Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim bir ara ogunde muz kivi ve cilek fazla olmus sanki kacar tane oldugunu yazsan daha iyi yorum yapardik.

hepsinin toplamı bir kase.
Meyveler ne kadar canım birde hem meyve hem bitter çok vazgeç su bitterden
Meyvenin üzerine tarçın ekle
dışarıdaydım canım. kız ben bitteri daha yeni yedim. poniyle karıştırdın beni.

Selam kizlar bugun gelemedim malesef annemden döndüm bi arkadaşımızı ziyarete gittik hastaneye daha 40 li yaşlarında malesef mide kanseri ve tüm mideyi aldılar moralimi bozuldu canımız sıkıldı attık kendimizi çarşıya şimdi girdik eve öptüm hepinizi iyi geceler.

iyi geceler canım Rabbim şifa versin

tam bilmiyorum da ara öğünü tavsiye eden birisi

sıkıntı ya bu diyet ve misafir misafirlik yarın benimde annem gelecek ne yapıcam bilmiyorum

Menümü yazıp kaçıyorum. Çok yoruldum bugün.
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir çay 8:30
Öğle 1 t bulgur pilavı sebzeli 2 yk yoğurt 13:00
Akşam 1elma yarım muz çeyrek armut 17:00
1 saat spor yapıldı
harikasın bu cumada iyi bi rakam bekliyoruz senden

cok gecmis olsun rabbim sifa versin mide kendini yeniliyor canim bi daha yasatmasin

Aramıza hoşgeldin canm tekrardan ben Poni 26 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. bir yıldr buradaym ama yazın 4 ay ara vermştm tekrar kilo alıp geldm.bu kez mezun olmadan gtmk yok inşaallah
tesekkur ederim canim yazın aldığın kilolar ins bu azmine dayanamaz hedefine ulaşırtirir seni mezun eder

anladım canım gerçekten karatay kaçamağı affetmiyor ama arada farklı diyet şekilleri görebilirsiniz bundan sonra tane işi yazacağım ins haklısın bundan sonra daha hassas olurum

Allah şifa versin yardımcısı olsun

tam bilmiyorum da ara öğünü tavsiye eden birisi
sağol canım

Evet hiç uyumadim yerine koydum uyNdi şimdi kahvaltı yaptik yatıyoruz bu saatte yeyince oruc tutmaya karar. Verdim bende
canım ya uykusuzluk çok zor benim dengem değişti vertigo oldum anneyi birileri uyutmasi lazım Allah kolaylık versin ufaklık ne kadar oruç için de çok iyi düşünmüşsün Allah kabul etsin

21aylik canım hala emdiği için bide ikinci azılar geliyor hepsi birleşince ben pert
Günaydın herkese
günaydın ponim

21aylik canım hala emdiği için bide ikinci azılar geliyor hepsi birleşince ben pert
günaydın ponim
bacım ne zaman bıraktıracaksın benimkilerin ikiside 2 yaşı 2,3 ayı geçirip bıraktılar anam ne zorlandım ne zorlandım diyete başlar gibi gündüz karar verir gece ağıtlara dayanamaz verirdim şimdiden Allah yardımcın olsun diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…