- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.961
Malesef canimher hastalık sonrası bi huy bırakır çocuklar zaten kuzum
O yok evde 5li kayisili Yeşilçay hisbikus mistik rezene anason varkiraz sapı da dene suyuda 3 çıkar bacım
Bende bugun başladım bakalım elif sağolsun benim şifremi cikarmadim henüz hem ayca ksya hemde diyetisyen listeye gore bi şifremi buluyumBendede var kitabi baslicam insallah cumadan bide tariflerinin bulundugu kitapta var,ben kiloyu gizli yiyerek aldim zaten,o bakislariyla yer beni huzursuz olup yiyemezsin
Bu gece felegim sasti benim yauykuda neymiş ne kendi uyuyor ne beni uyutyyor
Abooo uykusuz anne iki bizim böcek bugun uyuduGeçmişi aradan cikartim şimdilik yine birikene kadar rahatim
yok benim koca hep kendi yer bide biri bitmeden birini istemeso yok mu hangi mideye sigdiriyor anlamıyorum bide tartiya çıkıp sen bana bakmıyorsun demEz mi ayar oluyorum
anamm oda bi değişikmis esin baya bakımlı maşallah
sizin ağustos böceği bu gece bize sıçradı canım
Cok mu kotusun abla
Size günaydın bana iyi geceler
Allah kolaylık versin canımKızlar teşekkür ederim zor oldu dayanmk ama içim rahat[musmutlu uyudum a ve mitlu ins regl olunca iyi bi sonuc alacagima inanıyorum
eliya canım eskidehire gidiyoruz icem e oğlumun eğitimi için her hafta Konyaya gidiyoruz ayda bir falan da eskisehire
Haydi bi uykusuz ana dahaGünaydin kizlar
Gece yine tosbis uyutmadi Okulu gec kaldik
Görüsürüz birazdan
drcum a 101lerde genelde oluyor satılmıyorgünaydınnnn.dün gece cogumuz nöbetteymiş.Allah kolaylık versin hatunlar.
bende güzelce soyundum dökündüm basküle çıktım baskül eror verdi.pil haznesinin kapagı kayıp yeni aldıgım pil uyum sağlamadı.bugün bakayım nereye baskül geliyor.başlamadan bahane gibi olmasın.
muayene odası içinde lazım.bugün çıkıp bakacagım yağ ölçer li mi alsam acep.drcum a 101lerde genelde oluyor satılmıyor
buse sende durumlar ne cumaya 1kilo çıkarmış balım
Hic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cekti
Afiyet olsun canim
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir bence
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyor
Afiyet olsun canim
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alir
Bisey kullaniuomusun busecim
Gayet iyi bence afieyt olsun
Bahar sen sayarakmi zayifliyosun
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksam
bende 100gr eksiydim amma biliyorum özellikle perşembe yi iyi değerlendirirsem 1kılo bile olur geçen hafta öyle olduydu çünkü
Bendede var kitabi baslicam insallah cumadan bide tariflerinin bulundugu kitapta var,ben kiloyu gizli yiyerek aldim zaten,o bakislariyla yer beni huzursuz olup yiyemezsin
Geçmişi aradan cikartim şimdilik yine birikene kadar rahatim
yok benim koca hep kendi yer bide biri bitmeden birini istemeso yok mu hangi mideye sigdiriyor anlamıyorum bide tartiya çıkıp sen bana bakmıyorsun demEz mi ayar oluyorum
anamm oda bi değişikmis esin baya bakımlı maşallah
sizin ağustos böceği bu gece bize sıçradı canım
Herkese gunaydinnnngüzel bir gün diliyorum.
Günaydın hanımlar çok şükür bugün azda olsa eksideyim
günaydınnnn.dün gece cogumuz nöbetteymiş.Allah kolaylık versin hatunlar.
bende güzelce soyundum dökündüm basküle çıktım baskül eror verdi.pil haznesinin kapagı kayıp yeni aldıgım pil uyum sağlamadı.bugün bakayım nereye baskül geliyor.başlamadan bahane gibi olmasın.
Ay ne dikkatli adam in var maşallah kız.Hic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cekti
Afiyet olsun canim
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir bence
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyor
Afiyet olsun canim
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alir
Bisey kullaniuomusun busecim
Gayet iyi bence afieyt olsun
Bahar sen sayarakmi zayifliyosun
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksam
yedirir ekmek o yüzden henüz yemiyorum bakisiyoruz su ara. Babam için birde gazi Üniversitesine gidelim dedik eskisehir de olucaz ameliyat ama riskler konusunda bilgi almak icin birde orayada gitmek istedi babam. Bakalım onun kafasının rahat olmasi önemli riskli bir ameliyat olunca.bu tür sosları seviyorum ben adama 1 ekmek yeditir:) sen niye geliyorsun ankaraya hayırdır
kız çok hoşsun ya :)Iyi geceler tatlım :) bizde seni seviyoruz
içinde olduğunu biliyorum elifim o yeter
Iyi geceler bahar cim ins uyanmazda bugün rahat uyursun
ahh mefkusum ya dikkat et kendine.
