Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel

Bizimki calar Saat sanki sabah 6.30 gibi uyuyor gece caki bebe oluyor
Bi ara bizde oyleydik hala daha gündüz uykusunu fazla kacirdimi dikiyor ayaga
misillemeye hakkımız yok mu yaniii

tamam ablam

kız bugün spor yok çok hafif yap yarın tartı günü kasların şişmesin üzmesin tartı seni
1 saatcik canm oda bi a101 gittik geldik

kamilecim çalışmak ne kelime sen en güzel sonucu almisdin benim dayım öğretmen eşi ev hanımı kuzenim havale geçirmiş ve sonucunda bir kulakta %90 diğerinde %70 kayıp oluşmuş ve bunu ilk okula kadar fark etmediler inanabiliyormusun çok sesli konuşurdu cok sesli dinlerdi arkası donukken duymazdi ihmal işte dr bile şaşırmıştı bu çocuk kendisi gelistirmis duymadan yaşamayı dedi
Siz ne güzel ilgilenmisdiniz sonuçlar almisdin Rabbim daha güzel günler gostersin size

Tekrar selamlar

Valla böyle sürekli hastalık modunda olmak istemiyom ama ne yapayım bana bi öksürük geldimi geçmiyor
Gece o yüzden uyuyamadım kalkıp ilaç bştki çayı falan içtim
Bu Gece bişey içmeden nasıl durcam bilmiyorum

Bugünü tabiki herkes hafif geçirsin
Akşamıda erken kapatın

İnşallah daha da iyi olacak bitanem
Bak bi geçenseneki halini düşün bşde şimdiki

harikasınız maşallah canım ya cok sevindim

Bi ara bizde oyleydik hala daha gündüz uykusunu fazla kacirdimi dikiyor ayaga
1 saatcik canm oda bi a101 gittik geldik

kız markete gitmek yarım saat mi sürüyor??

günaydın eliya

sende durumlar ne bacım
Guzel güzel yarın %100 eksiyim.

Bombeeeee dediğine gore -desin

Yok canim 300tl vermeden doğru olceni yok omran di galiba onun var diyetisyen lerin mini tarzı temasla calisan
evet canım 4tahil 2et 3sut 2meyve 3yag 42323 şifren
Sağol bahar im

öğlen oldu uyan artık.

Haftasonu kar yagacakmis kizlar o nedenle Benim arabayi Service goturecem tekeri degisecek birde
Arada gelirim
karı çok sevErim. Kolay gelsin Beril im.

maşallah kuzuma benim. Çalışırsin canım onlar sorun değil bak çocuğuna dünyaları vermişsin maddi hiçbirşeyle ölçülmesi mümkün değil bu yaptığın fedakarligin. Süper bi annesin.

ahh canım Rabbim şifa versin.

ay çok sevindimmmm gelsin eksileeeerrrr

anlaşıldı patronicem :) sen iyi ol bizi merak etme. Geçer inşallah çabucak.

ay çok sevindimmmm gelsin eksileeeerrrr
Çok değil ama artı olmaktan iyidir. Yarın çok erken tartılMAM lazım 7 gibi ankara yolcusuyum. bugün wc ye de çıktım içim rahat

yok kız hemen dibimdede biz azıcık gezdik. Parka falan ugraadik dolana dolana gittik dolana dolana geldik
çok güzel olmuş havalar soğumadan tadını çıkarmak lazım gezmenin.

aynen bu hafta fena sayılmazdı havalar yakında kar gelince kapanicaz zaten eve

yok kız hemen dibimdede biz azıcık gezdik. Parka falan ugraadik dolana dolana gittik dolana dolana geldik

ay yerim sizi ben
iyi yaPMışsınız annesiiiiii

tabiki artı olmaktan kat kat iyi canım
hayırdır canım ankara baban için mi?

harikasınız maşallah canım ya cok sevindim

kız markete gitmek yarım saat mi sürüyor??
Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuş

Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuş

onu ben de biliyorum canım. ama bebek arabasıyla yürüyünce daha iyi oluyor. deiğer türlü dediğin şekilde dura dura 1 saat yürüyüş yapılmış olmuyor. durmadan yürümek gerek.

onu ben de biliyorum canım. ama bebek arabasıyla yürüyünce daha iyi oluyor. deiğer türlü dediğin şekilde dura dura 1 saat yürüyüş yapılmış olmuyor. durmadan yürümek gerek.
Kuzu market yuruyus sayılmaz ki zaten terletmiyor bile anca evde oyun oynamak gibi yürümeye başlayınca bebek arabası istemiyorlar bu sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…