- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.181
tel demi sıkıntı var acaba
kekliğim parmağın nasıl oldu evde yardımcı olan biri varmıÖyle yapacağız abla liste aslanın ağzında
çiğ olarak gi 15 pişince 85 patatesin pismisi 95 yani masum değil abla koksu bitkiler hep öyle şalgam turp da aynı şekilde cok tuketilnemeli
Salatada kokmuyor abla ama yemeğinde kokuyor
Tam senlik belki göz dönemlerinde engeller
ekmek olmasa karataymis
Canım dogrudur
Gayet güzel canım
Bir karatay daha
Hem makarna hem ekmek olmamış canım yanyana
Sinyal farklı yani birincisi bu sinyal gerçekten açılma olacak can sıkıntısından çekilen duygusal aclik değil
Afiyet olsun canım güzel
Öğlen ekmek ve çorba yerine çorba salata et olBilifdi canım
Kız oda karatay yapiyom grubun yarısını üçüncü takim yarısını karataycilar ele geçirdisığıntı gibi kaldık
öğle kuru bulgur turşu yanyana uygun olmamış canım odem tutar sisirir
Çok geçmiş olsun canım daha güzel haberlerini alalım inşallah
Onlar çok farklı zamanla oluyor o 12-14 saatler
Güzel drcum menü
bol protein bol spor olmuş çok spor yapıyorsun bence rakamlara takılma bu protein ve sporla kas yaparsın incelirsin ama rakamsal olarak az az gidebilir
Öyle deme ben de çok sıkıldım artık bu diyet mevzularından. Doping arayışı içindeyim.Fistigim Ben agir siklette kaplumbaga hiziyla gidiyom
Depar atarsin sen Bana
Canım gündüz catpat hallediyorumda altını bağlarken durmuyor benim sıpa o biraz sıkıntı oldu evdede koca candır hesabı erken geliyor 14:30da evdeydi biraz once saclarimi bile yikattimkekliğim parmağın nasıl oldu evde yardımcı olan biri varmı
evet canım cok sukur bende yaptim yeni bitti 2 mil leslieben yaptım şimdi sende yap pek keyifli :)
kuzum hasta olduğunu biliyordum hem bende girmemistim ondan. Çok gecmis olsun bu arada toparlamissin sevindimGünaydın herkese kisme beni merak etmemiş
ins bende yarın baslicam canım unutmadan bende olceyim sonuçları hep beraber bildiririzGunaydin kizlar
Sabahleyin kalktim bel bolgemi olctum yagurt limon kurune basladim bakalim 2 hafta sonra ne kadar olcak,yesil cay icmeyede basladim. az kalorili birgun olsun. hepinizi opuyorum
Bende olcecegim benimki kac acabaBu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi
sagol canim hedefe bisi kalmadı :)hoşbulduk cnm maşallah ne güzel kilo vermişsin
maşallah ablacım valla enerjin 30 yaş
hoşbuldukk ponicim
ayy ne güzel bi takım herkes süper kilolar vermiş darısı başımıza
Ay denersen tariflerini yaz canım valla süper olurBilmiyodum canm. Sebebi ne 40 derece yukarda olmamasının. Evde tatlandırmak için bir sürü şey var. Bu chai pudıng için kullandığım keci boynuzu unu var onu denicem. Aslında ben diyet tatlılarla ilgili tarifler uydurmak istiyorum o yüzden evde garip garip seyler var. İnş eğer ideal kilomada ulaşabilirsem ilerde site yada ne bileyem kitap fln bişi yapmak istiyorum. Ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sürekli şirkete pasta börek yapıp gidiyodum. Hatta diyetteyken daha güzel oluyor onlara götürüryorum onlar yiyor ben görünce yemiş gb oluyorum :) şimdide kendimi hafif tatlılar konusunda geliştirmeye çalışıyorum çünkü ben çok kilo aldım verdim ve gördüm ki tamamen tatlısız hayat olmuyor. İnsanın bi yerde o keki görünce (@buseb te olduğu gibi) kırılıp yiyor. Bunun yerine daha hafif tatlıları yesek ara ara hata bide sağlıklı tatlılar cokta güzel olmaz mı. Ben mesela yulafı un halıne getirdim keklerdeki un ölçümlerimi yulaf ve kepek unu ile değiştirmeye başladım. Yağ için malesef suan azaltmakla yetiniyorum ama zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum belki ilerde başka alternatifler bulurum.
