- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.921
ben bunu biliyorum çok güzeldir, asortik ismidir bu halk dilinde adı neki acabaHemen tarif veriyorum. 1.5 kilo kapya biberi 1 kilo domates 4 patlıcan alınır. Domatesler soyulup rondodan geçirilir. Suyu Yarı miktara inene kadar pişirilir. Kapya biber ve patlıcanlar közlenir köz kokusunu sevmiyorsan fırınlayabilirsin. Onlarda rondodan geçirilir. Daha sonra kaynayan domatese ilave edilir. Hepsi beraber koyu bir kıvam alana kadar kaynatılır ve kavanozlanır. Bu ölçüden eğer domatesler etli ise 4 tane yarım kiloluk kavanoz çıkıyor.
Hic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cektiMakarna da nazar boncuğu olsn
Afiyet olsun canim10:30..1 dilim tahıllı ekmek
Bir parça peynir
3 zeytin
Bol maydonoz
2dilim domates
1kas3 menemen
1Gibi elma
3 de, 2 ceviz, 10 çiğ findik
5gibi sütlü yulaf ezmesi bir kaserkek
8 de,salata
1tabah karnabahar yoğurtlu
Küçük kaşe acılı ezme
4 bardak bitki çayı, 2,5lt şu, avm 2 saat g3z
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir benceb12 mi eksik acaba bende de.
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyorZero kolaların içerisinde normal kolalardan farklı olarak aspartam isimli bir madde bulunuyor. Aspartam farklı kimyasal maddelerin birleşmesi sonucu oluşan bir çeşit tatlandırıcıdır. İçerisinde hiç şekerin olmadığı zero kolaların tamamında aspartam kullanılır. Bu madde vücuda alındığı zaman, yani zero kola tüketildiği zaman vücut normal kola içmiş gibi olur. Şeker gibi davranan bu madde bağırsaklarda glikoz emilimini yerine getirir. Doğal olarak da vücut şeker aldığındaki gibi aşırı oranda insülin salgılamaya başlar. Bu durum tıpkı normal kolada olduğu gibi kilo almaya neden olur.
Afiyet olsun canimsabah 08.40
az yağlı ekşimik peynir, kırmızı biber ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
domates, biber
ara küçük bir parça cevizli sucuk
öğlen 13.30
3 kepçe çorba
salatalık
ara küçük bir parça cevizli sucuk
akşam 19.50
fırında pişmiş 4 köfte, biber ve domates
yarım kase sulu yoğurt
1 dilim tbe
ara 1 portakal
2 lt su, 30 dk yürüyüş
kızlar arada yediğim küçük parça cevizli sucuk doğaldı. içinde şeker veya glukoz şurubu yoktu. özellikle belirtmek istedim.
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alirhep öyle canım erkekler bizimkiler dünden kalan keki yiyorlar önlerinde çerez üzüm ohh misss valla :) göbeği de 9 aylık benimkinin.
