- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.561
yani kehribar diş taşı demi salya si nerdeyse yok gibi duruş farkliligundan bazen oluyorBnde diş taşı kullanıyorum en çok salyasına fayda etti takınca kesiliyordu ayrıca ilk dişlerini çıktıktan sonra farkettik
Allah kolaylık versinKizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bana getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılayım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.
Aaaa buse kim ne diyorsa desin canim bizim amacimiz belli, baskalarini takacak zamanimiz yok kendine gel lutfen sana yakismiyor
Ben dikkat etmedim banlanmis miumarim en kisa zamanda aramiza doner
İnşallah bi iki günlük filandir ya
geçici bandir açılır sanirm busenin dediklerini farklı yorumlamış arkadaş insanın içine neyse dilindede odur işte neyse keşke olmasaydı böyle bisey
Özser kizin sinirini bozdu ya
Abla ozser yarası varmis gibi gocunmus niye iyiye yormayip art niyet aramış gibi buseyi sinir ediyor ki
Hergün burda olup meydan okumasi benide sinir ediyordu ama Ben takmiyirdum
Herkes bir degil ki
Kazanmis buse tebrik etmis yeter niye uzuyor yani
Ece şaka demiş ama hiçte şaka gibi değil herşeyde smile kullanıyor bunda yok gayette ciddi
Tebrikler busem ahh yaa neler olmuşüzülme seni seviyorum.
ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. 18 kilo kadar verdim nisan dan beri. Muhasebeciyim 4 yıldır hamilelik çocuk derken çalışamadım.
Kizlar neler olmuş buse banlanmis diye okudum çok üzüldüm.
Buseme noldu ya bu hafta niye böyle oldu üzüldm açıkcası
kilo veren vermek için mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. biz bir takımız ve özel bir takımız kızlar, yolumuz uzun kaldığımız yerden hep destek tam destekle devam diyoruz
Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Kızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar
Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Canim evet pasta borek tatliyla aram yok ama karbonlarla aram iyi yani bulgur,patates,makarna,pilav,kisir,cigkofte liste boyle uzayip gider bunlarda cok kilo aldiran seyler.Aslinda bekarkende bunlari tuketirdim ama cok kilo almazdim hatta uc tabak makarna yedigim gunler bile olurdu ama ayniydim.
Evlilik hormonlari degistiriyor ondan ve bulundugum yerde hareket olanagim hemen hemen hic yok onunda etkisiyle kilo aliyorum
Bence guzel canim kilonun %1 den kurtulmussun daha ne olsun
Canim Eda ben ,mart nisanda takimdaydim,2 cocuk annesiyim,ogretmenim
Seferogullari
@semplice_signora
North River
@MuallimeA
@elifvecebir
@berilceee
@askrhpozitif
Telliogullari
eliya
Mefkurem
@gingercookkie
@ayulduzz
buseb
CurukElma
Kızlar malumunuz ben başka takımdan araniza geldim belki bilmeyen vardır diye tekrar yazıyorum adım ayse yaş 30 bir usagim Var ev hanımıyim gurup kalabalık olduğu için benim sizi tanımam zaman isteyecek
Bugün çok yoğundum dışarı içeri işleri derken ancak oturabildim menum e dikkat ettim birazdan paylaşırım birde karatayci bir rakip istiyorum varmı bir yiğit
Selam kizlar bugun gelemedim malesef annemden döndüm bi arkadaşımızı ziyarete gittik hastaneye daha 40 li yaşlarında malesef mide kanseri ve tüm mideyi aldılar moralimi bozuldu canımız sıkıldı attık kendimizi çarşıya şimdi girdik eve öptüm hepinizi iyi geceler.
Kızlar bu hafta beni izne ayirirsiniz. Döndüğümde direk mezun olucam. Iyi geceler hepinize
Evet hiç uyumadim yerine koydum uyNdi şimdi kahvaltı yaptik yatıyoruz bu saatte yeyince oruc tutmaya karar. Verdim bende
Kizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bans getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılalım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.
