- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.641
Ayy aynen abla yaa 60 kilo bu sefer gorcem seniO zaman dikkat çekici bişeyler giy kızz
Anacım 60 kilo birine ne giyse yakışır zaten
Gecmis olsun canimSelam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Guzel canim afiyet olsunsabah 09.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 tk çilek reçeli
2 dilim ekmek
domates salatalık
ara 1 dilim ananas
öğlen 14.00
avuç içi kadar ızgara balık
kuru soğan ve domates
1 dilim ekmek
akşam 19.00
4 yk fırında mantarlı sebze
2 sağlıklı mücver
1 kase yoğurt
2 lt su, spor yok
Ne kadar az yemissin irem,iradene hayran kaldim11:00 3 kuru erik
12:00 2 yumurtalı kabaklı omlet
17:00 4 kaşık aşure
19:00 1 tabak salata
Afiyet olsun canimMenüm gelsin niyetlendim ama öğleye doğru leke geldi 1tl den büyük olunca bozdum reglime daha 5gun var lekeden sonra da tık yok
Sabah(04:00)
1dlm ekmek
1yumurtadan omlet
Domates salatalık
1tatli kaşığı labne
14:00
1/2 elma
Akşam(16:30)
1kase mercimek
3yk et sote salata
ara(19:00)
10tane fındık bir incir
Su:1.5lt ancak ama yatana kadar stokluycam
Spor:gündüz birde yattım 4 de kalktık vücut kendine ancak geldi
Guzelmis canim bende bakiyim saolKullandığım bir uygulamayı paylaşayım o Zaman sizinle. AppStore dan indirdim. İsmi. MealBoard. Çok memnunum. Import the recipes diye bir özelliği var. Buradan istediğin siteden yemek tarifini indirebiliyorsun. Kendime yemek defteri oluşturdum. Özellikle Arda'nın tariflerinden. Şimdi buraya bir diyet sekmesi ekledim. Normalde uygulamanın orjinalinde yok. İsterseniz beğendiğim tarifleri sizinle payşlaşabilirim.
Afiyet olsun kuzumiyi akşamlar hanımlar annemlerdeydim yeni geldim dikkat etmeyede çalışsam pekde istedim gibi olmadı menum
11.30, 2 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1 haşlanmış yumurta
1.tk tahin pekmez
3 gibi 2avuç çekirdek, 1 portakal
6:30 ızgara tavuk ayran salata
2lt su 3 bardak bitki çayı
Canim sabah var sonrasi yok,persembe yaparsin bunu metobolizmani durdurma derimHayırlı aksamlar.
Yoğun bi haftasonu oldu.yarin açılışımız var.keske daha önce baslasaydim kıyafetlerim zorluyor.
Bugün ki menüyü unutmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
El ayasi kadar peynir
3_4yk biber kavurması
bol yeşillik
1 dilim patates
Ara
1 ceviz 5 fındık 2 kurukayisi
öğle yok
Aksam
Detox içeceği
Arada 1_2yk nohut yemeğinin tadına baktım
Suyu olcemedim
Yaseminli beyaz çay içiyorum suan 2 kupa eder
Yarım saat yürüyüş vakit bulamadım
Yarını bi atlatayim daha düzenli olucam insallah
Canim yarin yeni bir gun basliyor,dune bakma asıl 4 gun cumaya gulersin,opuldun sıkma caniniİyi akşamlar kızlar dün ve bugün giremedm menü lerimi paylaşmaya yüzüm yok umarm yarın tartı beni üzmez bol hareketli iki gün geçti ama bol yemelide oldu bu hafta napip edip telafili etmeliyim
Amin canim. Bende ayrılmak istemiyorum ama nasıl yapayım bilmiyorum tartılma işı var malum. Annem rahatsız babamın yanında bende kalmak zorundayım yememe dikkat ederim zaten ama uykusuzluk vs. Ödem yapıcak biliyorum buda tartiyi dolayisiyla listeyi etkiler izin en iyisi gibi çabuk dönücem bi yere gitmem merak etmeyin.Canim allah sifa versin,bence izne falan ayrilma devam et motivasyonun iyiyken bozma derim
sorma canım ya pastırma sıcaklarda geliyormuş :) bizim burası biraz tepede galiba ondan iyi esiyor senide yanıltım kusura bakma bebeşimFitt_anne kız Dilo cuma günü ankara da kavrulmuş sıcaktan soğuk diye kat kat giydim sen geldin aklıma terledikce kulaklarını çinladimi
niye ki Mevlütlümüydüdüğünden geldim kızlar. iyiki abartılı giyinmemişim çok sırıtacaktım ortamda
harika bir menüKizlar menüm gelsin.
