- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.501
canım bende içememeye çalışıyorum artık eskiden çok içerdim, şimdi türk kahvesi tercihim genelde bugünlük böyle olduBence gayet guzel canim, bence ikisi bir arada yerine sade nescafe yapip biraz sut
Guzel canim afiyet olsun
yok bacım ben karataycı değilim, seçecek olursak Ayça kaya bana daha uygun:)Güzel bir tarif buna benzer tariflerde salatalık hiç görmemiştim
bir karatayci yakalamisim süper bende 2 ögün yapip yeme şeklimide benzetmeye çalışıyorum
canım simdi karatay yapmiyorsun diye anladim bi sebebi varmi bende ayran çorbası genelde içerim 3 kaşık unla büyük bir tencere çıkıyor bir sakıncası yok heralde
hoca derki eğer zayiflamiyirsanuz az yağ yediğimizden tecrübesi olan varmı
günde iki öğün sadece sabah çerez yerim birde akşam yemeğin yanında denesemmi
diyetisyen menüsü mu
aksam sabahı dengelemis gibi geldi
karataysa zeytinyağı bol olsun
Canim acikirsam ayran falan iciyorumda gecen haftada buna benzerdi menuler 400 gram verdim malesefAz gibi görünüyor ama tok tutan bir menü olsa gerek mısırdan dolayi
Aksam yogurtun yanina bir sebze ekleseydin daha iyi olurdu canimBugünkü menüm
2 yumurta 1 dilim buğday ekmeği 3 zeytin peynir turp
Öğlen bir tabak yaprak sarması yoğurt
Akşam 18 1 kase kadar yoğurt
Su yaklaşık 2 lt olmuştur
Spor yok
Canim 4 dilim ekmek,meyve,cikolata bana biraz fazla geldi sanki,aksamki ekmek olmasada olurmussabah sucuklu yumurta, 1 yk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates salatalık
öğlen 5 köfte, 2 dilim ekmek, maydanoz, ayran
ara muz, çilek, kivi karışımı meyve, 2 parça bitter
akşam 1 parça ızgara balık, 1 dilim ekmek, turp otu salatası, 2 ceviz
1,5 lt su, az yürüyüş.
Ayy iyi bunalmiyosun dilek hayatta okuyamam artik uzen,aglatan,strese sokan seyler duymaay tahammulum yok benimforum da bir derdim var topiği
benimkide merak işte herşeyi bi kurculayacağım illa :)Ayy iyi bunalmiyosun dilek hayatta okuyamam artik uzen,aglatan,strese sokan seyler duymaay tahammulum yok benim
Canim karatayda ekmek hic yok bildigim kadariyla.tatlim yaprak sarmasi cok olmamistir umarim.Bugünkü menüm
Spor yok
Canim bir ara ogunde muz kivi ve cilek fazla olmus sanki kacar tane oldugunu yazsan daha iyi yorum yapardik.sabah sucuklu yumurta, 1 yk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates salatalık
1,5 lt su, az yürüyüş.
Hahaha o bende de varbenimkide merak işte herşeyi bi kurculayacağım illa :)
Bulgur pilavini kasik hesabi yazsan daha iyi yorum yazardik ama genel olarak iyi gorunuyor afiyet olsun.Menümü yazıp kaçıyorum. Çok yoruldum bugün.
