Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

akşamıda yoğurtla mı gelirsen iyi olur sanki

ben bunu yapayım hemen günde iki şişe maden suyu tüketmiş olacaz dimi mefkuşum

berilceee kaptaniçem kader arkadaşım
Ben bişeyler düşündüm sen ne dersin

___Bizim grub spor konusunda bşraz tembel olduğu için bi tane spor bakanı seçelim dedim
Herkes cuma bildiriminde o hafta yaptığı spor dk sını yazsın
Bakan da en iyi ilk 3 ü seçsin
Tabi gezme vs.spor olarak sayılmaz

__şu anda liste dışında baya kişi olduğu içinde onlarada liste yapalımki kim ne kadar vermiş görelim
Bu görevi dilek üstlensin

__bide takım içindeki herkesleri dahil ederek
O haftanın kilo verme konusunda en iyi yüzdesi olan ilk 3 ünü seçelim
Bunuda bi arkadaş yapabilir

Benim önerim tabiki kabul ederlerse
Spor bakanı ve en iyi ilk 3 listesi yapacak olan
Bahar ve merve olabilir

ben bunu yapayım hemen günde iki şişe maden suyu tüketmiş olacaz dimi mefkuşum
Yapanların yorumları baya iyi cnm
Bazısı tek akşam yapmış ama 2 sefer yapılsa daha iyi olur herakde
Bence 2 hafta devam edilip bikaç gün yada 1 hafta ara verilirse daha iyi
Bide akşam acıkmalarınıda önler

Selam 9. Takim
Destek birlikte geldi baktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.

Hoşgeldin Ayçaaa
Anacım sende pek selviymişin maşallah
Hedefinde boyuna göre azmış tabi sen daha iyi bilirsin

Bizim kuralımız tatlişim bol paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler
Özetle Hem biz Hem takım kazansın

Kesinlikle haklısın spor diyetin balı kaymağı. Yapınca kulplar hem kalıcı gidiyor hem vücut sıkılaşıyor. Zayıf olmak güzel ama zayıf ve taş olmak ayrı bi güzel. Bende yarışırken çok söyledim durdum sporda spor diye. Şimdiden heyecanlandım ben

akşamıda yoğurtla mı gelirsen iyi olur sanki
Valla ya yoğurt yapicm canm yada bi kepçe çorba bakalım
Güzel olur aslında abla her kulvrda yarış ici de oluruZ
hoşgeldin ayça aramıza takım şenlendi valla

Yıllardır çok uğraştım artık çok fit olmak ıstıyorum. Bu yüzden hedefim 65. Suan en çok ihtiyacım olan kaçamaklarımı azaltmak. Meyveye çok düşkünüm ben. Gece yemeden duramıyorum. Size hesap verince yemem biliyorum. Bu yüzden burda olmayı çok istiyorum. Yoksa Çok severim spor yapmayı yürüyebilecegım mesafe ise mutlaka yürürüm. Günlük 10.000 adımımı mutlaka atarım tek sıkıntım mey

Günaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sır benim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um

tebrikler bahar

eltin kimin düğününe çağarmadı seni anlamadım canım?
kötü elti de hiç çekilmez ya

diyim mi, 1,200dedim işte:)

benimde öyle bir şeyler

ya açıkcası hocanın sesi gelmediği için yapacak bir şey yoktu belki sesi gelse dinlenirdi. ilk kez bu şekilde düğün gördüm. bilmiyorum nötrüm şuan

gülşah ve ayça hoşgeldiniz kızlar

güzel fikirmiş abla

Gelin hadi da
Azcık dedikodu yapalım

Afiyet bal seker olsun abla mercimek koftesine bayilirim

ooff canım çekti

Selam kizlar malesef artiyim sanirim dun yedigim kuru fasulye siskinlik yapti bende.

olsun canım halledersin

maden suyu alayım yarın bari

hmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500

süpeer tebrikler canım

yeni asm miz açıldı.açlışı kazasız atlattım sayılır açımmmm.heryerde ekler ler pastalar su böörekleri .
eve bi gitsem..yakında bi şey sipariş edecek yerde yok. ama pes etmek yok.

ne açılışı anlamadım canım? hayırlı olsun. azmini de taktir ettim

yemek yaptım yedim akşam yemeği niyetine akşama da yoğurt yersem bide spor yaparsam değme keyfime

oohh bombeeeeeee

Yapanların yorumları baya iyi cnm
Bazısı tek akşam yapmış ama 2 sefer yapılsa daha iyi olur herakde
Bence 2 hafta devam edilip bikaç gün yada 1 hafta ara verilirse daha iyi
Bide akşam acıkmalarınıda önler
Bu kürü bende denedim ama tek akşamdan bıraktım maden suyunun asıdı yoğurdu köpürttü o da benim mideme dokundu. Ama o zaman iş stresi midem hassastır belki bende denilen. Bu Arada persembe detoks yapıyor grup diye bir şey okudum bi detoks belirlenip o mu yapılıyor topluca ?

yok canım perşembe isteyen istediği detoksu yapıyor. bu zorunlu değil istemeyen yapmayabilir.

Hoşbulduk mervecim çokk çokk memnun oldum

gülüşüm hoşgeldin ozaman akşam koşu bandında buluşuyoruz senle
Aynen cnm buluşuyoruzz
Ayy yazık kızz masum masum köşede bekliyodur zavallıcık git de gönlünü al bari
Ahh sormayın hemen alıcam gönlünü
Valla harika fikirlerrr
Bizde yardım için elimizden geleni yaparız

Ayçammm hoşgeldin cnm bu sefer başarıcazz

Hoşbuldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…