Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
yani kehribar diş taşı demi salya si nerdeyse yok gibi duruş farkliligundan bazen oluyor

Allah kolaylık versin

Aaaa buse kim ne diyorsa desin canim bizim amacimiz belli, baskalarini takacak zamanimiz yok kendine gel lutfen sana yakismiyor

Ben dikkat etmedim banlanmis mi umarim en kisa zamanda aramiza doner

İnşallah bi iki günlük filandir ya

geçici bandir açılır sanirm busenin dediklerini farklı yorumlamış arkadaş insanın içine neyse dilindede odur işte neyse keşke olmasaydı böyle bisey

Özser kizin sinirini bozdu ya

Abla ozser yarası varmis gibi gocunmus niye iyiye yormayip art niyet aramış gibi buseyi sinir ediyor ki

Hergün burda olup meydan okumasi benide sinir ediyordu ama Ben takmiyirdum
Herkes bir degil ki
Kazanmis buse tebrik etmis yeter niye uzuyor yani

Ece şaka demiş ama hiçte şaka gibi değil herşeyde smile kullanıyor bunda yok gayette ciddi

Kizlar neler olmuş buse banlanmis diye okudum çok üzüldüm.

Buseme noldu ya bu hafta niye böyle oldu üzüldm açıkcası

kilo veren vermek için mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. biz bir takımız ve özel bir takımız kızlar, yolumuz uzun kaldığımız yerden hep destek tam destekle devam diyoruz

kızçelerim anlayışınız ve desteğiniz için hepiniz sağ olun. oldu bittiiii geçti gittii
hayde bre pehlivaaaaaannnnnn

Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.

hakkında hayırlısı olsun tabiki içine sinmesi en önemlisi..

hoşgeldin canımm
ben buse 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok :) 9.5 kg verdim daha da devam ediyoruz. sen de hedefine ulaşırsın inş.

Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için

canım açıkcası ben ban yemiştim. ve yüzdemiz de çok kötüydü. yani herkes kendi derdine düşmüştü moraller alt üsttü. sana kasti bir şey yok.

aynı benim gibii

Bence guzel canim kilonun %1 den kurtulmussun daha ne olsun

Canim Eda ben ,mart nisanda takimdaydim,2 cocuk annesiyim,ogretmenim

ne kadar pozitifsin cidden %1 i gitmiş ohh sevindimm

eline sağlık bahar

hoşgeldin ayşe tekrarr

çok geçmiş olsun arkadaşına canım

Kızlar bu hafta beni izne ayirirsiniz. Döndüğümde direk mezun olucam. Iyi geceler hepinize

neden bu aşırı alınganlık? ben neler yaşadım o gün yine burdayım. bence gitmemelisin.

Evet hiç uyumadim yerine koydum uyNdi şimdi kahvaltı yaptik yatıyoruz bu saatte yeyince oruc tutmaya karar. Verdim bende

mantıklııı

canım sen daha iyi bilirsin. zor olacaksa izin mantıklı.

Hoşgrldin bebeğimmmm seni görmek ne güzel

Buse elbise işini ne yaptın oldumu takımın

ablaaamm seni görmek de çok güzell

abla eşimle konuştum o kadar dert etme dedi. siyah etek üstüne gömlek giyebilirim yani benim diğer takım çok havalı hani o kadar yakınım olmadığı için parlamak istemiyorum salonda

Kızlar bu hafta beni izne ayirirsiniz. Döndüğümde direk mezun olucam. Iyi geceler hepinize
Hilal, önceki ve bu mesajını anlıyabilmiş değilim
Hem ne söyleseniz haklısınız diyosun hemde bişey demediğimiz için alınganlık yapıyosun.
Ne dememiz gerekiyordu bilmiyorum
Cuma bildirimlerinin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz -ki bu hafta çok daha önemliydi
Senin mazaretin şahsen beni tatmin etmedi
Tlf nu vermediğin zamanlarda oluyordu
Bunu akşamdan düşünüp önlemini alacaktın
Illa vermen gerekiyosada en azından birinin nr sını kenara yazıp sabah komşundan mesaj atabilirdin yada komşunun telinden 2 dk.sayfaya girip bildirim yapabilirdin vs.vs.
Tabi artık geçmişi geri getiremeyiz

Şimdide birbirimize verdiğimiz onca emekleri unutup sırtını dönüp gitmeyi yeğliyosun

Adam seni kıskanınca dikkatlerin senin üstünde olmasını istemedi demekki
Sen nasıl rahat olacaksan onu giy fıstıkım

