- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.661
günaydın canm çok geçmiş olsun sen cuma günü yine bomba gelirsin eminimgünaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
Ooo super canimGeçen haftadan +400 dum şimdi oda gitmiş toplam -900
Gecmis olsun canimgünaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
günaydın canım spor yaptıysan haftasonunu yırtarsinGünaydınnn kızlar
İki gün giremedim gecmis birikmiş
Henuz tartilamadim wc ye cikmayi bekliyorm umarım güzel bi sonuç çıkar da hafta sonundan yirtmis olurum
Allah şifa versin canım sen de kendine dikkat et kısa sürede atlatirsiniz inşallahgünaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
bizimki de çor erkenci namazdan sonra uyutmadi bende uyumak istiyorum ama evi hafta başı düzene sokmam lazım yoksa uzun sürüyor bugün genel temizlik günümO kadar karmaşık kki canm cezayı her turlu hak ettim
Allah Allah ne olduki paşaya cok Zor olmuştur ikiniz içinde kiyamam ya
canim benim rabbim yardımcinoz olsun babacigina acil sifalar versin en yakın zamanda iyileşir inşallah
Hosgeldınn
Nasıl geçti düğün
Cok haklisin abla
çok geçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin
hadi ya bizim oranın dugunleri com fena abartilarla dolu olur kiz
Aynen canım benim
Valla yataktan kalkabilir sen bende yapacamm işte yatmak cok iyi geldi
Süper
hiç problem değil bi wc ile hallolur
Sağol canım sizlerin sayesindeOoo super canim
Gecmis olsun canim
evt ya berilcim beni guruba aldin iki laf edemedik nirdesin özledik ya daha fazla bekletme gelllllKizlar beril kaptanimin hic sesi cikmiyor?
Canim iyiyiz sende iyisin pozitifligin yansiyor
Canim kucuk kucukte olsa zamanla kocaman oluyo
buseb tatlım kızartma yla tulumba olmamış :) afiyet olsun. Niye düğünde sırıtacaktın kız mevlutlumuydu yoksa. Ne giydin
niye ki Mevlütlümüydü
düğün olduğu için gene iyi yırtmışsın
Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar ins bu hafta çok iyi neticeler alırız ev hanımlarının pazartesi yoğunluğu genelde tavandir birde uşak varsa süperr işte onlardan biriyim ben herkese kolay gelsin
çorbalar konusunda haklısın aceleden başka birşey yiyemedim su da dün gerçekten az oldu ama gün boyu çok çay da içerim kız baci biz tanışmıştık yeni hatirladim
ben de bize kırmızı et çok yaramıyor biz sebzeci
sağol canım
Geçen haftadan +400 dum şimdi oda gitmiş toplam -900
Gunaydin kizlar 76.9 um +100 gram yani problem yok kacamak yapmadim lavaboya gitmedim ondandir,sonra gorusuruz optum hepinizi
günaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
O kadar karmaşık kki canm cezayı her turlu hak ettim
Allah Allah ne olduki paşaya cok Zor olmuştur ikiniz içinde kiyamam ya
canim benim rabbim yardımcinoz olsun babacigina acil sifalar versin en yakın zamanda iyileşir inşallah
Hosgeldınn
Nasıl geçti düğün
Cok haklisin abla
çok geçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin
hadi ya bizim oranın dugunleri com fena abartilarla dolu olur kiz
Aynen canım benim
Valla yataktan kalkabilir sen bende yapacamm işte yatmak cok iyi geldi
Süper
hiç problem değil bi wc ile hallolur
Kizlar beril kaptanimin hic sesi cikmiyor?
Biraz artiyim ama cumaya eksiyi gorucem inşallah
Citlek :)iyi akşamlar hanımlar annemlerdeydim yeni geldim dikkat etmeyede çalışsam pekde istedim gibi olmadı menum
11.30, 2 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
1 haşlanmış yumurta
1.tk tahin pekmez
3 gibi 2avuç çekirdek, 1 portakal
6:30 ızgara tavuk ayran salata
2lt su 3 bardak bitki çayı
drum afiyet olsun hayırlı olsunHayırlı aksamlar.
