- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.901
Abla bu arada kahveyi şekersiz içmenin yolunu buldum içine limon sıkıyorum kahvenin acısını alıyor3 kş yopurt yarım limon 1 soda
Sabah aç karnına akşam yatmadan 1 saat önce
Bilmiyomki cnm dokunurmuAbla bende reflu var yorarmiki bende yapsam
Limonlu hiç denemedim ben birsz tarçın koyuyomAbla bu arada kahveyi şekersiz içmenin yolunu buldum içine limon sıkıyorum kahvenin acısını alıyor
Ben kendimi bildim bileli cayı şekersiz içerim anneme özenmiştim küçükken zorlasa olsa annem şekersiz içiyor ya bende öyle içerdim hiç caya şeker attığımı bilmem. Benim anne Seker hiç sevmez hatta annemde şekersiz şeker hastalığı var bu yüzdenne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
bende yağsız sütle yaparım Türk kahvesini onunda şekersiz içimi kolay oluyorAbla bu arada kahveyi şekersiz içmenin yolunu buldum içine limon sıkıyorum kahvenin acısını alıyor
Ben kendimi bildim bileli cayı şekersiz içerim anneme özenmiştim küçükken zorlasa olsa annem şekersiz içiyor ya bende öyle içerdim hiç caya şeker attığımı bilmem. Benim anne Seker hiç sevmez hatta annemde şekersiz şeker hastalığı var bu yüzdenvücut şeker eksikliğinden meyve şekerlerini stoklamıs bu kadarına kötü ama benimki kararında inş. Sütlü cıkolata sevmem çok şükür. Ama bitter bayılırım şekeri sadece kekte pastada dahada yok kullanmayız. Bi yengem bozuyodu Onur'a alıştırdık şimdi babayıda tamamen hallettik mi ohh missss.
tarçın sevemedim bi türlü abla benLimonlu hiç denemedim ben birsz tarçın koyuyom
Sütlü bende severim canım ama normalde hic icemiyordum kahveyi limonla denedim eksilik veriyor kahvenin acısını bastırıyor. Çayı zaten şekersiz içiyorum bi seneyi gecti :)bende yağsız sütle yaparım Türk kahvesini onunda şekersiz içimi kolay oluyor
Ben babaanneyim deyim sen anla güzelimYaşlı derken ? K
kesinlikle. Yedin mi yap sporunu en azından telafını et öyle yaz. Yazamıcaksanda yeme bu kadar. Çok hevesim geldi tekrar Kk ya geleceğimi hiç düşünmemiştim kendim veririm diyodum gerçekten azınlık gruplarda kalmış. Yen'i gelen 2-3 takılıp gidiyor eskilerinde hevesi kırılıyordu bende hep öyle oldu gruplar diye düşünüyorum. Sizle çok uyu geldiniz.
O zaman sende kullanmıyorsun ? Ya çocuk için ailenin yeme içme alışkanlıkları çok önemli ben mesela asla kola gazoz içmem bide asla aramam bizim evde içilmezdi misafirliklete dağıtılınca annem ret ederdi bende bilinç altı istemiyor bu yüzden. Çocuklara güzel örnek olmalıyız bizde.bizim annem babam da kullanmazlar bekarken her çay faslında ne şeker gelirdi ne çay kaşığı kendileri icmeyince bizede koyulmazdi
Gayet sağlıklı bol sebzeli bi gün olmuş cnmMusmutlu menümle karşınızdayım
Sabah 8:30 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 13:30 2 tabak fırında karnıbahar 1 kase yoğurt
Akşam 1 yumurtalı kabaklı domatesli omlet
1 saat kardiyo yapıldı.
Masallah ama erken babane olmuşsun :) bende 29 yaşındayım ve daha bekarım :)Ben babaanneyim deyim sen anla güzelim
Yaş 45 3 çocuk 1 torun var
Burda yeni gelen istedikten sonra hemen ailemizin içine alır sarıp sarmalarız tatlım
Ben kendi adıma eğer herhafta olan yarış heyecenı olmasa bu kadar kilo veremezdim
Motivasyonu yüksek tutmak için ilaç gibi burası
Tarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkktarçın sevemedim bi türlü abla ben
Sütlü bende severim canım ama normalde hic icemiyordum kahveyi limonla denedim eksilik veriyor kahvenin acısını bastırıyor. Çayı zaten şekersiz içiyorum bi seneyi gecti :)
nasil bi çay kiBenim bu ara favorım hınt cayı. Arkadasın hocası vermiş tarifi Hintli bayan çok sevdim ben bide dinclık kazandırıyor zencefıl karabiber fln. Seker ihtiyacında hissetmiyorsun Sut olduğu için. Yada belki benim damak tadı. Şekersize alışkın insanda olabilir
yok ben çayı icmiyorumO zaman sende kullanmıyorsun ? Ya çocuk için ailenin yeme içme alışkanlıkları çok önemli ben mesela asla kola gazoz içmem bide asla aramam bizim evde içilmezdi misafirliklete dağıtılınca annem ret ederdi bende bilinç altı istemiyor bu yüzden. Çocuklara güzel örnek olmalıyız bizde.
Olsun sizde gençliğinizi yaşıyosunuz cnmMasallah ama erken babane olmuşsun :) bende 29 yaşındayım ve daha bekarım :)
O nasil caymis canım neler var içindeBenim bu ara favorım hınt cayı. Arkadasın hocası vermiş tarifi Hintli bayan çok sevdim ben bide dinclık kazandırıyor zencefıl karabiber fln. Seker ihtiyacında hissetmiyorsun Sut olduğu için. Yada belki benim damak tadı. Şekersize alışkın insanda olabilir
Bence gayet güzel cnm sadece akşamki fıstığa gerek yokmuşVe geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.
Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin
Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık
Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe
Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum
1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıneTarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkk
nasil bi çay ki
yok ben çayı icmiyorumşekersiz icemedigim için bende kökten çaydan vazgeçtim bitki çayi tuketiyorum sadece onlri şekersiz iciyorum
Yazdım canım tarıfını yıkarsa ben hint mutfağını çok seviyorum baharat seviyorum yemeklerinizde seviyorum. bu yüzden çaylarından bayılıyorum.O nasil caymis canım neler var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?