Adam seni kıskanınca dikkatlerin senin üstünde olmasını istemedi demekki
Sen nasıl rahat olacaksan onu giy fıstıkım

ilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilir ben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))

kızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
kız cimcime ruyama girmissin tt diye bi nivkle geri gelmissin ban acilmiyomus filan gündüz uykusunu sevmem zatı böyle oluyor işte hosgeldin kuzu

ilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilir ben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
oo kesin suzecekler

günaydın canim

günaydın fulya

Günaydın elifim
bu surecte hastanede mi kalacaksın canım tartılma imkânın olmayacaksa bilemedim
hem hastane hemde hemen yakında bir otel yada çok yakında öğretmen evi var kararsızım. Teyzem de yakın ama evi çok küçük 2 oğlu var delikanlı rahatsızlık veririm diye çekiniyorum malum sınavlar var bu hafta. Bizim gelinde gelicek benim oğlana o bakicak otelde yada öğretmen evinde kalırsam Off kafam bi dünya. Teyzem buraya gel diyor çocukla ben ilgilenir vs. Bilmiyorum henüz ne yapmalıyım.

kızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
seni gormek cok guzel bebek. süslen bakalım.

Tatlım gönlüm tabiki izine çıkmandan yana değil
Ama o durumda ne kadar dikkat edebilirsin bilmiyorum, spor yapmanda zorlaşır
Buna sen karar ver istersen

Bizide habersiz bırakma cnm inşallah babacın hemen toparlar
izne ayrılırsam 3 hafta sonra donebilirmiyim. Mefkusum zor durumda bırakırım diye korkuyorum malum hastanede ne bulursam onu yerim listeyi etkilemek istemiyorum. Cuma tartilirim izne ayrılır daha mantıklı sanırım. Döndüğümde çok geç kalmadan tekrar girerim listeye.

giyersin kuşkum yok busem.

Geçen haftanın analizini yapacak olursak...

Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın

Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti

Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı

Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir

Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor

Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım

Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın

Tmm güzelim öyle yapalım hem senin kafan rahat olsun keşke bu hafta ayırsaydık ama geçti artık
Hastanede ne kadar kalacağı bellimi

O zaman dikkat çekici bişeyler giy kızz
Anacım 60 kilo birine ne giyse yakışır zaten

sonuna kadar katılıyorum sana mefkusum. İstikrarlı olmalıyız kızlar.

Tmm güzelim öyle yapalım hem senin kafan rahat olsun keşke bu hafta ayırsaydık ama geçti artık
Hastanede ne kadar kalacağı bellimi
cuma biz öylesine gittik bakalım ne diycek bu dr diye salı ya ameliyat yapalım dedi belli olsa ayrılırmak isterdim
Tamam bu hafta ayrılayım. 1 hafta hastane 2 haftada bende kalır babacım 3 haftayı bulur tabu yine kontrol vs olur 1 ay diyelim. Ben buraya girerim sık sık tek sorun benim için yeme düzeni tartiyi etkiler

Bu telaşını atlat sonra için rahat devam ederiz bitanem ama vakit buldukçada uğramaya çalış
Bizim zaten biyere gittiğimiz yok

kız cimcime ruyama girmissin tt diye bi nivkle geri gelmissin ban acilmiyomus filan gündüz uykusunu sevmem zatı böyle oluyor işte hosgeldin kuzu

oo kesin suzecekler

kesin süzecekler evet yandım anam

süslenelim bakalım :)

evet abla bu hafta güzel olacak inşşş

O zaman dikkat çekici bişeyler giy kızz
Anacım 60 kilo birine ne giyse yakışır zaten

yok be abla basenler kollar anaaam

neyse halledeceğim kaçarı yok.

ay öyle mi yapsam yani dikkat mi çeksem ay bilmiyorum aklım karıştı

Selam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi

Geçmiş olsun tatlım
Dediğin gibi sende olaylar olaylar durumu

Bu telaşını atlat sonra için rahat devam ederiz bitanem ama vakit buldukçada uğramaya çalış
Bizim zaten biyere gittiğimiz yok
Aynen mefkusum atlatalim şunu hayırlısıyla tam bir sürpriz oldu salı günü olmasi yoksa 15 inden sonra eskisehir deydi ameliyatı mız hiç aklıma gelmedi izin vs. Hep burdayım merak etme.

hay Allah geçmiş olsun. kız oku kendine bişeyler yap sen bir ayşe iki başınıza gelmeyen kalmadı. Rabbim beterinden korusun.

Canım evet cok dusubcelice bi davranış ama kalmanız uzaarsa öğretmen evi otel zor olmaz mi
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…