Mefkurem @berilceee
Hoşgrldin bebeğimmmm seni görmek ne güzel
Buse elbise işini ne yaptın oldumu takımın
Hilal, önceki ve bu mesajını anlıyabilmiş değilimKızlar bu hafta beni izne ayirirsiniz. Döndüğümde direk mezun olucam. Iyi geceler hepinize
Adam seni kıskanınca dikkatlerin senin üstünde olmasını istemedi demekkiablaaamm seni görmek de çok güzell
abla eşimle konuştum o kadar dert etme dedi. siyah etek üstüne gömlek giyebilirim yani benim diğer takım çok havalıhani o kadar yakınım olmadığı için parlamak istemiyorum salonda
Adam seni kıskanınca dikkatlerin senin üstünde olmasını istemedi demekki
Sen nasıl rahat olacaksan onu giy fıstıkım
kız cimcime ruyama girmissin tt diye bi nivkle geri gelmissin ban acilmiyomus filan gündüz uykusunu sevmem zatı böyle oluyor iştekızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
oo kesin suzeceklerilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilirben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
hem hastane hemde hemen yakında bir otel yada çok yakında öğretmen evi var kararsızım. Teyzem de yakın ama evi çok küçük 2 oğlu var delikanlı rahatsızlık veririm diye çekiniyorum malum sınavlar var bu hafta. Bizim gelinde gelicek benim oğlana o bakicak otelde yada öğretmen evinde kalırsam Off kafam bi dünya. Teyzem buraya gel diyor çocukla ben ilgilenir vs. Bilmiyorum henüz ne yapmalıyım.günaydın canim
günaydın fulya
Günaydın elifim
bu surecte hastanede mi kalacaksın canım tartılma imkânın olmayacaksa bilemedim
seni gormek cok guzel bebek. süslen bakalım.kızlar herkese merhabaaaaaaa
herkes iyidir inş.
izne ayrılırsam 3 hafta sonra donebilirmiyim. Mefkusum zor durumda bırakırım diye korkuyorum malum hastanede ne bulursam onu yerim listeyi etkilemek istemiyorum. Cuma tartilirim izne ayrılır daha mantıklı sanırım. Döndüğümde çok geç kalmadan tekrar girerim listeye.Tatlım gönlüm tabiki izine çıkmandan yana değil
Ama o durumda ne kadar dikkat edebilirsin bilmiyorum, spor yapmanda zorlaşır
Buna sen karar ver istersen
Bizide habersiz bırakma cnm inşallah babacın hemen toparlar
giyersin kuşkum yok busem.ilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilirben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
Tmm güzelim öyle yapalım hem senin kafan rahat olsun keşke bu hafta ayırsaydık ama geçti artıkhem hastane hemde hemen yakında bir otel yada çok yakında öğretmen evi var kararsızım. Teyzem de yakın ama evi çok küçük 2 oğlu var delikanlı rahatsızlık veririm diye çekiniyorum malum sınavlar var bu hafta. Bizim gelinde gelicek benim oğlana o bakicak otelde yada öğretmen evinde kalırsam Off kafam bi dünya. Teyzem buraya gel diyor çocukla ben ilgilenir vs. Bilmiyorum henüz ne yapmalıyım.
seni gormek cok guzel bebek. süslen bakalım.
izne ayrılırsam 3 hafta sonra donebilirmiyim. Mefkusum zor durumda bırakırım diye korkuyorum malum hastanede ne bulursam onu yerim listeyi etkilemek istemiyorum. Cuma tartilirim izne ayrılır daha mantıklı sanırım. Döndüğümde çok geç kalmadan tekrar girerim listeye.
giyersin kuşkum yok busem.
