- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.669
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.581
Hayırlısı olsun Can'ım. Allah tez zamanda şifasını versin. Yol önemli değil yeter ki iyi olsun.Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Piyaz yağsız olmaz diye düşünüyorum. Keşke sadece yumurta olsaydı. Bir de kahvaltıda reçelden uzak dur bence hiç bir besleyici değeri yok safi kalori Deposu.sabah 09.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 tk çilek reçeli
2 dilim ekmek
domates salatalık
ara 1 dilim ananas
öğlen 14.00
avuç içi kadar ızgara balık
kuru soğan ve domates
1 dilim ekmek
akşam 19.00
4 yk fırında mantarlı sebze
2 sağlıklı mücver
1 kase yoğurt
2 lt su, spor yok
Geçen haftanın analizini yapacak olursak...
Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın
Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti
Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı
Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir
Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor
Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım
Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın
Canım recel tadımlık desem 2tatli kaşığı cok olmus ortalama 15g eder calorisinde değilim bi yararı yok inan o reçel olmasa ekmekte bir filmde kalırdı dimi yaniliyirmuyumsabah 09.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 tk çilek reçeli
2 dilim ekmek
domates salatalık
ara 1 dilim ananas
öğlen 14.00
avuç içi kadar ızgara balık
kuru soğan ve domates
1 dilim ekmek
akşam 19.00
4 yk fırında mantarlı sebze
2 sağlıklı mücver
1 kase yoğurt
2 lt su, spor yok
toplamda calori olarak az ama aşure yerine salata ızgara olsa daha güzel olurdu11:00 3 kuru erik
12:00 2 yumurtalı kabaklı omlet
17:00 4 kaşık aşure
19:00 1 tabak salata
Oo gayet sağlıklı tarifleri alalım bizde60kiloyum canım doktorun dediğine kesinlikle katılıyorum. Bu haftadan itibaren ben de haftalık menülerimi planlayacağım. Bu yüzden bugün tüm günüm mutfakta geçti diyebilirim. Yaptığım yemekleri sizlerle paylaşmak istiyorum belki size de fikri verir belki eleştiri getirirsiniz
Sütlü brokoli çorbası
Fırında karnıbahar topları
Domatesli kabak kavurma (üzerine bir yumurta ile omlet yapabilirim)
Haşlanmış Sebzeli tavuk pirzola
Soğanlı Ispanak kavurması ( ıspanaklı yumurta yapmak için. Tek sevdiğim yatılı okul yemeği)
Hızlı tantuni
@ mefkurem Zuhal ablanın yorumu direk sen mi yiyeceksin bu kadar şeyi olacak eminim.
Kullandığım bir uygulamayı paylaşayım o Zaman sizinle. AppStore dan indirdim. İsmi. MealBoard. Çok memnunum. Import the recipes diye bir özelliği var. Buradan istediğin siteden yemek tarifini indirebiliyorsun. Kendime yemek defteri oluşturdum. Özellikle Arda'nın tariflerinden. Şimdi buraya bir diyet sekmesi ekledim. Normalde uygulamanın orjinalinde yok. İsterseniz beğendiğim tarifleri sizinle payşlaşabilirim.Oo gayet sağlıklı tarifleri alalım bizde
sabahtan sonra baya iyi durmuş aç, genel olarak güzel menuMenüm gelsin niyetlendim ama öğleye doğru leke geldi 1tl den büyük olunca bozdum reglime daha 5gun var lekeden sonra da tık yok
Sabah(04:00)
1dlm ekmek
1yumurtadan omlet
Domates salatalık
1tatli kaşığı labne
14:00
1/2 elma
Akşam(16:30)
1kase mercimek
3yk et sote salata
ara(19:00)
10tane fındık bir incir
Su:1.5lt ancak ama yatana kadar stokluycam
Spor:gündüz birde yattım 4 de kalktık vücut kendine ancak geldi
Takibem benim aşure gibi şeninde çekirdek pek olmamış.iyi akşamlar hanımlar annemlerdeydim yeni geldim dikkat etmeyede çalışsam pekde istedim gibi olmadı menum
11.30, 2 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1 haşlanmış yumurta
1.tk tahin pekmez
3 gibi 2avuç çekirdek, 1 portakal
6:30 ızgara tavuk ayran salata
2lt su 3 bardak bitki çayı
ben isterim az kalorili tok Tutan özellikle yemeklerinşKullandığım bir uygulamayı paylaşayım o Zaman sizinle. AppStore dan indirdim. İsmi. MealBoard. Çok memnunum. Import the recipes diye bir özelliği var. Buradan istediğin siteden yemek tarifini indirebiliyorsun. Kendime yemek defteri oluşturdum. Özellikle Arda'nın tariflerinden. Şimdi buraya bir diyet sekmesi ekledim. Normalde uygulamanın orjinalinde yok. İsterseniz beğendiğim tarifleri sizinle payşlaşabilirim.
Nasıl yapalım ister özelime mail adresini yaz. İster buradan link mi vereyim. Çünkü yemek kitaplarımı çıkardım dolaptan ama okuyup incelemeye henüz fırsatım olmadı. Şu anki elimdeki tarifler hepsi internetten.ben isterim az kalorili tok Tutan özellikle yemeklerinş
evet olmadı rakibem ama muhabettin yanında iyi gitti :)Takibem benim aşure gibi şeninde çekirdek pek olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?