- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.161
Yok canim aslinda doydum ama salata ve yogurt ekleyebilirdim onlar eksikÇok az geldi bana. Bak bunu ben söylüyorum.
Ben cok erken uyuyorum canim(10.30) o nedenle acikmiyorum:)aksamı biraz erken kapatmissin cnm inşallah acikmazsin
güzel olmuş canımSabah 8:30 1.5 d çavdar ekmeği 2kk peynir 1tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 12:00 2 tabak fırın karnıbahar 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası
Akşam 17:30 1/2 tabak karnıbahar 2 yk yoğurt 1 elma 1 mandalina
Yarım saat spor.
buna çok sevindim duygusal açlığı çok şık yasiyorm diyet psikolojisine girdigmdeÖyle yapacağız abla liste aslanın ağzında
çiğ olarak gi 15 pişince 85 patatesin pismisi 95 yani masum değil abla koksu bitkiler hep öyle şalgam turp da aynı şekilde cok tuketilnemeli
Salatada kokmuyor abla ama yemeğinde kokuyor
Tam senlik belki göz dönemlerinde engeller
ekmek olmasa karataymis
Canım dogrudur
Gayet güzel canım
Bir karatay daha
Hem makarna hem ekmek olmamış canım yanyana
Sinyal farklı yani birincisi bu sinyal gerçekten açılma olacak can sıkıntısından çekilen duygusal aclik değil
Afiyet olsun canım güzel
Öğlen ekmek ve çorba yerine çorba salata et olBilifdi canım
Kız oda karatay yapiyom grubun yarısını üçüncü takim yarısını karataycilar ele geçirdisığıntı gibi kaldık
öğle kuru bulgur turşu yanyana uygun olmamış canım odem tutar sisirir
Çok geçmiş olsun canım daha güzel haberlerini alalım inşallah
Onlar çok farklı zamanla oluyor o 12-14 saatler
Güzel drcum menü
bol protein bol spor olmuş çok spor yapıyorsun bence rakamlara takılma bu protein ve sporla kas yaparsın incelirsin ama rakamsal olarak az az gidebilir
güzel olmuş canım dolu doluVe menüm
Sabah(11:00)
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
Öğle(14:00)
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
Ara(20:00)
3kestane
Su:3lt
Menun gayet guzel canim afiyet olsunSabah 8:30 1.5 d çavdar ekmeği 2kk peynir 1tk lutenitsa şekersiz çay
Yarım saat spor.
anladm canımBen cok erken uyuyorum canim(10.30) o nedenle acikmiyorum:)
Menunu begendim canim kestaneyide kararinda yemissin cok iyi:)Ve menüm
Sabah(11:00)
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
Öğle(14:00)
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
Ara(20:00)
3kestane
Su:3lt
Kisiri uc kasikla birakmissin masallah ben dayanamaz yerdim herhalde,guzel olmus canim menun.Menum
Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin 1 turp salata 4 ceviz 3 kayısı 3 badem bol limonlu çay
Akşam 3 kaşık kısır bir tabak firinda kıymalı türlü
2.5lt tamamlarim ins spor yok yaparsam yazarim
HerzamaniKizlar gecmisi okudum simdi menumu yazayim
Sabah:08.00 bir haslanmis yunurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,domates ve 3 ceviz.
Ogle:12.15 bir bucuk kase tarhana corbasi.
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz
Aksam:17.30 bir kase mercimek corbasi, 1 tame kozlenmis patlican.
2.5 litre su spor yok.
Haklisin abla esim cok yogun calisiyo,sehir disinda otururuyoruz alisveris yapamadik,yarin alisveris yapcak.Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmaması
Ayrıca geç vakit demeyip zaman ayırıp geçmişi okuyup herkese cevap verdiğin içinde teşekkür bebeğim
Fotoda cekti sabah esim oncesi sonrasi yaparim sizebence çokda fazla değilmiş
Afieyt olsun canimMenum
Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin 1 turp salata 4 ceviz 3 kayısı 3 badem bol limonlu çay
Sagol canim:)
Canim en kalin yerdengüzel bacısı, göbek çevresi tam nerden ölçyün bende akşam başlıycam
Insallah olur canim biraz rahatlarsinTabiki paylaşırım. Bütün Ramazan yulaf kuru meyvelı kurabiye ile oruç tutum ben 2015 Ramazan'da işim çok yoğundu SAAT 5 ten sonra açıkıyordum ve 8 e kadar sınırleniyordum hatta bi kere hata ile çok önemli kayıtların tutulduğu yeri sildim sonra şükür ki geri döndürebildik bilgileri. O yüzden bu ramazan sahurda 3 tane yulaflı kurabıye yerdim mis ne acıktım ne de kilo aldım.
