Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy kapuska yapayım bende canım çekti

öğlen biraz karbonhidrat ağırlıklıolmuş canım

Karataya hep özenmişimdir ama denedim kilo aldım ben beceremedim sanırım[/QUOTE]

Ayy bende severim kerevizi bide bizim orda saplarını bol nohutlu yemek yaparlar ayy bayılırım bide sanırım ben haftada 2 kere kuru baklıyat yemezsem çok cıldıroyorum avuç avuç haşlanmış nohut barbunya fasulye yıyebılırım o yüzden Zuhal ablanın dediği su şişkinlik olayına çok üzüldüm

Canım sen bunlarla tok durabılıyo musun çok az sanki. Metabolizma hızın dusmesın sonra. Birde bu işin koruma donemi var ki bence o vermektense zor ben bi turlu koruyamadım kendiminkileri. Çünkü vücudu alıştırıp az yemeğe artında korumaya gelince artınca yemek miktarı kilolarda artmaya baslıyor

İyide benim bildiğim eğer beyin acıkma sınyalını verirse vücut leptın salgısını durduruyor. 14 saate açlık sınyalı almıyor mu bunlar ki

Sabah 9.30 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir bol yeşillik 1 kuru kayısı
Öğle 12 .30 1 kupa mercimek çorbası
2 yk ıspanak 2 yk yoğurt 1 kuru kayısı
Ara 3 küçük hurma
Aksam 6.45 1 büyük servis kaşığı tavada yağsız pişmiş beyaz et
bol yağsız salata
1 kase yoğurt 1 kuru kayısı
1 kupa yaseminli beyaz çay
2lt suya tmmliycam
toplam yarım saat yürüdüm yatmadan spor planım var

Çok güzel olmuş menü çecil nedir? Peynir mi?

Senınkide müthiş olmus. Maşallah takıma ya

dolu dolu bir menu olmus canm

Çok güzel olmuş menü çecil nedir? Peynir mi?
evet canım sabahları için almıştım ama bugün ozendim yedim

Menüm

Sabah 8.30
10 çiğ badem
1ceviz
1 bardak sütlü nescafe

Öğlen 12.00 (benim için kahvaltı aslında spora geç gidince kahvaltım bu saate kaldı. Spor sonrası proteini)
Kıymalı yumurta( 100gr kıyma :3 yumurta)
1 dilim peynir

Akşam 18.00
100 gr et
Ignelik otu haşlaması 2 yk
1 ufacık lokma ızmır tulum peyniri

Spor: 50 dk yürüyüş , 20 dk koşu, 30 dk ekiptik
Sıvı: 2.5 lt su , 2 bardak yeşil cay

Desene aynıyız bende sabah için alıp dayanamayıp akşam İzmir tulumunu huplettim
aynen markette abur cubur almamak için büyük savaş verdim cecil ile avuttum kendimi. iğnelik otu nasıl bisey canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…