Bisey kullaniuomusun busecimbende ikisi de eksik
Gayet iyi bence afieyt olsunkızlar slm pcden girmekte ayrı bir rahatmış canım tlefon dagıldıgı için şuan şarjda kamerası çalışmıyor oglum sagolsun goolll yaptıen çokta onu kullanıyorum akşama kadar foto çekiniyoruz oglumla
sabah(9:30)
2 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
5zeytin
1 fincan sütlü kahve
ara(11:00)
1 dlm ananas
öğle(13:30)
100gr et
5yk ıspanak
1 dlm ekmek
ara(15:00)
1 sütlü kahve
akşam (17:30)
5yk ıspanak
100gr et
su:2lt spor : yok
Bahar sen sayarakmi zayifliyosuneliya
1
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta yada 1 dlm peynir
5 zeytin yada 1 tatlı kaşıgı kaymak yada 2 ceviz
(1 tahıl 1 et 1 yag)
çig sebze
öğle
1 dlm ekmek veya 1 kepçe corba veya 2 ymk kaşıgı pilav yada 2 yk makarna
5-6yk etsiz sebze
1 kase yogurt yada bşr bardak ayran yada 1 bardak süt
1tatlı kaşıgı yag eklenmiş salata
(1 tahıl 1 süt 1 yag)
ara
1 bardaj ayran yada 1 bardak süt
1/2 diyet bisküvi yada 2 glisini veya 2yk yulaf ezmesi
1 buyuk elma yada 2 mandalina yada 1 kivi
(1 süt 1tahıl 2 meyve)
akşam
1dlm ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2yk makrana yada pilav
1 tavuk baget veya avuç içi büyüklüğünde köfte yada 4-5 yk kıymalı swebze yemegı
1 kase yogurt yada 1 kase cacık
1 tatlı kaşgı yag ile yapılmış salata
(1 tahıl 1 et 1 sut 1 yag)
toplam(42323)
2
sabah
1 bardak süt yada yogurt
1 muz veya 1 buyuk elma
10 badem yada 2 ceviz yada 5 fındık
(1 süt 2 meyve 1 yag)
öğle
2dlm ekmek veya 4yk pilav yada 4yk makarna
1 porsiyon tavuk şiş yada kuzu şiş yada çöp şiş
1 tatlı kaşıpı yag ile salata
(2 tahıl 2 et 1 yag)
ikindi
1 fincan sütlü kahve yada 1 bardak süt
1/2 pkt biskuvi yada 2yk musli yada 2 glisini
(1 süt 1 tahıl)
akşam
1dlm ekmek veya 1 orta boy patates veya 2yk pilav
4-5 yk etsiz sebze
1 kase yogurt
1 tatlı kaşıgı yag ile slata
(1 tahıl 1 süt 1 yag)
toplam(42323)
3
sabah
2dlm ekmek yada 1/2 simit
1 yumurta ve 1dlm peynir
1 tatlı kasıgı kaymak yada 2 ceviz yada 5 zeytin
(2 tahıl 2 et 1 yag 1 meyve)
öğle
1dlm ekmek yada 1 kepçe çorba
4-5 yk etsiz sebze
1 kase yogurt
1 tatlı kaşıgı yag ile sınırsız salata
(1 tahıl 1 süt 1 yag)
ikindi
1 kase yogurt yada 1 fincan sütlü kahve yada 1 bardak süt
3 kuru kayısı yada 2 kuru incir yada 2 mandalina
(1 süt 1 meyve)
akşam
öğle ile aynı
42323açılımı: 4 tahıl 2 et 3süt 2 meyve 3 yag
bunu fotograftakilerle eşleyip degiştirebilirsin
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksamIyi geceler kızlar menüsü yazıp kacicam yarın yolculuk var
SAbah9:00
1yumurta
Domates salatalık marul 2 yk tulum peyniri
ÖĞLE 14:00
Sabahın aynısı sadece yumurta yerine 1dilim ekmek yedim
Ara16:00
1elma
Aksam18:00
5 yk haşlama et 2 çatal kabak salata yoğurt
Ara20:30
Misafirlige gittik ikram çoktu sadece 5tane kabak Çekirdeği yedim
Su 3 lt limonlu tarçınlı
Spor yok
Canim ajvar olabilirmiben bunu biliyorum çok güzeldir, asortik ismidir bu halk dilinde adı neki acaba
ablam AB pozitif dünde yedim eksi çıktım, bence bana karbonhidrat hariç herşey iyi geliyorİnşallah tartıdada şişirmez
Senin kan grubun neydi
iyi geceler canım bizde seni seviyoruz diyetdaşımSizleri seviyorum yarin gorusuruz insallah iyi geceler
öyle bişey Di sankiCanim ajvar olabilirmi
ben 1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber 5 kilo domates 1 kilo havuç en sonunda haşlanmış kup kup doğranmış havuclari maydanozu sarımsak şeker tuz ve sirke katıyorum. Ha birde olmazsa olmaz Arnavut biberi var içindeHemen tarif veriyorum. 1.5 kilo kapya biberi 1 kilo domates 4 patlıcan alınır. Domatesler soyulup rondodan geçirilir. Suyu Yarı miktara inene kadar pişirilir. Kapya biber ve patlıcanlar közlenir köz kokusunu sevmiyorsan fırınlayabilirsin. Onlarda rondodan geçirilir. Daha sonra kaynayan domatese ilave edilir. Hepsi beraber koyu bir kıvam alana kadar kaynatılır ve kavanozlanır. Bu ölçüden eğer domatesler etli ise 4 tane yarım kiloluk kavanoz çıkıyor.
