Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin

inşallah canım bu haftayıda anlımızın akıyla bi atlataydık

Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuş

onu ben de biliyorum canım. ama bebek arabasıyla yürüyünce daha iyi oluyor. deiğer türlü dediğin şekilde dura dura 1 saat yürüyüş yapılmış olmuyor. durmadan yürümek gerek.
Kizim bebek arabasinda öyle durdu indi bindi yapmıyor yürüyoruz en son da artik disardaki işleri halledip eve geri dönüyoruz bacim bebeyle anca bu kadar oluyor napalm bunada sukur
Nasil kurtuldunuz bu gece kuslugundan
Valla abla her gün aynı saatte uykuya hazirlamaya basladm pijama mama ve emzik uclusunu rutin hale getirmeye çalıştım biraz zaman aldı ama oldu ne olursa olsun yatağından kaldirmadim ışığı acmadim çok fazla aglamadigi surecede bi sekilde yatmaya ikna ettm
evet bence de ama askrhpozitif yürüdüm dedi ona de bacım. benim sıpam bile yok henüz

iyi olur canım. inş güzel haberlerle gelirsiniz.

süper canım benim
eliya canım çok geçmiş olsun

Bende buse gibi düşünüyom
5 kilo daha versen bol gelecek

berilceee nefes çok küçük bir yaştan sonra gece beslenmesi kesiliyor gece beslenmesi bitmeyen çocuk mutlaka uyanır benim oğlum üçüncü aydan itibaren elzem durumlar haricinde yazın 21:00 kışın 20:00 uyku saati max sadece bu ara sapitti yoksa önceden emer uykuya devam ederdi
Bebeklerde isik çok önemli bizimki hildigin zifiri karanlıkta uyuyor gece lambası çok az bile olsa uykuda büyüme hormonu engelliyor

evet bence de ama askrhpozitif yürüdüm dedi ona de bacım. benim sıpam bile yok henüz

iyi olur canım. inş güzel haberlerle gelirsiniz.

çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
İnşallah kızlar sagolun.
Ooo Güle güle giy trenckotun mevsimi geçiyor bahara kadarda 38 olursun herkes demiş keşke 38 alsaydin.

Sağol Tatlım.

İyi yapmışınız cnm bi gidin bakalım ne dicekler

Sabah erken tartılmakda iyi olmıcak ama yapacak bişey yok
napalım artık mecbur tartılcam.

sabah 08.20
1 parça ekşimik peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek

öğlen 13.00
3 kepçe çorba
1 dilim ekmek

ara 30 gr kıtır uno, 2 mandalina

akşam 19.30
fırında karnıyarık
1 dilim ekmek
3 çiğ köfte
salata

30 dk yürüyüş, 1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…