Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ben kaçar başım kuvvetlenmeden cadimda tekrar uyanmadan yatayim

Seviliyorsunuz kocaman öpüldünüz iyi geceler babys
iyi geceler canım benim başda ağrıyor soğuktan oldu ankaraya ilk kar yağdı bugün kabanıda giymemiştim baya üşüdüm

bence iyi naneli şeker görmedim sucuğu

Saol canim benimkinide cocuk isirdi ekrani kirdi,dokunmatik cok kotu olmustu 1 kelimeyi kirk saatte yazoyordum,darisi basina diyelim

Iyi geceler canim

gayet iyi patlamış mısır bişey etmez erken saatte yemişsin hemide

asker ugurlamasidir canım kasım ayı geldi malum :)
ya aslında realden 20 ye almıştım ben indirimdeydi bi bakarım olmadı yarın komsuya sorucam yoksa reale giderim
Bi bulgur pilavı gözüme çarptı canım onun haricinde güzel bence afiyet olsun
Alla alla bunlar neydiki acep gerçi bizim buranın arabası kornası eksik olmuyor camlicadan inen direk bizim oraya
yukarda yazdım
Bu arada leslie yi 2 mil yapabildim bırakmadı oğlum bacaklarıma yapisip gülüyor eşek :)

Burnum ellerim buz gibi ya isinamiyorum çamaşır asmam lazım Ellemek gelmiyor içimden usuyorum diye
Kız o deli bebenin aynı modeli bendede var mesela wc ye filan gideyim gelir bacagima yapışır yerde surundurur kendini
hilalim anneme diyetteyim dememden Gına geldiği için ve yemediğim zaman ağzıma tükürdüğü için, cıs değil diye önüme ne koyduysa yedim:)
anladim dileğim aynı anneden bendede var

iyi geceler tatlış
benim kıza babası bugün altına işeyen süt için bebek almış:) akşamdan beri annem annem diyerek kucağından indirmiyor:)
Ah ah şimdiki cocuklar şanslı ya bizim zamanımızda yoktu bunlar olanlarda cok pahalıydı

babamlar İstanbuldan gelirken ayıcık almışlar bana onuda takside unutmuşlar nasıl üzülmüştüm hayır yani bide söylüyorlar söylemeyin bari demi:)

bütün geçmişi okuyabiliyormusun helal olsun valla
Kız sen okumuyon mu yakalandin
Canim fotolari vwktimde eklenmedi onları koloj yapıp atacagim vallah
Mıdır yagsiz tuzsuz 1su bardağı bir dlm ekmek canım ara öğünlerde olabilir
kız oyuncaklariyla arada bir oynar oda toplu olursa orası anca girer oraya onun disinda tepemde hep Ben toplamaya girince kıymetli oluyor
Heryerde oyuncak bi tek toplarken kıymetli en cok oynadığı oyuncak tabiki top akşama kadar ya basket ya golll
Bende yağsız ve tuzsuz olunca pek zararlı değil diye güvenerek yedim ama tabi bilene sormak lazım
Aferin dogrudur
AfiyeAfiyet olsun canim tel hayirli olsun
Oyun koseniz varsa ne mutlu heryeri geziyor mutfak masasının ustu bile oyuncak çıkıp onun ustunde oynuyor
benim kıza babası bugün altına işeyen süt için bebek almış:) akşamdan beri annem annem diyerek kucağından indirmiyor:)
Anneligini sevsinler onun eltimin kizida 4yasinda ben emzirirken anne olunca bende cici vereceğim bebeğine demişti hey yarabbim kadın ruhu işte analık var içinde çocuk bile olsa
iyi geceler canım benim başda ağrıyor soğuktan oldu ankaraya ilk kar yağdı bugün kabanıda giymemiştim baya üşüdüm
kız bize niye yağması azcikta bize doğru gönder bize anca sogugu var

iyi oynamalar kız çocukluğunu yasa tekrar

dün ben usuyordum bugün sen aman valla biktim ben ev işlerinden ne çamaşırı bitiyor ne utusu hergun çalışıyor makinalar yeminle ne zormus kadın olmak
sorsan herkes bıkkın ev işinden hayatım bitmez biterse ölmüşüzdür zaten

hilalim anneme diyetteyim dememden Gına geldiği için ve yemediğim zaman ağzıma tükürdüğü için, cıs değil diye önüme ne koyduysa yedim:)

iyi geceler canım.

Ay yerim ben onu küçük anne

iyiki varlar be Hiloş

iyi geceler kızlar ben kaçtım
iyi geceler.

babamlar İstanbuldan gelirken ayıcık almışlar bana onuda takside unutmuşlar nasıl üzülmüştüm hayır yani bide söylüyorlar söylemeyin bari demi:)
dimi yani bari söylemeyin

BEKLİYORum BACIM

kekiğim okuyup beğenip geçiyorum bazen..
sulu kardı hacı aman aman bişey değil ama çoooooookkk soğuk

teşekkür ederim teyzesi Rabbim herkese bi kız evladı nasip etsin cilveleri nazları yetiyor,oğlumuda harcamayım şimdi onunda özellikle araba bana erkeklik yapmasına hastayım ko pilotum:)

hoşgeldin canım
sucuk cıss

bulgur bugün olabilir ama bakliyat vs. çarş perşembe tüketme canım şişkinlik yapıyor tartıya yansır cuma günü

afiyet olsun
Canim sucuk baharatli kiyma yaptiriyoruz market isi degil yani,bakliyat isinde dogrusun canim emzirmesem bulasmam hic

Degistir Kendini yeni telefonun hayırlı olsun canım :)
Busecim saol cok sukur yaa dunya varmis
Mıdır yagsiz tuzsuz 1su bardağı bir dlm ekmek canım ara öğünlerde olabilir
Bende oyle biliyorum canim,ceyda duvenci 20 kilo verdikten sonra tvde gormustum diyetisyeniyle birlikte ben yemeden duramiyorum demis diyetisyene oda o zaman isstedigin zaman yagsiz tuzsuz misir yada ayran serbest demis,ama o kadar pis biseyki yag ekleyinxe kalorisi 10 katina falan cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…