Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn kızlar
İki gün giremedim gecmis birikmiş
Henuz tartilamadim wc ye cikmayi bekliyorm umarım güzel bi sonuç çıkar da hafta sonundan yirtmis olurum
günaydın canım spor yaptıysan haftasonunu yırtarsin

günaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)
Allah şifa versin canım sen de kendine dikkat et kısa sürede atlatirsiniz inşallah
bizimki de çor erkenci namazdan sonra uyutmadi bende uyumak istiyorum ama evi hafta başı düzene sokmam lazım yoksa uzun sürüyor bugün genel temizlik günüm

Ooo super canim

Gecmis olsun canim
Sağol canım sizlerin sayesinde
Kizlar beril kaptanimin hic sesi cikmiyor?
evt ya berilcim beni guruba aldin iki laf edemedik nirdesin özledik ya daha fazla bekletme gelllll

Iyi akşamlar kızlar iki gündür gelemiyorum koydeyim elimden geleni yapıyorum kilo almamak için bugunde burdayiz oyüzden bildirim yspamiycam @berilcee Mefkurem
Hemen menulerimi yazayım
Cuma
SABAH 7:45
1yumurta 3cevuz
MARUL domates tulum peynir

Öğle
1kase mercimek çorbası
SALATA yoğurt

Aksam
1kase çorba salata yoğurt

Cumartesi
SAbah10:00
1ispanakli kiymali bukme

Aksam 16:00
Salata yoğurt

ARa20:00
2elma 1b ayran

PAZAR
sabah8:00
1dilim kepek ekmek
Tulum peynir domates

ARa1elma

Ogle13:00
5 yk bulgur pilavı
Salata yoğurt

AKsam 18:00
3lahana dolması
Salata yoğurt

Ara 20:00
1 avuc lahana

Suya dikkat edemedim sporda yok haliyle burda hep kh yiyorlar karatayda bozuldu ama artı olmadığımı düşünüyorum inş degilimdir cokbi kaçamak yapmadım diye düşünüyorum bukme dışında tabi siz ne dersiniz bilmiyorum menulere

Son düzenleme:
tünaydın kızlar.
ben de dilek gibi artıdayım ve söylemiycem bayaa artıdayım yalnız. halletmeye çalışıcam.
tv de karatayı gördüm show da bugün d vitamini ve b12 olmayanlar kilo veremez dedi. bende ikiside tescilli eksik. hele d berbat durumdaydı en son. ampul kırdım içtim bugün. b12 de içtim. vitaminlere devam edicem.

Canim iyiyiz sende iyisin pozitifligin yansiyor

Canim kucuk kucukte olsa zamanla kocaman oluyo

buseb tatlım kızartma yla tulumba olmamış :) afiyet olsun. Niye düğünde sırıtacaktın kız mevlutlumuydu yoksa. Ne giydin

niye ki Mevlütlümüydü

bak hele nasılda biliyorsunuz siz var yaaa aynen kızlar mevlütlü mü oluyor bilmiyorum da tam. dua vardı. sadece gelinin ablası bi de abisinin hanımı abiye giymişti. benim parlak takım patlardı turkuazdı bi de rengi. zaten salondaki tek sarı kafa bendim siyah dantelli elbise giydim ama kafa sarı olunca yine yırtamadım dikkat çekmekten

düğün olduğu için gene iyi yırtmışsın

aynen dileğim

tebrikler canımm

amin canım. sana da kolay gelsin ayşecim.

evet olsun yine tanışmış olduk

Geçen haftadan +400 dum şimdi oda gitmiş toplam -900

ooo bombesin

tebrikler bacııım

Gunaydin kizlar 76.9 um +100 gram yani problem yok kacamak yapmadim lavaboya gitmedim ondandir,sonra gorusuruz optum hepinizi

aynen canım +100 nedir ki

günaydın hanımlar doktordayız biz oğlan da kızda hasta sabah çıkarken tartıldım artıyım ama ne kadar oldugunu söylemek istemiyorum :)

geçmiş olsun dilekcim
al benden de o kadar

hoşbuldum canım. düğün dualıydı. ama adamın sesi duyulmuyordu. kadınlar laklak yaptı böyle olunca. sıkıcıydı yani. zaten tanıdığım kimse pek yoktu eşim tarafı olunca. kv görümce eşimin yengesi öyle takıldık

bizim tarafın düğünleri de öyle olurda bu erzurum tarafı böyleymiş. eşim sinsi de bildiği için neyseki bana inceden tüyo verdi abartma onlar abartmaz sade giyin dediydi yoksa onu gırtlaklardım orda herkes bana baksa ahahaha

Kizlar beril kaptanimin hic sesi cikmiyor?

ben whatapp tan yazdım ama eşi cevap verdi beril yok evden ara bacım demiş hasan abi bende merak ettim berilceee nerdesin ablamm??

