- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.861
koşu bandını nesi var benimkide ses yapıyordu vidalarını sıktım düzeldisabah 9-11
koşu bandımi tamire gelecekler ins hallolsun spora basliycam ama iki gündür çok iş yapıyorum bir nevi spor ins olur
memnun oldum canım bende ayse maşallah çok iyi vermişsin hedefine az kalmıştır@sahgull N Nilyyyaaannn
istikrar1986
Hoşgeldiniz kızlar ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var yaklaşık 5 aydır burdayım 16 kilo verdim
bugün geleceklerdi saatlerimiz uymadı yarın yada en geç ertesi gun ama doğru ben leslie yapayım sağol ablacım sizleri tanıdığıma çok memnun oldum hadi hayırlı gecelerHareket berekettir ama ev işini spordan saymıyoz bebek
Eğer yapılması uzun sürecekse lesliyle devam edebilirsin
Bende diyodum ne güzel olmuş bu böyle. Yarın sabah tartılıp yazayım hemen.Yeni kızlar bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız unutmayız
iyi yapmışsın canım bende mutfagı bıraktım kalkamıyorum tel başından:)İyi geceler kızlar
geçmiş baya birikmiş
Sohbet muhabbet yine tavan yapmış
Ev halkını uyuttum hemencik buraya kactim
Daha karpuz kesecektik kızzsimdi anladım ablacım 16 ya kadar iş yaptim sonra annemi alıp kardeşime gittim tabi menümü ayarlatarak sonrada saat geç eve geldik uşağı uyut derken bende pil bitik şimdide ins hor hor makamına geçelim yatın görüşmek uzere
hadi bakalım okuma sırası sendeİyi geceler kızlar
geçmiş baya birikmiş
Sohbet muhabbet yine tavan yapmış
Ev halkını uyuttum hemencik buraya kactim
Sorumluluk alınmıştır EfenimOlur iletiyim cnm
KIZLAR CUMA SONUCU NE OLURSA OLSUN HERKES BİLDİRİM YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜR!!!!!!
Güzelim hele benim gibi yaşlı ve hasta gacılar kimin kaç kiloda olduğunu unutuyorBende diyodum ne güzel olmuş bu böyle. Yarın sabah tartılıp yazayım hemen.
bende güncelleyim hatıtlatmışken mefkuşumBende diyodum ne güzel olmuş bu böyle. Yarın sabah tartılıp yazayım hemen.
Tatbikinde eğer artı çıktım bildirmiyim olursa adaletsizlik olur farklı söylemekte yalan olur. Hiç merak etmeVe lütfen söz versinler cuma günü ne olursa olsun isterse devasa arti olsun bildirim yapsinlar
hem ağlarım hem giderim kocam koruma topiği beni bekler anacığım :)Sende gitmeye pek hevesliymişin
Kiloları ver ama gitme
Keşke kollarımı sarıp sana getme diyeydim
Hemende o moda girerim
Kızz önceden benim bi sloganım vardı onu hatırlattınSorumluluk alınmıştır Efenim
Yazılamayacak yemekler yenmeyecek söyleyemeyecek kilolarda alınmayacak
Ay inşallah dilekcim senden gördüm ya umutlandım valla. Ne de güzel olur 3 ayada razıyım ben. Çok hevesliyim ve evde kek börekten bol bişi yok gözüm görmedi bgn hiç birini.balım hoşgeldin, sen şimdi o azminle 10 kiloyu 2ay olmadan verirsin
Hoşgeldin Gulsah bende nanemerhaba 9. takım
uzunn bir aradan sonra tekrar diyet gruplarına dönmeye kararverdim daha önce 3.takımda çokk güzel kilolar verdim ancak bi çoğunu geri aldımm3. takımda kaptanlıkta yaptım şimdi diyceksiniz burda ne işin var methinizi çok duydumm sevgili dilekcim anlata anlata bitiremiyor kaptanlarınızı, benim şu dönem takım sorumluluğundan ziyade sıkı bi denetime ihtiyacım var, yeniden diyete adapte olmam lazım, bana yardımcı olurmusunuz artık mezun olmak istiyorum ve kilomu korumak istiyorum
Hayde rastgele :) sukur kavusturana taciz edecektim yoksaSelamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım
Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde
Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım
Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim
Evet canim her ptesi tartı günü yinehmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
Hoşgeldin ayçaSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
