Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında ben haftada 3 gün 1 saat spor yapıyorum ama genelinde 10.000 adım atmaya yada yaklaşmaya çabalıyorum. Bgn çantamı unutmuşum kursta dün onu almaya gittim e madem gidiyorum yuruyeyım dedim .20.000 adım oldu o yüzden 50 dk yürüyüş oldu. İnşallah yaparım kas. Artık ağırlık calışmalarınıda eklemeye başlıcam.

Ve menüm
Sabah(11:00)
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
Öğle(14:00)
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
Ara(20:00)
3kestane

Su:3lt
Ben bu takımdakilerin menülerini çok begendım Şen'inde tebrik ederim. Diyetisyen menüsü gb olmus

off simitin böyle fena olduğunu bilmiyordum yaa sağ ol canım

karayatı bilmeyince beceremedim tabi. zaten uğraşmadım da bilmeden olduysa dedim ekmek bozmuş

Sabah 08.30
2 haslabmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
5 ceviz

Ara 15.00
1 maden suyu

Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
2 orta boy firinda kozlenip yapilmis karniyarik
Salata

2.5 litrr su
35 dk yuruyus

Menüm
07.50
Tam buğday keki (130 kalori)

14.00
1 yumurtalı mantar,
Domates.
Yarım kivi yarım mandalina

18.00
1 tabak zyağlı pırasa yemeği
1 d ekmek
3 yk kıymalı makarna
1 kasee yoğurt

Su.2
Spor yok

Menum
08.00 tambugdaydan krep 1 tane, 1 tatli kasigi pekmez, 4 zeytin , az peynir, yarim yumurta

11.00 1 elma
14.00 1 dilim ekmek, 1,5 kase domates corbasi
17.00 1 muz
18.30 kucuk fincan sutlu turk kahvesi

Yatmadan once yogurt kuru yapcam
2.5 su

Ve menüm
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
3kestane

Menum
Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin 1 turp salata 4 ceviz 3 kayısı 3 badem bol limonlu çay
Akşam 3 kaşık kısır bir tabak firinda kıymalı türlü
2.5lt tamamlarim ins spor yok yaparsam yazarim

Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Öğle 14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 18
Bir kase dereotlu yogurt
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz

kızlar kimsenin menüsünde cozutma görmedim bence hepsi çok güzel. çok taktir ettim bugün takımımı kendim de dahil. oh mis gibiyiz valla inş. cuma günü de güzel bir sonuç alırız. emeklerimiz karşılığını tartı bize gösterir dilerim

Kizlar babam 5 saatlik basarili bir operasyondan sonra suan yogun bakımda durumu çok şükür stabil sabah inşallah servise çıkıcak. Bilgilendirmek istedim sizi.

çok sevindim canım. çok incesin. iyi haberlerle gel inş. geçmişler olsun. acil şifalar..

valla bilmiyorum canım ama acıkmadım. yer fıstığı çok tok tuttu beni proteini bol bi yemiş sanırım o yüzden. yoksa dediğin doğru. ben de daha önce 20 kg verdim 48 kg olmuştum sonra geri aldım malesef. inş bu kez öyle olmaz

yumurtayla hiç aram yok benim ya. diyet için arada zorla yiyorum. menemen severim ama haşl yum hiç sevmiyorum

fıstıklar eve yağlı hilalim ama çok seviyorum. bir de proteini bol olduğundan çok tok tuttu beni.
başka da bir şey yemediğimden kalorisi aşmadı beni sanırım. yarın görürüm tartıda sonucu. artıları yavaş yavaş veriyorum şükür eksiye geçcem inş

güzel canım

seninkide güzel tatlım

Sabah 08.30
2 haslabmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
5 ceviz

Ara 15.00
1 maden suyu

Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
2 orta boy firinda kozlenip yapilmis karniyarik
Salata

2.5 litrr su
35 dk yuruyus
Hep güzel
Menüm
07.50
Tam buğday keki (130 kalori)

14.00
1 yumurtalı mantar,
Domates.
Yarım kivi yarım mandalina

18.00
1 tabak zyağlı pırasa yemeği
1 d ekmek
3 yk kıymalı makarna
1 kasee yoğurt

Su.2
Spor yok
hem makarna hem ekmek

Aksam olmayınca acikmaxinmi
Menum
08.00 tambugdaydan krep 1 tane, 1 tatli kasigi pekmez, 4 zeytin , az peynir, yarim yumurta

11.00 1 elma
14.00 1 dilim ekmek, 1,5 kase domates corbasi
17.00 1 muz
18.30 kucuk fincan sutlu turk kahvesi

