Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

daha kış gelmeden ellerim çatlamaya başladı. krem bile fayda etmedi. sabahları soğuk oluyor. başım üşüyor.

şu perşembe günlerine alışmam lazım. tartı öncesi daha az yemeliyim. onu bir ayarlamam gerek. sanırım psikolojik olarak rahatım da ondan. listeye henüz girmediğim için bir gevşeklik var. bunu farkettim.

Son düzenleme:
Kiz bana tirtt mi diyon sen bakimevet sanirim yeterince giremiyorum biraz yogunum bu aralar.

Menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir

Saat 12
1 kase tavuk suyu çorba
3 kaşık ıspanak

Saat 16
1 kase tavuk suyu çorba
3 kaşık kabak yemegi

Saat 20
1 kase tavuk suyu corba
1 kase yoğurt.

Su 2.5 litre
Spor yok

menü mis
afiyet olsun elifim

Kiz bana tirtt mi diyon sen bakimevet sanirim yeterince giremiyorum biraz yogunum bu aralar.

ne durumdasın tartıldın mı

***9.Takim 490. Etap***

berilceee(95.2///%)
CurukElma(/65.8///%)
buseb(61.5///%)
Eliya(69.8///%)
elifvecebir(81///%)
nanekekik(70.2///%)
ayulduzz (69///%)
Mefkurem (82///%)
MuallimeA (74.9///%)
gingercookkie (80.7///%)
askrhpozitif (78.5///%)413.etapta bildirim yapmadan ayrilan üye geri geldi ortalama 78 e bölündü

9.takim ortalamasi: %

amin. Allah korusun canım

Kizlar dolabimin buzluk kismi kokuyor adamlar servisten defalarca geldiler ama ayni,en son bugun uc parca degisti bakalin insallah bu defa ise yarar,ayy bir ayda uc kere komple temizledim dolabi ya valla pertim cikti artik

aa ilk kez böyle bir sorun duyuyorum. niyeki acaba bir şey mi kaçtı içine et parçası falan??

Onu sormayaydin eyiydi

bak sen söyle kız çabuk
bak boşuna demiyom tırt rakibe diye
şaka kız bende de durumlar pek iç açıcı değil. eksideyim ama az

aman Allah korusun cidden yaa

Menumude yazayim

Sabah:08.00 bir yumurta cok az yagda,7 yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek donates ve cay.

Ogle:12.15 uc kasik kabak yemegi,bir dilim ekmek,ayran.

Aksam:18.00 bir kase mercimek corbasi.

2 litre su 30 dk yuruyus.

menü güzel
afiyet olsun zeyno

berilceee m ben ne zaman listeye giricem?
Canim sen ct geldin tatilden
Onun oncesi arada girdin
Bu cuma Ilk cuman oluyor iki cuma daha bekliyelim zaten listede olmasanda beraberiz bu arada menülerde oturur insallah
Sence bu durumun mahsuru varmi canim
Birde persembe cigkofte olmaz be kuzum

Yok canim dolabin icine bir sey kacmamis ama degisik bir koku var, burda elektrikler gidip geliyor surekli ondan da olabilirmis.

Benimde eksi ama istedigim gibi degil canim

tamam canım. zaten bu hafta değilde haftaya gireyim diyordum ben. tamam öyle olsun o zaman.
menülerimin pek güzel olmadığının farkındayım. ama listede olmadığım için bir rahatlık var sanırım.
çiğköfte evet olmadı. çok canım çekti. eve gelirken almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…