Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kizlar kontrole gittim isede gittim tabi bugun doktorum dedi ki biraz yuruyus yap bileklerin cok ince vucudun agir dedi bende dedim sen yeter ki iste isten ciktim kendi duragima kadar yurudum erken cikiyorum malum sut iznimi tekrar bolerek kullanmamis istediler. 35 dklik yuruyus yaptim suan duraktayim otobis bekliyorum yaklasik 2 ay bole devam edicem eve gidincede bi 2 mil leslie dusuncem var ama kizcem birakirsa aksama menulerimle burdayim geliyorum kizlar

Selamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım

Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde

Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım

Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim

Hoşgeldin sahgülcüm seni tanıyabilirmiyiz
Zühal ben uzun zamandır bu takımdayım
Kilo verip sonra alıp geri geldim

Şu anda listemiz kalabalık olduğu için liste için söz veremeyiz cnm ama motivasyon için tabiki devam edebilirsin
Bunun içinde düzenli paylaşım yaparsan hem senin için hemde kaynaşmamız için iyi olur

hoşbuldukk
ismim gülşah 29 yaşındayım evliyim istanbulda yaşıyorumm
75 kiloyla başlamıştım yıllar önce istikrarlı bi şekilde devam ettim 61 kiloya kadar düşmüştüm ama izne ayrıldım tekrar 70 lere çıktım sonra takıma döndüm ama iş yoğunluğu ve takımdaki katılım azlığı motivemi bozdu tekrar izne ayrıldım 69,9 kilo ile 5 ay önce suan 72 küsürlerdeyim bu sefer başarmak istiyorum boyum da kısa 1,58 tostombalak bişey oldum
hedefim 58

liste için beklerim sorun değil illaki yer açılır ozaman girerim
yeterki siz beni kabul edin

Afiyet bal seker olsun abla mercimek koftesine bayilirim

Kilo vermek, motivasyon bizim işimiz bebeğim
Yeterki sen kaybolma buralarda ol
Hem daha fazla yukarılara tırmanmadan önlemini almanda güzel

Bildiğin gibi her akşam menümüzü saatleriyle, su ve sporumuzu yazıyoruz ve birbirimize yorumlar yapıyoruz aklımız erdiğince

Bide ayrıaten pazartesi takım içi tartı günü

Bu arada neler yapıyosun çalışıyomusun

Ayyy yakında bütün 3.takım burayı ele geçirecek
Kız @ayulduzz dilek turuva atımısınız siz yoksa
Destek birlikler ne zaman çıkacak ortaya

Çok kolaylıkla elde edebileceğiniz malzemelerle (maden suyu, limon ve ayran) hazırlayacağınız bu kür ile göbek çevresindeki yağlardan, istenmeyen kilolardan kurtulmak mümkün. Üstelik bu karışım etkisini çok kısa sürede ve etkili şekilde gösteriyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız, sodalı kür nasıl hazırlanır? İşte sizlere sodalı limonlu ayran kürünün tarifi…
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.

Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:

* 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
* 1 şişe maden suyu
* 1/2 limonun suyu

Karışımın Hazırlanışı:

3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.

İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.

Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.

-------- Sponsorlu İçerikler --------

Soda Ayran Limon Kürünün Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor

hoşgeldin canım bende 8 . takımdan ayrılmıstim uzun zaman önce simdi tekrar burdayım bu sefer hedefe ulaşıp kilomu korumada pes etmicem
Bu arada ben Merve 26 yaşındayım İstanbul da oturuyorm evluyim bir kizim var

hadi canım sevindim yuruyusu sende yapmak istiyordum ah zatrn su vücudumuz ne çekiyor bizden

Yeni kızlarımız nerdeler
askrhpozitif
@dagyolu

Kızlar artık bizim listemizdesiniz
O yüzden daha fazla özen rica ediyorum
kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla hafta sonu misafirlikte olunca pek dikkat edemedim ama bugun telafi ediyorum sabahtan beri sadece su ve bitki çayi iciyorm sabah gordugm artiyi yok etmek. İçin bi çay bardağı çiğ badem ara ara tuketiyorum birde

tamamdır kurallarda sorun yok harfiyen uyarım yeterki yeniden motivemi sağlayayım

pazartesi tartılmakta süper haftasonu kaçamağını önler

benn evet çalışıyorum ön muhasebe
aynı zamanda aöf den 2. üniversite okuyorum sınavlarda yaklaştı hem iş hemders hem ev yoğun geçiyor
inşallah bu koşturmacayı lehime çevirip kilo verebilirim

bizim eski tayfa dönüşe geçti daha gelecek ardaşlar olabilir

dilek çokkk memnun sizden bizide gaza getirdi sağolsun

yeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.
ayyy canım kelebeğim doktorummm sende buralardasın nasıl sevindimmm
hayırlı olsun yeni yerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…