- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.241
Guzel canim keki kendinmi yaptin
Yok canim doydumda gun boyu aklim tatlilardaydi,ne yapcami sasirdim
Gulsah guzel aslinda ama oglen cok sislinlik yapar,pazartrsinden sonra tahil ,tursu falan yeme
Canim allah sifa versin
Canim acikmadimda sebze yoktu evde ondan yiyemedim
iyi yapmıssın cnm ben dedim acıkırsın diyeacıktım valla bende domates biber yedim
Guzel canim keki kendinmi yaptin
Yok canim doydumda gun boyu aklim tatlilardaydi,ne yapcami sasirdim
Gulsah guzel aslinda ama oglen cok sislinlik yapar,pazartrsinden sonra tahil ,tursu falan yeme
Canim allah sifa versin
Canim acikmadimda sebze yoktu evde ondan yiyemedim
Yumurtaoff simitin böyle fena olduğunu bilmiyordum yaasağ ol canım
karayatı bilmeyince beceremedim tabi. zaten uğraşmadım da bilmeden olduysa dedim ekmek bozmuş
kızlar kimsenin menüsünde cozutma görmedim bence hepsi çok güzel. çok taktir ettim bugün takımımı kendim de dahil. oh mis gibiyiz valla inş. cuma günü de güzel bir sonuç alırız. emeklerimiz karşılığını tartı bize gösterir dilerim
çok sevindim canım. çok incesin. iyi haberlerle gel inş. geçmişler olsun. acil şifalar..
valla bilmiyorum canım ama acıkmadım. yer fıstığı çok tok tuttu beni proteini bol bi yemiş sanırım o yüzden. yoksa dediğin doğru. ben de daha önce 20 kg verdim 48 kg olmuştum sonra geri aldım malesef. inş bu kez öyle olmaz
yumurtayla hiç aram yok benim ya. diyet için arada zorla yiyorum. menemen severim ama haşl yum hiç sevmiyorum
fıstıklar eve yağlı hilalim ama çok seviyorum. bir de proteini bol olduğundan çok tok tuttu beni.
başka da bir şey yemediğimden kalorisi aşmadı beni sanırım. yarın görürüm tartıda sonucu. artıları yavaş yavaş veriyorum şükür eksiye geçcem inş
Doğru haklısıngüzel canım
seninkide güzel tatlım
Hep güzel
hem makarna hem ekmek
Aksam olmayınca acikmaxinmi
Krep biraz yağlı olmuyomh
güzel canim
Geçmiş olsun elifim sevindim
Güzel canım
ignelik neeeee
Güzel tatlım
yine harikasın
akşam ekmek sevmiyorum ben ama güzel
saatleri yazsan canım ya
ins daha çok faydasini görürsünIlk gundu canim istahimi azaltti sanki biraz
Guzel olmus canim
1.5 saat çok iyi ya benimde hedefinde var bi koşu bandım tamir olsaNe cok ceneniz dusmus ole sizin ya
Gayet guzel fistigim
Cok iyi cnm
Muthissss
Gayet guzel cnm
Sporun muthisss
Gayet iyi cnm
Yapiyolar cnm 1.5 saat filan yuruyus ben sok yani
Gayet guzel cnm
Guzel cnm su muthis
Kisir karatayda serbest ama tabiki listeye yakin degil ben 1 kase yerdim
Aksam az olmus canim
Bence gayet iyi cnm
Geçmiş olsun canim çayda yapabilirgünaydınnn kızlar
dün akşam yediğim tüm yemeği çıkardım yeşil çayımı içtim bir mide bulantısı ya üşüttüm yada çay dokundu , hala biraz buruk midem
kahvaltı istemedi canım
1 küçük muz yedim 1 kutu sütle
Gecmis olsun canimgünaydınnn kızlar
dün akşam yediğim tüm yemeği çıkardım yeşil çayımı içtim bir mide bulantısı ya üşüttüm yada çay dokundu , hala biraz buruk midem
kahvaltı istemedi canım
sen niye ayaktasin kiz bu saatteKizlar cocuklar sakin sukur, yatiyim 2 saat, aklim berilde, bebisinde. allah tum zorluk cekenlere yardim etsin, sizlerede hayirli huzurlu uykular
geçmiş olsun canımgünaydınnn kızlar
kahvaltı istemedi canım
Gunaydin kizlarrrr
günaydınnn kızlar
kahvaltı istemedi canım
Günaydın kızlar bugün de ins dünki gibi güzel menülerde akşama buluşuruzzzz herkese kolay gelsin
Gunaydin hanimlar
Gunaydin kizlar
gunaydinHerkese günaydın mutfağı toplayıp oğlumu uyuyunca gelirim
bu daha iyi hali canımDinlenirsin insalah canim basinda uykusuzluktan agriyor banada olur cunku
Cok az canim bukadar az kaloriye alistirma vucudunu
bahar cim bu ara niye bu kadar huysuzki ya hava degisiki etkilemis olabilirmiBen yine tek başına
Ben yine kk da
Ben yine ac bilac nöbetlerdeyim
Ne olacak benim sönüm
evet canım akşam kuru fasulye pilav vardı bende yemedimNe cok ceneniz dusmus ole sizin ya
Gayet guzel fistigim
Cok iyi cnm
Muthissss
Gayet guzel cnm
Sporun muthisss
Gayet iyi cnm
Yapiyolar cnm 1.5 saat filan yuruyus ben sok yani
Gayet guzel cnm
Guzel cnm su muthis
Kisir karatayda serbest ama tabiki listeye yakin degil ben 1 kase yerdim
Aksam az olmus canim
Bence gayet iyi cnm
Günaydın canımGunaydin kizlarrrr
Günaydın tatlımGünaydın hanimlar
sagol canimafiyet olsun canm
ya ondan oldu yada reglde benim hep bi tatlı krizi olur yiyemedigim için oldu cnm
üzüm için geç bi saat olmuş canm sabah ki kayisilarda biraz fazla gibi
Günaydın ponicimGünaydın herkese
Yok canm hazır aldm torkunun
Günaydın canım geçmiş olsungünaydınnn kızlar
kahvaltı istemedi canım
Günaydın canım ınş :)Günaydın kızlar bugün de ins dünki gibi güzel menülerde akşama buluşuruzzzz herkese kolay gelsin
Günaydın canımGunaydin hanimlar
Günaydın tatlımGunaydin kizlar
Günaydın baharcim kolay gelsin :)Herkese günaydın mutfağı toplayıp oğlumu uyuyunca gelirim
Yumurta
Büyük bir nimet karatayda ekmeksiz olunca banada bazen böyle zor geliyor
Doğru haklısın
ins daha çok faydasini görürsün
1.5 saat çok iyi ya benimde hedefinde var bi koşu bandım tamir olsa
Geçmiş olsun canim çayda yapabilir
Canim benim kucuk sık uyaniyo zaten buyukte cok uyanmazdi ama kucuk olunca uyanmaya basladi,dun uyumadi bi turlusen niye ayaktasin kiz bu saatte
Guzel vermissin ama masallah,ama bence bundan asagisina dusme artik korurken problem yasamabu daha iyi hali canım
Çok geçmiş olsngünaydınnn kızlar
kahvaltı istemedi canım
Gece 1 de çıkmşlar hastaneden canm bişey bulamamışlar nefeste bugün başka bi hastaneye gideceklermişKizlar beril ne yapti acaba cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?