- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.001
Kuzu market yuruyus sayılmaz ki zaten terletmiyor bile anca evde oyun oynamak gibi yürümeye başlayınca bebek arabası istemiyorlar bu sıpalar
evet tatlım içine iyice sinsi istiyor bide oraya gidelim bakalım.
çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersinAy ne dikkatli adam in var maşallah kız.
yedirir ekmek o yüzden henüz yemiyorum bakisiyoruz su ara. Babam için birde gazi Üniversitesine gidelim dedik eskisehir de olucaz ameliyat ama riskler konusunda bilgi almak icin birde orayada gitmek istedi babam. Bakalım onun kafasının rahat olmasi önemli riskli bir ameliyat olunca.
kız çok hoşsun ya :)
ahh mefkusum ya dikkat et kendine.
günaydın.
günaydın güzel haber
anladım canım Rabbim emekler inizi boşa çıkarmasını şifa versin kuzuma.
ahh tosbis ahh. Günaydın.
Günaydın
buraya yazdığın liste benim sifremmiydi bahar im
günaydın bebek.
ucuz yağ olcerliler gerçekten yağ olcmuyormus diyorlar canımcım.
inşallah canım bu haftayıda anlımızın akıyla bi atlataydıkinş umudum var dileğim
kullanmıyom ilac kullanmam gerek doktor dediydi ama tee 1 yıl oldu yine doktora gitmem gerek.
şükür kız bunaa
yaparsın sen
ay koptum ben bunaaabenim koca da kilo aldıktan sonra cok yiyince bak kilo alıyon sonra üzülüyon diye başlıyodu gerçi doğru diyodu ama fayda etmedi
kocalarımız çok benziyor ya bu kadar olmaz. benimki yalnız hiç umursamaz kilosunu ve kilo da almaz kabus gibi yani çok kıskanıyomgece 12 de bile bisküvü kurabiye çiki yiyo bir şey olmuyor anam
günaydın kızlarr
tebrikler kamileciim
günaydın canımmm benimki yağ ölçer güya ama inanmıyorum. diyetisyendekiler gibi olması lazım. bunlar hesaplama yapıyor kişiye göre yapmıyor. boy kilo giriyorsun herkese aynı sonucu çıkarıyor. gerek yok boşuna fazla para verme basküle
dün aldığımız mont küçük geldi kıza onu değiştirmeye gittim yürüyerek gittim spor olsun diye bol su içecem ödemi atmak için, kendimede trençkot aldım hemide 40 beden 38bile giysem olurdu çok mutlu oldum
Çocukla öyle hopp gidilmez cikilir yürüyemek ister yolda yorulur kucak ister kedi görür ters yöne gider ot görür böcek görür eğilip inceker bi Bakmışsın bi saat olmuş
Kizim bebek arabasinda öyle durdu indi bindi yapmıyoronu ben de biliyorum canım. ama bebek arabasıyla yürüyünce daha iyi oluyor. deiğer türlü dediğin şekilde dura dura 1 saat yürüyüş yapılmış olmuyor. durmadan yürümek gerek.
Valla abla her gün aynı saatte uykuya hazirlamaya basladm pijama mama ve emzik uclusunu rutin hale getirmeye çalıştım biraz zaman aldı ama oldu ne olursa olsun yatağından kaldirmadim ışığı acmadim çok fazla aglamadigi surecede bi sekilde yatmaya ikna ettmNasil kurtuldunuz bu gece kuslugundan
evet bence de amaaskrhpozitif yürüdüm dedi ona de bacım. benim sıpam bile yok henüz
iyi olur canım. inş güzel haberlerle gelirsiniz.
süper canım benimdün aldığımız mont küçük geldi kıza onu değiştirmeye gittim yürüyerek gittim spor olsun diye bol su içecem ödemi atmak için, kendimede trençkot aldım hemide 40 beden 38bile giysem olurdu çok mutlu oldum
İyi yapmışınız cnm bi gidin bakalım ne diceklerevet tatlım içine iyice sinsi istiyor bide oraya gidelim bakalım.
Bende buse gibi düşünüyomdün aldığımız mont küçük geldi kıza onu değiştirmeye gittim yürüyerek gittim spor olsun diye bol su içecem ödemi atmak için, kendimede trençkot aldım hemide 40 beden 38bile giysem olurdu çok mutlu oldum
Yok eskisi kadar çok glemiyorum ama sayfam hep açıkNerdeymiş bu takımın güzelleri
Bakın özser bile sizden çok geliyo bizim takıma
Yok eskisi kadar çok glemiyorum ama sayfam hep açık
Eteklerim tutuşsa burdan çıkmam biz elimizden geleni yaptık yqrın görcez sonuçları iyi olan kazanıcakamacın ne ki noldu yoksa eteklerin mi tutuştu ciciimm
Eteklerim tutuşsa burdan çıkmam biz elimizden geleni yaptık yqrın görcez sonuçları iyi olan kazanıcak
Hep açık bi sekme olarak ama her zaman bakmıyorumkendin dedin ya sayfam hep açık diye
yani çıkmıyon zaten burdan
aynen bakalım :))
evet bence de amaaskrhpozitif yürüdüm dedi ona de bacım. benim sıpam bile yok henüz
iyi olur canım. inş güzel haberlerle gelirsiniz.
İnşallah kızlar sagolun.çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Ooo Güle güle giy trenckotun mevsimi geçiyor bahara kadarda 38 olursun herkes demiş keşke 38 alsaydin.dün aldığımız mont küçük geldi kıza onu değiştirmeye gittim yürüyerek gittim spor olsun diye bol su içecem ödemi atmak için, kendimede trençkot aldım hemide 40 beden 38bile giysem olurdu çok mutlu oldum
Sağol Tatlım.Kizim bebek arabasinda öyle durdu indi bindi yapmıyoryürüyoruz en son da artik disardaki işleri halledip eve geri dönüyoruz bacim bebeyle anca bu kadar oluyor napalm bunada sukur
Valla abla her gün aynı saatte uykuya hazirlamaya basladm pijama mama ve emzik uclusunu rutin hale getirmeye çalıştım biraz zaman aldı ama oldu ne olursa olsun yatağından kaldirmadim ışığı acmadim çok fazla aglamadigi surecede bi sekilde yatmaya ikna ettm
süper canım benim
eliya canım çok geçmiş olsun
napalım artık mecbur tartılcam.İyi yapmışınız cnm bi gidin bakalım ne dicekler
Sabah erken tartılmakda iyi olmıcak ama yapacak bişey yok
Tam olarak degil ama karatay bana en mantikli gelen ve en cok uyan diyet sekliKaratay mı yapıyon canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?