- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.981
evet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel
Bi ara bizde oyleydik hala daha gündüz uykusunu fazla kacirdimi dikiyor ayagaBizimki calar Saat sanki sabah 6.30 gibi uyuyor gece caki bebe oluyor
1 saatcik canm oda bi a101 gittik geldikmisillemeye hakkımız yok mu yaniii
tamam ablam
kız bugün spor yok çok hafif yap yarın tartı günü kasların şişmesin üzmesin tartı seni
kamilecim çalışmak ne kelime sen en güzel sonucu almisdin benim dayım öğretmen eşi ev hanımı kuzenim havale geçirmiş ve sonucunda bir kulakta %90 diğerinde %70 kayıp oluşmuş ve bunu ilk okula kadar fark etmediler inanabiliyormusun çok sesli konuşurdu cok sesli dinlerdi arkası donukken duymazdi ihmal işte dr bile şaşırmıştı bu çocuk kendisi gelistirmis duymadan yaşamayı dedievet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel
İnşallah daha da iyi olacak bitanemevet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel
evet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel
Bi ara bizde oyleydik hala daha gündüz uykusunu fazla kacirdimi dikiyor ayaga
1 saatcik canm oda bi a101 gittik geldik
Guzel güzel yarın %100 eksiyim.
Sağol bahar imBombeeeee dediğine gore -desin
Yok canim 300tl vermeden doğru olceni yok omran di galiba onun var diyetisyen lerin mini tarzı temasla calisan
evet canım 4tahil 2et 3sut 2meyve 3yag 42323 şifren
öğlen oldu uyan artık.
karı çok sevErim.Haftasonu kar yagacakmis kizlar o nedenle Benim arabayi Service goturecem tekeri degisecek birde
Arada gelirim
maşallah kuzuma benim. Çalışırsin canım onlar sorun değil bak çocuğuna dünyaları vermişsin maddi hiçbirşeyle ölçülmesi mümkün değil bu yaptığın fedakarligin.evet canım biz zaten ameliyat ettirdik çokta faydasını gördük suan çok güzel duyuyo hatta konuşuyor yavaş yavaş bugunde durumunu çokbegendilrr hatta sasiriyolar normalde ameliyattan altı ay sonra falan birer ikişer kelime soyluyolarmis bizimki daha dört buçuk ay anca oldu yirmiye yakın kelime söylüyor isteklerini belirtebiliyo talimatları uyguluyor getir ver git gel dediğin şeyleri yapıyo tabi buda bizi çok mutlu ediyo iki senedir çalışmıyorum ama değdi çok uğraşıyorum sonuçlarını görmekte dünyalara bedel
ahh canım Rabbim şifa versin.kamilecim çalışmak ne kelime sen en güzel sonucu almisdin benim dayım öğretmen eşi ev hanımı kuzenim havale geçirmiş ve sonucunda bir kulakta %90 diğerinde %70 kayıp oluşmuş ve bunu ilk okula kadar fark etmediler inanabiliyormusun çok sesli konuşurdu cok sesli dinlerdi arkası donukken duymazdi ihmal işte dr bile şaşırmıştı bu çocuk kendisi gelistirmis duymadan yaşamayı dedi
Siz ne güzel ilgilenmisdiniz sonuçlar almisdin Rabbim daha güzel günler gostersin size
Guzel güzel yarın %100 eksiyim.
Sağol bahar im
öğlen oldu uyan artık.
karı çok sevErim.Kolay gelsin Beril im.
maşallah kuzuma benim. Çalışırsin canım onlar sorun değil bak çocuğuna dünyaları vermişsin maddi hiçbirşeyle ölçülmesi mümkün değil bu yaptığın fedakarligin.Süper bi annesin.
ahh canım Rabbim şifa versin.
yok kız hemen dibimdede biz azıcık gezdik. Parka falan ugraadik dolana dolana gittik dolana dolana geldikharikasınız maşallah canım ya cok sevindim
kız markete gitmek yarım saat mi sürüyor??
anlaşıldı patronicem :) sen iyi ol bizi merak etme. Geçer inşallah çabucak.Tekrar selamlar
Valla böyle sürekli hastalık modunda olmak istemiyom ama ne yapayım bana bi öksürük geldimi geçmiyor
Gece o yüzden uyuyamadım kalkıp ilaç bştki çayı falan içtim
Bu Gece bişey içmeden nasıl durcam bilmiyorum
Bugünü tabiki herkes hafif geçirsin
Akşamıda erken kapatın
Çok değil ama artı olmaktan iyidir. Yarın çok erken tartılMAM lazım 7 gibi ankara yolcusuyum. bugün wc ye de çıktım içim rahatay çok sevindimmmm gelsin eksileeeerrrr
çok güzel olmuş havalar soğumadan tadını çıkarmak lazım gezmenin.yok kız hemen dibimdede biz azıcık gezdik. Parka falan ugraadik dolana dolana gittik dolana dolana geldik
aynen bu hafta fena sayılmazdı havalar yakında kar gelince kapanicaz zaten eveanlaşıldı patronicem :) sen iyi ol bizi merak etme. Geçer inşallah çabucak.
Çok değil ama artı olmaktan iyidir. Yarın çok erken tartılMAM lazım 7 gibi ankara yolcusuyum. bugün wc ye de çıktım içim rahat
çok güzel olmuş havalar soğumadan tadını çıkarmak lazım gezmenin.
yok kız hemen dibimdede biz azıcık gezdik. Parka falan ugraadik dolana dolana gittik dolana dolana geldik
anlaşıldı patronicem :) sen iyi ol bizi merak etme. Geçer inşallah çabucak.
Çok değil ama artı olmaktan iyidir. Yarın çok erken tartılMAM lazım 7 gibi ankara yolcusuyum. bugün wc ye de çıktım içim rahat
çok güzel olmuş havalar soğumadan tadını çıkarmak lazım gezmenin.
Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuşharikasınız maşallah canım ya cok sevindim
kız markete gitmek yarım saat mi sürüyor??
Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuş
Kuzu market yuruyus sayılmaz ki zaten terletmiyor bile anca evde oyun oynamak gibi yürümeye başlayınca bebek arabası istemiyorlar bu sıpalaronu ben de biliyorum canım. ama bebek arabasıyla yürüyünce daha iyi oluyor. deiğer türlü dediğin şekilde dura dura 1 saat yürüyüş yapılmış olmuyor. durmadan yürümek gerek.
Nasil kurtuldunuz bu gece kuslugundanBi ara bizde oyleydik hala daha gündüz uykusunu fazla kacirdimi dikiyor ayaga
1 saatcik canm oda bi a101 gittik geldik
evet tatlım içine iyice sinsi istiyor bide oraya gidelim bakalım.ay yerim sizi ben
iyi yaPMışsınız annesiiiiii
tabiki artı olmaktan kat kat iyi canım
hayırdır canım ankara baban için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?