Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne güzel ya ben şekeri bi turlu bırakamiyorum hele siyah çay içerken hiç icemiyorum mümkün oldukça yeşil çay tüketmeye çalışıyorum o daha rahat içiliyor şekersiz
Ben kendimi bildim bileli cayı şekersiz içerim anneme özenmiştim küçükken zorlasa olsa annem şekersiz içiyor ya bende öyle içerdim hiç caya şeker attığımı bilmem. Benim anne Seker hiç sevmez hatta annemde şekersiz şeker hastalığı var bu yüzden vücut şeker eksikliğinden meyve şekerlerini stoklamıs bu kadarına kötü ama benimki kararında inş. Sütlü cıkolata sevmem çok şükür. Ama bitter bayılırım şekeri sadece kekte pastada dahada yok kullanmayız. Bi yengem bozuyodu Onur'a alıştırdık şimdi babayıda tamamen hallettik mi ohh missss.

bizim annem babam da kullanmazlar bekarken her çay faslında ne şeker gelirdi ne çay kaşığı kendileri icmeyince bizede koyulmazdi

Limonlu hiç denemedim ben birsz tarçın koyuyom
tarçın sevemedim bi türlü abla ben
bende yağsız sütle yaparım Türk kahvesini onunda şekersiz içimi kolay oluyor
Sütlü bende severim canım ama normalde hic icemiyordum kahveyi limonla denedim eksilik veriyor kahvenin acısını bastırıyor. Çayı zaten şekersiz içiyorum bi seneyi gecti :)

Ben babaanneyim deyim sen anla güzelim
Yaş 45 3 çocuk 1 torun var

Burda yeni gelen istedikten sonra hemen ailemizin içine alır sarıp sarmalarız tatlım
Ben kendi adıma eğer herhafta olan yarış heyecenı olmasa bu kadar kilo veremezdim
Motivasyonu yüksek tutmak için ilaç gibi burası

bizim annem babam da kullanmazlar bekarken her çay faslında ne şeker gelirdi ne çay kaşığı kendileri icmeyince bizede koyulmazdi
O zaman sende kullanmıyorsun ? Ya çocuk için ailenin yeme içme alışkanlıkları çok önemli ben mesela asla kola gazoz içmem bide asla aramam bizim evde içilmezdi misafirliklete dağıtılınca annem ret ederdi bende bilinç altı istemiyor bu yüzden. Çocuklara güzel örnek olmalıyız bizde.

Gayet sağlıklı bol sebzeli bi gün olmuş cnm

Ayrıca dünkü yaptığın yemekleride gördüm
çok iyi düşünmüşün ellerine sağlık

Masallah ama erken babane olmuşsun :) bende 29 yaşındayım ve daha bekarım :)

Tarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkk
nasil bi çay ki

yok ben çayı icmiyorum şekersiz icemedigim için bende kökten çaydan vazgeçtim bitki çayi tuketiyorum sadece onlri şekersiz iciyorum

Ve geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.

Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin

Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık

Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe

Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum

O nasil caymis canım neler var içinde

Bence gayet güzel cnm sadece akşamki fıstığa gerek yokmuş

Havucu çiğ olarak arada yiyebiliriz
Içinde şeker bile olsa gi si düşük

Bide bakliyatlar şişkinlik yaptığı için pazartesiden sonra pek tüketmiyoruz daha çok cuma cumartesi tercih edersek daha iyi
Hele çarşamba perşembe zinhar yasaktır bilene

Tarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkk
nasil bi çay ki

yok ben çayı icmiyorum şekersiz icemedigim için bende kökten çaydan vazgeçtim bitki çayi tuketiyorum sadece onlri şekersiz iciyorum
1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıne
1 tatlı kaşığı zencefil rendeliyoruz bunlar ( 20 an kaynıyor)
Ardından içine yoğunluğu sana kalmış ben 1 yk kaşığı cay atıyorum ama daha yoğun sevenler daha yoğun artabilir
4 tane kakule
Bunlar 5 dk kısık ateşte pişiyor
İçine 1 tutma kimyon (çok değil) 1 tutam karabiber 2/3 sut at Sut kaynayınca kapat süz iç :)
Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…