- 30 Kasım 2014
- 30.103
- 132.696
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.021
Kiz bana tirtt mi diyon sen bakimmefkuşum notlamış neyseki halletti
oohh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
napccan evlat işte dilinde olması normal
tadına baktın mı sütünün? annemin sütü birkaç ay sonra acımış mesela ondan emmemişim ben
d vitamini eksikliğin vardır canım. benim de var ve çok piş üşüyorum.
kilonu ver sonra ne istersen yaparsın yine
bilmiyorlar taktiğimizi ablaa gümbür gümbür geliyooozz
1.4 ten eksi 800 yapmıştım haklısın. hatırlattığın iyi oldu hilalim
nerdesin kız sen tırt rakibe
gelip gelip kaçıyon menü yazıp gidiyon sopayı elimize alırız sonra bak
güzel menü afiyet olsun bakalım zeyno
görcez anacııım
dolu dolu güzel menü. tarhananın kıymalısını hiç görmemiştim
su bayaa az olmuş ama canım yaa
gayet güzel. afiyet olsun hilalim
yarın akşam üstü tartıyı al cuma sabahı verirsin geri
Menüm
Saat 8
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 12
1 kase tavuk suyu çorba
3 kaşık ıspanak
Saat 16
1 kase tavuk suyu çorba
3 kaşık kabak yemegi
Saat 20
1 kase tavuk suyu corba
1 kase yoğurt.
Su 2.5 litre
Spor yok
Kiz bana tirtt mi diyon sen bakimevet sanirim yeterince giremiyorum biraz yogunum bu aralar.
Onu sormayaydin eyiydimenü mis
afiyet olsun elifim
ne durumdasın tartıldın mı
amin. Allah korusun canımKizlar bide bir kac gundur cok stresliyim benim bulundugum yer Elazigin bir ilcesi ve yatili okul oldugu icin ilcenin disinda askeri bolgenin tam olarak icinde ve cok ciddi bir istihbarat var bombali arac varmis Allahim sen koru askerimizi polisimizi ve bizleri
Kizlar dolabimin buzluk kismi kokuyor adamlar servisten defalarca geldiler ama ayni,en son bugun uc parca degisti bakalin insallah bu defa ise yarar,ayy bir ayda uc kere komple temizledim dolabi ya valla pertim cikti artik
Onu sormayaydin eyiydi
Kizlar bide bir kac gundur cok stresliyim benim bulundugum yer Elazigin bir ilcesi ve yatili okul oldugu icin ilcenin disinda askeri bolgenin tam olarak icinde ve cok ciddi bir istihbarat var bombali arac varmis Allahim sen koru askerimizi polisimizi ve bizleri
Menumude yazayim
Sabah:08.00 bir yumurta cok az yagda,7 yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek donates ve cay.
Ogle:12.15 uc kasik kabak yemegi,bir dilim ekmek,ayran.
Aksam:18.00 bir kase mercimek corbasi.
2 litre su 30 dk yuruyus.
Canim sen ct geldin tatildenberilceee m ben ne zaman listeye giricem?
Aaaaa iyiki hatirlattin Benim hic bilgim yok60kiloyum fulya kuzum sen izinden mi dönmüştün yoksa ilk defa mı yarışacaksın gruplarda? izindense çünkü iznine ayrıldığın etap bilgisi lazım
Yok canim dolabin icine bir sey kacmamis ama degisik bir koku var, burda elektrikler gidip geliyor surekli ondan da olabilirmis.aa ilk kez böyle bir sorun duyuyorum. niyeki acaba bir şey mi kaçtı içine et parçası falan??
bak sen söyle kız çabuk
bak boşuna demiyom tırt rakibe diye
şaka kız bende de durumlar pek iç açıcı değil. eksideyim ama az
aman Allah korusun cidden yaa
menü güzel
afiyet olsun zeyno
Ayy minik kuzu ya tez zamanda duzelir insallah sana da kolay gelsin canim.Askrhpozitif ve nanem
Nefes hep ac kizlar 20-30 gr zorla yiyor biraz daha inat edersem kusuyor
Henuz karnini tam doyuramadim
Cok perisanim cokkkk
tamam canım. zaten bu hafta değilde haftaya gireyim diyordum ben. tamam öyle olsun o zaman.Canim sen ct geldin tatilden
Onun oncesi arada girdin
Bu cuma Ilk cuman oluyor iki cuma daha bekliyelim zaten listede olmasanda beraberiz bu arada menülerde oturur insallah
Sence bu durumun mahsuru varmi canim
Birde persembe cigkofte olmaz be kuzum
yok canım ilk defa yarışacağım gruplarda. 4-5 hafta önce katıldım aranıza.60kiloyum fulya kuzum sen izinden mi dönmüştün yoksa ilk defa mı yarışacaksın gruplarda? izindense çünkü iznine ayrıldığın etap bilgisi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?