O zaman dikkat çekici bişeyler giy kızzilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilirben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
sonuna kadar katılıyorum sana mefkusum. İstikrarlı olmalıyız kızlar.Geçen haftanın analizini yapacak olursak...
Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın
Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti
Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı
Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir
Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor
Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım
Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın
cuma biz öylesine gittik bakalım ne diycek bu dr diye salı ya ameliyat yapalım dedi belli olsa ayrılırmak isterdimTmm güzelim öyle yapalım hem senin kafan rahat olsun keşke bu hafta ayırsaydık ama geçti artık
Hastanede ne kadar kalacağı bellimi
Bu telaşını atlat sonra için rahat devam ederiz bitanem ama vakit buldukçada uğramaya çalışsonuna kadar katılıyorum sana mefkusum. İstikrarlı olmalıyız kızlar.
cuma biz öylesine gittik bakalım ne diycek bu dr diye salı ya ameliyat yapalım dedi belli olsa ayrılırmak isterdim
Tamam bu hafta ayrılayım. 1 hafta hastane 2 haftada bende kalır babacım 3 haftayı bulur tabu yine kontrol vs olur 1 ay diyelim. Ben buraya girerim sık sık tek sorun benim için yeme düzeni tartiyi etkiler
kız cimcime ruyama girmissin tt diye bi nivkle geri gelmissin ban acilmiyomus filan gündüz uykusunu sevmem zatı böyle oluyor iştehosgeldin kuzu
oo kesin suzecekler
hem hastane hemde hemen yakında bir otel yada çok yakında öğretmen evi var kararsızım. Teyzem de yakın ama evi çok küçük 2 oğlu var delikanlı rahatsızlık veririm diye çekiniyorum malum sınavlar var bu hafta. Bizim gelinde gelicek benim oğlana o bakicak otelde yada öğretmen evinde kalırsam Off kafam bi dünya. Teyzem buraya gel diyor çocukla ben ilgilenir vs. Bilmiyorum henüz ne yapmalıyım.
izne ayrılırsam 3 hafta sonra donebilirmiyim. Mefkusum zor durumda bırakırım diye korkuyorum malum hastanede ne bulursam onu yerim listeyi etkilemek istemiyorum. Cuma tartilirim izne ayrılır daha mantıklı sanırım. Döndüğümde çok geç kalmadan tekrar girerim listeye.
Geçen haftanın analizini yapacak olursak...
Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın
Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti
Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı
Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir
Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor
Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım
Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın
O zaman dikkat çekici bişeyler giy kızz
Anacım 60 kilo birine ne giyse yakışır zaten
Geçmiş olsun tatlımSelam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Aynen mefkusum atlatalim şunu hayırlısıyla tam bir sürpriz oldu salı günü olmasi yoksa 15 inden sonra eskisehir deydi ameliyatı mız hiç aklıma gelmedi izin vs. Hep burdayım merak etme.Bu telaşını atlat sonra için rahat devam ederiz bitanem ama vakit buldukçada uğramaya çalış
Bizim zaten biyere gittiğimiz yok
hay Allah geçmiş olsun. kız oku kendine bişeyler yap sen bir ayşe iki başınıza gelmeyen kalmadı. Rabbim beterinden korusun.Selam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Canım evet cok dusubcelice bi davranış ama kalmanız uzaarsa öğretmen evi otel zor olmaz mihem hastane hemde hemen yakında bir otel yada çok yakında öğretmen evi var kararsızım. Teyzem de yakın ama evi çok küçük 2 oğlu var delikanlı rahatsızlık veririm diye çekiniyorum malum sınavlar var bu hafta. Bizim gelinde gelicek benim oğlana o bakicak otelde yada öğretmen evinde kalırsam Off kafam bi dünya. Teyzem buraya gel diyor çocukla ben ilgilenir vs. Bilmiyorum henüz ne yapmalıyım.
geçmiş olsun canımSelam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Buse hosgeldin:))kızlar herkese merhabaaaaaaa
herkes iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?