Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel tatlişim ama öğlen az olmuş

Haklisin cNim ama hafta sonunu anca su paklardi diye düşündüm bir daha bu duruma dusmucem ama
ay çok kotu olmuş canım geçmiş olsun inşallah çıkar lekesi

afiyet olsun cNm güz olmuş

Menü güzel tatlişim ama öğlen az olmuş
Bla bilerek olmadı eşim evdeydi balık işi vardı bugün ama onu işten çağırdılar o iki saatliğine gitti benim oğlan baba gidince çıldırdı balikti çocuktu derken çok acıktığınızda fark ettim bi kepçe çorba içtim tikadi oda

ne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz

ne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
Kız şekerli çay içen bi sen bide benim koca kaldı galiba memlekette

Güzelim hele benim gibi yaşlı ve hasta gacılar kimin kaç kiloda olduğunu unutuyor
Yaşlı derken ? K
Kızz önceden benim bi sloganım vardı onu hatırlattın

Yediğimiz herşeyi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemicez
kesinlikle. Yedin mi yap sporunu en azından telafını et öyle yaz. Yazamıcaksanda yeme bu kadar. Çok hevesim geldi tekrar Kk ya geleceğimi hiç düşünmemiştim kendim veririm diyodum gerçekten azınlık gruplarda kalmış. Yen'i gelen 2-3 takılıp gidiyor eskilerinde hevesi kırılıyordu bende hep öyle oldu gruplar diye düşünüyorum. Sizle çok uyu geldiniz.

Kız gel yarında leslie ablayla buluşalım bi kahve içerik

Bugün depo dolu olunca az oldu cnm yarın normal olur

O zaman onu cuma yada cumartesi halledecektin tatlım
Cumaya kadar kaçamak yooook

aynen kaçamak bitti
yarın gelsin leslie

hosbuldum busem

Yok abla hakliydiniz algilamam tabiki

Sana yetisicem kız bu gidişle

kız yetişmek ne kelime beni geçersin

Bunları denedin mi? Sonuç aldıkların var mı

hepsini denemedim
lapa ve ananastan en iyi sonucu alıyorum ben ama herkesin meto farklı deneyip bulman gerek canım.

menü güzel
afiyet olsun ayşecim

aynen akşam fıstıkladım

güzel menü bahar afiyet olsun

Hosbulduk nane

Nasılda severim balık Rize ki misin nane ? Çok istiyorum bende balık yapmak ama ev kokacak diye yapamıyorum eski evimin oldu pısırıp getiriyorlardı burda bulamadım balıkçı. Sarı kanat hamsı bayılırım

Tatlım bikaç gün sabredip denesen sonra istesende içemezsin miden bulanır
Bak ben o kadar tatlı hastasıyım ama şekerli çay kahveden midem bulanır içemem

İyi geceler kızlar
geçmiş baya birikmiş
Sohbet muhabbet yine tavan yapmış
Ev halkını uyuttum hemencik buraya kactim
hoşgeldin tatlım :)
5 kilo kaldi hedefe canım ama biraz daha fazla vermek istiyorum. Gobus biraz fazla benim
Hosgeldin bahar cim geçmiş olsun ya ins çıkar leke
Hosbuldum tatlım :)
Hosbulduk hilal :) maşallah çok güzel vermişsin. İnş en yakın zamanda mezuniyete
ins bu ay sonu mezun olurum canım :)
Kızlar sodalı ayranın açılışını yaptım
Ekşi ayran gibi
Valla çok acıkmıştım iyi gitti
abla bende yarın alayım soda baslayim ne yaparsam kardır son kilolar artık :)
Kız sende hızlan bakayım o zaman senden önce mezun olucam bu gidişle

Tatlım bikaç gün sabredip denesen sonra istesende içemezsin miden bulanır
Bak ben o kadar tatlı hastasıyım ama şekerli çay kahveden midem bulanır içemem
Denedim abla icemedim bende careyi bitki çayi yeşil çay yada kahve içmekte buldum
süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…