- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.821
balım hoşgeldin, sen şimdi o azminle 10 kiloyu 2ay olmadan verirsinSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
ablam ya çok tatlısın :))Kız dilek yeter artık
Ananda başka takıma gitsin
hosbuldum busemçok az kız bu ne aç kalmışsın
afiyet olsun
burda burdaaa
güzel menü afiyet olsun burcucum
bandı olan konuşuyo beaaa
canını çektirmeyin adamın
güzel menü afiyet olsun canım ama suyu arttırmalısın
bak hele kocasına da laf ettirmezmiş
off abla sen de daş gibi olmuşun zamanında beaaa
hadi bakalım inş işe tarar abla da toplam kalori çok az
hadi bakalım güzel menü afiyet olsun dileğim
anam benim elti de öteki bencil
hoşgeldin tekrar tatlımm doğru karar
evet canım kek olmadı ama kaç gündür canım çekiyordu evde duruyordu sabahtan halledeyim dedim.
börekle kurabiye pek olmamış sonrası güzell
afiyet olsun canım
su da içtin mi yazmamışsın
bir de sporu da yazıyoruz
Yok abla hakliydiniz algilamam tabikiKisisel algilama hilal lütfen
Sana yetisicem kız bu gidişleoo bombesin kızzz
tamamdır haklısın ne diyem
Evet abla ya ama dur şu reglde geçsin girecem bu hafta zor ama haftaya cuma kesin listedeyim sozMenü kötü değil cnm ama bulgur fazla olmuş biraz
Bugünden sonra yemesen iyi olur
Hadi kız bi 2 kiloyu veremedin
Ayşe zaten mezun kilosuna geldi tatlımMefkurem Ayse gruptan ayrilmak istedi sanirim sana soyledim
Yinede izinli yazabilirsin
Elif cuma günü aksamda girdi ve hala ses yok
Bu konudada birsey yapsak gitmeler gelmeler mazeretsizse kolay olmasa
Biraz kizginim anlasildigi üzere cunkü burda herkes bir mesai harciyor dolayisiyla birbirimize kenetlenmemiz lazim eften püften sebepler gitmelere neden olmasin
Ha birde fulya var Bana Messaj yazip listeyi sormus
Sanirim sen almistin onu kararda sende olsun
ayçam diyeceksinki anam o kadar kilo verdim zamanında ilk defa iki ileri bir geri yapmadan güle oynaya verdim bu on kiloyu
Geldim burdayımmbu sefer olmek var donmek yok.
İstediğin elçilik olsun bitanemZuhal Ben kizinca evde araya elci koyarim hep
Burada bizim ev elcilikte sana düstü
yarın başlıyorum inşallah eşime bi koli soda getittiriyim:)Yapanların yorumları baya iyi cnm
Bazısı tek akşam yapmış ama 2 sefer yapılsa daha iyi olur herakde
Bence 2 hafta devam edilip bikaç gün yada 1 hafta ara verilirse daha iyi
Bide akşam acıkmalarınıda önler
tatlıda neymiş şekerli şekerli düşününce bile midem kalktı ama biberiye çayı öylemi içiyorsun ferah ferah atıyorsun ödemleri rahat rahat :) veGönülden geçen okkali bi kahve yanında mmmmm tatlı ,payıma düşen biberiye bitki çayı .
Süperrr hadi bakalım cumaya daha iyi olsunCuma 65.4 dum abla ins 64 görürüm cumaya kadar
Tamam abla
bence tersi daha güzel olurcüzdan bahaneee aşkınız şahaneeeee
Bak insaf edip ananıda al git demedimablam ya çok tatlısın :))
Dediğim gibi elini çabuk tut şekerimEvet abla ya ama dur şu reglde geçsin girecem bu hafta zor ama haftaya cuma kesin listedeyim soz
bende unutmazsam akşam içecem bakalım tadı nasılmışyarın başlıyorum inşallah eşime bi koli soda getittiriyim:)
Vayyy hemende kafiyemi kurar havamıda atarım diyosun yanitatlıda neymiş şekerli şekerli düşününce bile midem kalktı ama biberiye çayı öylemi içiyorsun ferah ferah atıyorsun ödemleri rahat rahat :) ve
gülüş yaptınmı sporunu bakıyımDeğişiklik iyi gelir inşallah
Artık mezun olmak istiyorum, başlangıç noktama dönmek istemiyorum
Evet elimden geleni yaptım ama galiba artiyim regl oldum bugün
Çok iyi olur abla benceee
sabahtan kek gormeseydik iyiydi ama kapatmissin diğerleri az olmuş
Anam nasıl dayandı bunaaaa pek aç Aç duruyo
Güzel burcum ayağın nasıl
Başlangıç için güzel canım tanısalim ben Kamile 31yasinda 158 boyunda minnak bi öğretmenim 2 yavrucukum var 86 dan indim geldim ama hala 69 u göremedim bayadir
abla az ve şık sana az olacakta bişey yok muhteşem bi dayanıklılığın var
güzel canım afiyet olsun
Kız menüsünü görmedinmigülüş yaptınmı sporunu bakıyım
Inş abla :)Süperrr hadi bakalım cumaya daha iyi olsun
bence tersi daha güzel olur
Bak insaf edip ananıda al git demedim
Dediğim gibi elini çabuk tut şekerim
Malum çok popi yiz bu aralar
bende unutmazsam akşam içecem bakalım tadı nasılmış
menfaatim için anamı tanımam :) gönderirim onu zincirlerim takımın kapısına kendimi mezun olmadan jandarmalar bile gelse alamaz beni ordan:)Süperrr hadi bakalım cumaya daha iyi olsun
bence tersi daha güzel olur
Bak insaf edip ananıda al git demedim
Dediğim gibi elini çabuk tut şekerim
Malum çok popi yiz bu aralar
bende unutmazsam akşam içecem bakalım tadı nasılmış
Bunları denedin mi? Sonuç aldıkların var mıisteyen paylaşıyor isteyen paylaşmıyor ama ben sana biraz bildiklerimi söyleyeyim google amcaya sor canım :)
patates detoksu var bütün gün patates yiyorsun sadece tuzsuz haşlanmış
elma detoksu
ananas detoksu
muz detoksu
pirinç lapası detoksu
bildiklerim bunlar canım :)
canım hoşgeldin valla öyle onlar olmayınca yetim öksüz gibi kalıyoruz buralardaKızlar ben geçmişi okudukça siz yazdınız çok şükür kavuştum sayfanın sonuna ne kadar çok yazmışsınız benimde alıntılar çok oldu sonra vazgeçtim bu saatte bu yorgunlukla yazamadım kusura bakmayın bende sabah biraz bekledim çıktım sonra iş güç kardeşime gitmeler buraya geç geldim menümü paylaşayım berilcim zuhal ablacım varlığınızla yokluğunuz nasıl da belli oluyor maşallah sizlere
Ben sayfanın başında olduğum halde yetişemedim kızzKızlar ben geçmişi okudukça siz yazdınız çok şükür kavuştum sayfanın sonuna ne kadar çok yazmışsınız benimde alıntılar çok oldu sonra vazgeçtim bu saatte bu yorgunlukla yazamadım kusura bakmayın bende sabah biraz bekledim çıktım sonra iş güç kardeşime gitmeler buraya geç geldim menümü paylaşayım berilcim zuhal ablacım varlığınızla yokluğunuz nasıl da belli oluyor maşallah sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?