Biraz artiyim ama cumaya eksiyi gorucem inşallah

inş canım birazsa sıkıntı yok. keşke benim de biraz olaydı

Citlek :)
drum afiyet olsun hayırlı olsun

İyi akşamlar kızlar dün ve bugün giremedm menü lerimi paylaşmaya yüzüm yok umarm yarın tartı beni üzmez bol hareketli iki gün geçti ama bol yemelide oldu bu hafta napip edip telafili etmeliyim

Selam kızlar ders çalşmaya başladm ben 20 gün var sınavlara pek gelemedm bu yüzdn umarım herkes iyidir
Kolay gelsin
düğünden geldim kızlar. iyiki abartılı giyinmemişim çok sırıtacaktım ortamda
Bazı düğünler çok siradan oluyor kot tshirtlerkni gelenler
menüm

sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 tk erik reçeli
1 kk b. peynir
5 tane patates kızartması

akşam 20.00 düğünde
2 köfte kadar et
4 yk pilav
1 tulumba tatlısı

2 lt su
spor yok ev temizliği var
Düğün olduğu için gormedim
Kizlar menüm gelsin.
Saat 8
2 kayisi

Saat 12
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
Maydanoz

Saat 16
1 küçük Norveç uskumrusu
Salata
2 dilim ekmek

Su 1.5 litre
Spor yok.
afiyet olsun canım

Şuan Ankara ya girmek üzereyiz kızlar. Kendinize iyi bakin. Seviliyorsunuz.
Hoşgeldin baby ankaraya ya nerde tam olarak yardımcı olacağımız bi nokta olur belki ben elvankentteyim
Iyi geceler canim

Allah yardimcin olsun bahar,cocuk guzel sey ama insanin canini aliyor
Aynen amin canım
Günaydınnn kızlar
İki gün giremedim gecmis birikmiş
Henuz tartilamadim wc ye cikmayi bekliyorm umarım güzel bi sonuç çıkar da hafta sonundan yirtmis olurum
Hadi bakalkm
geçmiş olsun + kaç kız niye demiyon

Vitamin takviyesi devamli al o zaman canm bende hiç yakında baktırmadi.
İyi bari uyarmış canım
Eşimin tarafı çoğunlukla çağırmazlar bizi biz yinede gidiyoruz eşim sagolsun En son resti cektm bir daha gitmicem diye sen kendin gidebilirsin dedim şimdi ye kadar art niyetli olma Merve diyerek ses etmedim ama en son sevgili eltmlerin düğünü vardı davet etmediler gorumceler gidelim dediler bende dedim ki davet edilmediğim tere gitmem neyse başka bi düğün de karşılaştık elticimle bana demezmi uzak olduğunuz için sizi çağıramadim (onlar arnavutkoyde biz uskudarda ) kusura bakma dedi cagirsaydim gelir miydiniz diye soruyor bide catlasin sinirden dedim çağırmak isteyen telefonda ederdi dedim çok uzagiz ya
Günaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sır benim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
regl bende olamadım bugünlerde olmam laİm bi belirti de yok bekliyorum bakalım çok geçmiş olsun kolay gelsin canım

diyim mi, 1,200dedim işte:)

Günaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sır benim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
4kilo hamsimi nasıl bahşedicen kolay gelsin. vavv eksisin ha süper

teşekkür ederim busem, ben Mevlütlü düğüne karşıyım çünkü bizim milletimiz pek bilincinde değil kuran okurken dinlemek farz iken dinlenmiyor konuşup duruyorlar en iyisi çalgılı çengili istemeyen nikah yapması

diyim mi, 1,200dedim işte:)
Halledersin sen eminim
4kilo hamsimi nasıl bahşedicen kolay gelsin. vavv eksisin ha süper
valla çoğu bitti oğlum uyandı koltuklarına kadar alır çift tarafli yapistirir pisiririm bide kız biz rizeliyiz 4kg neki

aynen cenazede böle dinlemiyorlar düğünde hiç saygı yok dedikodular havada ucusuyor

Koltuk demiş ya kılçık

merhaba 9. takım

uzunn bir aradan sonra tekrar diyet gruplarına dönmeye kararverdim daha önce 3.takımda çokk güzel kilolar verdim ancak bi çoğunu geri aldımm 3. takımda kaptanlıkta yaptım şimdi diyceksiniz burda ne işin var methinizi çok duydumm sevgili dilekcim anlata anlata bitiremiyor kaptanlarınızı, benim şu dönem takım sorumluluğundan ziyade sıkı bi denetime ihtiyacım var, yeniden diyete adapte olmam lazım, bana yardımcı olurmusunuz artık mezun olmak istiyorum ve kilomu korumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…