Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin canim bence mukemmel afiyet olsun

teşekkür ederim teyzesi Rabbim herkese bi kız evladı nasip etsin cilveleri nazları yetiyor,oğlumuda harcamayım şimdi onunda özellikle araba bana erkeklik yapmasına hastayım ko pilotum:)
"amin" demeden gecemiycem bu duaya. Erkek evlat Öyle bazen babası annen sana emanet diyor bi havalar bi konusmalar. Dışarı çıkarken de giyindim mi diye gelir bakar bu olmamis der pat diye saçlarını sal azcikta makyaj yap der beğenmez se

evet Allah disardaki tüm canlılara kolaylık versin çok soğuk
Amin.

Ben yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin
bahar senin devreler yandı bacim

Gunaydin herkese
günaydın canım.

Afiyet olsun canım. Çok güzel menun sporun.

gecmis olsun canim. az yemişsin çikolatada var ama şekerin düşmüş birsey diyemiyorum afiyet olsun.

Regl öncesi ödem atmak için napmaliyim
hımm bilemedim şimdi maydanoz suyu icsen yeşil çsy kiraz sapı falan usd yarar mu ki acaba.

Günaydın canım. Niye öyle olduki acaba regl in mi yakın yoksa bu 5 te 5 sana yaramadimi menülerin kötü değil ödem Atıcı bişeyler icsen.

Sağol Sagolcanim ama hiç kaçamak yapmadığım halde hala sabitim sinirim bozuldu
Vucut cok bekledigi kilolardan geciste biraz inatci olabiliyo canim belki oyle bir donemdir
Canim pek guzel olmamis ,rahatsizim diyosunya zaten gecmis olsun

hımm bilemedim şimdi maydanoz suyu icsen yeşil çsy kiraz sapı falan usd yarar mu ki acaba.
Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam
Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence

Günaydın kızlar
Biz Yine kızımla yatak kEyfi yapıyoruz azıcık simariyoruz
wc ye cikar çıkmaz tartilcam dün yatmadan önce 92,5 dum :-(
benim kıza babası bugün altına işeyen süt için bebek almış:) akşamdan beri annem annem diyerek kucağından indirmiyor:)
benimki babadan başka bisey demiyor daha su sıralar ev temizliğine merak sardı cadı ıslak mendili kasla goz arasında alıyor yerleri falan sılıyor

iyi geceler canım benim başda ağrıyor soğuktan oldu ankaraya ilk kar yağdı bugün kabanıda giymemiştim baya üşüdüm
Buraya daha dusmedi ama yakındır canm geçmiş olsun sanada dikkat et kendine
Saol canim benimkinide cocuk isirdi ekrani kirdi,dokunmatik cok kotu olmustu 1 kelimeyi kirk saatte yazoyordum,darisi basina diyelim

Iyi geceler canim
Benim cadı da babasının telefonunu buldumu babasina verir ama benim kini eline geçirdiği ordan oraya sürükler karıştırır oynar haliyle dokunmatik dayanmiyor
Bak o olabilir zaten ipini koparan geliyor buraya gece gece
Kız benimki de parfüm krem vs koydugum yerin basina geçiyor onlari bi güzel indiriyor. Aşağıya sonra kirli sepetinin çekmecelerini acip tek tek bosaltiyor bide ben. Hayır yapma kızım deyince hızlı hızlı yapıp kaçıyor
Salonda bi kose yaptık canım kitapligida ona verdik oyuncaklarını koyduk lakin kesske bizimde oyuncaklar sadece orda kalsa cogunlukla Orda kalsa keşke tek başına pek girmek istemiyor oraya öyle oluncada istediği oyuncağı alıp dışarda koltuk altlarına varana kadar dagitiyotuz

Gunaydin herkese
Günaydın canım
menun güzel cnm

Bu yemeyle spora nasıl dayaniyorsun ki çok geçmiş olsun önce saglik
canm regl donemin yaklastiysada olabilir benim de az geldi daha şimdiden başladı vücudum sapitmaya

günaydın canım tadını çıkar bugunlerin
kıza ağzınla kuş tutsan da babalarının kızları olmaktan vazgrçiremesin, benimkine kime benziyor diye sorulunca, ben babama benziyorum babamın kızıyım çünkü ben diye nasıl gururlu söyler

senin yakışıklı büyüktü galiba canım, Rabbim yoklukluklarını göstermesin

Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam

Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence
ödemi attıracak en büyük silah sudur bence yada bendw öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…