- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.941
kiraz sapı da dene suyuda 3 çıkar bacımKızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
bende 100gr eksiydim amma biliyorum özellikle perşembe yi iyi değerlendirirsem 1kılo bile olur geçen hafta öyle olduydu çünküeksiyim ama bit kadar
kıyamam yaa hala çocuk emzirirsen böyle olur
aa anladım canım tamam. afiyet olsun öyleyse.
menülerinizi beğendim kızlar. afiyet olsun süperlerde güzel.
hiç bilmiyom ki
artı 3 kg mı oldun yani???? NEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY
neresi güzel cocugun agzına bal çalmak gibi benimki bit kadar bir şey çok şiş karnım. bu son 2 gün cok önemli oof
şanslı çoculardanmışsın desene balımAynen Söyleyip Ne moralini bozmuslar seninbenimde babamın askere gittiğini hatırlıyorum ben tecilli olduğu için geç gitmişti. Her izne geldiğinde barbi bebek getirirdi bize
arada deliriyoruz ama aynen elifim iyiki varlar :)
uykusuzluk basina vurmus baharimm
gunaydin canim
Menun güzel canım afiyet olsun
çikolata olmamış canım ama şekerim düştü demissin afiyet olsun birde saatlerini yazsan ve su spor?
sikilasmis vücudun demekki ponim moral bozma. Normalde regl oncesi 10 gün tartilinmaz vücut ödem tutmaya baslar. Seninde ondandir canim
Gunaydin elifim
Gunaydin tatlim. Seninki gene iyi en azindan yere indiriyorbenim deli makyaj yapmaya kalkiyor yaa
Gunaydin dileğim sonunda bi güzel haber geldi :)
38 beden kulağa ne kadar hoş geliyor, bende aralık ayında girerim inşallah 38bedenin içineSelam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artıkMuhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum.Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok.Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya
Bendede var kitabi baslicam insallah cumadan bide tariflerinin bulundugu kitapta var,ben kiloyu gizli yiyerek aldim zaten,o bakislariyla yer beni huzursuz olup yiyemezsinöyle kocam olsa hiç kilo almazdim kız ne o aşırı bakımlı benimki ye ic yat kilo almayan cins
Yok canım kitabi varda elif istemişti ona gore ornek menü yazdım
yok benim koca hep kendi yer bide biri bitmeden birini istemeso yok mu hangi mideye sigdiriyor anlamıyorum bide tartiya çıkıp sen bana bakmıyorsun demEz mi ayar oluyorumooo çok meşakatli bir şeymiş yaa
kız ne dedim ki? ne hakareti olur mu öyle şey ?? cevap vercem de ne dediğimi unuttumtakılmışımdır en fazla
kızartma sayılmaz o zaman iyidir
golcu olcak belkide seninki şimdiden ilk golu attı
menü güzel canım afiyet olsun
helal olsun sana kız
ayy senin işin bizden de zor ağzıma tıkıştıran yok neyseki ama kocam bazen tıkıştırıyor kıyamıyor ama çok nadir yiyorum o da cıs değilse
oo tebrikler süpeer
demekki sana ekmek yarıyor mu bilemedim ki
güzel menü
tebrik kaçamak yapmamışsın davette
valla bence de yazma bi daha tabletten herkes kek sandı onu
anamm oda bi değişikmis esin baya bakımlı maşallahHic hesapta yoktu cocuklara yaptim canim cekti
Afiyet olsun canim
Canim kilo vermemde istedigim gibi degil diyosunya bi baktir bence
dogru bende biliyorum tatlandirici sekerden daha kotu etki yapiyo hatta bu yuzden tatlandirici iceren seyler yerine normalleri yenilse daha iyi deniyor
Afiyet olsun canim
Ben benimkini soylemeyim elif,inanilmaz fit,hergun tartilir,o gun tatli varsa yemek yemez,yemegi cok kacirdiysa ertesi gun protein yapar,cok kotu moral bozucu,hele birde bazen ben sadece iki kasik tadina bakicam bugun tatli yedim sofraya gerek yok demesi yokmu beni benden alir
Bisey kullaniuomusun busecim
Gayet iyi bence afieyt olsun
Bahar sen sayarakmi zayifliyosun
Bana az geldi canim,kutlarim seni iyi dayanmissin aksam
sizin ağustos böceği bu gece bize sıçradı canımBen yatar çok bile kaldım acaba gece yine benim ağustos böceği saz çalacak mi
oda iyimis
gerçekten mi ne ilginç metolsr var ya:)
Anam yarım ekmek nasıl eksi çıkardı abla yaaa
Afiyet olsun canım kaçamak olmadığı içinde tebrik ederim
Bende canım ya
iyi geceler tatlım
Hadi gazamiz mübarek olsun :)
Kızlar evet ekmek çok göründü belki ama bence o gün harcadım bunu . Çünkü midede hiç şişlik rahatsızlık hissetmedim.ben 1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber 5 kilo domates 1 kilo havuç en sonunda haşlanmış kup kup doğranmış havuclari maydanozu sarımsak şeker tuz ve sirke katıyorum. Ha birde olmazsa olmaz Arnavut biberi var içindebu olcudende 300 ml 13 kavanoz çıkıyor yaklaşık.
