Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adımlar süper bi ara bende adım sayiyordum
Afiyet olsun canm
doğru bir söz

Tabi menüler böyle olunca gider kilolar sen ne kadar zamanda düştün bu kıloya canm?
5 ay olacak canım
Haklisin canim dolma yoktu
Ay dilegin yorum şaşırttı beni
sarma olmamış ama hem az hemde yemek yapamiyorsun sanırım baharcim saati de erken diye görmüyorum ama bidaha olmasın afiyet olsun tatlım
Ya çok iyi dedin abla ben Yen'i geldim ya kim nedir yas kaçtır ısım nedir tanıyamıyorum bi kısaca tanışsan aslında bi özet geçseler kendilerini
tanitmistim ben ama tekrar yazayım canım malum kalabaligiz :) ismim hilal yaş 24 3.5 yasinda oglusum var :)
Gözlerim kapanıyor kızlar. /sanırım sızıp kanlıcam şimdiden iyi geceler size
iyi geceler canım
kızlar bende yatıyorum . açlık geliyor. iyi geceler
iyi geceler beybii
İyi geceler hanımlar sallanmadan uyumaya calisiyoruz doğru degol ama yatağında yatsin diye eline telimi verdm müzik acti cimcime oni dinleye dinleye anca uyudu bende ufaktan kacayim
Gene iyi uyutmussun canım hergün biraz daha normale döner biraz sık dişini iyi geceler :)

menüm

13.30
2 yk tavuk salatası
1 yk enginar salatası
1 yk mantar salatası
1 yk trileçe
1 ısırık kıymalı börek
1 ısırık peynirli poğaça

19.00
1 yk nar

2 lt su
spor yok
gezmekte miydin canm. Bence trilice börek fln var ama akşam yok dengelemissindir. tabi sende biliyosun ki olmasa daha güzel olurdu.

Bazen böyle krizler geliyorda patates 1 taneden oluşaymış en azından. Bide aksama badem be Uzum olmasaymış ıyıımıs.

menü durumuna göre güzel bence canım. afiyet olsun ama su biraz daha iç bence
İş yerinde çok zorlanıyorum canm sürekli içmeye çalışıyorum ama toplantı günü ise sürekli o toplantıdan çık diğerine git çok zorluyor beni. İçmeyi fon unutuyorum. Su diğer firmayı kabul edersem rahatlıcam inş :)

Pek bisey yememissin aslinda canim bilerekmi yaptin findikla fistikla gecistirmissin
Evet canm bilerek oldu yanıma kuru yemiş almıştım. İzindeydim ben gittiğimde bir sürü toplantıya girmek durumunda kaldım öğle yemeğini kaçırdım Starbucks var ordan bişi almazdım çok kalorılı seyler salatalarıda mınacık dedim öğleye kuru yemıs yıyeyım akşam oldu eve gelcem diye düşünüyorum ki son dk mesai cıktı eve gelemedim sipariş salata verdim azda kuru yemiş yedim anca bu şekilde toplayabildim.

Evet canm seni hatırlıyorum. Çöm teşekkürler tekrar tanıttığın için karışıyor hakket baya kişi varız 5 ay çok güzel ben kaplumbağa hızı ile verdım valla kilolarımı regl tefle verirdim neyse şimdi bende hızlanıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…