Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bunu biliyorum çok güzeldir, asortik ismidir bu halk dilinde adı neki acaba

Makarna da nazar boncuğu olsn
Hic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cekti
Afiyet olsun canim
b12 mi eksik acaba bende de.
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir bence
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyor
Afiyet olsun canim
hep öyle canım erkekler bizimkiler dünden kalan keki yiyorlar önlerinde çerez üzüm ohh misss valla :) göbeği de 9 aylık benimkinin.
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alir
bende ikisi de eksik
Bisey kullaniuomusun busecim
Gayet iyi bence afieyt olsun
Bahar sen sayarakmi zayifliyosun
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksam

ben 1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber 5 kilo domates 1 kilo havuç en sonunda haşlanmış kup kup doğranmış havuclari maydanozu sarımsak şeker tuz ve sirke katıyorum. Ha birde olmazsa olmaz Arnavut biberi var içinde bu olcudende 300 ml 13 kavanoz çıkıyor yaklaşık.

Çok beğendim afiyet olsun.

Patlıcan sevsem yapardım valla canım sagol :)
patlıcan eriyip gidiyor kız içinde olduğunu söylemesek anlamazsın.

Midem kazınıyor ama sabredeceğim sabaha kadar. Tartıya son bir gün.
benimde kaziniyor

aferinleri alayım yorgun olmama rağmen 35dk yürüdüm cuma bidaha çok kaçırırsam iki olsun toparlayacam diye haftaiçi anam ağlıyor :)
efferimmm kız

Oyy ne deysin kız donucaz desene. Bilirim ankara nin sogugu nu çok yedim o sogugu oğlan üşütme sinde bana bişey olmaz inşallah.

bu arada yazmayı unuttum. dünkü ekmekler işe yaramış. bugün eksi çıktım
bendensin bende de ise yaradı

Zaten yapamam istesem de. Nöbetçiyim. İnşallah benim eksiler uykusuzluktan artıya dönmez.
kötü olmuş inşallah uykusuzluk etkilemez.

Afiyet olsun güzel menü olmuş Tebrikler ayrıca 5 kabak cekirdegiyle atlatmışsın. Nereye yolculuk hayırdır.

Herkese iyi geceler kızlar.
iyi geceler can can.

ben bunu biliyorum çok güzeldir, asortik ismidir bu halk dilinde adı neki acaba
halk dilinde de kahvaltılik sos tur

bu tür sosları seviyorum ben adama 1 ekmek yeditir:) sen niye geliyorsun ankaraya hayırdır

öyle kocam olsa hiç kilo almazdim kız ne o aşırı bakımlı benimki ye ic yat kilo almayan cins
Yok canım kitabi varda elif istemişti ona gore ornek menü yazdım

şimdi mevzu şekilde ben evlendiğimden beri 65 görmedim 70 altında pek kalamadım yerleşmiş kilo ya zor verirsem diye düşündüm
Ama şimdiye kadar bu seferki gibi kararlı olmadınki 2 gün yapsan 3 gün bozuyodun
Tabi önceden 9.takımda değildin

Sizleri seviyorum yarin gorusuruz insallah iyi geceler
Iyi geceler tatlım :) bizde seni seviyoruz
içinde olduğunu biliyorum elifim o yeter
Ben yatar çok bile kaldım acaba gece yine benim ağustos böceği saz çalacak mi
Iyi geceler bahar cim ins uyanmazda bugün rahat uyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…