- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.681
Hoşgeldin sahgülcüm seni tanıyabilirmiyizmerhaba 9. takım
uzunn bir aradan sonra tekrar diyet gruplarına dönmeye kararverdim daha önce 3.takımda çokk güzel kilolar verdim ancak bi çoğunu geri aldımm3. takımda kaptanlıkta yaptım şimdi diyceksiniz burda ne işin var methinizi çok duydumm sevgili dilekcim anlata anlata bitiremiyor kaptanlarınızı, benim şu dönem takım sorumluluğundan ziyade sıkı bi denetime ihtiyacım var, yeniden diyete adapte olmam lazım, bana yardımcı olurmusunuz artık mezun olmak istiyorum ve kilomu korumak istiyorum
hoşbuldukkHoşgeldin sahgülcüm seni tanıyabilirmiyiz
Zühal ben uzun zamandır bu takımdayım
Kilo verip sonra alıp geri geldim
Şu anda listemiz kalabalık olduğu için liste için söz veremeyiz cnm ama motivasyon için tabiki devam edebilirsin
Bunun içinde düzenli paylaşım yaparsan hem senin için hemde kaynaşmamız için iyi olur
Afiyet bal seker olsun abla mercimek koftesine bayilirimSelamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım
Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde
Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım
Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim
Kilo vermek, motivasyon bizim işimiz bebeğimhoşbuldukk
ismim gülşah 29 yaşındayım evliyim istanbulda yaşıyorumm
75 kiloyla başlamıştım yıllar önceistikrarlı bi şekilde devam ettim 61 kiloya kadar düşmüştüm ama izne ayrıldım tekrar 70 lere çıktım sonra takıma döndüm ama iş yoğunluğu ve takımdaki katılım azlığı motivemi bozdu tekrar izne ayrıldım 69,9 kilo ile 5 ay önce suan 72 küsürlerdeyim bu sefer başarmak istiyorum boyum da kısa 1,58 tostombalak bişey oldum
hedefim 58
liste için beklerim sorun değil illaki yer açılır ozaman girerim
yeterki siz beni kabul edin
ne yazıkki bendeeeAfiyet bal seker olsun abla mercimek koftesine bayilirim
problem şişkinlik olsun bebeğim yeterki kaçamak yapmış olmaSelam kizlar malesef artiyimsanirim dun yedigim kuru fasulye siskinlik yapti bende.
hoşgeldin canım bende 8 . takımdan ayrılmıstim uzun zaman önce simdi tekrar burdayım bu sefer hedefe ulaşıp kilomu korumada pes etmicemmerhaba 9. takım
uzunn bir aradan sonra tekrar diyet gruplarına dönmeye kararverdim daha önce 3.takımda çokk güzel kilolar verdim ancak bi çoğunu geri aldımm3. takımda kaptanlıkta yaptım şimdi diyceksiniz burda ne işin var methinizi çok duydumm sevgili dilekcim anlata anlata bitiremiyor kaptanlarınızı, benim şu dönem takım sorumluluğundan ziyade sıkı bi denetime ihtiyacım var, yeniden diyete adapte olmam lazım, bana yardımcı olurmusunuz artık mezun olmak istiyorum ve kilomu korumak istiyorum
hadi canım sevindim yuruyusu sende yapmak istiyordum ah zatrn su vücudumuz ne çekiyor bizdenEvet kizlar kontrole gittim isede gittim tabi bugun doktorum dedi ki biraz yuruyus yap bileklerin cok ince vucudun agir dedi bende dedim sen yeter ki iste isten ciktim kendi duragima kadar yurudum erken cikiyorum malum sut iznimi tekrar bolerek kullanmamis istediler. 35 dklik yuruyus yaptim suan duraktayim otobis bekliyorum yaklasik 2 ay bole devam edicem eve gidincede bi 2 mil leslie dusuncem var ama kizcem birakirsa aksama menulerimle burdayim geliyorum kizlar
Selamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım
Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde
Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım
Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim
kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla hafta sonu misafirlikte olunca pek dikkat edemedim ama bugun telafi ediyorum sabahtan beri sadece su ve bitki çayi iciyorm sabah gordugm artiyi yok etmek. İçin bi çay bardağı çiğ badem ara ara tuketiyorum birdeYeni kızlarımız nerdeler
askrhpozitif
@dagyolu
Kızlar artık bizim listemizdesiniz
O yüzden daha fazla özen rica ediyorum
tamamdır kurallarda sorun yok harfiyen uyarım yeterki yeniden motivemi sağlayayımKilo vermek, motivasyon bizim işimiz bebeğim
Yeterki sen kaybolma buralarda ol
Hem daha fazla yukarılara tırmanmadan önlemini almanda güzel
Bildiğin gibi her akşam menümüzü saatleriyle, su ve sporumuzu yazıyoruz ve birbirimize yorumlar yapıyoruz aklımız erdiğince
Bide ayrıaten pazartesi takım içi tartı günü
Bu arada neler yapıyosun çalışıyomusun
Ayyy yakında bütün 3.takım burayı ele geçirecek
Kız @ayulduzz dilek turuva atımısınız siz yoksa
Destek birlikler ne zaman çıkacak ortaya
ayyy canım kelebeğim doktorummm sende buralardasın nasıl sevindimmmyeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.
inşallah inşallah erisinde kurtulayım artıkgülşahhh 9.takım yarasın inşaallah yağların erisin.
supersin canımhmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?