- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.421
Bende bugun mevlute gideceğim ısırık taktiginimi denesemevet canım davetteydim. yine de iradeli olduğumu düşünüyorum tadına bakıp bırakmak da iradedir. bu sabah -300 le uyandım ama hala cumaya göre +500 üm malesef. bugün lapa yapıyorum eksiye geçicem inş.
yiycem bızdıklarınızı heee
evet canım onlar 1 ısırık olduğu için sbah yine de düne göre -300 le uyandım. ama cumaya göre hala +500
kabul et kız
ay sorma pek kıymetli babaları anahtarın sesini duyunca baba babammmm diye koşup sarılıyor acayip kiskaniyorumGünaydınlarrrrr
Henüz kalmadim ve tartilmadim deli gibi merak ediyorum ama şimdi küçük cadiyla yatakta oyun oynuyoruz gerçi cimcime babasının yerine yatiyorum diye beni yataktan asagiya iteliyor
inşallah canım ya aksan sözde erken yattım yatağında iyice yanima çektim beni gorsunde dursun yatağında diye ama yok en son az bi çizgi film seyretti sonra baktm uyukuluyorum ben yatağı nin kenarına koydum bi ara için gitmis bi uyandım elinde tel müzik acmis onunla uyumus5 ay olacak canım
Ay dilegin yorum şaşırttı beni
sarma olmamış ama hem az hemde yemek yapamiyorsun sanırım baharcim saati de erken diye görmüyorum ama bidaha olmasınafiyet olsun tatlım
tanitmistim ben ama tekrar yazayım canım malum kalabaligiz :) ismim hilal yaş 24 3.5 yasinda oglusum var :)
iyi geceler canım
iyi geceler beybii
Gene iyi uyutmussun canım hergün biraz daha normale döner biraz sık dişini iyi geceler :)
Günaydın herkese
Gunaydin hanimlarr
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
bitti sayılır aslında son gunlerindeyim canim umarim öyle olur ya yoksa yarin çok kötü olur benim içinBen regl sabıt kilo ile başladığımda kendimi şanslı görüyorum çünkü bitiminde 2 - 2.5 kilom gidiyor. Tabi regl iken spor yaparsam yoksa 1 - 1.5 gidiyor
Herkese hayırlı günler dün menüm de kopyala yapıştır yapınca biraz karışmış kusura bakmayın yoksa sabah hakiki karatay kahvaltısı
Günaydın kızlar.
günaydınn herkese
Günaydın kızlargünaydın kızlar tartıya son gün hadi bakalım konuşturalım azmimizi
Canım benim gerçekten çok sanslisin esin cok ince dusunceli ve seni çok önemsiyorGünaydın kızlar benim bu hafta moralim çok bozuktuMefkurem Zuhal ablama bile trip attım beni şutlasin diye itiraf ediyorum ama nede gitmek istiyorum
Tam sopalik yaniilgi çekmeye çalışan oglim gibi .esiminde basının etini yemisim ki sabah kalktım tartı yok
[10.11 07:59] : Ara ara yok
[10.11 07:59] : Kuzeye soruyorum
[10.11 07:59] : Anlamıyo cocuk
[10.11 08:00] : Aradım sakladım onu ben dedi
[10.11 08:00] : Şimdi evde nereye koyar diye düşünme evde degol diyo
[10.11 08:00] : Hergun aynı muhabbet kiloluyum kiloluyum
[10.11 08:01] : Mont alırken çok uzulmus
[10.11 08:01] : Giydigin hiçbirşeyi begdnmiyosun güzel oldu diyorum inanmıyosun diyo
[10.11 08:02] : Artık kafayı bozdun kilo ile seni sevdiğime bile inanmiyon dedi
[10.11 08:02] : Bu halimlemi seviyon diyomusum
[10.11 08:04] : Ne kadar bunalttiysam
[10.11 08:04] : Korudanda randevu almış eski drumdan
[10.11 08:04] : Dedim o çok pahalı
[10.11 08:04] : Ondan olecek değiliz dedi
[10.11 08:26] : Vestelin tartısı geliyormuş 101e yağ olcer
[10.11 08:27] : Akşamda kocadan saklasam mi
[10.11 08:27] : Hadi cuma diyetisyen de tartildim ptesi nolcak
[10.11 08:27] : Kiz ben tartı bağımlısıyım
Bunları da arkadaşlarla konuştuk onlarda bu adamin kıymetini bil dedi
@berilceeeMefkurem ben artık cumalari diyetisyende tartilcam ptesi işinize cozecegim inşallah sakinxasi var mı bu durumun
günaydın canm bende dün sabittom bugin daha tartiyla yuzlesmedim karabuğday detoksu yapicam bende sanirimgünaydın kızçeler.