Yoğun bi haftasonu oldu.yarin açılışımız var.keske daha önce baslasaydim kıyafetlerim zorluyor.
Bugün ki menüyü unutmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
El ayasi kadar peynir
3_4yk biber kavurması
bol yeşillik
1 dilim patates
Ara
1 ceviz 5 fındık 2 kurukayisi
öğle yok
Aksam
Detox içeceği
Arada 1_2yk nohut yemeğinin tadına baktım
Suyu olcemedim
Yaseminli beyaz çay içiyorum suan 2 kupa eder
Yarım saat yürüyüş vakit bulamadım
Yarını bi atlatayim daha düzenli olucam insallah
İyi akşamlar kızlar dün ve bugün giremedm menü lerimi paylaşmaya yüzüm yok umarm yarın tartı beni üzmez bol hareketli iki gün geçti ama bol yemelide oldu bu hafta napip edip telafili etmeliyim
Kolay gelsinSelam kızlar ders çalşmaya başladm ben 20 gün var sınavlara pek gelemedm bu yüzdn umarım herkes iyidir
Bazı düğünler çok siradan oluyor kot tshirtlerkni gelenlerdüğünden geldim kızlar. iyiki abartılı giyinmemişim çok sırıtacaktım ortamda
Düğün olduğu için gormedimmenüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 tk erik reçeli
1 kk b. peynir
5 tane patates kızartması
akşam 20.00 düğünde
2 köfte kadar et
4 yk pilav
1 tulumba tatlısı
2 lt su
spor yok ev temizliği var
afiyet olsun canımKizlar menüm gelsin.
Saat 8
2 kayisi
Saat 12
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
Maydanoz
Saat 16
1 küçük Norveç uskumrusu
Salata
2 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor yok.
Hoşgeldin baby ankaraya ya nerde tam olarak yardımcı olacağımız bi nokta olur belki ben elvankentteyimŞuan Ankara ya girmek üzereyiz kızlar. Kendinize iyi bakin. Seviliyorsunuz.
Aynen amin canımIyi geceler canim
Allah yardimcin olsun bahar,cocuk guzel sey ama insanin canini aliyor
Hadi bakalkmGünaydınnn kızlar
İki gün giremedim gecmis birikmiş
Henuz tartilamadim wc ye cikmayi bekliyorm umarım güzel bi sonuç çıkar da hafta sonundan yirtmis olurum
geçmiş olsun + kaç kız niye demiyongünaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
Vitamin takviyesi devamli al o zaman canm bende hiç yakında baktırmadi.tünaydın kızlar.
ben de dilek gibi artıdayım ve söylemiycem bayaa artıdayım yalnız. halletmeye çalışıcam.
tv de karatayı gördüm show da bugün d vitamini ve b12 olmayanlar kilo veremez dedi. bende ikiside tescilli eksik. hele d berbat durumdaydı en son. ampul kırdım içtim bugün. b12 de içtim. vitaminlere devam edicem.
İyi bari uyarmış canım
bak hele nasılda biliyorsunuz siz var yaaaaynen kızlar mevlütlü mü oluyor bilmiyorum da tam. dua vardı. sadece gelinin ablası bi de abisinin hanımı abiye giymişti. benim parlak takım patlardı turkuazdı bi de rengi. zaten salondaki tek sarı kafa bendim siyah dantelli elbise giydim ama kafa sarı olunca yine yırtamadım dikkat çekmekten
aynen dileğim
tebrikler canımm
amin canım. sana da kolay gelsin ayşecim.
evet olsun yine tanışmış olduk
ooo bombesin
tebrikler bacııım
aynen canım +100 nedir ki
geçmiş olsun dilekcim
al benden de o kadar
hoşbuldum canım. düğün dualıydı. ama adamın sesi duyulmuyordu. kadınlar laklak yaptı böyle olunca. sıkıcıydı yani. zaten tanıdığım kimse pek yoktu eşim tarafı olunca. kv görümce eşimin yengesi öyle takıldık
bizim tarafın düğünleri de öyle olurda bu erzurum tarafı böyleymiş. eşim sinsi de bildiği için neyseki bana inceden tüyo verdi abartma onlar abartmaz sade giyin dediydiyoksa onu gırtlaklardım orda herkes bana baksa ahahaha
ben whatapp tan yazdım ama eşi cevap verdi beril yok evden ara bacım demiş hasan abibende merak ettim berilceee nerdesin ablamm??