Saat 8
2 kayisi
Saat 12
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
Maydanoz
Saat 16
1 küçük Norveç uskumrusu
Salata
2 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok.
düğün olduğu için gene iyi yırtmışsınmenüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 tk erik reçeli
1 kk b. peynir
5 tane patates kızartması
akşam 20.00 düğünde
2 köfte kadar et
4 yk pilav
1 tulumba tatlısı
2 lt su
spor yok ev temizliği var
çorbalar konusunda haklısın aceleden başka birşey yiyemedim su da dün gerçekten az oldu ama gün boyu çok çay da içerim kız baci biz tanışmıştık yeni hatirladimhoşbuldum zeynep :)
menünü beğendim canım. ben menülere kiloyu da baz alarak yorum yapmaya çalışıyorum. bence bu menü de sıkıntı yok kalori olarak. ama reçel yerine bal daha iyi olur bence. gerçi sana diyorum da ben de yiyorum arada
afiyet olsun
hoşbuldum kızlarr :)
vıyy aşureeee
afiyet olsun
menü güzel afiyet olsun canım
yine de kötü değil bence. afiyet olsun canım
biber kavurması derken yağda mı canım?
onun dışında güzel menü afiyet olsun
sağ ol dileğimmmm
anam ne yaşandı da ne boncuğu biz 9. takımız namımız yürür gider bizim
ben de memnun oldum
1 yıllık evliyim canım
menü güzel afiyet olsun canım ama çorbalar çok mu olmuş bilemedim tam
su daha çok içmeye çalış
selam canım. aynen benim de aöf sınavlarım geliyor. calısmam lazım off
ben de bize kırmızı et çok yaramıyor biz sebzeciMenun guzel canim,bosver milleti fistik gibi karsilarina cikincada hayran olcaklar
Arh+ canim
Canim gecmis olsun arkadasina, neler var
sağol canım5 gün dedi dr gelini bugün getirmedik teyzem e gidiyoruz suan duruma bakıp ona göre bi karar vericem.
Afiyet olsun reçel dışında gözümü tirmalayan bişey yok
inşallah canım. benim gönlüm hala cumhur hoca da ama babam bu dr u isteyince birsey diyemiyorum
Afiyet olsun azıcık yemişsin.
Paylaş canım çok iyi olur fikir verir bize.
Afiyet olsun cnim güzel menü.
çekirdek çok olmuş onun dışında güzel :)
Paylaş canım.
Afiyet olsun canım. Biber çok yağlı değilse problem yok.
Amin canim. Yok kız hastanede ne bulup yiycem ki poğaça falan bende çarpıntı yapıyor. Yakın marketlerden peynir zeytin vs. İdare ederim.
Afiyet olsun canım beğendim menüyü.
