- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.381
Yok canım çok yağlı yapmayı biz senin isiriklarda olmamis :)baharr lahana sarması olmuş mu bilemedim çok yağlı oluyor. yeme bence sen annen getirse de. afiyet olsun canım onun dışında gayet güzel.
Adımlar süper bi ara bende adım sayiyordumSelam kızlar ben şimcik girdim eve. Hemen geçmişe Dalıcam ama önce menümü yazayım. Tüm gün işte olduğum için çok sağlıklı seyler bulamadığımdan bıraz farlı beslenme oldu bgn
Sabah:7.00
2 yumurta
1 dilim peynir
5 çığ badem
5 fıstık
Öğlen:12.00
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Akşam 15.30
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Yarım kase yeşil salata
Gece
Yoğurt kürü
Spor: 15.000 adım atmışım tüm gün
Sıvı: 1.5 lt su
Afiyet olsun canmİyi geceler geçmişi okudum ama alıntılar uctu menülerini bi kısmı cok güzel bi kismi ciks olmamış bende yazıp yatiyorum
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Roka
Ara(11:00)
Mandalina
Öğle(13:30)
1kase yarma çorbası
2yumuetadan omlet
Bol salata
Aksam(17:00)
4lahana sarması annem göndermiş tek elle pratik şeyler yapıyorum kıyamaz annem ya
Yigurt
Su:2lt
doğru bir söz
5 ay olacak canımTabi menüler böyle olunca gider kilolar sen ne kadar zamanda düştün bu kıloya canm?
Ay dilegin yorum şaşırttı beniHaklisin canim dolma yoktu
sarma olmamış ama hem az hemde yemek yapamiyorsun sanırım baharcim saati de erken diye görmüyorum ama bidaha olmasınİyi geceler geçmişi okudum ama alıntılar uctu menülerini bi kısmı cok güzel bi kismi ciks olmamış bende yazıp yatiyorum
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Roka
Ara(11:00)
Mandalina
Öğle(13:30)
1kase yarma çorbası
2yumuetadan omlet
Bol salata
Aksam(17:00)
4lahana sarması annem göndermiş tek elle pratik şeyler yapıyorum kıyamaz annem ya
Yigurt
Su:2lt
tanitmistim ben ama tekrar yazayım canım malum kalabaligiz :) ismim hilal yaş 24 3.5 yasinda oglusum var :)Ya çok iyi dedin abla ben Yen'i geldim ya kim nedir yas kaçtır ısım nedir tanıyamıyorum bi kısaca tanışsan aslında bi özet geçseler kendilerini
iyi geceler canımGözlerim kapanıyor kızlar. /sanırım sızıp kanlıcam şimdiden iyi geceler size
iyi geceler beybiikızlar bende yatıyorum . açlık geliyor. iyi geceler
Gene iyi uyutmussun canım hergün biraz daha normale döner biraz sık dişini iyi geceler :)İyi geceler hanımlar sallanmadan uyumaya calisiyoruz doğru degol ama yatağında yatsin diye eline telimi verdm müzik acti cimcime oni dinleye dinleye anca uyudu bende ufaktan kacayim
gezmekte miydin canm. Bence trilice börek fln var ama akşam yok dengelemissindir. tabi sende biliyosun ki olmasa daha güzel olurdu.menüm
13.30
2 yk tavuk salatası
1 yk enginar salatası
1 yk mantar salatası
1 yk trileçe
1 ısırık kıymalı börek
1 ısırık peynirli poğaça
19.00
1 yk nar
2 lt su
spor yok
Ben regl sabıt kilo ile başladığımda kendimi şanslı görüyorum çünkü bitiminde 2 - 2.5 kilom gidiyor. Tabi regl iken spor yaparsam yoksa 1 - 1.5 gidiyortartıda eksi görmeyince bide şuan kendimi şişmiş hissediyorum reglin etkisi var mı bilmiyorum tabi
Kız bu takmdaki herkes kilolu bize laf mı sokuyon
Bazen böyle krizler geliyorda patates 1 taneden oluşaymış en azından. Bide aksama badem be Uzum olmasaymış ıyıımıs.Bugun yedikce yedim durduramadim kendimi
Menum gelsin
08.30 3-4 parca sucuk,yarim yumurta,8 zeytin,peynir,1 lokma ekmek
11.00 1 elma
14.00 3 patatesten salata,ayran
19.00 patlican biber domates firina attim yogurtlayip yedim,cocuklar yerken dayanamadim cikolatali gofretten bir isirik aldim
20.00 10 badem,10 uzum
2 litre su
İş yerinde çok zorlanıyorum canm sürekli içmeye çalışıyorum ama toplantı günü ise sürekli o toplantıdan çık diğerine git çok zorluyor beni. İçmeyi fon unutuyorum. Su diğer firmayı kabul edersem rahatlıcam inş :)menü durumuna göre güzel bence canım. afiyet olsun ama su biraz daha iç bence
Evet canm bilerek oldu yanıma kuru yemiş almıştım. İzindeydim ben gittiğimde bir sürü toplantıya girmek durumunda kaldım öğle yemeğini kaçırdım Starbucks var ordan bişi almazdım çok kalorılı seyler salatalarıda mınacık dedim öğleye kuru yemıs yıyeyım akşam oldu eve gelcem diye düşünüyorum ki son dk mesai cıktı eve gelemedim sipariş salata verdim azda kuru yemiş yedim anca bu şekilde toplayabildim.Pek bisey yememissin aslinda canim bilerekmi yaptin findikla fistikla gecistirmissin
5 ay olacak canım
Ay dilegin yorum şaşırttı beni
sarma olmamış ama hem az hemde yemek yapamiyorsun sanırım baharcim saati de erken diye görmüyorum ama bidaha olmasınafiyet olsun tatlım
tanitmistim ben ama tekrar yazayım canım malum kalabaligiz :) ismim hilal yaş 24 3.5 yasinda oglusum var :)
iyi geceler canım
iyi geceler beybii
Gene iyi uyutmussun canım hergün biraz daha normale döner biraz sık dişini iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?