2 adet çok erimiş muz ( hem çok Ergin olduğu için yarı fiyatına iniyor hemde muz için en sağlıklı olanı)
Yulaf ( biraz un haline getirilmiş + biraz normal bütün bütün)
küp doğranmış kuru kayısı
Azıcık tarçın ( bazen koydum bazen koymadım)
Babamlarınkine ilave olarak bitter çikolata damlası koyardım. Ama ben sevmiyorum kayısı zaten tatlandırıyor yeterince.
Seninkide böyle miydi?
Ben bilgisayar mühendisiyim. Bu yüzden özellikle bazı dönemler aşırı yoğun olabiliyorum evim ile işim arası yürüyüş mesafesi 7 dk iken eve gidemediğim zamanlar oldu. İş yerinde uyuduğum sadece duş almaya gittiğim. Açıkcası kendime ait bir hayatım çok yok. Fakat bgn güzel bir haber ile başladım güne uzun zamandır bir firma ile görüşüyorduk yabancılarla çalışan. bu yüzden ister ofisten ister evden bağlantı yapıp çalışabileceğim bir Projede çalışmam için teklif geldi. Böyle olursa rahat ederim çok inş.
Aldim ne zamandir duruyo sayende hatirladim canimBence zayıflamaya etkisi kendi büyüklüğünün 10 katı şiştiği için var bide tatlı krızın var ise tatlısını yapıyorsun krizin geçiyor yok ise yumurtaya at salataya at her seye gidiyor ve yiyince su Sut gb şeyle birleşince sisiyor. Hem krizlerini atlatıyorsun hem sağlıklı besin tüketiyorsun. Sanırım en iyi yiyecek ödülü fln aldı chai. Bundan sonra yaptıklarımın resmini atayım chai ile.
Ooooh kuTartı yüzümü güldürdü cuma günkü kilomun -100 gr asagisindayim bugün çok sukur
Supersin masallah sanaGastritim beni uataklara düşürdü canm şükür bıgün iyiym eksideyim bomba gibiyim
Sen benden iyiisn fistik foto atarimBu boyla senin ölçüler böyleyse ben hiç ölçmeyeyim
Cok guzel iyi calismalar
Nolmus sana oyle baharcim gecmis olsunTünaydın kızlar
Dün gece emzirmeye kalktım sonrada bir su içtim dedim odadan bi çıktım ki koridorda oyuncak kalmış su tır tır giden sopa gibi birşey takılıp dustum sol elim ters döndü altında kaldıgece fark etmedim ama sabah sismisti ve agriyodu eşimle gittik küçük parmağim çatlamis yanındaki zedelenmiş sabitlemek için alçıya aldı drunda sabah sabah espirisi ustundeydi bi alana bi bedava diyor gulem bi aglasam mi bilemedim yaz başında yine oyuncağa takılıp dolaba girmiştim ayak tırnağını cikarmistim ne sapsigim
Mefkurem elinin alcisi 1hafta duracak ne yapacağız alçı farkimi bekleyeceğiz yoksa izne mi ayriliyim
canım bende çok severim ama iyiki güzel olmamıştı hem karatayda 2 -3 kaşık ancak müsade varKisiri uc kasikla birakmissin masallah ben dayanamaz yerdim herhalde,guzel olmus canim menun.
sağol canım
Güzel canim afiyet olsunKizlar gecmisi okudum simdi menumu yazayim
Sabah:08.00 bir haslanmis yunurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,domates ve 3 ceviz.
Ogle:12.15 bir bucuk kase tarhana corbasi.
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz
Aksam:17.30 bir kase mercimek corbasi, 1 tame kozlenmis patlican.
2.5 litre su spor yok.
Canım bi kısmı karatay yeni moda onların menüler belli zaten sen bildiğine gore eleştir eski yarışmacısın biliyorsun yorumuBenim bebelerin Eşref Saati.menuleri okuyorum yorum yazmıyorum henüz tanımıyorum. Kim neye göre yapıyor bi vakıf olayım.
canım karnabahar sissuzsa gayet güzelSabah 8:30 1.5 d çavdar ekmeği 2kk peynir 1tk lutenitsa şekersiz çay
Yarım saat spor.
afiyet olsun canımMenum
ben yaptım şimdi sende yap pek keyifli :)Menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?