+500 üm bugün. dünki menüm kalori olarak düşük olduğu için sabah -300 le uyandım ama cumaya göre değil bir önceki güne göre. karnım şiş uyandım bugün lapa yapıyorum. -600 vermem gerek eksiye geçmek için.
Bi bakayım canım bi çözüm bulucam artikCanim projeksiyon aletleri falan oluyo tavana yansitmali onlari dene istersen
19 ayligiz canım sorma çok fena varya maşallah anlamadığı hiç birşey yok yeterki işine gelsinyarına eksiye düşürür diye düşünüyorum canım. bilmiyorum hatırlamıyorum ama lapa bende işe yarıyor
kız bu cimcime 19 aylık dimi? bu ne zeka kızz
sorma ya akşam zil caldimi direk kapıya gidiyorBende bugun mevlute gideceğim ısırık taktiginimi denesem
ay sorma pek kıymetli babaları anahtarın sesini duyunca baba babammmm diye koşup sarılıyor acayip kiskaniyorum
ne detoxu kız greacya diye geçen mi salatası güzel oluyorBu arada karabuğdayin tadı berbatmis bu detoksu bir daha yapmam sanirim
Günaydın herkese
Gunaydin hanimlarr
günaydın kızlar :)Gunaydin kizlar
canım önemli olan vermek ama :) sen azimle devam et kilo mu dayanır sanaEvet canm seni hatırlıyorum. Çöm teşekkürler tekrar tanıttığın için karışıyor hakket baya kişi varız 5 ay çok güzel ben kaplumbağa hızı ile verdım valla kilolarımı regl tefle verirdimneyse şimdi bende hızlanıcam inş
Günaydın kızlar. Öğlene gelirim yine öpüyorum çok hepinizi
Herkese hayırlı günler dün menüm de kopyala yapıştır yapınca biraz karışmış kusura bakmayın yoksa sabah hakiki karatay kahvaltısı
Günaydın kızlar.
günaydınn herkese
günaydın kızlar :)günaydın kızlar tartıya son gün hadi bakalım konuşturalım azmimizi
baharim valla eşini tebrik ederim çok düşünceli. Sende moralini bozma kuzum eninde sonunda o kilolar gidecekGünaydın kızlar benim bu hafta moralim çok bozuktuMefkurem Zuhal ablama bile trip attım beni şutlasin diye itiraf ediyorum ama nede gitmek istiyorum
Tam sopalik yaniilgi çekmeye çalışan oglim gibi .esiminde basının etini yemisim ki sabah kalktım tartı yok
[10.11 08:01] : Giydigin hiçbirşeyi begdnmiyosun güzel oldu diyorum inanmıyosun diyo
@berilceeeMefkurem ben artık cumalari diyetisyende tartilcam ptesi işinize cozecegim inşallah sakinxasi var mı bu durumun
Görüşürüz dilekcimben kaçayım öpüyorum sizi
Inş verirsin beybiigünaydın kızçeler.
+500 üm bugün. dünki menüm kalori olarak düşük olduğu için sabah -300 le uyandım ama cumaya göre değil bir önceki güne göre. karnım şiş uyandım bugün lapa yapıyorum. -600 vermem gerek eksiye geçmek için.
al ye kızevet canım davetteydim. yine de iradeli olduğumu düşünüyorum tadına bakıp bırakmak da iradedir. bu sabah -300 le uyandım ama hala cumaya göre +500 üm malesef. bugün lapa yapıyorum eksiye geçicem inş.
