- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.721
akşamıda yoğurtla mı gelirsen iyi olur sankihoşgeldin canım bende 8 . takımdan ayrılmıstim uzun zaman önce simdi tekrar burdayım bu sefer hedefe ulaşıp kilomu korumada pes etmicem
Bu arada ben Merve 26 yaşındayım İstanbul da oturuyorm evluyim bir kizim var
hadi canım sevindim yuruyusu sende yapmak istiyordum ah zatrn su vücudumuz ne çekiyor bizden
kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla hafta sonu misafirlikte olunca pek dikkat edemedim ama bugun telafi ediyorum sabahtan beri sadece su ve bitki çayi iciyorm sabah gordugm artiyi yok etmek. İçin bi çay bardağı çiğ badem ara ara tuketiyorum birde
ben bunu yapayım hemen günde iki şişe maden suyu tüketmiş olacaz dimi mefkuşumÇok kolaylıkla elde edebileceğiniz malzemelerle (maden suyu, limon ve ayran) hazırlayacağınız bu kür ile göbek çevresindeki yağlardan, istenmeyen kilolardan kurtulmak mümkün. Üstelik bu karışım etkisini çok kısa sürede ve etkili şekilde gösteriyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız, sodalı kür nasıl hazırlanır? İşte sizlere sodalı limonlu ayran kürünün tarifi…
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
* 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
* 1 şişe maden suyu
* 1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
-------- Sponsorlu İçerikler --------
Soda Ayran Limon Kürünün Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor
Senden korkulur valla:) 1kişi kaldı oda geldimi, ailemde kilolu kimse onları çekiyim buraya diyorum anamla mı başlasam :)
Yapanların yorumları baya iyi cnmben bunu yapayım hemen günde iki şişe maden suyu tüketmiş olacaz dimi mefkuşum
Geldim burdayımm:) 1kişi kaldı oda geldimi, ailemde kilolu kimse onları çekiyim buraya diyorum anamla mı başlasam :)
Hoşgeldin AyçaaaSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
Kesinlikle haklısın spor diyetin balı kaymağı. Yapınca kulplar hem kalıcı gidiyor hem vücut sıkılaşıyor. Zayıf olmak güzel ama zayıf ve taş olmak ayrı bi güzel. Bende yarışırken çok söyledim durdum sporda spor diye. Şimdiden heyecanlandım benberilceee kaptaniçem kader arkadaşım
Ben bişeyler düşündüm sen ne dersin
___Bizim grub spor konusunda bşraz tembel olduğu için bi tane spor bakanı seçelim dedim
Herkes cuma bildiriminde o hafta yaptığı spor dk sını yazsın
Bakan da en iyi ilk 3 ü seçsin
Tabi gezme vs.spor olarak sayılmaz
__şu anda liste dışında baya kişi olduğu içinde onlarada liste yapalımki kim ne kadar vermiş görelim
Bu görevi dilek üstlensin
__bide takım içindeki herkesleri dahil ederek
O haftanın kilo verme konusunda en iyi yüzdesi olan ilk 3 ünü seçelim
Bunuda bi arkadaş yapabilir
Benim önerim tabiki kabul ederlerse
Spor bakanı ve en iyi ilk 3 listesi yapacak olan
Bahar ve merve olabilir
Valla ya yoğurt yapicm canm yada bi kepçe çorba bakalımakşamıda yoğurtla mı gelirsen iyi olur sanki
Güzel olur aslında abla her kulvrda yarış ici de oluruZberilceee kaptaniçem kader arkadaşım
___Bizim grub spor konusunda bşraz tembel olduğu için bi tane spor bakanı seçelim dedim
__şu anda liste dışında baya kişi olduğu içinde onlarada liste yapalımki kim ne kadar vermiş görelim
Bahar ve merve olabilir
hoşgeldin ayça aramıza takım şenlendi vallaSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
Yıllardır çok uğraştım artık çok fit olmak ıstıyorum. Bu yüzden hedefim 65. Suan en çok ihtiyacım olan kaçamaklarımı azaltmak. Meyveye çok düşkünüm ben. Gece yemeden duramıyorum. Size hesap verince yemem biliyorum. Bu yüzden burda olmayı çok istiyorum. Yoksa Çok severim spor yapmayı yürüyebilecegım mesafe ise mutlaka yürürüm. Günlük 10.000 adımımı mutlaka atarım tek sıkıntım meyHoşgeldin Ayçaaa
Anacım sende pek selviymişin maşallah
Hedefinde boyuna göre azmış tabi sen daha iyi bilirsin
Bizim kuralımız tatlişim bol paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler
Özetle Hem biz Hem takım kazansın
Teşekkür ederim hosbuldumValla ya yoğurt yapicm canm yada bi kepçe çorba bakalım
Güzel olur aslında abla her kulvrda yarış ici de oluruZ
hoşgeldin ayça aramıza takım şenlendi valla
Günaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sırbenim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
Vitamin takviyesi devamli al o zaman canm bende hiç yakında baktırmadi.
