- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.661
Gunaydin canim bence mukemmel afiyet olsunGünaydın kızlar dün gelemefim mezunu yazayım hemen
Sabah7; 45
1yumurta 3 ceviz
Domates salatalık biber
Y2K tulum peyniri
Ogle13:00
1 tabak sebzeli kıyma salata yoğurt 1elma 1mandalina
Aksam 19:00
Sebzeli kıyma salata yoğurt
Su 3lt
Spor 200ip 50 mekik 20 dk yürüyüş
Sağol Sagolcanim ama hiç kaçamak yapmadığım halde hala sabitim sinirim bozulduGunaydin canim bence mukemmel afiyet olsun
"amin" demeden gecemiycem bu duaya. Erkek evlat Öyle bazen babası annen sana emanet diyor bi havalar bi konusmalar. Dışarı çıkarken de giyindim mi diye gelir bakar bu olmamis der pat diye saçlarını sal azcikta makyaj yap der beğenmez seteşekkür ederim teyzesi Rabbim herkese bi kız evladı nasip etsin cilveleri nazları yetiyor,oğlumuda harcamayım şimdi onunda özellikle araba bana erkeklik yapmasına hastayım ko pilotum:)
Amin.evet Allah disardaki tüm canlılara kolaylık versin çok soğuk
bahar senin devreler yandı bacimBen yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin
günaydın canım.Gunaydin herkese
Afiyet olsun canım. Çok güzel menun sporun.Günaydın kızlar dün gelemefim mezunu yazayım hemen
Sabah7; 45
1yumurta 3 ceviz
Domates salatalık biber
Y2K tulum peyniri
Su 3lt
gecmis olsun canim. az yemişsin çikolatada var ama şekerin düşmüş birsey diyemiyorum afiyet olsun.Hastayım şekerim düştü
Sabah 2 kuru kayısı 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 2yk tavuk yarım ekmek 1 eti stick sütlü
Akşam 3 avuç beyaz leblebi 2 salkım üzüm
Kudurmuş gibi spora gittim bir de. Daha kötü oldum.
hımm bilemedim şimdi maydanoz suyu icsen yeşil çsy kiraz sapı falan usd yarar mu ki acaba.Regl öncesi ödem atmak için napmaliyim
Günaydın canım. Niye öyle olduki acaba regl in mi yakın yoksa bu 5 te 5 sana yaramadimi menülerin kötü değil ödem Atıcı bişeyler icsen.Günaydın herkese
Kafayı yiyeceğim ya geri 77 kilo olmuşm bu sabah, dünkü menüme sporuma göre en az -300 gr vermem lazımdı ya ben hep böyle alacak mıyım?? kıyafetlerde baya farketti ama hiç 77 kiloykenki gibi değilim anlamıyorummm
Bir hafta var reglime erken mi olacak acaba ama metom durdu galiba aklım ermiyo yaaaGünaydın canım. Niye öyle olduki acaba regl in mi yakın yoksa bu 5 te 5 sana yaramadimi menülerin kötü değil ödem Atıcı bişeyler icsen.
Vucut cok bekledigi kilolardan geciste biraz inatci olabiliyo canim belki oyle bir donemdirSağol Sagolcanim ama hiç kaçamak yapmadığım halde hala sabitim sinirim bozuldu
Canim pek guzel olmamis ,rahatsizim diyosunya zaten gecmis olsunHastayım şekerim düştü
Sakin stres yapma lutfen stres daha fazla etkiliyo dikkat edicem gerisini bosver de benceBir hafta var reglime erken mi olacak acaba ama metom durdu galiba aklım ermiyo yaaa
Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosamhımm bilemedim şimdi maydanoz suyu icsen yeşil çsy kiraz sapı falan usd yarar mu ki acaba.
