Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun canim
Guzel canim afiyet olsun

11:00 3 kuru erik
12:00 2 yumurtalı kabaklı omlet
17:00 4 kaşık aşure
19:00 1 tabak salata
Ne kadar az yemissin irem,iradene hayran kaldim
Afiyet olsun canim
Guzelmis canim bende bakiyim saol
Afiyet olsun kuzum

Canim sabah var sonrasi yok,persembe yaparsin bunu metobolizmani durdurma derim

İyi akşamlar kızlar dün ve bugün giremedm menü lerimi paylaşmaya yüzüm yok umarm yarın tartı beni üzmez bol hareketli iki gün geçti ama bol yemelide oldu bu hafta napip edip telafili etmeliyim
Canim yarin yeni bir gun basliyor,dune bakma asıl 4 gun cumaya gulersin,opuldun sıkma canini

Canim allah sifa versin,bence izne falan ayrilma devam et motivasyonun iyiyken bozma derim
Amin canim. Bende ayrılmak istemiyorum ama nasıl yapayım bilmiyorum tartılma işı var malum. Annem rahatsız babamın yanında bende kalmak zorundayım yememe dikkat ederim zaten ama uykusuzluk vs. Ödem yapıcak biliyorum buda tartiyi dolayisiyla listeyi etkiler izin en iyisi gibi çabuk dönücem bi yere gitmem merak etmeyin.

Fitt_anne kız Dilo cuma günü ankara da kavrulmuş sıcaktan soğuk diye kat kat giydim sen geldin aklıma terledikce kulaklarını çinladimi
sorma canım ya pastırma sıcaklarda geliyormuş :) bizim burası biraz tepede galiba ondan iyi esiyor senide yanıltım kusura bakma bebeşim

menüm

sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 tk erik reçeli
1 kk b. peynir
5 tane patates kızartması

akşam 20.00 düğünde
2 köfte kadar et
4 yk pilav
1 tulumba tatlısı

2 lt su
spor yok ev temizliği var
düğün olduğu için gene iyi yırtmışsın

çorbalar konusunda haklısın aceleden başka birşey yiyemedim su da dün gerçekten az oldu ama gün boyu çok çay da içerim kız baci biz tanışmıştık yeni hatirladim

Menun guzel canim,bosver milleti fistik gibi karsilarina cikincada hayran olcaklar

Arh+ canim

Canim gecmis olsun arkadasina, neler var
ben de bize kırmızı et çok yaramıyor biz sebzeci

sağol canım

menu yaz sen cezayı büyük patronlar karar verir :)
O kadar karmaşık kki canm cezayı her turlu hak ettim
Saat 1 de basladi bizim circir bocegi hicbir sebep yokken ciglik cigliga agliyor yarim saatte zor sakinlesti ve yeniden uykuya dalmasi bu saati buldu zombi gibiyim
Allah Allah ne olduki paşaya cok Zor olmuştur ikiniz içinde kiyamam ya

canim benim rabbim yardımcinoz olsun babacigina acil sifalar versin en yakın zamanda iyileşir inşallah

kızlar herkese merhabaaaaaaa
geçmiş çok birikmiş okumaya çalışıcam.
bu akşam düğün var. onun öncesin de bi kuaföre gidicem falan işim uzun yani.
herkes iyidir inş.
Hosgeldınn
ilk kez eşim tarafından bir düğüne gidicem abla. şimdi herkesin gözü üzerimde olabilir ben zaten giyer giyer çıkarırım en yakışanı giyerim inş :))
Nasıl geçti düğün
Cok haklisin abla
çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar ders çalşmaya başladm ben 20 gün var sınavlara pek gelemedm bu yüzdn umarım herkes iyidir
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin
düğünden geldim kızlar. iyiki abartılı giyinmemişim çok sırıtacaktım ortamda
hadi ya bizim oranın dugunleri com fena abartilarla dolu olur kiz
Canim yarin yeni bir gun basliyor,dune bakma asıl 4 gun cumaya gulersin,opuldun sıkma canini
Aynen canım benim
Valla yataktan kalkabilir sen bende yapacamm işte yatmak cok iyi geldi
Geçen haftadan +400 dum şimdi oda gitmiş toplam -900
Süper
Gunaydin kizlar 76.9 um +100 gram yani problem yok kacamak yapmadim lavaboya gitmedim ondandir,sonra gorusuruz optum hepinizi
hiç problem değil bi wc ile hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…