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir çay 8:30
Öğle 1 t bulgur pilavı sebzeli 2 yk yoğurt 13:00
Akşam 1elma yarım muz çeyrek armut 17:00
1 saat spor yapıldı
Hayirdir kacamak mi yaptin canim.Kızlar ben sopayı çok fena hakkettim ben ya offf kilo verene kadar misafirliği yasakliyorum
Yok canım küçük sarılmış sayamadım ortalama tatlı tabağı kadargün içindeki bütün saatleri yazarsan daha iyi olur canım sarma çok olmuş sanki
açlık hissedilmegi takdirde 5-6 saat leptin için ben alıştım tabi biraz zaman istiyorkarataycı teyze çok doğru söylüyordu 5,6 saat bişey yememek bana göre değil illa ara yapıcam ben
ayça Kaya nin diyeti 6 öğün muyduyok bacım ben karataycı değilim, seçecek olursak Ayça kaya bana daha uygun:)
canım kan gurubun neydiCanim acikirsam ayran falan iciyorumda gecen haftada buna benzerdi menuler 400 gram verdim malesef
Doğru haklısınAksam yogurtun yanina bir sebze ekleseydin daha iyi olurdu canim
canım azdi acelen yiyip çıkınca sayamadımCanim karatayda ekmek hic yok bildigim kadariyla.tatlim yaprak sarmasi cok olmamistir umarim.
canım iyi kilo vermişsin demek bu tür menüler le tebriklerMenüm
11.00
2 d tm 3 halka sucukla tost
Domates
15.00
1 kase sulu köfte
19.00
4 yk makarna
Salata
3 yk ayran çorbası
Su 1.5
Spor yok
Diyetimi kayınpeder filan diline doladı kızlar iyice diğer yemklerden tatlıdN yemedm diye laf etti yine ya
Aramıza hoşgeldin canm tekrardan ben Poni 26 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. bir yıldr buradaym ama yazın 4 ay ara vermştm tekrar kilo alıp geldm.bu kez mezun olmadan gtmk yok inşaallahYok canım küçük sarılmış sayamadım ortalama tatlı tabağı kadar
açlık hissedilmegi takdirde 5-6 saat leptin için ben alıştım tabi biraz zaman istiyor
ayça Kaya nin diyeti 6 öğün muydu
canım kan gurubun neydi
Doğru haklısın
canım azdi acelen yiyip çıkınca sayamadım
canım iyi kilo vermişsin demek bu tür menüler le tebrikler
Karatay yapmıyorum çünkü kaçamak affetmiyor mesela senin ekmeği ve yaprak sarması bu heleki pirinçle sarilmissa canımGüzel bir tarif buna benzer tariflerde salatalık hiç görmemiştim
bir karatayci yakalamisim süper bende 2 ögün yapip yeme şeklimide benzetmeye çalışıyorum
canım simdi karatay yapmiyorsun diye anladim bi sebebi varmi bende ayran çorbası genelde içerim 3 kaşık unla büyük bir tencere çıkıyor bir sakıncası yok heralde
hoca derki eğer zayiflamiyirsanuz az yağ yediğimizden tecrübesi olan varmı
günde iki öğün sadece sabah çerez yerim birde akşam yemeğin yanında denesemmi
diyetisyen menüsü mu
aksam sabahı dengelemis gibi geldi
karataysa zeytinyağı bol olsun
yukarıda da yazdım canim olmamış ne kadar küçükte olsa ne bizim gruba 1tabak uyuyor nede karataya max 5-6tamamdirBugünkü menüm
Spor yok
Meyveler ne kadar canım birde hem meyve hem bitter çok vazgeç su bitterdensabah sucuklu yumurta, 1 yk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates salatalık
1,5 lt su, az yürüyüş.
bulgurun porsiyon cok olmuş ama akşam ywmemissin dengelenmiştir inşallahMenümü yazıp kaçıyorum. Çok yoruldum bugün.
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir çay 8:30
Öğle 1 t bulgur pilavı sebzeli 2 yk yoğurt 13:00
Akşam 1elma yarım muz çeyrek armut 17:00
1 saat spor yapıldı
Ne yaptin Merve çabuk anlatKızlar ben sopayı çok fena hakkettim ben ya offf kilo verene kadar misafirliği yasakliyorum
misafirlik için güzel canımMenüm
11.00
2 d tm 3 halka sucukla tost
Domates
15.00
1 kase sulu köfte
19.00
4 yk makarna
Salata
3 yk ayran çorbası
Su 1.5
Spor yok
Diyetimi kayınpeder filan diline doladı kızlar iyice diğer yemklerden tatlıdN yemedm diye laf etti yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?