- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.881
Menü güzel tatlişim ama öğlen az olmuşMenüm
Sabah(9:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
2zeytin
Öğle(16:00)
1/2 kase mercimek çorbası
Akşam(18:00)
Hamsi tava(kendime yağsız yaptım bi tarifte girmiştim çokta güzel oldu kendi yağı ile pişirme kağıdına sarıp tavada kızartılır gibi ama yağsız )
Salata
Soğan sogus
Su;2lt spor: yok gün boyu oturmadim ama spora vakit bulamadım
Oleyyy çalışır kaparız Gülşah ile listeyi bizSabah saati????
Güzel görünüyor cnm
Spora başlamadınmı
Artık liste aslanın ağzındahak eden girer
Hosbulduk hilal :) maşallah çok güzel vermişsin. İnş en yakın zamanda mezuniyete@sahgull N Nilyyyaaannn
@dagyolu
Hoşgeldiniz kızlar ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var yaklaşık 5 aydır burdayım 16 kilo verdim
Haklisin cNim ama hafta sonunu anca su paklardi diye düşündüm bir daha bu duruma dusmucem amaHoşgeldin Gulsah bende nane
Hayde rastgele :) sukur kavusturana taciz edecektim yoksa
Evet canim her ptesi tartı günü yine
Hoşgeldin ayça
Sabah keki yersen akşam fıstığa kalırsınız buse hanım
Canım daha sağlıklı ama az deseydin böyle telafi edilmez ki
Afiyet olsun burcucum
Güzel canim afiyet olsun
Oku tabi takım kuralı
Afiyet olsun abla aç aç kalmaktan daha iyi bir taktik olmuş
Afiyet olsun kuru sisirmesin dileğim
Hayirrrrrr
Abla kocaya kusmus hatun gibi trip atiyim araya mefkurem sokuyon gel barisalim
Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
Karatay afiyet olsun
Sožzzzzzz
Kız akşama kadar markette degilmisin zaten
Kolaya kaçmak yok takim kuralı geçmiş yapılacak
afiyet olsun canım güzel menü
ay çok kotu olmuş canım geçmiş olsun inşallah çıkar lekesiOhh gelebildim sonunda misafirler gitti benim tripcan ortalığı topladı çocuğu uyuttu bende mutfağı topladım bi kahve keyfi yapalım dedik kahve canikmm beyaz koltuğa boca olduonu temizledi ama cikmaz buyuk ihtimal yikamaci aranacak
Ara ara baktim beğendim siz konuştukça ben catladim sonunda geldim
afiyet olsun cNm güz olmuşMenüm
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
2zeytin
Hamsi tava(kendime yağsız yaptım bi tarifte girmiştim çokta güzel oldu kendi yağı ile pişirme kağıdına sarıp tavada kızartılır gibi ama yağsız )
Salata
Soğan sogus
Bla bilerek olmadı eşim evdeydi balık işi vardı bugün ama onu işten çağırdılar o iki saatliğine gitti benim oğlan baba gidince çıldırdı balikti çocuktu derken çok acıktığınızda fark ettim bi kepçe çorba içtim tikadi odaMenü güzel tatlişim ama öğlen az olmuş
ne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersizBiz ailecek şekeri kestik. Geçen kek yaptım ölçüde 1 su bardağı diyor ben yarım su bardağı koydum. Nasıl tatlı geldi ailenin tüm fertleri giyemedi. Şimdi aileye kek yapacaksam sadece kuru meyve kullanıyorum yada 1 yk bal+iyice olgunlaşmış muz. Yoksa yıyemıyoruz
Kız şekerli çay içen bi sen bide benim koca kaldı galiba memlekettene güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
Abla bende reflu var yorarmiki bende yapsamne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
Yaşlı derken ? KGüzelim hele benim gibi yaşlı ve hasta gacılar kimin kaç kiloda olduğunu unutuyor
kesinlikle. Yedin mi yap sporunu en azından telafını et öyle yaz. Yazamıcaksanda yeme bu kadar. Çok hevesim geldi tekrar Kk ya geleceğimi hiç düşünmemiştim kendim veririm diyodum gerçekten azınlık gruplarda kalmış. Yen'i gelen 2-3 takılıp gidiyor eskilerinde hevesi kırılıyordu bende hep öyle oldu gruplar diye düşünüyorum. Sizle çok uyu geldiniz.Kızz önceden benim bi sloganım vardı onu hatırlattın
Yediğimiz herşeyi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemicez
Kız gel yarında leslie ablayla buluşalım bi kahve içerik
Bugün depo dolu olunca az oldu cnm yarın normal olur
O zaman onu cuma yada cumartesi halledecektin tatlım
Cumaya kadar kaçamak yooook
hosbuldum busem
Yok abla hakliydiniz algilamam tabiki
Sana yetisicem kız bu gidişle
Bunları denedin mi? Sonuç aldıkların var mı
Menum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
4 tane lahana dolması 3 köfte 1 kase ezo gelin çorbası salata