Yatmadan once yogurt kuru yapcam
2.5 su
Krep biraz yağlı olmuyomh
güzel canim

Kizlar babam 5 saatlik basarili bir operasyondan sonra suan yogun bakımda durumu çok şükür stabil sabah inşallah servise çıkıcak. Bilgilendirmek istedim sizi.
Geçmiş olsun elifim sevindim
Güzel canım
ignelik neeeee

Güzel tatlım
yine harikasın

Ve menüm
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
3kestane

akşam ekmek sevmiyorum ben ama güzel

Menum
Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin 1 turp salata 4 ceviz 3 kayısı 3 badem bol limonlu çay
Akşam 3 kaşık kısır bir tabak firinda kıymalı türlü
2.5lt tamamlarim ins spor yok yaparsam yazarim
saatleri yazsan canım ya

Kiz sen ne artıları eksiye cevirdin bunuda yaparsın. Ama sen fıstık konusunda dikkatli ol busem sık sık yiyorsun bu ara

Kiz sen ne artıları eksiye cevirdin bunuda yaparsın. Ama sen fıstık konusunda dikkatli ol busem sık sık yiyorsun bu ara

et yumurta yemediğimde proyu ordan alıyorum. ama dikkat ederim canım.

Benimkiler doğumdan kalma ya 3.5 sene oldu hala kalinlar bide

çatlaklar neden olursa olsun geçmiyor ki doğum çatlakları hele daha derin olur onlar inceliyor mu onu da bilmiyorum. belki görüntüsünü hafifleten kremler vardır ama yok eden bir şey yok benim bildiğim.

Rabbim şifasını versin inşallah

cok şükür canım benim çok sevindim inşallah bir an önce toparlar babacigin

Hadi gozunuz aydin Allah hayirli sifalar versin:)

Gözün aydın Can'ım. Acil şifalar dilerim.

Alkaapida.com sitesinde vardir belki cnm orasi almanyayada satis yapiyor

eliya elifim cok sükür atkatmisiniz cnm insalkah sonucuda iyi olur

Çok sagolun kızlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Babamın yanındaydım az önce yogun bakımda gayet iyi çok mutlu oldum görünce. En kısa zamanda aranızdayim.

Normalde incelmesi lazim gorumcem peşpeşe iki doğum yaptı incecik oldu onunkiler benimkilerden kalındı bide. Yok gitmiyor ama griye dönüyor bide incecik oluyorlar belli olmuyo fazla öyle olunca

Atarım tabiki hepimizin tatlı tuzlu ihtiyacları var ve bunu en masum Şekilde karşılamalıyız. İğnelik otu böyle tuyleri olan bu ot haşlanırken kötü kolar sonra ya limon ya nar ekşisi ile yenir. Ben aydınlıyım canım annecim geldiydi o getirmiş sağolsun ben çok severim diye. Yoksa aydın harici bi yerde yoktur. Biz egeliler malum her otu yeme potansıyeline sahibiz

Geçenlerde quark yemistim canım tabi hazırdı benim yediğim onunda tarifi vardı bakmistim bi ara diyette yenebilen bi tatliymis bakarsın sende istersen :)
Anladım canım hiç duymamıştım çünkü ismini

Çok sagolun kızlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Babamın yanındaydım az önce yogun bakımda gayet iyi çok mutlu oldum görünce. En kısa zamanda aranızdayim.

çok sevindim elifcim maşallahh :)

Normalde incelmesi lazim gorumcem peşpeşe iki doğum yaptı incecik oldu onunkiler benimkilerden kalındı bide. Yok gitmiyor ama griye dönüyor bide incecik oluyorlar belli olmuyo fazla öyle olunca

inş seninki de zamanla incelir canım

çok sevindim elifcim maşallahh :)

inş seninki de zamanla incelir canım
Inş Busem
kızlar ben yatıyorum artık. yarın 11 de evden çıkıcam. kuzenimde misafirlikte toplancaz. dişime göre mamalar bulmayı umuyorum bir şekilde atlatıcam. akşam girebilirim ancak.

iyi geceler
Iyi geceler kuzu

acıktım valla bende domates biber yedim

kızlar ben yatıyorum artık. yarın 11 de evden çıkıcam. kuzenimde misafirlikte toplancaz. dişime göre mamalar bulmayı umuyorum bir şekilde atlatıcam. akşam girebilirim ancak.

iyi geceler
zor bir gün seni bekliyor konuştur iradeni busem İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…