Hayırlı olsun canımhazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar
Bende krem alacağım canım ama bu ara sıkısıgız biraz. Catlaklarim çok fazla benimabla bugün keselim olurmu
canım doğru söylüyorsun okudum sadece bende
Aynen benim kafa hala karışık ins en kısa zamanda herkesi tanirimda kafada otuttururum
ins oldu ama omega 3 içemedim ins bugün
canım göbek için krem şart bende 3 tane farklı krem aldım biraz zayiflim sonra kullanacak sıkılasmak için
sağol canım
sevindim canımTartı yüzümü güldürdü cuma günkü kilomun -100 gr asagisindayim bugün çok sukur
yok yok gitmicem kız biyere burdayimHilal geri gelmene çok sevindim canm alınma darlanma okey?yoksa saçından tutar getirirz ha
Dene tatlım bi ara ben sevdim :)tarcinli iciyorum da limonlu hiç denemedim
Deneyim abla
Bende yarı yarıya sut su
geçmiş olsun bahar cim yaTünaydın kızlar
Dün gece emzirmeye kalktım sonrada bir su içtim dedim odadan bi çıktım ki koridorda oyuncak kalmış su tır tır giden sopa gibi birşey takılıp dustum sol elim ters döndü altında kaldıgece fark etmedim ama sabah sismisti ve agriyodu eşimle gittik küçük parmağim çatlamis yanındaki zedelenmiş sabitlemek için alçıya aldı drunda sabah sabah espirisi ustundeydi bi alana bi bedava diyor gulem bi aglasam mi bilemedim yaz başında yine oyuncağa takılıp dolaba girmiştim ayak tırnağını cikarmistim ne sapsigim
@mefkurem elinin alcisi 1hafta duracak ne yapacağız alçı farkimi bekleyeceğiz yoksa izne mi ayriliyim
Gecmis olsun ablam. Ablam valla bunlar hakkında hiç bilgim yok benim. Benim çocukta sorun var galiba hiç hasta olmuyorBin geceyi hastanede gecirdik sabah 6 da eve geldik
Neefs hic durmadan cildirasiya agliyor
Yemixor
Uyumuyor
Dr birsey yok dedi ama niye bu kuzu boyle oldu ki
Kiz bende dicektim yapmissin bileKızlar benim alçı tahmini 350g-400 galibabilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu
Kiz tabiki mezun olacaksın olmadan gitmek yokoo süpermişşş
benim mezun olmama çok var zaten o günleri görür müyüm ki
tamamdır ablam sağ ol ben de tam anlamamıştım kaç maden suyu olduğunu. 1 tanesini yarım yarım içiyoz sanmıştım ondan sorayım dedim
vaayy hiç denemedim denerim bende
güzel menü olmuş afiyet olsun canım
napacan canım ya ihtiyaç işte
anaam yerim ben onuuu maşallahh
evet uyarmasa ooff off
atmadım valla koca yiyor attırmazkinefsime yenilmemem lazım onlar hep olacak hayarımızda bir şekilde kek börek. korumada da kararında yiyebilsek tamamdır daaa nerdeee bi başlayınca sonu gelmiyor yemenin
güzel menü afiyet olsun canım
benim fıstıkta işte senin bir avuç yemiş gibi düşün. saymadım kabaca öyle yazdım. yer fıstığı zaten
olsun canım bu günlerde geçecek nasılsa. sen daha çok bel ve göğüsten mi alıyorsun kilo?
bence orantın güzel canım ya.