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Hoşgeldin Gulsah bende nane
Hoşgeldin ayça
Afiyet olsun burcucum
Güzel canim afiyet olsun
Oku tabi takım kuralı
Hayirrrrrr
Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
Karatay afiyet olsun
Sožzzzzzz
Menüm
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
2zeytin
Salata
Soğan sogus
Hosbulduk naneHoşgeldin Gulsah bende nane
Hoşgeldin ayça
Afiyet olsun burcucum
Güzel canim afiyet olsun
Oku tabi takım kuralı
Hayirrrrrr
Karatay afiyet olsun
Sožzzzzzz
Kızlar sodalı ayranın açılışını yaptım
Ekşi ayran gibi
Valla çok acıkmıştım iyi gitti
Afiyet bal şeker olsun abla eritsin yağlarınıKızlar sodalı ayranın açılışını yaptım
Ekşi ayran gibi
Kız şekerli çay içen bi sen bide benim koca kaldı galiba memlekette
Nasılda severim balık Rize ki misin nane ? Çok istiyorum bende balık yapmak ama ev kokacak diye yapamıyorum eski evimin oldu pısırıp getiriyorlardı burda bulamadım balıkçı. Sarı kanat hamsı bayılırımMenüm
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
2zeytin
Salata
Soğan sogus
Tatlım bikaç gün sabredip denesen sonra istesende içemezsin miden bulanırne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
hoşgeldin tatlım :)İyi geceler kızlar
geçmiş baya birikmiş
Sohbet muhabbet yine tavan yapmış
Ev halkını uyuttum hemencik buraya kactim
5 kilo kaldi hedefe canım ama biraz daha fazla vermek istiyorum. Gobus biraz fazla benimmemnun oldum canım bende ayse maşallah çok iyi vermişsin hedefine az kalmıştır
bugün geleceklerdi saatlerimiz uymadı yarın yada en geç ertesi gun ama doğru ben leslie yapayım sağol ablacım sizleri tanıdığıma çok memnun oldum hadi hayırlı geceler
Hosgeldin bahar cim geçmiş olsun ya ins çıkar lekeOhh gelebildim sonunda misafirler gitti benim tripcan ortalığı topladı çocuğu uyuttu bende mutfağı topladım bi kahve keyfi yapalım dedik kahve canikmm beyaz koltuğa boca olduonu temizledi ama cikmaz buyuk ihtimal yikamaci aranacak
Ara ara baktim beğendim siz konuştukça ben catladim sonunda geldim
Hosbuldum tatlım :)Oysss 25 dk da anca bitti geçmiş
güzel olmuş abla
akşam biraz hem fsulye hem yarma fazlA kaçmış gibi
Yok abla kaldırmAyalim aksine yeni kurLlar bile ekleyebiliriz
bende pek sevdiğim söylenemez hep içten pazarlik yapar sagolsun bende her seferinde saf gibi iyi davranirim kendisine bi mesafe koyamam
Bol su ve sık sık icince pek açlık hissetmiyorsjn ama bugün wcden baya cikmadkm yarına yansır mı bilemem
Akşam yemedigin için bulgur dengelenmiş gibi canm
hafta sonu abartmnin cefasi canım .
guzel Karatay olmuş gibi
Mutfak benimde yarına kaldi valla bu koca beni cildirtacak ben kilo vermeye çalıştım dn beri eve aldığı abur cubur haddi heaabi yok hem zayiflamami istiyor hemde beni baltalamak için elinden geleni yapiyor
anca bitti valla abla
@berilceee hoşgeldin abla ozlettin kendiniCurukElma hilalcim hoş geldin çok sevindim geri donmene
ins bu ay sonu mezun olurum canım :)Hosbulduk hilal :) maşallah çok güzel vermişsin. İnş en yakın zamanda mezuniyete
abla bende yarın alayım soda baslayim ne yaparsam kardır son kilolar artık :)Kızlar sodalı ayranın açılışını yaptım
Ekşi ayran gibi
Kız sende hızlan bakayım o zaman senden önce mezun olucam bu gidişleaynen kaçamak bitti
yarın gelsin leslie
kız yetişmek ne kelime beni geçersin
hepsini denemedim
lapa ve ananastan en iyi sonucu alıyorum ben ama herkesin meto farklı deneyip bulman gerek canım.
menü güzel
afiyet olsun ayşecim
aynen akşam fıstıkladım
güzel menü bahar afiyet olsun
3 kş yopurt yarım limon 1 sodaabla sabah 1 sodalı ayran akşam 1 sodalı ayran yani günde 2 maden suyu mu içiyoruz? sabah akşam aç mmı tok mu?
Denedim abla icemedim bende careyi bitki çayi yeşil çay yada kahve içmekte buldumTatlım bikaç gün sabredip denesen sonra istesende içemezsin miden bulanır
Bak ben o kadar tatlı hastasıyım ama şekerli çay kahveden midem bulanır içemem
süpersin canımMusmutlu menümle karşınızdayım
Sabah 8:30 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 13:30 2 tabak fırında karnıbahar 1 kase yoğurt
Akşam 1 yumurtalı kabaklı domatesli omlet
1 saat kardiyo yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?