- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.701
bu sefer mezun olacağız gülşah kaçarı yok.ayyy canım kelebeğim doktorummm sende buralardasın nasıl sevindimmm
hayırlı olsun yeni yerin inşallah
bu günü atlattın ya doktorum tamamdır olmuşsun senyeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.
Artık misafir vs.bahanelerini bırakacaz cnmendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla hafta sonu misafirlikte olunca pek dikkat edemedim ama bugun telafi ediyorum sabahtan beri sadece su ve bitki çayi iciyorm sabah gordugm artiyi yok etmek. İçin bi çay bardağı çiğ badem ara ara tuketiyorum birde
Çok güzel tatlım demekki cuma güzel bi eksi gelecekhmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
kabak çorbası hem kilo verdi riyo hem tok tutuyorEki Görüntüle 1908644
3 gün bunu yapmayı düşünüyorum.veya kabak corbası detoxu.iyi bir başlangıcla motive olmak istiyorum
Senin muayenemi açıldı tatlım o yzdığını anlamadımyeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.
gülüşüm hoşgeldin ozaman akşam koşu bandında buluşuyoruz senleozamannnn hoşbulduk yeni takımımmm
şimdi çıkıyorum toparlanmam lazım çıkış saatim yaklaştı
eve gideyimde koşu bandımlada barışayım baya ihmal etmiştim
akşam menümle yeniden aranızda olucam
Dilegin güzel kalbi olduğu için bizi öyle görmüş cnm sağolsuntamamdır kurallarda sorun yok harfiyen uyarım yeterki yeniden motivemi sağlayayım
pazartesi tartılmakta süper haftasonu kaçamağını önler
benn evet çalışıyorum ön muhasebe
aynı zamanda aöf den 2. üniversite okuyorum sınavlarda yaklaştı hem iş hemders hem ev yoğun geçiyor
inşallah bu koşturmacayı lehime çevirip kilo verebilirim
bizim eski tayfa dönüşe geçti daha gelecek ardaşlar olabilir
dilek çokkk memnun sizden bizide gaza getirdi sağolsun
Kızz birbirinizden haberiniz yokmuyduayyy canım kelebeğim doktorummm sende buralardasın nasıl sevindimmm
hayırlı olsun yeni yerin inşallah
memnun olmammı ya kaptanım, sultanım takım arkadaşlarımın sayesinde 9kilo verdimtamamdır kurallarda sorun yok harfiyen uyarım yeterki yeniden motivemi sağlayayım
pazartesi tartılmakta süper haftasonu kaçamağını önler
benn evet çalışıyorum ön muhasebe
aynı zamanda aöf den 2. üniversite okuyorum sınavlarda yaklaştı hem iş hemders hem ev yoğun geçiyor
inşallah bu koşturmacayı lehime çevirip kilo verebilirim
bizim eski tayfa dönüşe geçti daha gelecek ardaşlar olabilir
dilek çokkk memnun sizden bizide gaza getirdi sağolsun
Ayy yazık kızz masum masum köşede bekliyodur zavallıcık git de gönlünü al bariozamannnn hoşbulduk yeni takımımmm
şimdi çıkıyorum toparlanmam lazım çıkış saatim yaklaştı
eve gideyimde koşu bandımlada barışayım baya ihmal etmiştim
akşam menümle yeniden aranızda olucam
ablam benim cansın canDilegin güzel kalbi olduğu için bizi öyle görmüş cnm sağolsun
Bizde ondan çok memnunuz
Sizlede tanışıp kaynaştıkça ailemize dahil olacağınızdan eminim
tamam ablaArtık misafir vs.bahanelerini bırakacaz cnm
Az yiyerek değil doğru şeyler yiyerek kilo verilir tabiki bol su ve sporla
Yaseminim bana sorarsan önce bi normal sağlıklı beslenme düzenini oturtEki Görüntüle 1908644
3 gün bunu yapmayı düşünüyorum.veya kabak corbası detoxu.iyi bir başlangıcla motive olmak istiyorum
:) 1kişi kaldı oda geldimi, ailemde kilolu kimse onları çekiyim buraya diyorum anamla mı başlasam :)Kilo vermek, motivasyon bizim işimiz bebeğim
Yeterki sen kaybolma buralarda ol
Hem daha fazla yukarılara tırmanmadan önlemini almanda güzel
Bildiğin gibi her akşam menümüzü saatleriyle, su ve sporumuzu yazıyoruz ve birbirimize yorumlar yapıyoruz aklımız erdiğince
Bide ayrıaten pazartesi takım içi tartı günü
Bu arada neler yapıyosun çalışıyomusun
Ayyy yakında bütün 3.takım burayı ele geçirecek
KızFitt_anne dilek turuva atımısınız siz yoksa
Destek birlikler ne zaman çıkacak ortaya
aşkitom ne misafir biter nede gezilecek yerler biz onlara değil onlar bize uysun artık, kararlı olunca israr edemiyorlar dün baklava vardı ma aile yediler kesinlikle yemem dedim gıg ları çıkmadı:)tamam abla
süpersin yasemin iyi bir rakam gelir cumaya sendenhmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?