cidden güzellik merkezi gibi olmuş
oo süper haber mervee
valla ben böyle aile sağlığı merkezi görmedim çok lüks ücretli sanmaları normal kız
ay bahaar çok geçmiş olsun sakarım benim yaa
alemsin kızz alçı farkını düşeriz olur biter
ablam ne desem bilemedim ya çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel inşkıyamam ona ben minişiim
bence menü güzel canım çok doyurucu o yüzden toksun hala koca 2 yuumurta tek başına bile yeter zaten
ben de mi karatay yapsam diyorum. hiç bilmiyorum o diyeti bi araştırayım diyorum
71 mi yuhhben de mi yapsam diyorum dün tv deydi. kahvaltıda 71 tane yeşil kırma zeytin yemiş. ama başka hiçbir şey yememiş kahvaltıda. oha dedim ya
Busem ac kalmissin ya ayrica fistiklar çok yağlı diye biliyorumilk menü benden gelsin. bilmeden karatay bile yapmış olabilirim. 2 öğün oldu cünküama yediklerim uyar mı bilmem
sabah 10.30
1 bardak süt
16 çiğ yer fıstığı
2 kuru kayısı
akşam 16.45
18 çiğ yer fıstığı
1 dilim tb ekmeği
1 tk yağda 2 sivri biber
1 domates
2 lt su
2 mile leslie
sagol tatlım :)
afiyet olsun canımMenum
Sabah 1 bardak limonlu su
KAHVALTİ(11:00)
1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 parmak kalınlığında peynir
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil caY
AKŞAM
250 gr tavuk
1 kase Mercimek
Azıcık dere otu
4 tk zerdecalli pul biberli yoğurt
3 tane cecil
Su:1 lt oldu 2 ye tamamlicam inşallah
afiyet olsun canımSabah 08.30
2 haslabmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
5 ceviz
Ara 15.00
1 maden suyu
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
2 orta boy firinda kozlenip yapilmis karniyarik
Salata
2.5 litrr su
35 dk yuruyus
makarna olmamis canım afiyet olsunMenüm
07.50
Tam buğday keki (130 kalori)
14.00
1 yumurtalı mantar,
Domates.
Yarım kivi yarım mandalina
18.00
1 tabak zyağlı pırasa yemeği
1 d ekmek
3 yk kıymalı makarna
1 kasee yoğurt
Su.2
Spor yok
afiyet olsun dilekcim10,1dilim t.b ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
2,3zeytin
1 yumurta dan omlet
2 1avuç kuruyemiş
3:30 haşlanmış lahana 1kase yogurt
5 canım çok tatlı çekti 1bardak süte kakao 4,5siyah üzüm 2ceviz 3tatlı kaşığı yulaf la puding yaptım yedim
akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum lahana şişirdi galiba
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canımMenum
08.00 tambugdaydan krep 1 tane, 1 tatli kasigi pekmez, 4 zeytin , az peynir, yarim yumurta
11.00 1 elma
14.00 1 dilim ekmek, 1,5 kase domates corbasi
17.00 1 muz
18.30 kucuk fincan sutlu turk kahvesi
Yatmadan once yogurt kuru yapcam
2.5 su
öğlen olmamış canım çok kh Aksam da ekmek yemesen olurmus afiyet olsun :)Menümm
Kahvaltı 9:00
1 haş yumurta, 1 küçük dlm peynir, 1 tatlı kaşığı tulum peyniri, 1 küçük domates, 4 zeytin, 1 dlm tb ekmek
Öğle 13:00
2 yk bulgur pilavı, 3 yk kurufasulye, azcık lahana turşusu, yarım kepçe çorba
Ara 16:00
1 küçük yerli muz
Akşam 18:00
Yarım kerevizden salata, 50 gr kadar haşnamış tavuk, 1 parça tb ekmek
2 litre su
30 dk yuruyus
Şimdide yeşilçayımı demledim içicem
geçmiş olsun elifim sevindim iyi geçmesine ameliyatın gelişmeleri haber verirsin yine :)Kizlar babam 5 saatlik basarili bir operasyondan sonra suan yogun bakımda durumu çok şükür stabil sabah inşallah servise çıkıcak. Bilgilendirmek istedim sizi.