inş canım birazsa sıkıntı yok. keşke benim de biraz olaydı
regl bende olamadım bugünlerde olmam laİm bi belirti de yok bekliyorum bakalım çok geçmiş olsun kolay gelsin canımGünaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sırbenim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
diyim mi, 1,200dedim işte:)Citlek :)
drum afiyet olsun hayırlı olsun
Kolay gelsin
Bazı düğünler çok siradan oluyor kot tshirtlerkni gelenler
Düğün olduğu için gormedim
afiyet olsun canım
Hoşgeldin baby ankaraya ya nerde tam olarak yardımcı olacağımız bi nokta olur belki ben elvankentteyim
Aynen amin canım
Hadi bakalkm
geçmiş olsun + kaç kız niye demiyon
4kilo hamsimi nasıl bahşedicen kolay gelsin. vavv eksisin ha süperGünaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sırbenim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
teşekkür ederim busem, ben Mevlütlü düğüne karşıyım çünkü bizim milletimiz pek bilincinde değil kuran okurken dinlemek farz iken dinlenmiyor konuşup duruyorlar en iyisi çalgılı çengili istemeyen nikah yapması
bak hele nasılda biliyorsunuz siz var yaaaaynen kızlar mevlütlü mü oluyor bilmiyorum da tam. dua vardı. sadece gelinin ablası bi de abisinin hanımı abiye giymişti. benim parlak takım patlardı turkuazdı bi de rengi. zaten salondaki tek sarı kafa bendim siyah dantelli elbise giydim ama kafa sarı olunca yine yırtamadım dikkat çekmekten
aynen dileğim
tebrikler canımm
amin canım. sana da kolay gelsin ayşecim.
evet olsun yine tanışmış olduk
ooo bombesin
tebrikler bacııım
aynen canım +100 nedir ki
geçmiş olsun dilekcim
al benden de o kadar
hoşbuldum canım. düğün dualıydı. ama adamın sesi duyulmuyordu. kadınlar laklak yaptı böyle olunca. sıkıcıydı yani. zaten tanıdığım kimse pek yoktu eşim tarafı olunca. kv görümce eşimin yengesi öyle takıldık
bizim tarafın düğünleri de öyle olurda bu erzurum tarafı böyleymiş. eşim sinsi de bildiği için neyseki bana inceden tüyo verdi abartma onlar abartmaz sade giyin dediydiyoksa onu gırtlaklardım orda herkes bana baksa ahahaha
ben whatapp tan yazdım ama eşi cevap verdi beril yok evden ara bacım demiş hasan abibende merak ettim berilceee nerdesin ablamm??
inş canım birazsa sıkıntı yok. keşke benim de biraz olaydı
Halledersin sen eminimdiyim mi, 1,200dedim işte:)
valla çoğu bitti oğlum uyandı koltuklarına kadar alır çift tarafli yapistirir pisiririm bide kız biz rizeliyiz 4kg neki4kilo hamsimi nasıl bahşedicen kolay gelsin. vavv eksisin ha süper
aynen cenazede böle dinlemiyorlar düğünde hiç saygı yok dedikodular havada ucusuyorteşekkür ederim busem, ben Mevlütlü düğüne karşıyım çünkü bizim milletimiz pek bilincinde değil kuran okurken dinlemek farz iken dinlenmiyor konuşup duruyorlar en iyisi çalgılı çengili istemeyen nikah yapması
Koltuk demiş ya kılçıkHalledersin sen eminim
valla çoğu bitti oğlum uyandı koltuklarına kadar alır çift tarafli yapistirir pisiririm bide kız biz rizeliyiz 4kg neki
aynen cenazede böle dinlemiyorlar düğünde hiç saygı yok dedikodular havada ucusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?