O kadar karmaşık kki canm cezayı her turlu hak ettimmenu yaz sen cezayı büyük patronlar karar verir :)
Allah Allah ne olduki paşaya cok Zor olmuştur ikiniz içinde kiyamam yaSaat 1 de basladi bizim circir bocegi hicbir sebep yokken ciglik cigliga agliyor yarim saatte zor sakinlesti ve yeniden uykuya dalmasi bu saati buldu zombi gibiyim
canim benim rabbim yardımcinoz olsun babacigina acil sifalar versin en yakın zamanda iyileşir inşallahKizlar ben bugun yine Ankara yolcusuyum salı ameliyatı mız var hayırlısıyla. Diğer hafta dönücem babami bana getiricem dönüşte de çünkü ilk haftalar önemli enfeksiyon açısından ben uzaktayim buraya bana cok yakinlardan başka kimse gelmez. izne mi ayrılayım napayım kafa gidik bende fikirleriniz nedir.
Hosgeldınnkızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
Nasıl geçti düğünilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilirben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
Cok haklisin ablaGeçen haftanın analizini yapacak olursak...
Benim kendi adıma moralimi bozan ve modumu düşüren ;
Haftanın ne kadar önemli olduğunu defalarca söylememize rağmen herkesin elinden geleni yapıp takım ruhuna ve yapılan emeklere saygı gösterip iştirak etmemesi
Tabiki bunu yapanlar üstüne alınmasın
Ben sonuçtan bahsetmiyorum
Insan herşeyi yapar ama gitmez o başka bişey
Demekki dedim bazılarımız boşuna çabaladı durdu günlerce boşuna açlık çekti
Bide yapılmayan bildirimler eklenince üstüne tuz biber oldu
Bence bu hafta bizim takım ruhu dedğimiz şey fos çıktı
Bi takım bir hafta 1.olup diğer hafta dibe batıyorsa bu başırılı anlamına gelmez
Eğer her hafta derecede olup istikrar sağlıyabiliyosa o zaman başırılı Bi takım demektir
Bunun içinde daha fazla paylaşım emek özveri gerektirir
Diğer bir konuda burda negatiflik ve motivasyon eksikliğinin gündeme gelmesi
Çünkü hepimiz zaten psikoljik Bi savaş veriyoruz
Ve birimizin kötü enerjisi hepimizi etkiliyor
Özellikle beril ve ben zaten 45 -50 kilolar verip
Çoğunu geri aldığımız için çok daha fazla zorlanıyoruz. eski enerjimiz sabrımız yok
O yüzden burdaki negatiflikler daha çabuk demorilize ediyor ve enerjimizi tüketiyor
Sizden ricam önümüze daha pozitif olumlu bakıp bu savaştan galip çıkalım
Yarınla beraber güzel bi hafta başlasın
çok geçmiş olsun canımSelam.bebisler benim hayatim hic atraksiyonsuz olmuyo cenaze islerinib arasinda bide ayagimi burktum daha bugun ayaklandim. yarin kontrolum var basiyorum ustune ama doktorum.kesinlikle yuruyuse basla dedi yarin eger musade verirse hafif tempo baslicam kilolu komplekslerim basladi depresyon asamasina geldim filan o sekilde yarin sabah gorusuruz opuyorum.hepinizi
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versinSelam kızlar ders çalşmaya başladm ben 20 gün var sınavlara pek gelemedm bu yüzdn umarım herkes iyidir
düğünden geldim kızlar. iyiki abartılı giyinmemişim çok sırıtacaktım ortamda
Aynen canım benimCanim yarin yeni bir gun basliyor,dune bakma asıl 4 gun cumaya gulersin,opuldun sıkma canini
Valla yataktan kalkabilir sen bende yapacamm işte yatmak cok iyi geldiKızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar ins bu hafta çok iyi neticeler alırız ev hanımlarının pazartesi yoğunluğu genelde tavandir birde uşak varsa süperr işte onlardan biriyim ben herkese kolay gelsin
SüperGeçen haftadan +400 dum şimdi oda gitmiş toplam -900
hiç problem değil bi wc ile hallolurGunaydin kizlar 76.9 um +100 gram yani problem yok kacamak yapmadim lavaboya gitmedim ondandir,sonra gorusuruz optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?