- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.741
Ben derotokslar konusunda pek bilgili değilim bi sodalı ayranı bide yoğurt detoksunu biliyorum. Önceden ben bunu yapıcan diye paylaşılırsa bende yapmak isterim. Ben Ünver yıllarımda 70 dim sonra hep şişman oldum o yüzden sanki detoksa ihtiyacım varmış gb hissediyorumyok canım perşembe isteyen istediği detoksu yapıyor. bu zorunlu değil istemeyen yapmayabilir.
kız kardeşinin canım eşimin bütün akrabalarını çağırıp bizi cagirmamasi çok manidar gelditebrikler bahar
eltin kimin düğününe çağarmadı seni anlamadım canım?
kötü elti de hiç çekilmez ya
benimde öyle bir şeyler
ya açıkcası hocanın sesi gelmediği için yapacak bir şey yoktubelki sesi gelse dinlenirdi. ilk kez bu şekilde düğün gördüm. bilmiyorum nötrüm şuan
gülşah ve ayça hoşgeldiniz kızlar
güzel fikirmiş abla
ooff canım çekti
olsun canım halledersin
maden suyu alayım yarın bari
süpeer tebrikler canım
ne açılışı anlamadım canım? hayırlı olsun. azmini de taktir ettim
oohh bombeeeeeee
Sende biliyosun tatlım akşam yenen meyve şekeri olduğu gibi depo ediliyorYıllardır çok uğraştım artık çok fit olmak ıstıyorum. Bu yüzden hedefim 65. Suan en çok ihtiyacım olan kaçamaklarımı azaltmak. Meyveye çok düşkünüm ben. Gece yemeden duramıyorum. Size hesap verince yemem biliyorum. Bu yüzden burda olmayı çok istiyorum. Yoksa Çok severim spor yapmayı yürüyebilecegım mesafe ise mutlaka yürürüm. Günlük 10.000 adımımı mutlaka atarım tek sıkıntım mey
Listede olanlar cnm ve isteyenBu kürü bende denedim ama tek akşamdan bıraktım maden suyunun asıdı yoğurdu köpürttü o da benim mideme dokundu. Ama o zaman iş stresi midem hassastır belki bende denilen. Bu Arada persembe detoks yapıyor grup diye bir şey okudum bi detoks belirlenip o mu yapılıyor topluca ?
Pazartesi ne keki busecik ne alakailk menü benden gelsin
sabah 1o.40
1 bardak süte 1 yk nesquik
1 dilim tarçın cevizli kek
15.30
1 kase light ton balıklı salata
17.00
40 yer fıstığı kavrulmamış
2,5 lt ye tamamlıycam suyu
spor yok
Ben derotokslar konusunda pek bilgili değilim bi sodalı ayranı bide yoğurt detoksunu biliyorum. Önceden ben bunu yapıcan diye paylaşılırsa bende yapmak isterim. Ben Ünver yıllarımda 70 dim sonra hep şişman oldum o yüzden sanki detoksa ihtiyacım varmış gb hissediyorum
kız kardeşinin canım eşimin bütün akrabalarını çağırıp bizi cagirmamasi çok manidar geldiaman kız Allah tan uzagizda bayramdan bayrama goruyor um en uzun
Pazartesi ne keki busecik ne alaka
Tel eşindeymiş cnm onun için gelememişberil abladan haberin var mı zuhal abla? whatsapptan yazdım eşi evden arayın beril yok yazdı merak ettim.
Tel eşindeymiş cnm onun için gelememiş
Akşama gelir heralde
Hiç olmamış tatlımBugün ki menum
Bu saate kadar 2,5 litre su
1 maden suyu
2 kupa yeşil çay
1 cay bardağı çiğ badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Hafta sonunu telafi etmek adinaydi abla bi daha olmayacak böyleHiç olmamış tatlım
Lütfen sağlıklı dengeli beslen
Veeeee dediğimi yap, yaptığımı yapma
Karatay menüsü sanırımSabah 08.30
2 haslanmis yumurta
5 ceviz
10 siyah zeytin
Yarim kk tulum peynir
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
1 tabak etli nohut
Salata
3 litre su
35 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?