İyi bari uyarmış canım
Eşimin tarafı çoğunlukla çağırmazlar bizi biz yinede gidiyoruz eşim sagolsun En son resti cektm bir daha gitmicem diye sen kendin gidebilirsin dedim şimdi ye kadar art niyetli olma Merve diyerek ses etmedim ama en son sevgili eltmlerin düğünü vardı davet etmediler gorumceler gidelim dediler bende dedim ki davet edilmediğim tere gitmem neyse başka bi düğün de karşılaştık elticimle bana demezmi uzak olduğunuz için sizi çağıramadim (onlar arnavutkoyde biz uskudarda ) kusura bakma dedi cagirsaydim gelir miydiniz diye soruyor bide catlasin sinirden dedim çağırmak isteyen telefonda ederdi dedimçok uzagiz ya regl bende olamadım bugünlerde olmam laİm bi belirti de yok bekliyorum bakalım çok geçmiş olsun kolay gelsin canım
diyim mi, 1,200dedim işte:)
teşekkür ederim busem, ben Mevlütlü düğüne karşıyım çünkü bizim milletimiz pek bilincinde değil kuran okurken dinlemek farz iken dinlenmiyor konuşup duruyorlar en iyisi çalgılı çengili istemeyen nikah yapması
merhaba 9. takım
uzunn bir aradan sonra tekrar diyet gruplarına dönmeye kararverdim daha önce 3.takımda çokk güzel kilolar verdim ancak bi çoğunu geri aldımm3. takımda kaptanlıkta yaptım şimdi diyceksiniz burda ne işin var methinizi çok duydumm sevgili dilekcim anlata anlata bitiremiyor kaptanlarınızı, benim şu dönem takım sorumluluğundan ziyade sıkı bi denetime ihtiyacım var, yeniden diyete adapte olmam lazım, bana yardımcı olurmusunuz artık mezun olmak istiyorum ve kilomu korumak istiyorum
hoşbuldukk
ismim gülşah 29 yaşındayım evliyim istanbulda yaşıyorumm
75 kiloyla başlamıştım yıllar önceistikrarlı bi şekilde devam ettim 61 kiloya kadar düşmüştüm ama izne ayrıldım tekrar 70 lere çıktım sonra takıma döndüm ama iş yoğunluğu ve takımdaki katılım azlığı motivemi bozdu tekrar izne ayrıldım 69,9 kilo ile 5 ay önce suan 72 küsürlerdeyim bu sefer başarmak istiyorum boyum da kısa 1,58 tostombalak bişey oldum
hedefim 58
liste için beklerim sorun değil illaki yer açılır ozaman girerim
yeterki siz beni kabul edin
Selam 9. Takim
Selamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım
Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde
Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım
Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim
Gelin hadi da
Azcık dedikodu yapalım
Afiyet bal seker olsun abla mercimek koftesine bayilirim
Selam kizlar malesef artiyimsanirim dun yedigim kuru fasulye siskinlik yapti bende.
Çok kolaylıkla elde edebileceğiniz malzemelerle (maden suyu, limon ve ayran) hazırlayacağınız bu kür ile göbek çevresindeki yağlardan, istenmeyen kilolardan kurtulmak mümkün. Üstelik bu
karışım etkisini çok kısa sürede ve etkili şekilde gösteriyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız, sodalı kür nasıl hazırlanır? İşte sizlere sodalı limonlu ayran kürünün tarifi…
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
* 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
* 1 şişe maden suyu
* 1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
-------- Sponsorlu İçerikler --------
Soda Ayran Limon Kürünün Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor
hmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
yeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.
yemek yaptım yedim akşam yemeği niyetine akşama da yoğurt yersem bide spor yaparsam değme keyfime
Bu kürü bende denedim ama tek akşamdan bıraktım maden suyunun asıdı yoğurdu köpürttü o da benim mideme dokundu. Ama o zaman iş stresi midem hassastır belki bende denilen. Bu Arada persembe detoks yapıyor grup diye bir şey okudum bi detoks belirlenip o mu yapılıyor topluca ?Yapanların yorumları baya iyi cnm
Bazısı tek akşam yapmış ama 2 sefer yapılsa daha iyi olur herakde
Bence 2 hafta devam edilip bikaç gün yada 1 hafta ara verilirse daha iyi
Bide akşam acıkmalarınıda önler
Bu kürü bende denedim ama tek akşamdan bıraktım maden suyunun asıdı yoğurdu köpürttü o da benim mideme dokundu. Ama o zaman iş stresi midem hassastır belki bende denilen. Bu Arada persembe detoks yapıyor grup diye bir şey okudum bi detoks belirlenip o mu yapılıyor topluca ?
hoşgeldin canım bende 8 . takımdan ayrılmıstim uzun zaman önce simdi tekrar burdayım bu sefer hedefe ulaşıp kilomu korumada pes etmicem
Bu arada ben Merve 26 yaşındayım İstanbul da oturuyorm evluyim bir kizim var
hadi canım sevindim yuruyusu sende yapmak istiyordum ah zatrn su vücudumuz ne çekiyor bizden
kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla hafta sonu misafirlikte olunca pek dikkat edemedim ama bugun telafi ediyorum sabahtan beri sadece su ve bitki çayi iciyorm sabah gordugm artiyi yok etmek. İçin bi çay bardağı çiğ badem ara ara tuketiyorum birde
Aynen cnm buluşuyoruzzgülüşüm hoşgeldin ozaman akşam koşu bandında buluşuyoruz senle
Ahh sormayın hemen alıcam gönlünüAyy yazık kızz masum masum köşede bekliyodur zavallıcık git de gönlünü al bari
Valla harika fikirlerrrberilceee kaptaniçem kader arkadaşım
Bahar ve merve olabilir
Selam 9. Takim
Hoşbuldukkktebrikler bahar
eltin kimin düğününe çağarmadı seni anlamadım canım?
kötü elti de hiç çekilmez ya
benimde öyle bir şeyler
ya açıkcası hocanın sesi gelmediği için yapacak bir şey yoktubelki sesi gelse dinlenirdi. ilk kez bu şekilde düğün gördüm. bilmiyorum nötrüm şuan
gülşah ve ayça hoşgeldiniz kızlar
güzel fikirmiş abla
ooff canım çekti
olsun canım halledersin
maden suyu alayım yarın bari
süpeer tebrikler canım
ne açılışı anlamadım canım? hayırlı olsun. azmini de taktir ettim
oohh bombeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?