Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önce annenin kararlı olması gerek evet
İki yastan sonra kolay oluyor diyorlar bakalım nolacak
Allah kabul etsin cnm
sağol canım

Herkese hayırlı pazarlar

21aylik canım hala emdiği için bide ikinci azılar geliyor hepsi birleşince ben pert
günaydın ponim
int te dış için kehribar taşı çok tavsiye edildiği için inandım aldım tabi daha çok faydası varmış şimdilik dış çıkarmadı bakalım faydasini gorecekmiyiz

Rabbim şifa versin bende dün arkadaşlarla buluşunca ortak bir tanıdığımızın gırtlak kanseri olduğunu öğrendim. hemen taksiye atlayıp hastaneye gittik. ondan sonra açık alan bir yere gittik oturduk. hava çok güzeldi. moral oldu.

günaydın kızlar bugün hava güzel annemler gelecekti vazgeçtik bahçeye gidip mangal yapıcaz hepbirlikte
ohh ne güzel afiyet olsun

Herkese hayırlı pazarlar

int te dış için kehribar taşı çok tavsiye edildiği için inandım aldım tabi daha çok faydası varmış şimdilik dış çıkarmadı bakalım faydasini gorecekmiyiz
Bunlar son dişler canım benim dana koparır onu ilk başlarda kimisi etkili diyor kimi ise yaramadı inşallah sizde yarar

Herkese hayırlı pazarlar

Bnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettik

Bnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
dış aslında çocuktan çocuğa değişiyor kuzeyde sadece hafif bir ates oldu ama ikinci azilaro her arkadaşim zor demişti ne bulsa sokuyor ağzına kasimak için

Kizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bana getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılayım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.

Kizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bans getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılalım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.

Mefkurem berilceee

Gunaydin hanimlarrr
günaydın canim

günaydın. iyi pazarlar diliyorum.
günaydın fulya

Merhaba canlar Hayırlı pazarlar Hepicinize.
Günaydın elifim
bu surecte hastanede mi kalacaksın canım tartılma imkânın olmayacaksa bilemedim

kızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.

Tatlım gönlüm tabiki izine çıkmandan yana değil
Ama o durumda ne kadar dikkat edebilirsin bilmiyorum, spor yapmanda zorlaşır
Buna sen karar ver istersen

Bizide habersiz bırakma cnm inşallah babacın hemen toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…