Çok beğendim afiyet olsun.kızlar slm pcden girmekte ayrı bir rahatmış canım tlefon dagıldıgı için şuan şarjda kamerası çalışmıyor oglum sagolsun goolll yaptıen çokta onu kullanıyorum akşama kadar foto çekiniyoruz oglumla
sabah(9:30)
2 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
5zeytin
1 fincan sütlü kahve
ara(11:00)
1 dlm ananas
öğle(13:30)
100gr et
5yk ıspanak
1 dlm ekmek
ara(15:00)
1 sütlü kahve
akşam (17:30)
5yk ıspanak
100gr et
su:2lt spor : yok
patlıcan eriyip gidiyor kız içinde olduğunu söylemesek anlamazsın.Patlıcan sevsem yapardım valla canım sagol :)
benimde kaziniyorMidem kazınıyor ama sabredeceğim sabaha kadar. Tartıya son bir gün.
efferimmm kızaferinleri alayım yorgun olmama rağmen 35dk yürüdümcuma bidaha çok kaçırırsam iki olsun toparlayacam diye haftaiçi anam ağlıyor :)
Oyy ne deysin kız donucaz desene. Bilirim ankara nin sogugu nu çok yedim o sogugucanım kase o:)
balım sıkı giyin ankara'nın ayazı pek fena içlik miçlik giy okadar yani
bence çok mantıklı tatlı mideye ağır geliyo ayran dengeler
bendw diyet yapmadığım zaman kahvaltımda 1parça ekmeğe bolca çokokrem sürerim önce ağzıma onu atar arkasından bi parça peynir bu düzenimi hiç değiştirmem ben :)
bendensin bende de ise yaradıbu arada yazmayı unuttum. dünkü ekmekler işe yaramış. bugün eksi çıktım
kötü olmuş inşallah uykusuzluk etkilemez.Zaten yapamam istesem de. Nöbetçiyim. İnşallah benim eksiler uykusuzluktan artıya dönmez.
Afiyet olsun güzel menü olmuş Tebrikler ayrıca 5 kabak cekirdegiyle atlatmışsın. Nereye yolculuk hayırdır.Iyi geceler kızlar menüsü yazıp kacicam yarın yolculuk var
SAbah9:00
1yumurta
Domates salatalık marul 2 yk tulum peyniri
ÖĞLE 14:00
Sabahın aynısı sadece yumurta yerine 1dilim ekmek yedim
Ara16:00
1elma
Aksam18:00
5 yk haşlama et 2 çatal kabak salata yoğurt
Ara20:30
Misafirlige gittik ikram çoktu sadece 5tane kabak Çekirdeği yedim
Su 3 lt limonlu tarçınlı
Spor yok
iyi geceler can can.Herkese iyi geceler kızlar.
halk dilinde de kahvaltılik sos turben bunu biliyorum çok güzeldir, asortik ismidir bu halk dilinde adı neki acaba
şimdi mevzu şekilde ben evlendiğimden beri 65 görmedim 70 altında pek kalamadım yerleşmiş kilo ya zor verirsem diye düşündümKız 1 ayda 3 kilo demeye utanmıcanmı
bu tür sosları seviyorum ben adama 1 ekmek yeditir:) sen niye geliyorsun ankaraya hayırdırben 1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber 5 kilo domates 1 kilo havuç en sonunda haşlanmış kup kup doğranmış havuclari maydanozu sarımsak şeker tuz ve sirke katıyorum. Ha birde olmazsa olmaz Arnavut biberi var içindebu olcudende 300 ml 13 kavanoz çıkıyor yaklaşık.