Sabah keki yersen akşam fıstığa kalırsınız buse hanımilk menü benden gelsin
sabah 1o.40
1 bardak süte 1 yk nesquik
1 dilim tarçın cevizli kek
15.30
1 kase light ton balıklı salata
17.00
40 yer fıstığı kavrulmamış
2,5 lt ye tamamlıycam suyu
spor yok
Canım daha sağlıklı ama az deseydin böyle telafi edilmez kiBugün ki menum
Bu saate kadar 2,5 litre su
1 maden suyu
2 kupa yeşil çay
1 cay bardağı çiğ badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Afiyet olsun burcucumSabah 08.30
2 haslanmis yumurta
5 ceviz
10 siyah zeytin
Yarim kk tulum peynir
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
1 tabak etli nohut
Salata
3 litre su
35 dk yuruyus
Güzel canim afiyet olsunİlk menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta, 1 domates, 1 dlm peynir
4 zeytin, 2 ince tambuğday ekmek
Ara
Türkkahvesi
Öğle
2 tane ızgara kanat, 1 kasık pilav
1 kase cacık
Ara
1 küçük muz
Akşam
Avuç içi kadar et yemeği, salata
1 litre su
25 dk yuruyuş
Sonraki menülerim daha güzel olcak söz su ve yürüyüşü arttırıcam bitki çayı ekliycem
Oku tabi takım kuralıGecmis cokkkkkk be ya okuyum Biraz
Afiyet olsun abla aç aç kalmaktan daha iyi bir taktik olmuşBu hafta taktik değiştirdim kızlar
Az ve sık sık yeme moduna geçmeye çalışacam
Bu hafta öksürükten doğru dürüst uyuyamadığım için sabah geç kalkıyom
11.00 __1 bar soya sütü
14.00__10 badem
16.15 __tonlu roka salatası
16.30 _1 tk.öksürük macunu (karabiber zencefil pekmez)
1/2bar.süt
Sonrada sodalı kürü yapıcam
Haftasonu baya stok yaptığım için bugün biraz az oldu
Su 2 lt
45 dk bantta yürüyüş
Afiyet olsun kuru sisirmesin dileğim10:30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
5 tane siyah üzüm
1 t.k tahin pekmez
3 :00 1fincan kahve biraz sütle
5:00 bir kase yarmalı yoğurt çorbası
1kase kurufasulye
7:30 1kase baharatlı yogurt
2,5 lt su 3 bardak bitki çayı 45 dk yürüyüş
HayirrrrrrBugun genel tartilmamis bu karari kaldiralimmi
Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciksSabah 2 adet haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle 1 dilim börek yarım kurabiye
Ara el kadar ekmek biraz peynir
Aksam 1 bardak ayran
6 yk nohutlu etli bulgur
Salata
Öğle olmadı biliyorum ama yiyecek başka bişey yoktu
Karatay afiyet olsunBende menumu yazayım
sabah8:00
1dilim ekmek
Tulum peyniri domates
Öğle 13:00
1tabak bulgur pilavı
2b ayran
Aksam18:00
Salata
19:30
1mandalina
Su olcmedim ama az
Spor yok
SožzzzzzzVe lütfen söz versinler cuma günü ne olursa olsun isterse devasa arti olsun bildirim yapsinlar
Kız akşama kadar markette degilmisin zatenyarın başlıyorum inşallah eşime bi koli soda getittiriyim:)
Kolaya kaçmak yok takim kuralı geçmiş yapılacakKızlar ben geçmişi okudukça siz yazdınız çok şükür kavuştum sayfanın sonuna ne kadar çok yazmışsınız benimde alıntılar çok oldu sonra vazgeçtim bu saatte bu yorgunlukla yazamadım kusura bakmayın bende sabah biraz bekledim çıktım sonra iş güç kardeşime gitmeler buraya geç geldim menümü paylaşayım berilcim zuhal ablacım varlığınızla yokluğunuz nasıl da belli oluyor maşallah sizlere
afiyet olsun canım güzel menüMenum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
4 tane lahana dolması 3 köfte 1 kase ezo gelin çorbası salata
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Biz ailecek şekeri kestik. Geçen kek yaptım ölçüde 1 su bardağı diyor ben yarım su bardağı koydum. Nasıl tatlı geldi ailenin tüm fertleri giyemedi. Şimdi aileye kek yapacaksam sadece kuru meyve kullanıyorum yada 1 yk bal+iyice olgunlaşmış muz. Yoksa yıyemıyoruztatlıda neymiş şekerli şekerli düşününce bile midem kalktı ama biberiye çayı öylemi içiyorsun ferah ferah atıyorsun ödemleri rahat rahat :) ve
