- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.541
Allah kabul etsin cnmEvet hiç uyumadim yerine koydum uyNdi şimdi kahvaltı yaptik yatıyoruz bu saatte yeyince oruc tutmaya karar. Verdim bende
Oh oh afiyet bal seker olsun:)günaydın kızlar bugün hava güzel annemler gelecekti vazgeçtik bahçeye gidip mangal yapıcaz hepbirlikte
Önce annenin kararlı olması gerek evetbacım ne zaman bıraktıracaksın benimkilerin ikiside 2 yaşı 2,3 ayı geçirip bıraktılar anam ne zorlandım ne zorlandım diyete başlar gibi gündüz karar verir gece ağıtlara dayanamaz verirdim şimdiden Allah yardımcın olsun diyim
sağol canımAllah kabul etsin cnm
int te dış için kehribar taşı çok tavsiye edildiği için inandım aldım tabi daha çok faydası varmış şimdilik dış çıkarmadı bakalım faydasini gorecekmiyiz21aylik canım hala emdiği için bide ikinci azılar geliyor hepsi birleşince ben pert
günaydın ponim
Rabbim şifa versinSelam kizlar bugun gelemedim malesef annemden döndüm bi arkadaşımızı ziyarete gittik hastaneye daha 40 li yaşlarında malesef mide kanseri ve tüm mideyi aldılar moralimi bozuldu canımız sıkıldı attık kendimizi çarşıya şimdi girdik eve öptüm hepinizi iyi geceler.
ohh ne güzelgünaydın kızlar bugün hava güzel annemler gelecekti vazgeçtik bahçeye gidip mangal yapıcaz hepbirlikte
Bunlar son dişler canım benim dana koparır onu ilk başlarda kimisi etkili diyor kimi ise yaramadı inşallah sizde yararHerkese hayırlı pazarlar
int te dış için kehribar taşı çok tavsiye edildiği için inandım aldım tabi daha çok faydası varmış şimdilik dış çıkarmadı bakalım faydasini gorecekmiyiz
ins canım ise yarar yoksa artik ben takarım bileklik olarakBunlar son dişler canım benim dana koparır onu ilk başlarda kimisi etkili diyor kimi ise yaramadı inşallah sizde yarar
kesinlikle canım çocuğa iki ağlarsam bu kadın dayanamaz verir bana msj vermemek lazım:)Önce annenin kararlı olması gerek evet
İki yastan sonra kolay oluyor diyorlar bakalım nolacak
sağol canım
Bnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettikHerkese hayırlı pazarlar
int te dış için kehribar taşı çok tavsiye edildiği için inandım aldım tabi daha çok faydası varmış şimdilik dış çıkarmadı bakalım faydasini gorecekmiyiz
dış aslında çocuktan çocuğa değişiyor kuzeyde sadece hafif bir ates oldu ama ikinci azilaro her arkadaşim zor demişti ne bulsa sokuyor ağzına kasimak içinBnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
günaydın canimGunaydin hanimlarrr
günaydın fulyagünaydın. iyi pazarlar diliyorum.
Günaydın elifimMerhaba canlar Hayırlı pazarlar Hepicinize.
bu surecte hastanede mi kalacaksın canım tartılma imkânın olmayacaksa bilemedimKizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bana getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılayım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.
Tatlım gönlüm tabiki izine çıkmandan yana değilKizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bans getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılalım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.
Mefkurem berilceee
Hoşgrldin bebeğimmmm seni görmek ne güzelkızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?