Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar benim bu hafta moralim çok bozuktu Mefkurem Zuhal ablama bile trip attım beni şutlasin diye itiraf ediyorum ama nede gitmek istiyorum
Tam sopalik yani ilgi çekmeye çalışan oglim gibi .esiminde basının etini yemisim ki sabah kalktım tartı yok
[10.11 07:59] : Ara ara yok
[10.11 07:59] : Kuzeye soruyorum
[10.11 07:59] : Anlamıyo cocuk
[10.11 08:00] : Aradım sakladım onu ben dedi
[10.11 08:00] : Şimdi evde nereye koyar diye düşünme evde degol diyo
[10.11 08:00] : Hergun aynı muhabbet kiloluyum kiloluyum
[10.11 08:01] : Mont alırken çok uzulmus
[10.11 08:01] : Giydigin hiçbirşeyi begdnmiyosun güzel oldu diyorum inanmıyosun diyo
[10.11 08:02] : Artık kafayı bozdun kilo ile seni sevdiğime bile inanmiyon dedi
[10.11 08:02] : Bu halimlemi seviyon diyomusum
[10.11 08:04] : Ne kadar bunalttiysam
[10.11 08:04] : Korudanda randevu almış eski drumdan
[10.11 08:04] : Dedim o çok pahalı
[10.11 08:04] : Ondan olecek değiliz dedi
[10.11 08:26] : Vestelin tartısı geliyormuş 101e yağ olcer
[10.11 08:27] : Akşamda kocadan saklasam mi
[10.11 08:27] : Hadi cuma diyetisyen de tartildim ptesi nolcak
[10.11 08:27] : Kiz ben tartı bağımlısıyım

Bunları da arkadaşlarla konuştuk onlarda bu adamin kıymetini bil dedi

berilceee Mefkurem ben artık cumalari diyetisyende tartilcam ptesi işinize cozecegim inşallah sakinxasi var mı bu durumun

iyi kurtarmışsın gene Allahtan çok aç kaldığın için akşam saldırmamışsın yiyeceklere

baharım ya alemsin :) arkadaşların doğru söylemiş kilosu yüzüden eşini toplum içinde rencide eden kendisi kenan imirzalıoğlu sanıp karısını beğenmeyen hanzolar bukadar çokken memlekete, senin eşin gibi karısının derdiyle dertlenen adamın karşısında saygıyla eğiliyorum diyetisyen çok iyi gelecek sana

lallahim benzetmelere bak

günaydın kızçeler.

+500 üm bugün. dünki menüm kalori olarak düşük olduğu için sabah -300 le uyandım ama cumaya göre değil bir önceki güne göre. karnım şiş uyandım bugün lapa yapıyorum. -600 vermem gerek eksiye geçmek için.

Günaydın canım lapada ne gidiyor genelde gecersin ssende ise yariyorsa bende pek ise yaramadı

Yok canım çok yağlı yapmayı biz senin isiriklarda olmamis :)

evet canım davetteydim. yine de iradeli olduğumu düşünüyorum tadına bakıp bırakmak da iradedir. bu sabah -300 le uyandım ama hala cumaya göre +500 üm malesef. bugün lapa yapıyorum eksiye geçicem inş.

İyi geceler hanımlar sallanmadan uyumaya calisiyoruz doğru degol ama yatağında yatsin diye eline telimi verdm müzik acti cimcime oni dinleye dinleye anca uyudu bende ufaktan kacayim

Kızlar bende yatayim benim ufaklikta az önce uyudu. Karnı agriyormus uyumak istemiyormuş sipa yaaa :)
Iyi geceler hepinize

yiycem bızdıklarınızı heee

gezmekte miydin canm. Bence trilice börek fln var ama akşam yok dengelemissindir. tabi sende biliyosun ki olmasa daha güzel olurdu.

evet canım onlar 1 ısırık olduğu için sbah yine de düne göre -300 le uyandım. ama cumaya göre hala +500

kabul et kız

Günaydın canım lapada ne gidiyor genelde gecersin ssende ise yariyorsa bende pek ise yaramadı

yarına eksiye düşürür diye düşünüyorum canım. bilmiyorum hatırlamıyorum ama lapa bende işe yarıyor

Günaydınlarrrrr
Henüz kalmadim ve tartilmadim deli gibi merak ediyorum ama şimdi küçük cadiyla yatakta oyun oynuyoruz gerçi cimcime babasının yerine yatiyorum diye beni yataktan asagiya iteliyor

kız bu cimcime 19 aylık dimi? bu ne zeka kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…