Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence gayet guzel canim, bence ikisi bir arada yerine sade nescafe yapip biraz sut

Guzel canim afiyet olsun
canım bende içememeye çalışıyorum artık eskiden çok içerdim, şimdi türk kahvesi tercihim genelde bugünlük böyle oldu

yok bacım ben karataycı değilim, seçecek olursak Ayça kaya bana daha uygun:)

Canim 4 dilim ekmek,meyve,cikolata bana biraz fazla geldi sanki,aksamki ekmek olmasada olurmus

Canim bir ara ogunde muz kivi ve cilek fazla olmus sanki kacar tane oldugunu yazsan daha iyi yorum yapardik.

Menümü yazıp kaçıyorum. Çok yoruldum bugün.
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir çay 8:30
Öğle 1 t bulgur pilavı sebzeli 2 yk yoğurt 13:00
Akşam 1elma yarım muz çeyrek armut 17:00
1 saat spor yapıldı
Bulgur pilavini kasik hesabi yazsan daha iyi yorum yazardik ama genel olarak iyi gorunuyor afiyet olsun.

Menüm
11.00
2 d tm 3 halka sucukla tost
Domates

15.00
1 kase sulu köfte

19.00
4 yk makarna
Salata
3 yk ayran çorbası

Su 1.5
Spor yok

Diyetimi kayınpeder filan diline doladı kızlar iyice diğer yemklerden tatlıdN yemedm diye laf etti yine ya

gün içindeki bütün saatleri yazarsan daha iyi olur canım sarma çok olmuş sanki
Yok canım küçük sarılmış sayamadım ortalama tatlı tabağı kadar

karataycı teyze çok doğru söylüyordu 5,6 saat bişey yememek bana göre değil illa ara yapıcam ben
açlık hissedilmegi takdirde 5-6 saat leptin için ben alıştım tabi biraz zaman istiyor

yok bacım ben karataycı değilim, seçecek olursak Ayça kaya bana daha uygun:)
ayça Kaya nin diyeti 6 öğün muydu

Canim acikirsam ayran falan iciyorumda gecen haftada buna benzerdi menuler 400 gram verdim malesef
canım kan gurubun neydi

Aksam yogurtun yanina bir sebze ekleseydin daha iyi olurdu canim
Doğru haklısın

Canim karatayda ekmek hic yok bildigim kadariyla.tatlim yaprak sarmasi cok olmamistir umarim.
canım azdi acelen yiyip çıkınca sayamadım

canım iyi kilo vermişsin demek bu tür menüler le tebrikler

Aramıza hoşgeldin canm tekrardan ben Poni 26 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. bir yıldr buradaym ama yazın 4 ay ara vermştm tekrar kilo alıp geldm.bu kez mezun olmadan gtmk yok inşaallah

Karatay yapmıyorum çünkü kaçamak affetmiyor mesela senin ekmeği ve yaprak sarması bu heleki pirinçle sarilmissa canım
Bugünkü menüm
2 yumurta 1 dilim buğday ekmeği 3 zeytin peynir turp
Öğlen bir tabak yaprak sarması yoğurt
Akşam 18 1 kase kadar yoğurt
Su yaklaşık 2 lt olmuştur
Spor yok
yukarıda da yazdım canim olmamış ne kadar küçükte olsa ne bizim gruba 1tabak uyuyor nede karataya max 5-6tamamdir
Kuruyemiş sirmusdun herogun 1cb limiti yani anaogunlerinde yiyebilirsiniz hic sıkıntı yok

Meyveler ne kadar canım birde hem meyve hem bitter çok vazgeç su bitterden
Meyvenin üzerine tarçın ekle
Menümü yazıp kaçıyorum. Çok yoruldum bugün.
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir çay 8:30
Öğle 1 t bulgur pilavı sebzeli 2 yk yoğurt 13:00
Akşam 1elma yarım muz çeyrek armut 17:00
1 saat spor yapıldı
bulgurun porsiyon cok olmuş ama akşam ywmemissin dengelenmiştir inşallah

Kızlar ben sopayı çok fena hakkettim ben ya offf kilo verene kadar misafirliği yasakliyorum
Ne yaptin Merve çabuk anlat
misafirlik için güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…