Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

burdan link verirsen incelerim bende

biber kavurması yağlı değildir umarım, detoks suyun nedir doktorum

ne güzel yapmışsın bir hafta rahat edersin

busem hoşgeldin seni görmek çok güzel

Mefkurem berilceee doğru sözün ustune söz söylenmez her gecenin bir sabahı her sabahında bir gecesi var kötü bir haftayı kendi adıma çok çok kötüydü ama " makina değiliz insaniz " diyerek Beril ablamin sozuyle ben geceden sabaha çıktım evet siz cok buyuk kilolar verdiniz geri aldınız tekrarda varıyorsunuz en azından önüne geçmeyi durmayı başarmayı biliyorsunuz demoralize oluyoruz hiçbirimiz bombaa gibi başlıyoruz haftaya

sakızım menuler düzeliyor sanki bu hafta iyi bi rakam bekliyoruz senden ozaman

Deneyim canım tabiki hatta yeni bir konu açtılar cuma yarışması sağlıklı tarifler diye ben irdakilerede bakıyorum hergun orayada ekleyebilirsiniz musait olunca

biber kavurması yağlı değildir umarım, detoks suyun nedir doktorum
az yağlı yaptım.
havuc kırmızı pancar yeşilelma ve greyfurt vardı.katı meyve sıkacagından gecirdim.
bi ara 3 günlük yapmıstım hatırlarsan onun akşam içecegiydi.ne yiyecegimi bilemedim.
plansız başladım biraz,bocalıyorum bana liste şart.

canım ablam bizi hiç bişey yıkamazda sizin üzerimizden elinizi çekmeniz bitirir bizi, sanal alemde olsa sizin samiyetinizi bizleri kardeşiniz gibi gördüğünüzü iliklerime kadar hissediyorum ben, yaşananlar nazar boncuğumuz olsun diyelim

canım Rabbim işlerini rast getirsin, aman dikkat et gülüm düzensizlik streslr kendini yemeye verip emeklerini çöpe atma sakın

Varya seni en iyi diyetisyen paklar bi düşün derim

teşekkür ederim busecim memnun oldum kaç yıllık evlisin

Allah şifa versin

Menum
Sabah 2 yumurtadan yapılmış omlet 3 zeytin az peynir 5 Ceviz 3 gün kurusu turp marul
Akşam 2 kase corba biri mercimek biri ayran çorbası 2 kepçe kadar bamya yemeği biraz yoğurt
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…