Çok beğendim afiyet olsun.
patlıcan eriyip gidiyor kız içinde olduğunu söylemesek anlamazsın.
benimde kaziniyor
efferimmm kız
Oyy ne deysin kız donucaz desene. Bilirim ankara nin sogugu nu çok yedim o soguguoğlan üşütme sinde bana bişey olmaz inşallah.
bendensin bende de ise yaradı
kötü olmuş inşallah uykusuzluk etkilemez.
Afiyet olsun güzel menü olmuş Tebrikler ayrıca 5 kabak cekirdegiyle atlatmışsın. Nereye yolculuk hayırdır.
iyi geceler can can.
halk dilinde de kahvaltılik sos tur
Canım gunaydin. Geçmiş olsun.
Size günaydın bana iyi geceler
niye uyumadı gündüz uykusunumu çok kaçırdınız acabaBu gece felegim sasti benim yauykuda neymiş ne kendi uyuyor ne beni uyutyyor
ablam hastalıktan mı uyuyamadım iyce dinlen bugun barı
sakızım eksi çıkmışsın ya gerisi teferruat:)Kızlar evet ekmek çok göründü belki ama bence o gün harcadım bunu . Çünkü midede hiç şişlik rahatsızlık hissetmedim.
Bir de dilimler küçüktü.
Ayrıca ne yalan söyleyeyim wc saolsun.
Canım gunaydin. Geçmiş olsun.
GünaydınHerkese gunaydinnnngüzel bir gün diliyorum.
süper bende tartılıuım bakalım, günaydın canım sanaGünaydın hanımlar çok şükür bugün azda olsa eksideyim
kalıyo musun peki bacımKızlar teşekkür ederim zor oldu dayanmk ama içim rahat[musmutlu uyudum a ve mitlu ins regl olunca iyi bi sonuc alacagima inanıyorum
bugünüde atlatıkmı tamamdır
eliya canım eskidehire gidiyoruz icem e oğlumun eğitimi için her hafta Konyaya gidiyoruz ayda bir falan da eskisehire
Ayy abla gunaydin gecmis olsun
Herkese gunaydinnnngüzel bir gün diliyorum.
Gunaydin kizlarGünaydın hanımlar çok şükür bugün azda olsa eksideyim
GunaydinGünaydin kizlar
Gece yine tosbis uyutmadi Okulu gec kaldik
Görüsürüz birazdan
Günaydın. Abla geçmiş olsun
Herkese gunaydinnnngüzel bir gün diliyorum.
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar çok şükür bugün azda olsa eksideyim
Dün akşama kadar hiçbir şey yemedi canım gündüz iyi beslenmeyince gecede uyuyamadi acliktanniye uyumadı gündüz uykusunumu çok kaçırdınız acaba
ablam hastalıktan mı uyuyamadım iyce dinlen bugun barı
sakızım eksi çıkmışsın ya gerisi teferruat:)
Günaydın
süper bende tartılıuım bakalım, günaydın canım sana
kalıyo musun peki bacım
günaydın. Abla ah bu bebelerGünaydin kizlar
Gece yine tosbis uyutmadi Okulu gec kaldik
Görüsürüz birazdan
günaydın canımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?