- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.841
ben severim sodalı ayranı güzel olur helede spor sonrasıSüperrr hadi bakalım cumaya daha iyi olsun
bence tersi daha güzel olur
Bak insaf edip ananıda al git demedim
Dediğim gibi elini çabuk tut şekerim
Malum çok popi yiz bu aralar
bende unutmazsam akşam içecem bakalım tadı nasılmış
İşte bu tamda varmak istediğim nokta menülerimin bu şekilde olmasını istiyorum bende. Yarından itibaren böyle menülerle gelicem bendeSabah 08.30
2 haslanmis yumurta
5 ceviz
10 siyah zeytin
Yarim kk tulum peynir
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
1 tabak etli nohut
Salata
3 litre su
35 dk yuruyus
Memnun oldum kamileEvet elimden geleni yaptım ama galiba artiyim regl oldum bugün
Çok iyi olur abla benceee
sabahtan kek gormeseydik iyiydi ama kapatmissin diğerleri az olmuş
Anam nasıl dayandı bunaaaa pek aç Aç duruyo
Güzel burcum ayağın nasıl
Başlangıç için güzel canım tanısalim ben Kamile 31yasinda 158 boyunda minnak bi öğretmenim 2 yavrucukum var 86 dan indim geldim ama hala 69 u göremedim bayadir
abla az ve şık sana az olacakta bişey yok muhteşem bi dayanıklılığın var
güzel canım afiyet olsun
Benn bennn hakederim listeyiiiAyşe zaten mezun kilosuna geldi tatlım
Hedefe 70 yazılmış o da 70 küsürdü cuma günü
Elif konusunda bende çok şaşkın ve üzgünüm hayal kırıklığı yaşadım
Başına bişey geldide bildirim yapamadı desek cuma dahil kaç sefer sayfaya girdi ve bi açıklama yapmadı
Bana sorarsan takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilmesi gerekir
Fulya konusunda benlik bişey yokki tatlım
Kurallar belli
Düzenli paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler le kim gelirse zaten listeyi hak eder
az olsa bi başlangıç yaptım bacısıgülüş yaptınmı sporunu bakıyım
Kız kapıdaki jandarmalar kimse gitmesin diye bekliyor zatenmenfaatim için anamı tanımam :) gönderirim onu zincirlerim takımın kapısına kendimi mezun olmadan jandarmalar bile gelse alamaz beni ordan:)
karataya başlamışsın sanki güzel görünüyorMenum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
4 tane lahana dolması 3 köfte 1 kase ezo gelin çorbası salata
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Sabah saati????Menum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
4 tane lahana dolması 3 köfte 1 kase ezo gelin çorbası salata
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Artık liste aslanın ağzındaBenn bennn hakederim listeyiii
hosbulduk canim he doğru gerçektencanım hoşgeldin valla öyle onlar olmayınca yetim öksüz gibi kalıyoruz buralarda
ablacim hizli okudum ondandir aslında sabah burdaydimBen sayfanın başında olduğum halde yetişemedim kızz
Hele sen nerdeydin bütün gün de bakalım
Öyle ortadan kaybolan üye istemeyiz ona göre
zati ne kaldı Ocak 1de telli duvaklı ayrılacam evimden anam sen o babam beril kaptan o birazcık sert ya babaya daha çok benziyor :) elinizi öper helalleşir giderimKız kapıdaki jandarmalar kimse gitmesin diye bekliyor zaten
Sen istesende seni bırakan yok zaten
Sabah gördüm bebeğim ama sonra kayboldun diye dedimhosbulduk canim he doğru gerçekten
ablacim hizli okudum ondandir aslında sabah burdaydim
Ben zaten uzun zamandır 3. Takımda değilim 1 yıl oldu belkide gecti. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Azimli minicik hatamı kulağımdan çekecek arkadaşlara ihtiyacım var. Çünkü her minik kaçamak bir adım geri götürüyor artık istemiyorum geri gitmek.Kizlar hosgeldiniz
De.... 3. takim ne olacak bu arada
Takim kapanmasi üzücü olur
karataya başlamışsın sanki güzel görünüyor
sabah 9-11Sabah saati????
Güzel görünüyor cnm
Spora başlamadınmı
Artık liste aslanın ağzındahak eden girer
Sende gitmeye pek hevesliymişinzati ne kaldı Ocak 1de telli duvaklı ayrılacam evimden anam sen o babam beril kaptan o birazcık sert ya babaya daha çok benziyor :) elinizi öper helalleşir giderim
İzine hangi kiloyla ayrılmıştın cnmBen zaten uzun zamandır 3. Takımda değilim 1 yıl oldu belkide gecti. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Azimli minicik hatamı kulağımdan çekecek arkadaşlara ihtiyacım var. Çünkü her minik kaçamak bir adım geri götürüyor artık istemiyorum geri gitmek.
En son 73 oldum ve hala çok şişmanım gibi duruyor. Alt göbeğim gitmiyor. Sporda yapıyorum ama kilomla mutlu olamadım o yüzden 65 olsam güzel olacak gibi.176 yim Ben 64 oldum Cok kötü duruyodu
Hareket berekettir ama ev işini spordan saymıyoz bebeksabah 9-11
koşu bandımi tamire gelecekler ins hallolsun spora basliycam ama iki gündür çok iş yapıyorum bir nevi spor ins olur
77 olmalıyım sanırım. Emin olamadım nasıl bakabilirim bildirimlerde geçmiş mi yapayımİzine hangi kiloyla ayrılmıştın cnm
Sonuç listelerinden bakabilirsin cnm77 olmalıyım sanırım. Emin olamadım nasıl bakabilirim bildirimlerde geçmiş mi yapayım
simdi anladım ablacım 16 ya kadar iş yaptim sonra annemi alıp kardeşime gittim tabi menümü ayarlatarak sonrada saat geç eve geldik uşağı uyut derken bende pil bitik şimdide ins hor hor makamına geçelim yatın görüşmek uzereSabah gördüm bebeğim ama sonra kayboldun diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?