- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.601
burdan link verirsen incelerim bendeNasıl yapalım ister özelime mail adresini yaz. İster buradan link mi vereyim. Çünkü yemek kitaplarımı çıkardım dolaptan ama okuyup incelemeye henüz fırsatım olmadı. Şu anki elimdeki tarifler hepsi internetten.
biber kavurması yağlı değildir umarım, detoks suyun nedir doktorumHayırlı aksamlar.
Yoğun bi haftasonu oldu.yarin açılışımız var.keske daha önce baslasaydim kıyafetlerim zorluyor.
Bugün ki menüyü unutmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
El ayasi kadar peynir
3_4yk biber kavurması
bol yeşillik
1 dilim patates
Ara
1 ceviz 5 fındık 2 kurukayisi
öğle yok
Aksam
Detox içeceği
Arada 1_2yk nohut yemeğinin tadına baktım
Suyu olcemedim
Yaseminli beyaz çay içiyorum suan 2 kupa eder
Yarım saat yürüyüş vakit bulamadım
Yarını bi atlatayim daha düzenli olucam insallah
ne güzel yapmışsın bir hafta rahat edersin@60kiloyum canım doktorun dediğine kesinlikle katılıyorum. Bu haftadan itibaren ben de haftalık menülerimi planlayacağım. Bu yüzden bugün tüm günüm mutfakta geçti diyebilirim. Yaptığım yemekleri sizlerle paylaşmak istiyorum belki size de fikri verir belki eleştiri getirirsiniz
Sütlü brokoli çorbası
Fırında karnıbahar topları
Domatesli kabak kavurma (üzerine bir yumurta ile omlet yapabilirim)
Haşlanmış Sebzeli tavuk pirzola
Soğanlı Ispanak kavurması ( ıspanaklı yumurta yapmak için. Tek sevdiğim yatılı okul yemeği)
Hızlı tantuni
@ mefkurem Zuhal ablanın yorumu direk sen mi yiyeceksin bu kadar şeyi olacak eminim.
busem hoşgeldin seni görmek çok güzel
kesin süzecekler evet yandım anam
süslenelim bakalım :)
evet abla bu hafta güzel olacak inşşş
yok be abla basenler kollar anaaam
neyse halledeceğim kaçarı yok.
ay öyle mi yapsam yani dikkat mi çeksem ay bilmiyorum aklım karıştı
sakızım menuler düzeliyor sanki bu hafta iyi bi rakam bekliyoruz senden ozamansabah 09.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 tk çilek reçeli
2 dilim ekmek
domates salatalık
ara 1 dilim ananas
öğlen 14.00
avuç içi kadar ızgara balık
kuru soğan ve domates
1 dilim ekmek
akşam 19.00
4 yk fırında mantarlı sebze
2 sağlıklı mücver
1 kase yoğurt
2 lt su, spor yok
Aslında dediğim gibi niyet etmiştim leke gelince kalktım sırf bozmak için 1/2elma yeyip uykuya devam ettim aclik gözümde yoktu tek olay uykuydu bugünsabahtan sonra baya iyi durmuş aç, genel olarak güzel menu
Deneyim canım tabiki hatta yeni bir konu açtılar cuma yarışması sağlıklı tarifler diye ben irdakilerede bakıyorum hergun orayada ekleyebilirsiniz musait oluncaKullandığım bir uygulamayı paylaşayım o Zaman sizinle. AppStore dan indirdim. İsmi. MealBoard. Çok memnunum. Import the recipes diye bir özelliği var. Buradan istediğin siteden yemek tarifini indirebiliyorsun. Kendime yemek defteri oluşturdum. Özellikle Arda'nın tariflerinden. Şimdi buraya bir diyet sekmesi ekledim. Normalde uygulamanın orjinalinde yok. İsterseniz beğendiğim tarifleri sizinle payşlaşabilirim.
az yağlı yaptım.biber kavurması yağlı değildir umarım, detoks suyun nedir doktorum
canım ablam bizi hiç bişey yıkamazda sizin üzerimizden elinizi çekmeniz bitirir bizi, sanal alemde olsa sizin samiyetinizi bizleri kardeşiniz gibi gördüğünüzü iliklerime kadar hissediyorum ben, yaşananlar nazar boncuğumuz olsun diyelimGeçen haftanın analizini yapacak olursak...
Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın
Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti
Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı
Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir
Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor
Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım
Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın
canım Rabbim işlerini rast getirsin, aman dikkat et gülüm düzensizlik streslr kendini yemeye verip emeklerini çöpe atma sakınsonuna kadar katılıyorum sana mefkusum. İstikrarlı olmalıyız kızlar.
cuma biz öylesine gittik bakalım ne diycek bu dr diye salı ya ameliyat yapalım dedi belli olsa ayrılırmak isterdim
Tamam bu hafta ayrılayım. 1 hafta hastane 2 haftada bende kalır babacım 3 haftayı bulur tabu yine kontrol vs olur 1 ay diyelim. Ben buraya girerim sık sık tek sorun benim için yeme düzeni tartiyi etkiler
yaseminim sıkıntımız yok Allahın izniyle bomba gibi başlıyoruz hep birlikte haftayabenimkide arabın derdi kırmızı pabuç gibi oluyor.dilerim sıkıntılı süreciniz yeni başlayan haftayla biter.
Varya seni en iyi diyetisyen paklar bi düşün derimaz yağlı yaptım.
havuc kırmızı pancar yeşilelma ve greyfurt vardı.katı meyve sıkacagından gecirdim.
bi ara 3 günlük yapmıstım hatırlarsan onun akşam içecegiydi.ne yiyecegimi bilemedim.
plansız başladım biraz,bocalıyorum bana liste şart.
teşekkür ederim busecim memnun oldum kaç yıllık evlisinkızçelerim anlayışınız ve desteğiniz için hepiniz sağ olun. oldu bittiiii geçti gittii
hayde bre pehlivaaaaaannnnnn
hakkında hayırlısı olsun tabiki içine sinmesi en önemlisi..
hoşgeldin canımm
ben buse 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok :) 9.5 kg verdim daha da devam ediyoruz. sen de hedefine ulaşırsın inş.
canım açıkcası ben ban yemiştim. ve yüzdemiz de çok kötüydü. yani herkes kendi derdine düşmüştü moraller alt üsttü. sana kasti bir şey yok.
aynı benim gibii
ne kadar pozitifsin cidden %1 i gitmiş ohh sevindimm
eline sağlık bahar
hoşgeldin ayşe tekrarr
çok geçmiş olsun arkadaşına canım
neden bu aşırı alınganlık? ben neler yaşadım o gün yine burdayım. bence gitmemelisin.
mantıklııı
canım sen daha iyi bilirsin. zor olacaksa izin mantıklı.
ablaaamm seni görmek de çok güzell
abla eşimle konuştum o kadar dert etme dedi. siyah etek üstüne gömlek giyebilirim yani benim diğer takım çok havalıhani o kadar yakınım olmadığı için parlamak istemiyorum salonda
Allah şifa versinSelam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Kopyala yapıştır yapamıyorum linkleri nedendir bilemedim. Amaburdan link verirsen incelerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?