- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.881
Patlıcan sevsem yapardım valla canım sagol :)Hemen tarif veriyorum. 1.5 kilo kapya biberi 1 kilo domates 4 patlıcan alınır. Domatesler soyulup rondodan geçirilir. Suyu Yarı miktara inene kadar pişirilir. Kapya biber ve patlıcanlar közlenir köz kokusunu sevmiyorsan fırınlayabilirsin. Onlarda rondodan geçirilir. Daha sonra kaynayan domatese ilave edilir. Hepsi beraber koyu bir kıvam alana kadar kaynatılır ve kavanozlanır. Bu ölçüden eğer domatesler etli ise 4 tane yarım kiloluk kavanoz çıkıyor.
Midem kazınıyor ama sabredeceğim sabaha kadar. Tartıya son bir gün.zero var su az kabaklar yağda nasılsın Hiloşyürüyüş spor var hadi yine iyisin kızmıyorum
BUGÜN ALDIM BAYA D Vitamini BELKİ AZCIK İsİNİRİM kiz
Afiyet olsun fıstık yerine badem olaydı keşke.
Afiyet olsun az olmuş sanki.
b12 mi eksik acaba bende de.
Afiyet olsun makarna az ekmekte sabah haricinde yok sorun yok o zaman
5 kilo çok değil bence verebilirsin.
Bursa canım. Cuma günü Ankara dayım inşallah sıkı giyineyim bari.
afiyet olsun kız kase mi kek mi o anlamadım ben.
Artvin li bir arkadasim var bayramlarda baklava nin yaninda ayran verir kız.
Afiyet olsunakşam az olmuş canım acikmazsin umarım. Sporda
domates kırmızı biber patlıcan maydanoz sarımsaklı yapılan bir kahvaltılik sos biz havuç da katıyoruz.
Afiyet olsun bahar cim menü güzel :)kızlar slm pcden girmekte ayrı bir rahatmış canım tlefon dagıldıgı için şuan şarjda kamerası çalışmıyor oglum sagolsun goolll yaptıen çokta onu kullanıyorum akşama kadar foto çekiniyoruz oglumla
sabah(9:30)
2 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
5zeytin
1 fincan sütlü kahve
ara(11:00)
1 dlm ananas
öğle(13:30)
100gr et
5yk ıspanak
1 dlm ekmek
ara(15:00)
1 sütlü kahve
akşam (17:30)
5yk ıspanak
100gr et
su:2lt spor : yok
Çok seviyorum bu sene 17 kavanoz yaptım.zero var su az kabaklar yağda nasılsın Hiloşyürüyüş spor var hadi yine iyisin kızmıyorum
domates kırmızı biber patlıcan maydanoz sarımsaklı yapılan bir kahvaltılik sos biz havuç da katıyoruz.
Aferinnnnaferinleri alayım yorgun olmama rağmen 35dk yürüdümcuma bidaha çok kaçırırsam iki olsun toparlayacam diye haftaiçi anam ağlıyor :)
tartiya yapışık yaşıyorum bendedarısı başımaa
güzel menü afiyet olsun canım
bende ikisi de eksik
evet kız sözlemişmiş gibi yemişiz
yok canım bilmiyorum bile yapmayı ama bilmeden karataymı yapmışım
makarnalar azmış o yüzden güzel canım afiyet olsun
yok canım iddia iyidir yaparsın sen kilon fazla
canım pardon ya 1.70 kalmış aklımda olsun azimle sen de çıtır olcan bacım nasılsa
ben de onu kek sanmıştım canım ne yazıyor hala da anlamadım
afiyet olsun güzel menü
olabilir bilmiyorum onu
kahvaltımı geçiştirmedim aslında çok lezizdi ama farklıydı
letenitsa nedir? kabaklar olmaz canım kızartma çok kalori onun dışında sporun cok güzel olmuş suyu da arttırırsan iyidir
afiyet olsun
ayy kız bende paso tartıdayım hastalık bu sanki
aynı benim koca gibiymiş suanda da bir şeyler yiyor camış yiyor yiyor kilo almıyor ve doymuyor meyvesi cerezi kurabiyesi zartı cekirdeği zurtu
hep beni mi cıkarcaklar ahaah
badem yok suan bacım. kabuklu yer fıstığıydı en sağlıklısından.
kek yazmışsın tabletten yazamamışsın anlamadım hala ne yediğini
ben baklavayla ayranı cok severim
afiyet olsun canım menü güzel
Ay Kovalasinlar Valla Onlara Bisi Demem
Ama dediğin doğru canım demir ilacını iciremiyordum küçükken oglusa suya katiyordum kola sanıp içiyordu. O zamanlar çok kola içiyordum (günde 2.5 lt kadar)
tamam ortmenm ayran içerim
Hi-lal ay-ran iç
olsun abla tatlı kısmına girer sonuçta sen cuma kaçamağı yap onu
Öyle bisi olursa seni kendine getiririz merak etme
denemek lazım baya lezzetli gibi duruyorHemen tarif veriyorum. 1.5 kilo kapya biberi 1 kilo domates 4 patlıcan alınır. Domatesler soyulup rondodan geçirilir. Suyu Yarı miktara inene kadar pişirilir. Kapya biber ve patlıcanlar közlenir köz kokusunu sevmiyorsan fırınlayabilirsin. Onlarda rondodan geçirilir. Daha sonra kaynayan domatese ilave edilir. Hepsi beraber koyu bir kıvam alana kadar kaynatılır ve kavanozlanır. Bu ölçüden eğer domatesler etli ise 4 tane yarım kiloluk kavanoz çıkıyor.