kayisilar biraz gözüme çarptı canım onun dışında güzel afiyet olsunSabah 9.30 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir bol yeşillik 1 kuru kayısı
Öğle 12 .30 1 kupa mercimek çorbası
2 yk ıspanak 2 yk yoğurt 1 kuru kayısı
Ara 3 küçük hurma
Aksam 6.45 1 büyük servis kaşığı tavada yağsız pişmiş beyaz et
bol yağsız salata
1 kase yoğurt 1 kuru kayısı
1 kupa yaseminli beyaz çay
2lt suya tmmliycam
toplam yarım saat yürüdüm yatmadan spor planım var
afiyet olsun canım ignelik otu nedir?Menüm
Sabah 8.30
10 çiğ badem
1ceviz
1 bardak sütlü nescafe
Öğlen 12.00 (benim için kahvaltı aslında spora geç gidince kahvaltım bu saate kaldı. Spor sonrası proteini)
Kıymalı yumurta( 100gr kıyma :3 yumurta)
1 dilim peynir
Akşam 18.00
100 gr et
Ignelik otu haşlaması 2 yk
1 ufacık lokma ızmır tulum peyniri
Spor: 50 dk yürüyüş , 20 dk koşu, 30 dk ekiptik
Sıvı: 2.5 lt su , 2 bardak yeşil cay
Afiyet olsun canımKizlar gecmisi okudum simdi menumu yazayim
Sabah:08.00 bir haslanmis yunurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,domates ve 3 ceviz.
Ogle:12.15 bir bucuk kase tarhana corbasi.
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz
Aksam:17.30 bir kase mercimek corbasi, 1 tame kozlenmis patlican.
2.5 litre su spor yok.
Afiyet olsun tatlımSabah 8:30 1.5 d çavdar ekmeği 2kk peynir 1tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 12:00 2 tabak fırın karnıbahar 1 kase yoğurt 1 kase mercimek çorbası
Akşam 17:30 1/2 tabak karnıbahar 2 yk yoğurt 1 elma 1 mandalina
Yarım saat spor.
Kiz simit nerden çıktıVe menüm
Sabah(11:00)
1/4simit
1kk peynir
1yumurta
3zeytin
Öğle(14:00)
1kase mercimekçorbası
Ton balıklı salata
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
4yk menemen
1lokma peynir
Ara(20:00)
3kestane
Su:3lt
Afiyet olsun canımMenum
Sabah 2 yumurta peynir 3 zeytin 1 turp salata 4 ceviz 3 kayısı 3 badem bol limonlu çay
Akşam 3 kaşık kısır bir tabak firinda kıymalı türlü
2.5lt tamamlarim ins spor yok yaparsam yazarim
Iyi geceler mervecimKızlar iyi geceler ben kizi uyutma işini kocaya bıraktim başm catliyor ilaç aldım ve yaticam yaron gorusuruz
Sendemi karataya başladın yoksa sıfır karbonhidratMenum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Öğle 14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 18
Bir kase dereotlu yogurt
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
Sağol dilekcim evde kek börek fıstık ve dondurmaya karşı nasıl mücadele verdim anlatamam hele bide meyve yememek için zor tuttum kendimi ama oldu çok şükür yemeden atlattım. Buraya gelmemiş olsaydım çoktan dondurma ve 1 kase fıstık mıdemdeydi bide üstüne meyve ile film keyfi yapardımkarataya layık bir bir menü
ayçama yakışır bi menü olmuş helede spor
Iyi geceler canimBen uykuya cuf cuf :) herkese iyi geceler herkesin geçmiş olsun dilegine teşekkürler
askrhpozitif karatayin ilk günleri çok normal çünkü vücut karbonhidrat istiyor ilk bi hafta sabah iki gün kurusu yiyerek atlatabilirsin
Yok canım öyle denk geldi evdeki yemekler uygun değildi bana bi corbayi icebildim akşamda yogurt yedim :)Sendemi karataya başladın yoksa sıfır karbonhidrat
sabah 5gunkurusu çok olmamış mı ikiyi geçme canım iki tanesi bir meyveIyi akşamlar kızlar menumj yazıp geçmişe dalıcam ceneniz düşmüş yine
Sabah 8:00
Aç karnabahar 5 gün kurusu kayısı ve suyu
1yumurta
3 ceviz
Domates tulum peynir marul
Karışık sebzeli kavurma salata yoğurt
Aksam 18:30
2 yk kiyma
Salata yoğurt
Ara20:30
1avuc üzüm
SU 2l limonlu
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım menun güzelIyi akşamlar kızlar menumj yazıp geçmişe dalıcam ceneniz düşmüş yine
Sabah 8:00
Aç karnabahar 5 gün kurusu kayısı ve suyu
1yumurta
3 ceviz
Domates tulum peynir marul
Karışık sebzeli kavurma salata yoğurt
Aksam 18:30
2 yk kiyma
Salata yoğurt
Ara20:30
1avuc üzüm
SU 2l limonlu
Spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?