- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.621
nasip canım benimuzakmisiz zaten canim beylikduzundeyim ben :) teşekkür ederim düşündüğün için :)
kizz yemee önce bi çıtır olalım sonra yeriz
Anladım hayatım afiyet olsunsulu bir çorbaydı canım. o yüzden 3 kepçe iyi geldi. evet antep fıstığı gereksizdi ama yedim. bugün de yedim hatta.
ama sabah sadece o püreyi yedim. fazla değil ki emin ol öğle olmadan acıktım. ben hem hafif olsun hem de lif olsun diye yedim.
evet karbonhidrat açısından yoğundu. ayarlayamadım. yok canım haklısın. ayarlamam gerek.
evet tatlım eksi eksidir az olsa bile.
yok kız lapa güzel ve hafif oluyor. antep olmadı biliyorum.
yok liste uygulamıyorum. kendi kafama ve evde pişene göre. meyve suyunu öyle canım çekti. normalde içmem.
lapa çok güzeldi. tavsiye ederim canım. çorba biraz suluydu o yüzden tutmazdı beni.
evet ben hazırladım.
chia tohumu canım. hiç duymadın mı? google yaz çıkıyor. lif oranı ve mineral oranı yüksek bir tohum. arjantinve perudan geliyor.
ekmek biraz çok olmuş birde antep fıstığı en azından onu bari daha erken bi saate yiyedincısslı menüm geliyor. çok üzgünüm
sabah 08.30
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates ve biber
öğlen 12.40
tambuğday unundan yufka (1,5-2 dilim ekmek kadar)
1 kase etli taze fasulye
ara 1 incir, 4 fındık, 5 badem, yarım ceviz
akşam 19.40
fırında et
salata
2 dilim ekmek
1 avuç antep fıstığı
2 lt su, 30 dk yürüyüş
moralim çok bozuk. bugün resmen doymadım. ekmeği gömdüm
Hiç bisey yememissinki öğünlerini ara Öğün kıvamında olmusmenüm
sabah 11.00
1 bardak süt
2 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
16.30
15 tane yeşil üzüm
1 yeşil elma
1 kase yoğurt
19.00
10 yer fıstığı
2 kuru kayısı
3 lt su
30 + 30 dk yürüyüş
Güzel menuiyi akşamlar gençler anca gelebildim anamlardaydım akşamda eve geçince yemek faslı oywlanmadan yürüyüş de yapıyım dedim şimdi burdayım
10,30 ,1 dilim peynir,
1 dilim tahıllı ekmek
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
2 zeytin
1yumurtalı baharatlı omlet
4gibi, 1kepçw çorba
1tabak kurufasulye
yoğurtlu karnabahar haşlama
salata
8 de, 1yumurta ile yapılmış ıspanak kavurma
1kase domates ezmwsi
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş
el mahkum yaptım canım kendime tost makinasinda ızgara yaptım esimede tavada kizartim yanında pilav yapiverdimsalla gitsin yapmayver bugünde iş:) ne yemek yaptın tavuktan merak ettim
Patlamış mısırı eşim her akşam yer nerdeyse ben o saatlerde yeme olayını bitirdim için bugün canm çekti azicik patlativerdimhe ya geziyom ama yürüyüş yapıyom en iyisi
olsun -200 hiç yoktan iyi inş eksiye geçersin canım ya
bu öğretmenler bazen saçmalıyor bence. çocuğa mı bu ödev annelere mi yapamayacakları ödevi verdiklerini idrak edemiyorlar mı yaa
adam kafadan rahatsız olduğundan hakimlerde şaşırdı
ben de oynadığını düşündüm gördüğümde
alemsin kız
bir de eksileri görmekte üstüme olmasa keşke elifim
abla ben yazmıştım kendimi listeye ama silinmiş şimdi yine ekliycem. kim sildi beni kimmmmmmmmmmm
anam yorulayım da yürüyüşten yorulayım mis
güzel menü ohh süper
spor da olsa tam süper olur.
evet mefkuşum da demiş perş yapsan daha iyiydi. benim son yaptığımda hiç fayda etmedi 100 gr bile oynamadı inş sen de işe yarar hilalim
ohh mis menü
kahvaltıda fıstık ezmesi ve sucuklar olmamış canım ya. ama genel olarak güzel menü . afiyet olsun
aynen canım stres ters tepiyor gerçekten
ara patlamış mısır falan olmamış canım ya daha sağlıklı bir ara olabilirdi yoğurt meyve kuruyemiş gibi. ceviz suyunu wc için içtin sanırım. işe yaradı mı?
suyu arttır bence.
afiyet olsun
oo süpersiniz kızlar. sen deyince hatırladım hoplamayı unuttum ya. şimdi hoplasam şişirir beni sabah hoplayayım.
of canım ya cidden ekmekler çok olmuş. olsun toparla yarın. şu yufkayı da bırak bence. ekmek yerine geçer mi kalorisi bilmiyorum çünkü. şüphelendim.
afiyet olsun
kuru şişirir onun dışında güzel menü dileğim. afiyet olsun. spor da güzel
yok anam ne detoksu menü bozması işte
Ben o sekilde halledebildim anca diğer turlu benide atiyordueliff helvayı yememişsinde börekle tiramisu ne gııı
eş de öğrenmiş bu iş tamamdır
ooff mıhlamaaaaaaaa canım nasıl çekiyor nasılll
şifreyi hatırla yapılı bende de ama alıntılarım gidiyor canım atıyor beni site bazen
vışş ekmek kadayıfııı
canım geç oldu ama geçmiş olsun
anam olmadı bizim yoğurtlar yalan oldu ama en azından cıs yok bende buna şükür
vay tahinciii
güzel menüymüş
menüler güzelmiş kızlar
acıkmıştım canım. valla beceremiyorum ben bu düzgün menü işini pekcıs olmuyor ama menüm sağlıklı da olmuyor
ay benim hiç ümidim yok şimdi yatmadan tartildkm 92,5yarına eksi çıksam ne güzel olur beaaaaaaaaaa
Dün gormustm a101 dehilalciiim bi tartı için bozmayın aranızı konu komşudan eczane den halletmeye çalış, ya a101 geliyo çokda uygun oluyo bi bak istersen