Önceki menülerine göre gerçekten güzel bir menü. Benim gibi Zamanla azaltacaksın sanırım. İlk başladığımda bulgur sıkıcığı ile diyet yapardım,sabah 08.40
az yağlı ekşimik peynir, kırmızı biber ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
domates, biber
ara küçük bir parça cevizli sucuk
öğlen 13.30
3 kepçe çorba
salatalık
ara küçük bir parça cevizli sucuk
akşam 19.50
fırında pişmiş 4 köfte, biber ve domates
yarım kase sulu yoğurt
1 dilim tbe
ara 1 portakal
2 lt su, 30 dk yürüyüş
kızlar arada yediğim küçük parça cevizli sucuk doğaldı. içinde şeker veya glukoz şurubu yoktu. özellikle belirtmek istedim.
bizimkininde sınırda ek gıdaya geçtik geçeli ama içmiyor aklıma gelmişkenn haftaya bir kan degerlerine baktırıyımAy Kovalasinlar Valla Onlara Bisi Demem
Ama dediğin doğru canım demir ilacını iciremiyordum küçükken oglusa suya katiyordum kola sanıp içiyordu. O zamanlar çok kola içiyordum (günde 2.5 lt kadar)
tamam ortmenm ayran içerim
Hi-lal ay-ran iç
olsun abla tatlı kısmına girer sonuçta sen cuma kaçamağı yap onu
Öyle bisi olursa seni kendine getiririz merak etme
benimde ama yok yok aç devamMidem kazınıyor ama sabredeceğim sabaha kadar. Tartıya son bir gün.
canım kase o:)zero var su az kabaklar yağda nasılsın Hiloşyürüyüş spor var hadi yine iyisin kızmıyorum
Eti Nasıl yaptın ? Değişik tarifler arıyorum kendime. Tavuk gibi hep aynı şeyleri yiyiyorumkızlar slm pcden girmekte ayrı bir rahatmış canım tlefon dagıldıgı için şuan şarjda kamerası çalışmıyor oglum sagolsun goolll yaptıen çokta onu kullanıyorum akşama kadar foto çekiniyoruz oglumla
2 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
5zeytin
1 fincan sütlü kahve
1 dlm ananas
100gr et
5yk ıspanak
1 dlm ekmek
1 sütlü kahve
5yk ıspanak
100gr et
Inş herşey iyi çıkar canım :)bizimkininde sınırda ek gıdaya geçtik geçeli ama içmiyor aklıma gelmişkenn haftaya bir kan degerlerine baktırıyım
benimde ama yok yok aç devam
menü güzel canımkızlar slm pcden girmekte ayrı bir rahatmış canım tlefon dagıldıgı için şuan şarjda kamerası çalışmıyor oglum sagolsun goolll yaptıen çokta onu kullanıyorum akşama kadar foto çekiniyoruz oglumla
2 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
5zeytin
1 fincan sütlü kahve
1 dlm ananas
100gr et
5yk ıspanak
1 dlm ekmek
1 sütlü kahve
5yk ıspanak
100gr et
İremim yarın spor yapma cnm olurmuMidem kazınıyor ama sabredeceğim sabaha kadar. Tartıya son bir gün.
aferinnnnnnnnaferinleri alayım yorgun olmama rağmen 35dk yürüdümcuma bidaha çok kaçırırsam iki olsun toparlayacam diye haftaiçi anam ağlıyor :)
evet tatlım ya gerçekten öyle oldu. uzun süredir diyet yapmadım. takıma katıldığım ilk gün de yazmıştım. o yüzden ancak alışıyorum. bir de tabi 2 hafta şehirdışında oluşum da kopukluğa neden oldu. burdayken yine iyi yiyordum. orada koptum. düzenim bozuldu. bir spor çok iyiydi. hatta bugün bir arkadaş sen gözle görülür şekilde kilo vermişsin dedi. yok canım ya dedim kilo verdim sayılma. ama öyle görünüyor dedi. yürüyüş beni acayip topladı. spor ne kadar önemli.
Önceki menülerine göre gerçekten güzel bir menü. Benim gibi Zamanla azaltacaksın sanırım. İlk başladığımda bulgur sıkıcığı ile diyet yapardım,Beril olmaz diye diye alıştırdı.
canım ben yeni bir tava aldım onda yagsız yapıyorum ince ince antrikot ayarladım evde benden başka et yiyen yok
Eti Nasıl yaptın ? Değişik tarifler arıyorum kendime. Tavuk gibi hep aynı şeyleri yiyiyorum
oda iyimisbu arada yazmayı unuttum. dünkü ekmekler işe yaramış. bugün eksi çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?