Abi degisiklikleri dikkate alma canim benceGünaydın herkese
Kafayı yiyeceğim ya geri 77 kilo olmuşm bu sabah, dünkü menüme sporuma göre en az -300 gr vermem lazımdı ya ben hep böyle alacak mıyım?? kıyafetlerde baya farketti ama hiç 77 kiloykenki gibi değilim anlamıyorummm
benimki babadan başka bisey demiyor daha su sıralar ev temizliğine merak sardı cadı ıslak mendili kasla goz arasında alıyor yerleri falan sılıyorbenim kıza babası bugün altına işeyen süt için bebek almış:) akşamdan beri annem annem diyerek kucağından indirmiyor:)
Buraya daha dusmedi ama yakındır canm geçmiş olsun sanada dikkat et kendineiyi geceler canım benim başda ağrıyor soğuktan oldu ankaraya ilk kar yağdı bugün kabanıda giymemiştim baya üşüdüm
Benim cadı da babasının telefonunu buldumu babasina verir ama benim kini eline geçirdiği ordan oraya sürükler karıştırır oynarSaol canim benimkinide cocuk isirdi ekrani kirdi,dokunmatik cok kotu olmustu 1 kelimeyi kirk saatte yazoyordum,darisi basina diyelim
Iyi geceler canim
Bak o olabilir zaten ipini koparan geliyor buraya gece geceasker ugurlamasidir canım kasım ayı geldi malum :)
ya aslında realden 20 ye almıştım ben indirimdeydi bi bakarım olmadı yarın komsuya sorucam yoksa reale giderim
Bi bulgur pilavı gözüme çarptı canım onun haricinde güzel bence afiyet olsun
yukarda yazdım
Kız o deli bebenin aynı modeli bendede varmesela wc ye filan gideyim gelir bacagima yapışır yerde surundurur kendini
anladim dileğim aynı anneden bendede var
iyi geceler tatlış
Ah ah şimdiki cocuklar şanslı ya bizim zamanımızda yoktu bunlar olanlarda cok pahalıydı
Salonda bi kose yaptık canım kitapligida ona verdik oyuncaklarını koyduk lakin kesske bizimde oyuncaklar sadece orda kalsa cogunlukla Orda kalsa keşke tek başına pek girmek istemiyor oraya öyle oluncada istediği oyuncağı alıp dışarda koltuk altlarına varana kadar dagitiyotuzKız sen okumuyon mu yakalandin
Canim fotolari vwktimde eklenmedi onları koloj yapıp atacagim vallah
Mıdır yagsiz tuzsuz 1su bardağı bir dlm ekmek canım ara öğünlerde olabilir
Heryerde oyuncak bi tek toplarken kıymetli en cok oynadığı oyuncak tabiki top akşama kadar ya basket ya golll
Aferin dogrudur
AfiyeAfiyet olsun canim tel hayirli olsun
Oyun koseniz varsa ne mutlu heryeri geziyor mutfak masasının ustu bile oyuncak çıkıp onun ustunde oynuyor
Anneligini sevsinler onun eltimin kizida 4yasinda ben emzirirken anne olunca bende cici vereceğim bebeğine demişti hey yarabbim kadın ruhu işte analık var içinde çocuk bile olsa
kız bize niye yağması azcikta bize doğru gönder bize anca sogugu var
iyi oynamalar kız çocukluğunu yasa tekrar
sorsan herkes bıkkın ev işinden hayatım bitmez biterse ölmüşüzdür zaten
iyi geceler canım.
Ay yerim ben onu küçük anne
iyiki varlar be Hiloş
iyi geceler.
dimi yani bari söylemeyin
BEKLİYORum BACIM
Günaydın canımGunaydin herkese
menun güzel cnmGünaydın kızlar dün gelemefim mezunu yazayım hemen
Sabah7; 45
1yumurta 3 ceviz
Domates salatalık biber
Y2K tulum peyniri
Su 3lt
Bu yemeyle spora nasıl dayaniyorsun ki çok geçmiş olsun önce saglikHastayım şekerim düştü
canm regl donemin yaklastiysada olabilir benim de az geldi daha şimdiden başladı vücudum sapitmayaGünaydın herkese
günaydın canım tadını çıkar bugunlerinGünaydın kızlar
Biz Yine kızımla yatak kEyfi yapıyoruz azıcık simariyoruz
wc ye cikar çıkmaz tartilcam dün yatmadan önce 92,5 dum :-( benimki babadan başka bisey demiyor daha su sıralar ev temizliğine merak sardı cadı ıslak mendili kasla goz arasında alıyor yerleri falan sılıyor
Buraya daha dusmedi ama yakındır canm geçmiş olsun sanada dikkat et kendine
Benim cadı da babasının telefonunu buldumu babasina verir ama benim kini eline geçirdiği ordan oraya sürükler karıştırır oynarhaliyle dokunmatik dayanmiyor
Bak o olabilir zaten ipini koparan geliyor buraya gece gece
Kız benimki de parfüm krem vs koydugum yerin basina geçiyor onlari bi güzel indiriyor. Aşağıya sonra kirli sepetinin çekmecelerini acip tek tek bosaltiyor bide ben. Hayır yapma kızım deyince hızlı hızlı yapıp kaçıyor
Salonda bi kose yaptık canım kitapligida ona verdik oyuncaklarını koyduk lakin kesske bizimde oyuncaklar sadece orda kalsa cogunlukla Orda kalsa keşke tek başına pek girmek istemiyor oraya öyle oluncada istediği oyuncağı alıp dışarda koltuk altlarına varana kadar dagitiyotuz
Günaydın canım
menun güzel cnm
Bu yemeyle spora nasıl dayaniyorsun ki çok geçmiş olsun önce saglik
canm regl donemin yaklastiysada olabilir benim de az geldi daha şimdiden başladı vücudum sapitmaya
:) deli ya, kim uyutmuyor seni iyleşemedimi daha yakışıklıBen yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin
senin yakışıklı büyüktü galiba canım, Rabbim yoklukluklarını göstermesin"amin" demeden gecemiycem bu duaya. Erkek evlat Öyle bazen babası annen sana emanet diyor bi havalar bi konusmalar. Dışarı çıkarken de giyindim mi diye gelir bakar bu olmamis der pat diye saçlarını sal azcikta makyaj yap der beğenmez se
Amin.
bahar senin devreler yandı bacim
günaydın canım.
Afiyet olsun canım. Çok güzel menun sporun.
gecmis olsun canim. az yemişsin çikolatada var ama şekerin düşmüş birsey diyemiyorum afiyet olsun.
hımm bilemedim şimdi maydanoz suyu icsen yeşil çsy kiraz sapı falan usd yarar mu ki acaba.
ödemi attıracak en büyük silah sudur bence yada bendw öyle oluyorKizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam
Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?