Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

uzakmisiz zaten canim beylikduzundeyim ben :) teşekkür ederim düşündüğün için :)

kizz yemee önce bi çıtır olalım sonra yeriz
nasip canım benim valla yemedim ama bi baş ağrısı tuttu beni gidiyor

Anladım hayatım afiyet olsun
ekmek biraz çok olmuş birde antep fıstığı en azından onu bari daha erken bi saate yiyedin

menüm

sabah 11.00
1 bardak süt
2 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

16.30
15 tane yeşil üzüm
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

19.00
10 yer fıstığı
2 kuru kayısı

3 lt su
30 + 30 dk yürüyüş
Hiç bisey yememissinki öğünlerini ara Öğün kıvamında olmus
Güzel menu
salla gitsin yapmayver bugünde iş:) ne yemek yaptın tavuktan merak ettim
el mahkum yaptım canım kendime tost makinasinda ızgara yaptım esimede tavada kizartim yanında pilav yapiverdim

Patlamış mısırı eşim her akşam yer nerdeyse ben o saatlerde yeme olayını bitirdim için bugün canm çekti azicik patlativerdim
Ben o sekilde halledebildim anca diğer turlu benide atiyordu
yarına eksi çıksam ne güzel olur beaaaaaaaaaa
ay benim hiç ümidim yok şimdi yatmadan tartildkm 92,5

hilalciiim bi tartı için bozmayın aranızı konu komşudan eczane den halletmeye çalış, ya a101 geliyo çokda uygun oluyo bi bak istersen
Dün gormustm a101 de

evet canım menüm az oldu bugün.
eşin yesin sen yeme bence patlamış mısırı. aslında kararında erken saat olunca pek zararı olmaz diye de düşünmüyor değilim Mefkurem e bir soralım?

kız oyuncaklariyla arada bir oynar oda toplu olursa orası anca girer oraya onun disinda tepemde hep Ben toplamaya girince kıymetli oluyor

uykusuzdum ve çok yoğundum bugün. ne yediğimi bilemedim. pişmanım ama
yarına toparla abla böyle olmaz ama
menüm

sabah 11.00
1 bardak süt
2 kk beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

16.30
15 tane yeşil üzüm
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

19.00
10 yer fıstığı
2 kuru kayısı

3 lt su
30 + 30 dk yürüyüş
kuzum gene aç kalmissin ya afiyetolsun
kuru fasulye çok olmuş bencce canım afiyet olsun
hopla canım hopla baya yoruyor ama hem benim cocugundahoşuna gidiyor oda karşıma geciyo beraber hopluyoruz
ANAAMM BEN KENDİMİ HEDEF LİSTESİNE EKLEDİYDİM KİM SİLDİ BENİ KESECEM ONU

ekliyom tekrar
deli misin kız sennnn
CurukElma canım komşulara sordun mu ne yaptın tartı işini?
sormadım daha canım vaktim olmadı sonrada eşi gelmiştir diye gidemedim
hilalciiim bi tartı için bozmayın aranızı konu komşudan eczane den halletmeye çalış, ya a101 geliyo çokda uygun oluyo bi bak istersen
Bakarım canım
sagol elifim
kızlar 6. takımın tüm menülerine baktım. hiç kaçamak yok spor var.

lütfen kızlar ya lütfen ama lütfen yenelim yaa
Inş busem ya valla moralim bozuldu benimde
hilal beğene beğene geliyiiiiiiiiiiiii
Kız napim ben sayfayı kapatmam telde hep geçmişten begene begene gelirim

Kız yiyemedin ya Ondan dir yat uyu dicemde küçük cimcime uyudumuki

Kız yiyemedin ya Ondan dir yat uyu dicemde küçük cimcime uyudumuki
kesin ondan aseriyorum resmenbugun markete gittim alışveriş için iyiki almamisim bisey yoksa guvenemiyorum kendime
Uyuduydu yine uyandı onun uyumasını bekliyorum sağolsun Beşiktaş yenmiş herhalde dışarda araba kornalari uyandırdı

evet ya menüm az oldu bugün ama aç değilim nedense

hoplıycam bendee :)

deliyim gözü kara deliyiim

inş vardır tartıda bu dertten kurtulursun ya da marketlerde 20 tl ye var sinbo nunki

benim de moralim bozuldu o güzel menüleri sporları görünce

kız bir şey yapma beğene beğene gel işte ne güzel geldiğinden haberim oluyor bir şey demedim

Bende yağsız ve tuzsuz olunca pek zararlı değil diye güvenerek yedim ama tabi bilene sormak lazım

evet ben de meraktayım

benim koca da izledi maçı. berabere bitti canım

Meraba kizlar cok sukur iskence bitti yeni telefonumla ilk mesajim menumu yaziyim sonra gecmisi okucam
Menu
08.30 sucuklu yumurta,8 zeytin,peynir
11.00 1 elma
13.30 yesil fasulye,yogurt,4 kasik bulgur pilavi
16.30 yarim muz,yarim bardak sut
19.00 yogurt,1 dilim ekmek

2 litre su,spor yok

kız oyuncaklariyla arada bir oynar oda toplu olursa orası anca girer oraya onun disinda tepemde hep Ben toplamaya girince kıymetli oluyor
benimki oynamıyor tek amacı sepeti bosaltmak içi rahatlıyoruz sanırım boşaltınca sonra bütün gün zıplaya zıplaya geziyoruz evde

Hayırlı olsun Güle güle kullan :) afiyet olsun cumaya kadar şişkinlik yapıcak şeyler yeme bulgurda dahil tatlım.

hoşgeldin canım
sucuk cıss

bulgur bugün olabilir ama bakliyat vs. çarş perşembe tüketme canım şişkinlik yapıyor tartıya yansır cuma günü

afiyet olsun

Hayırlı olsun canım bende benim telden kurutulmaya çalışıyorum ama olmuyor geçen iç ekrani kırildi eşim inatla ekranı degistirdi çok arıza bi telefon kurtulmak istiyorum amma dolamadi miladi sucuk ve bulgur dışında guzel
boşaltıp doldurmayi benimki de çok seviyor ama oynarda oyuncaklariyla bazen de banada oynatır beraber gireriz oyun köşesine epey bi vakit oynatır beni sağolsun

Bu arada leslie yi 2 mil yapabildim bırakmadı oğlum bacaklarıma yapisip gülüyor eşek :)

Burnum ellerim buz gibi ya isinamiyorum çamaşır asmam lazım Ellemek gelmiyor içimden usuyorum diye
dün ben usuyordum bugün sen aman valla biktim ben ev işlerinden ne çamaşırı bitiyor ne utusu hergun çalışıyor makinalar yeminle ne zormus kadın olmak

hilalim anneme diyetteyim dememden Gına geldiği için ve yemediğim zaman ağzıma tükürdüğü için, cıs değil diye önüme ne koyduysa yedim:)

benim kıza babası bugün altına işeyen süt için bebek almış:) akşamdan beri annem annem diyerek kucağından indirmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…