakları indirdi aşağıda daha akşama yemek yapicam tavuk aldım ama nasıl bisey yapsam bilemedim
senFirina at
Patates havuc Biber domates kabak ne varsa evde
Harmanla
Yada tavugu firinda kizart
Pilav yap ama sen yeme salata tavuk ye
Yada hasla trit yap
elif şu ara cok sıkılıyorsun biraz kendine vakit ayır canımKızlar bu akşam anneciğime gideceğim.
Yemek yapmayacağım.
abla çok hain planların var senin ya eski sevgilisinden ayrılınca plan yapanlar gibisinAnacım herkes ay sonu hedefini yazsın
Son listeyi saklayıp ay sonunda yüzünüze şakkadanak vuracam
Masala demiştim elifim hedefini en sondakine yazmamisti bende ekledim zatensorarım kankam nasılsa bide kızarır ustunede bi kahve içeriz ohh mis.
Bence de oynuyoravukat ordusu var arkasinda adam da Piskopot tipi var ama korkunç gerçekten.
tembellik yok kaldır totoyu bakimtavuk her şekil olur en güzel fırında yada ızgara olur
neyi en son listeye yazsaydim kız anlamadım ben
Valla ödevin gözüne gözüne vuruyorlar seneye teog umuz var ondan mı bilemedim bak şimdi.
Elif eminim annende yemek yapmaktan çok sıkılmıştirafiyet olsun ellerinden öperim anneciginin.
haber veririm notumu alınca okulda lakabı kit notcu arkadaşım diye demiyorum gıcığin tekirdir.
Hırsımı sizden çıkaricemmmabla çok hain planların var senin ya eski sevgilisinden ayrılınca plan yapanlar gi
aradım kuplerle çocuklar sonsuzluk kavramını anlatan sekiller yapıcak mis. İşin yokmu dedim senin başka ölduk burda boynum ağrıdı egile egile masaj sözü verdi delisor canım bi hafta içinde tekrar tartı alınmaz ki
ne ortası kız rakibe hala kahveye şeker mi atıyon o hurma ne işe yarıyor
hg canım allah bagışlasın
illk menü diye görmedik biz
nasıl bir stoklama anlayışı varsa bilinç altımızın işte
anam buse kız yorulma sonra yuruyuş filan
kankanı az dürt küplerden eve dekarasyon mu yapcan de
pişttt noluyo bakım hiç yakışıyomu size şımarmayınörnek olun
veliler akşam çay bisküvi yeyip dizi izlerken kilo alıyormuş abla onun için saglık bakanlıgı yeni çalışma başlatmış ödev diye yutturuyolar
ya bilmiyorum artık bi kısım kesim kapalı açıklık kavramını zıtlaştırmak için mi böyle yapıyor anlamıyorum yasalardaji boşluktan mı yoksa bilemedim beynim yandı valla
sen
kaptanı dinle fırına at ama patates ve havuc şekerli kabak patlıcan at yanına
elif şu ara cok sıkılıyorsun biraz kendine vakit ayır canım
abla çok hain planların var senin ya eski sevgilisinden ayrılınca plan yapanlar gibisin
Afiyet olsun elifim menü güzelMenüm
Sabah 8
1.5 dilim tam buğday
1 kk peynir
2 zeytin
Maydanoz
Saat 12
Salata
4 kaşık haslamis tavuk
1 bardak ayran
Ara
1 kivi
Saat 17
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
Su 2 litre 3 u bulur
Spor henüz yok
Menü güzel cnm sporla daha güzelleşirMenüm
Sabah 8
1.5 dilim tam buğday
1 kk peynir
2 zeytin
Maydanoz
Saat 12
Salata
4 kaşık haslamis tavuk
1 bardak ayran
Ara
1 kivi
Saat 17
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
Su 2 litre 3 u bulur
Spor henüz yok
Keşke perşembe yapsaydın cnmMenum
Muz süt detoksu yaptım artilardan kurtulayim
Sabah11
Bir yeşil muz
Bir bardak yy süt
Öğle 14
Akşam 16
Su 2 ye yakın
Spor birazdan yapacağım
Bu hafta kötünün kötüsüyüm, halime çok üzülüyorumHırsımı sizden çıkaricemmm
Hele bi kilo vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?