Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canim hem emdiği icin cok kalkıyor hemde su ara atakta bu geceki cildis sebebi yorgani niye orttunuz
Canim benim kucuk sık uyaniyo zaten buyukte cok uyanmazdi ama kucuk olunca uyanmaya basladi,dun uyumadi bi turlu
emen çocuklar çok kalkıyor sabretcez

Gecmis olsun canim

sen niye ayaktasin kiz bu saatte

geçmiş olsun canım

gunaydin
Sahgull geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsn

teşekkür ederim kızlarr
çok şükür daha iyiyim

Guzel vermissin ama masallah,ama bence bundan asagisina dusme artik korurken problem yasama
Yok Daha Dusurmem Canım :)
Sağol canim hem emdiği icin cok kalkıyor hemde su ara atakta bu geceki cildis sebebi yorgani niye orttunuz
emen çocuklar çok kalkıyor sabretcez
Canım benimkide o konuda çok sıkıntılı ben o uyuyana kadar ört diye ısrar etmiyorum o kafasina göre takılıyor uyuyunca ortuyorum ben

Mefkurem begeniyorsun yorum yok menüler yok hadi berilin bebek rahatsız sendeki bu suskunluk neden takımın çoğu ortada yok zaten anlamadım gitti
Uzun zaman diyet yapmak kilo alip tekrar vermek tekrar almak bazen insanin sabrini zorluyor olabilir canim zuhal abla hirsli ama belkide yorulmustur ya da suan isi vardir yazar mutlaka:)

Uzun zaman diyet yapmak kilo alip tekrar vermek tekrar almak bazen insanin sabrini zorluyor olabilir canim zuhal abla hirsli ama belkide yorulmustur ya da suan isi vardir yazar mutlaka:)
Bu durum beni ccok demoralize ediyor sanki kopuyor gibi işi gücü halleder yazar o yaMak istemiyor

uyuyunca ortuyorum ama gece uykuda fark edip dellendi
Anladım canım daha hafif şeyler ortmeyi denedinmi yorgan belki ağır geliyordur
selam kızlar ev için uğraşıyorum nezamandır taşınmayı düşünüyordum bitane bulduk anlaştık gibi yoğun olucam bi iki hafta sık sık giremezsemdem kopmam menumu kilomu paylaşırım
Hayırlı olsun dilekcim kolay gelsin :)

Kızlar bi hevesle girdim geçmiş girilmiştir diye ama kimse uğramamis
Kızlar hergün tartılma hastalığı var bende sizde de var mı ya takıntım oldu kendimi tutamıyorum
o bende de var hatta akşam yatmadan önce de tartiliyorum

selam kızlar ev için uğraşıyorum nezamandır taşınmayı düşünüyordum bitane bulduk anlaştık gibi yoğun olucam bi iki hafta sık sık giremezsemdem kopmam menumu kilomu paylaşırım
hayırlı olsun canım birde biz bulabilsek bi ev 3-4 aydır arıyoruz

Mefkurem begeniyorsun yorum yok menüler yok hadi berilin bebek rahatsız sendeki bu suskunluk neden takımın çoğu ortada yok zaten anlamadım gitti
Niye ortada yokki cnm benim gördüğüm herkes var
Bendede çocuk var
O varken elime tel alamıyorum durmuyor

Kızlar bi hevesle girdim geçmiş girilmiştir diye ama kimse uğramamis
o bende de var hatta akşam yatmadan önce de tartiliyorum

hayırlı olsun canım birde biz bulabilsek bi ev 3-4 aydır arıyoruz
canım teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin taşınacam diye insan eli kolu kalkmıyor evde halıları yıkama ya vermedim taşınacam ozaman veririm diye sinir oluyordum

Herkes yoğun herhalde doktorum, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…