- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.761
Çok azz nasıl dayandın bütün günBugün ki menum
Bu saate kadar 2,5 litre su
1 maden suyu
2 kupa yeşil çay
1 cay bardağı çiğ badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Dün ipin ucunu kaçırınca dayandm valla fayda eder inşallah devamlı su içtiğim için aç hissetmiyrum pekÇok azz nasıl dayandın bütün gün
Yok kiz Adam is icin kullandiay bu kocalarda fazla oldu hee bıraksınlar telefonlarımızı artıkın hee
gülsah ne ariyon kiz burdaİlk menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta, 1 domates, 1 dlm peynir
4 zeytin, 2 ince tambuğday ekmek
Ara
Türkkahvesi
Öğle
2 tane ızgara kanat, 1 kasık pilav
1 kase cacık
Ara
1 küçük muz
Akşam
Avuç içi kadar et yemeği, salata
1 litre su
25 dk yuruyuş
Sonraki menülerim daha güzel olcak söz su ve yürüyüşü arttırıcam bitki çayı ekliycem
Fistigim Ben agir siklette kaplumbaga hiziyla gidiyomCanım varmısın bu hafta yarışa
Benimi?....Benim sadık yarim kara bantım dır
Özlemişim be yaa
Kiz adami delirtmis Benim whatsapp birdaha almam diyorberil abladan haberin var mı zuhal abla? whatsapptan yazdım eşi evden arayın beril yok yazdı merak ettim.
Yok kiz Adam is icin kullandi
gülsah ne ariyon kiz burda
Kiz takim ne oldu canisi
Bütünnn motivasyonumu enerjimi kaybettim
Kendimi size bırakıyorum
Zayıflatın beni diye geldim canım
Kizlar hosgeldinizSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
176 yim Ben 64 oldum Cok kötü duruyoduYıllardır çok uğraştım artık çok fit olmak ıstıyorum. Bu yüzden hedefim 65. Suan en çok ihtiyacım olan kaçamaklarımı azaltmak. Meyveye çok düşkünüm ben. Gece yemeden duramıyorum. Size hesap verince yemem biliyorum. Bu yüzden burda olmayı çok istiyorum. Yoksa Çok severim spor yapmayı yürüyebilecegım mesafe ise mutlaka yürürüm. Günlük 10.000 adımımı mutlaka atarım tek sıkıntım mey
Canım ben takımı zaten devretmiştim uzun zaman önce ama tabi gene destek oluruzKiz takim ne oldu canisi
Anladim canim benimde enerjim pek yok ama kör topal ilerliyomCanım ben takımı zaten devretmiştim uzun zaman önce ama tabi gene destek oluruz
Benim suan gercekten kurallara ve yönetilmeye ihtiyacım varr , denedim tek yapamıyorum
Değişiklik iyi gelir inşallahAnladim canim benimde enerjim pek yok ama kör topal ilerliyom
Afiyet olsun doktorum bize yatamıyo çiko falan unut gitsinGönülden geçen okkali bi kahve yanında mmmmm tatlı ,payıma düşen biberiye bitki çayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?