- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.261
Sağol canim hem emdiği icin cok kalkıyor hemde su ara atakta bu geceki cildis sebebi yorgani niye orttunuzbu daha iyi hali canım
bahar cim bu ara niye bu kadar huysuzki ya hava degisiki etkilemis olabilirmi
evet canım akşam kuru fasulye pilav vardı bende yemedim
Günaydın canım
Günaydın tatlım
sagol canim
Günaydın ponicim
Günaydın canım geçmiş olsun
Günaydın canım ınş :)
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın baharcim kolay gelsin :)
emen çocuklar çok kalkıyor sabretcezCanim benim kucuk sık uyaniyo zaten buyukte cok uyanmazdi ama kucuk olunca uyanmaya basladi,dun uyumadi bi turlu
sanırım birşey bulamayacaktır küçük hanım meme grevindeGece 1 de çıkmşlar hastaneden canm bişey bulamamışlar nefeste bugün başka bi hastaneye gideceklermiş
Gecmis olsun canim
sen niye ayaktasin kiz bu saatte
geçmiş olsun canım
gunaydin
Sahgull geçmiş olsun canım
bu daha iyi hali canım
bahar cim bu ara niye bu kadar huysuzki ya hava degisiki etkilemis olabilirmi
evet canım akşam kuru fasulye pilav vardı bende yemedim
Günaydın canım
Günaydın tatlım
sagol canim
Günaydın ponicim
Günaydın canım geçmiş olsun
Günaydın canım ınş :)
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın baharcim kolay gelsin :)
sahgull canim gecmis olsun
Çok geçmiş olsn
çok şükür bişeyi olmasındaGece 1 de çıkmşlar hastaneden canm bişey bulamamışlar nefeste bugün başka bi hastaneye gideceklermiş
Yok Daha Dusurmem Canım :)Guzel vermissin ama masallah,ama bence bundan asagisina dusme artik korurken problem yasama
Canım benimkide o konuda çok sıkıntılı ben o uyuyana kadar ört diye ısrar etmiyorum o kafasina göre takılıyor uyuyunca ortuyorum benSağol canim hem emdiği icin cok kalkıyor hemde su ara atakta bu geceki cildis sebebi yorgani niye orttunuz
emen çocuklar çok kalkıyor sabretcez
uyuyunca ortuyorum ama gece uykuda fark edip dellendiYok Daha Dusurmem Canım :)
Canım benimkide o konuda çok sıkıntılı ben o uyuyana kadar ört diye ısrar etmiyorum o kafasina göre takılıyor uyuyunca ortuyorum ben
Bende de var canim ama sikayetci degilim bu durumdan daha cok motive oluyorumKızlar hergün tartılma hastalığı var bende sizde de var mı ya takıntım oldu kendimi tutamıyorum
Uzun zaman diyet yapmak kilo alip tekrar vermek tekrar almak bazen insanin sabrini zorluyor olabilir canim zuhal abla hirsli ama belkide yorulmustur ya da suan isi vardir yazar mutlaka:)Mefkurem begeniyorsun yorum yok menüler yok hadi berilin bebek rahatsız sendeki bu suskunluk neden takımın çoğu ortada yok zaten anlamadım gitti
Bu durum beni ccok demoralize ediyor sanki kopuyor gibi işi gücü halleder yazar o yaMak istemiyorUzun zaman diyet yapmak kilo alip tekrar vermek tekrar almak bazen insanin sabrini zorluyor olabilir canim zuhal abla hirsli ama belkide yorulmustur ya da suan isi vardir yazar mutlaka:)
Anladım canım daha hafif şeyler ortmeyi denedinmi yorgan belki ağır geliyorduruyuyunca ortuyorum ama gece uykuda fark edip dellendi
Hayırlı olsun dilekcim kolay gelsin :)selam kızlar ev için uğraşıyorum nezamandır taşınmayı düşünüyordum bitane bulduk anlaştık gibi yoğun olucam bi iki hafta sık sık giremezsemdem kopmam menumu kilomu paylaşırım
o bende de var hatta akşam yatmadan önce de tartiliyorumKızlar hergün tartılma hastalığı var bende sizde de var mı ya takıntım oldu kendimi tutamıyorum
hayırlı olsun canım birde biz bulabilsek bi ev 3-4 aydır arıyoruzselam kızlar ev için uğraşıyorum nezamandır taşınmayı düşünüyordum bitane bulduk anlaştık gibi yoğun olucam bi iki hafta sık sık giremezsemdem kopmam menumu kilomu paylaşırım
Niye ortada yokki cnm benim gördüğüm herkes varMefkurem begeniyorsun yorum yok menüler yok hadi berilin bebek rahatsız sendeki bu suskunluk neden takımın çoğu ortada yok zaten anlamadım gitti
canım teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin taşınacam diye insan eli kolu kalkmıyor evde halıları yıkama ya vermedim taşınacam ozaman veririm diye sinir oluyordumKızlar bi hevesle girdim geçmiş girilmiştir diye ama kimse uğramamis
o bende de var hatta akşam yatmadan önce de tartiliyorum
hayırlı olsun canım birde biz bulabilsek bi ev 3-4 aydır arıyoruz
Herkes yoğun herhalde doktorum, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zorbenim cocukların bakıcısının kızı kan kanseri geçirmiş şimdi de sağlık sorunları var onunla hastaye gittim.bölüm bölüm gezdik.öğleden sonra da işe geldim.bugün geçmiş cok birikmemiş.
oh sporuda halletmişsin ne güzel, patlıcan salatası bayılırım az yağla istediğin kadar yiyebilirsin hemdeYuruyusumu yaptim eve gidiyorum kizlar yemekte ne var hic bilmiyorhm ama canim patlican salatasi istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?