Çok beğendim afiyet olsun.
patlıcan eriyip gidiyor kız içinde olduğunu söylemesek anlamazsın.
benimde kaziniyor
efferimmm kız
Oyy ne deysin kız donucaz desene. Bilirim ankara nin sogugu nu çok yedim o soguguoğlan üşütme sinde bana bişey olmaz inşallah.
bendensin bende de ise yaradı
kötü olmuş inşallah uykusuzluk etkilemez.
Afiyet olsun güzel menü olmuş Tebrikler ayrıca 5 kabak cekirdegiyle atlatmışsın. Nereye yolculuk hayırdır.
iyi geceler can can.
halk dilinde de kahvaltılik sos tur
öyle kocam olsa hiç kilo almazdim kız ne o aşırı bakımlı benimki ye ic yat kilo almayan cinsHic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cekti
Afiyet olsun canim
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir bence
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyor
Afiyet olsun canim
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alir
Bisey kullaniuomusun busecim
Gayet iyi bence afieyt olsun
Bahar sen sayarakmi zayifliyosun
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksam
Senin grubta yenilebilenler arasında tatlım lahanada öyleablam AB pozitif dünde yedim eksi çıktım, bence bana karbonhidrat hariç herşey iyi geliyor
Ama şimdiye kadar bu seferki gibi kararlı olmadınki 2 gün yapsan 3 gün bozuyodunşimdi mevzu şekilde ben evlendiğimden beri 65 görmedim 70 altında pek kalamadım yerleşmiş kilo ya zor verirsem diye düşündüm
Iyi geceler tatlım :) bizde seni seviyoruzSizleri seviyorum yarin gorusuruz insallah iyi geceler
içinde olduğunu biliyorum elifim o yeterben 1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber 5 kilo domates 1 kilo havuç en sonunda haşlanmış kup kup doğranmış havuclari maydanozu sarımsak şeker tuz ve sirke katıyorum. Ha birde olmazsa olmaz Arnavut biberi var içindebu olcudende 300 ml 13 kavanoz çıkıyor yaklaşık.
Çok beğendim afiyet olsun.
patlıcan eriyip gidiyor kız içinde olduğunu söylemesek anlamazsın.
benimde kaziniyor
efferimmm kız
Oyy ne deysin kız donucaz desene. Bilirim ankara nin sogugu nu çok yedim o soguguoğlan üşütme sinde bana bişey olmaz inşallah.
bendensin bende de ise yaradı
kötü olmuş inşallah uykusuzluk etkilemez.
Afiyet olsun güzel menü olmuş Tebrikler ayrıca 5 kabak cekirdegiyle atlatmışsın. Nereye yolculuk hayırdır.
iyi geceler can can.
halk dilinde de kahvaltılik sos tur
Iyi geceler bahar cim ins uyanmazda bugün rahat uyursunBen yatar çok bile kaldım acaba gece yine benim ağustos böceği saz çalacak mi
kesinlikle ablam başarı hikayemin kahramanlarısınızAma şimdiye kadar bu seferki gibi kararlı olmadınki 2 gün yapsan 3 gün bozuyodun
Tabi önceden 9.takımda değildin
lahana kürü yapmıştım güzel kilo vermiştim zorlanırsam kilo verirken ilerleyen zamanlarda deniyimSenin grubta yenilebilenler arasında tatlım lahanada öyle
inşallah çalmaz bu gece canımBen yatar çok bile kaldım acaba gece yine benim ağustos böceği saz çalacak mi
önce kendim atıyım kapağı dedim doktorum yerimi iyce sabitleyince sizide aldıracaktım:)Fitt_anne cadı dilek bu takıma gecerkene insan benide alır.
her hastalık sonrası bi huy bırakır çocuklar zaten kuzumNe güzel haber dileğim
iyileşti ama huyu değişti canım büyüme dönemi vücutları gece agriyormus ondan mı bilmiyorum ama şu ara boyu uzadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?