Size günaydın bana iyi geceler
günaydın.Herkese gunaydinnnngüzel bir gün diliyorum.
günaydın güzel haberGünaydın hanımlar çok şükür bugün azda olsa eksideyim
anladım canım Rabbim emekler inizi boşa çıkarmasını şifa versin kuzuma.Kızlar teşekkür ederim zor oldu dayanmk ama içim rahat[musmutlu uyudum a ve mitlu ins regl olunca iyi bi sonuc alacagima inanıyorum
eliya canım eskidehire gidiyoruz icem e oğlumun eğitimi için her hafta Konyaya gidiyoruz ayda bir falan da eskisehire
ahh tosbis ahh. Günaydın.Günaydin kizlar
Gece yine tosbis uyutmadi Okulu gec kaldik
Görüsürüz birazdan
Günaydıngünaydın kızlar
buraya yazdığın liste benim sifremmiydi bahar imMalesef canim
O yok evde 5li kayisili Yeşilçay hisbikus mistik rezene anason var
Bende bugun başladım bakalım elif sağolsun benim şifremi cikarmadim henüz hem ayca ksya hemde diyetisyen listeye gore bi şifremi buluyum
Abooo uykusuz anne iki bizim böcek bugun uyudu
Cok mu kotusun abla
Allah kolaylık versin canım
Haydi bi uykusuz ana daha
drcum a 101lerde genelde oluyor satılmıyor
günaydın bebek.günaydın bombeleeeeeeeerrrrrrrrr
ucuz yağ olcerliler gerçekten yağ olcmuyormus diyorlar canımcım.muayene odası içinde lazım.bugün çıkıp bakacagım yağ ölçer li mi alsam acep.
Bombeeeee dediğine gore -desingünaydın bombeleeeeeeeerrrrrrrrr
Yok canim 300tl vermeden doğru olceni yok omran di galiba onun var diyetisyen lerin mini tarzı temasla calisanmuayene odası içinde lazım.bugün çıkıp bakacagım yağ ölçer li mi alsam acep.
evet canım 4tahil 2et 3sut 2meyve 3yag 42323 şifrenAy ne dikkatli adam in var maşallah kız.
yedirir ekmek o yüzden henüz yemiyorum bakisiyoruz su ara. Babam için birde gazi Üniversitesine gidelim dedik eskisehir de olucaz ameliyat ama riskler konusunda bilgi almak icin birde orayada gitmek istedi babam. Bakalım onun kafasının rahat olmasi önemli riskli bir ameliyat olunca.
kız çok hoşsun ya :)
ahh mefkusum ya dikkat et kendine.
günaydın.
günaydın güzel haber
anladım canım Rabbim emekler inizi boşa çıkarmasını şifa versin kuzuma.
ahh tosbis ahh. Günaydın.
Günaydın
buraya yazdığın liste benim sifremmiydi bahar im
günaydın bebek.
ucuz yağ olcerliler gerçekten yağ olcmuyormus diyorlar canımcım.
Kiz sen tartidan mi kaciyongünaydınnnn.dün gece cogumuz nöbetteymiş.Allah kolaylık versin hatunlar.
Bizimki calar Saat sanki sabah 6.30 gibi uyuyor gece caki bebe oluyorGünaydın kızlar
Kız uyusaydi hiç uyanmaya niyetim yoktu yanıma aldım şimdi birlikte ayilmaya çalışıyorz
Günaydın. Abla geçmiş olsun
Günaydın kızlar
Dün akşama kadar hiçbir şey yemedi canım gündüz iyi beslenmeyince gecede uyuyamadi acliktan
günaydın. Abla ah bu bebeler
günaydın canım
Sendemi ajan oldun kizkızlar bugün akşam su içmeyi bi süre sonra kesin 9 dan sonra içmeyin 6. takım içmiyor yemiyor
Sendemi ajan oldun kiz
Haftasonu kar yagacakmis kizlar o nedenle Benim arabayi Service goturecem tekeri degisecek birde
Arada gelirim
Saat 12 oldu biz yuruyus e
Çok geçmiş olsun abla.Salgın çok bu aralarSlm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım
Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su
38 bile çok kötü duruyor bende.Hızlı aldığım için ucundan 38 göreyim yeter bana :) 36 ı ıh.olmas :)senin boya 38 iyidir canım an 36 neden olmasın
valla oğuz atay hiç okumadım ben pek bilgim yok canım
geçmiş olsun ablam
iyi gezmissin canfim bendeşimdi girdim eve yemek yiyorum :)
çok guzel bugün ablam
Kiz benim bebe erkek amageçen rimelimi almış gözlerinin altına sürmüş gulsemmi kizsammi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?