- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.281
bende kaçamak yokda iki gündür attıydım canım sıkılıyor du ama sebebi bugün çıktı regl oldum mKızlarrrr nerdesiniz kaçamak mı yaptınız utançtan mı gelemiyosunuz yoksa
hilalim teşekkür ederimAnladım canım daha hafif şeyler ortmeyi denedinmi yorgan belki ağır geliyordur
Hayırlı olsun dilekcim kolay gelsin :)
bende tartılım etkilemez benideBende de var canim ama sikayetci degilim bu durumdan daha cok motive oluyorum
Allah şifasını versin canımbenim cocukların bakıcısının kızı kan kanseri geçirmiş şimdi de sağlık sorunları var onunla hastaye gittim.bölüm bölüm gezdik.öğleden sonra da işe geldim.bugün geçmiş cok birikmemiş.
ayy ne güzl çok özledim açık havada yuruyus yapmayıYuruyusumu yaptim eve gidiyorum kizlar yemekte ne var hic bilmiyorhm ama canim patlican salatasi istio
Canim zuhal abla aliskanlik yapiyor cidden, bende oyle pembis yazilari goremeyince motivasyonum dusuyor ama saygi duymaliyiz bomba gibi gelir eminim:)Bu durum beni ccok demoralize ediyor sanki kopuyor gibi işi gücü halleder yazar o yaMak istemiyor
Sukur hic kacamak yapmadimKızlarrrr nerdesiniz kaçamak mı yaptınız utançtan mı gelemiyosunuz yoksa
Zuhal abla azicik dedikodunu yaptikNiye ortada yokki cnm benim gördüğüm herkes var
Bendede çocuk var
O varken elime tel alamıyorum durmuyor
bacım birinin tekkeyi beklemesi lazım :)Ben yine tek başına
Ben yine kk da
Ben yine ac bilac nöbetlerdeyim
Ne olacak benim sönüm
çaydan değildir bence önceden de içiyordun üşüttünmikigünaydınnn kızlar
dün akşam yediğim tüm yemeği çıkardım yeşil çayımı içtim bir mide bulantısı ya üşüttüm yada çay dokundu , hala biraz buruk midem
kahvaltı istemedi canım
1 küçük muz yedim 1 kutu sütle
amin canımKizlar cocuklar sakin sukur, yatiyim 2 saat, aklim berilde, bebisinde. allah tum zorluk cekenlere yardim etsin, sizlerede hayirli huzurlu uykular
çok geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sevdikleriyle sinamasinbenim cocukların bakıcısının kızı kan kanseri geçirmiş şimdi de sağlık sorunları var onunla hastaye gittim.bölüm bölüm gezdik.öğleden sonra da işe geldim.bugün geçmiş cok birikmemiş.
bende bde aynı canım tasinicam aman sonra yıkamaya verim perdeler yikancak taşınırken veririm yıkamaya diye diye kaç ay geçti ay bide bu evde ne kadar temizlik yaparsam yapım temizlenmiyor gibi geliyor herşey eski oluncacanım teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin taşınacam diye insan eli kolu kalkmıyor evde halıları yıkama ya vermedim taşınacam ozaman veririm diye sinir oluyordum
Yok kız ne kaçamağı aksine hiç istahim yokKızlarrrr nerdesiniz kaçamak mı yaptınız utançtan mı gelemiyosunuz yoksa
çok geçmiş olsun canımbenim cocukların bakıcısının kızı kan kanseri geçirmiş şimdi de sağlık sorunları var onunla hastaye gittim.bölüm bölüm gezdik.öğleden sonra da işe geldim.bugün geçmiş cok birikmemiş.
Menum
Sabah 11:30
2 yumurtadan omlet
2 kk peynir
Bir dilim tb ekmeği
2 ceri domates
15 de
Bir fincan sütlü kahve
Akşam 18
Bir kase süzme yogurt
Bi lokma tb ekmeği
2 zeytin
Su 1.5 litreyi gecti
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?