Aynı durumdayım yazıyorum yazıyorum daha konuşmaların sonuna gelemedimKızlar ben geçmişi okudukça siz yazdınız çok şükür kavuştum sayfanın sonuna ne kadar çok yazmışsınız benimde alıntılar çok oldu sonra vazgeçtim bu saatte bu yorgunlukla yazamadım kusura bakmayın bende sabah biraz bekledim çıktım sonra iş güç kardeşime gitmeler buraya geç geldim menümü paylaşayım berilcim zuhal ablacım varlığınızla yokluğunuz nasıl da belli oluyor maşallah sizlere
Menüleri gördükçe içim açıldı sende mi Karatay yapıyorsunMenum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
güzel olmuş ablaBu hafta taktik değiştirdim kızlar
Az ve sık sık yeme moduna geçmeye çalışacam
Bu hafta öksürükten doğru dürüst uyuyamadığım için sabah geç kalkıyom
11.00 __1 bar soya sütü
14.00__10 badem
16.15 __tonlu roka salatası
16.30 _1 tk.öksürük macunu (karabiber zencefil pekmez)
1/2bar.süt
Sonrada sodalı kürü yapıcam
Haftasonu baya stok yaptığım için bugün biraz az oldu
Su 2 lt
45 dk bantta yürüyüş
akşam biraz hem fsulye hem yarma fazlA kaçmış gibi10:30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
5 tane siyah üzüm
1 t.k tahin pekmez
3 :00 1fincan kahve biraz sütle
5:00 bir kase yarmalı yoğurt çorbası
1kase kurufasulye
7:30 1kase baharatlı yogurt
2,5 lt su 3 bardak bitki çayı 45 dk yürüyüş
Yok abla kaldırmAyalim aksine yeni kurLlar bile ekleyebilirizBugun genel tartilmamis bu karari kaldiralimmi
bende pek sevdiğim söylenemez hep içten pazarlik yapar sagolsun bende her seferinde saf gibi iyi davranirim kendisine bi mesafe koyamamelti deme bana ya, kayınlarımı görümcelerimi hatta kv bile çok severim eltimi ıyyy sinir olurum yapmacık halleri bencilliği hiç tarzım olmayan bi kadın, ailede pek sevilmez zati
Bol su ve sık sık icince pek açlık hissetmiyorsjn ama bugün wcden baya cikmadkm yarına yansır mı bilememEvet elimden geleni yaptım ama galiba artiyim regl oldum bugün
Çok iyi olur abla benceee
sabahtan kek gormeseydik iyiydi ama kapatmissin diğerleri az olmuş
Anam nasıl dayandı bunaaaa pek aç Aç duruyo
Güzel burcum ayağın nasıl
Başlangıç için güzel canım tanısalim ben Kamile 31yasinda 158 boyunda minnak bi öğretmenim 2 yavrucukum var 86 dan indim geldim ama hala 69 u göremedim bayadir
abla az ve şık sana az olacakta bişey yok muhteşem bi dayanıklılığın var
güzel canım afiyet olsun
Akşam yemedigin için bulgur dengelenmiş gibi canmBende menumu yazayım
sabah8:00
1dilim ekmek
Tulum peyniri domates
Öğle 13:00
1tabak bulgur pilavı
2b ayran
Aksam18:00
Salata
19:30
1mandalina
Su olcmedim ama az
Spor yok
hafta sonu abartmnin cefasi canım .çok az kız bu ne aç kalmışsın
afiyet olsun
burda burdaaa
güzel menü afiyet olsun burcucum
bandı olan konuşuyo beaaa
canını çektirmeyin adamın
güzel menü afiyet olsun canım ama suyu arttırmalısın
bak hele kocasına da laf ettirmezmiş
off abla sen de daş gibi olmuşun zamanında beaaa
hadi bakalım inş işe tarar abla da toplam kalori çok az
hadi bakalım güzel menü afiyet olsun dileğim
anam benim elti de öteki bencil
hoşgeldin tekrar tatlımm doğru karar
evet canım kek olmadı ama kaç gündür canım çekiyordu evde duruyordu sabahtan halledeyim dedim.
börekle kurabiye pek olmamış sonrası güzell
afiyet olsun canım
su da içtin mi yazmamışsın
bir de sporu da yazıyoruz
guzel Karatay olmuş gibiMenum
Akşam 17-18
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Mutfak benimde yarına kaldi valla bu koca beni cildirtacak ben kilo vermeye çalıştım dn beri eve aldığı abur cubur haddi heaabi yok hem zayiflamami istiyor hemde beni baltalamak için elinden geleni yapiyoriyi yapmışsın canım bende mutfagı bıraktım kalkamıyorum tel başından:)
anca bitti valla ablaDaha karpuz kesecektik kızz
hadi bakalım okuma sırası sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?