yiycem bızdıklarınızı heee
evet canım onlar 1 ısırık olduğu için sbah yine de düne göre -300 le uyandım. ama cumaya göre hala +500
kabul et kız
günaydın canım bizimki direk babasının yerine yatıyor çözümü bulduGünaydınlarrrrr
Henüz kalmadim ve tartilmadim deli gibi merak ediyorum ama şimdi küçük cadiyla yatakta oyun oynuyoruz gerçi cimcime babasının yerine yatiyorum diye beni yataktan asagiya iteliyor
Olsun canim anladim ,bende bian kendimden suphe ettim kac dolma yedim acaba diye
Uykusuz kalacaksın ama aynı bu şekil devam et gündüz bu ara mümkün olduğunca az uyutki akşamları erken yatsıninşallah canım ya aksan sözde erken yattım yatağında iyice yanima çektim beni gorsunde dursun yatağında diye ama yok en son az bi çizgi film seyretti sonra baktm uyukuluyorum ben yatağı nin kenarına koydum bi ara için gitmis bi uyandım elinde tel müzik acmis onunla uyumus
Günaydın kızlar
bitti sayılır aslında son gunlerindeyim canim umarim öyle olur ya yoksa yarin çok kötü olur benim için
Günaydın kızlar
Canım benim gerçekten çok sanslisin esin cok ince dusunceli ve seni çok önemsiyor
günaydın canm bende dün sabittom bugin daha tartiyla yuzlesmedim karabuğday detoksu yapicam bende sanirim
Grecka mo nedir canm salatası nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu yedim karışımı sevemedimne detoxu kız greacya diye geçen mi salatası güzel oluyor
gündüz bi kere uyuyor ama uzun uyuyorgünaydın kızlar :)
canım önemli olan vermek ama :) sen azimle devam et kilo mu dayanır sana
günaydın kızlar :)
baharim valla eşini tebrik ederim çok düşünceli. Sende moralini bozma kuzum eninde sonunda o kilolar gidecek
Görüşürüz dilekcim
Inş verirsin beybii
al ye kız
günaydın canım bizimki direk babasının yerine yatıyor çözümü buldu
Uykusuz kalacaksın ama aynı bu şekil devam et gündüz bu ara mümkün olduğunca az uyutki akşamları erken yatsın
Bugun yedikce yedim durduramadim kendimi
Menum gelsin
08.30 3-4 parca sucuk,yarim yumurta,8 zeytin,peynir,1 lokma ekmek
11.00 1 elma
14.00 3 patatesten salata,ayran
19.00 patlican biber domates firina attim yogurtlayip yedim,cocuklar yerken dayanamadim cikolatali gofretten bir isirik aldim
20.00 10 badem,10 uzum
2 litre su
Selam kızlar ben şimcik girdim eve. Hemen geçmişe Dalıcam ama önce menümü yazayım. Tüm gün işte olduğum için çok sağlıklı seyler bulamadığımdan bıraz farlı beslenme oldu bgn
Sabah:7.00
2 yumurta
1 dilim peynir
5 çığ badem
5 fıstık
Öğlen:12.00
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Akşam 15.30
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Yarım kase yeşil salata
Gece
Yoğurt kürü
Spor: 15.000 adım atmışım tüm gün
Sıvı: 1.5 lt su
Selam kızlar ben şimcik girdim eve. Hemen geçmişe Dalıcam ama önce menümü yazayım. Tüm gün işte olduğum için çok sağlıklı seyler bulamadığımdan bıraz farlı beslenme oldu bgn
Sabah:7.00
2 yumurta
1 dilim peynir
5 çığ badem
5 fıstık
Öğlen:12.00
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Akşam 15.30
1 incir
2 kayısı
1 ceviz
Yarım kase yeşil salata
Gece
Yoğurt kürü
Spor: 15.000 adım atmışım tüm gün
Sıvı: 1.5 lt su
İyi geceler geçmişi okudum ama alıntılar uctu menülerini bi kısmı cok güzel bi kismi ciks olmamış bende yazıp yatiyorum
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Roka
Ara(11:00)
Mandalina
Öğle(13:30)
1kase yarma çorbası
2yumuetadan omlet
Bol salata
Aksam(17:00)
4lahana sarması annem göndermiş tek elle pratik şeyler yapıyorum kıyamaz annem ya
Yigurt
Su:2lt
Biraz daha az uyut ozaman canım en azindan uykusu düzene girene kadarGrecka mo nedir canm salatası nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu yedim karışımı sevemedim
Elma tarçın yoğurt ve karabugdaydan oluşuyor
gündüz bi kere uyuyor ama uzun uyuyor
Zaten perşembe spor yapmiyoruz canım kaslar sismesin diye :) kolay gelsinselam kızlar gelemedim iş yeri yogun biraz akşamada yatılı misafirim var spor yalan olur eve gidip yemek ıvır zıvır derken hoş cuma önceside iyi olur
Baharcım diyetisyene başlaman güzel olurdane detoxu kız greacya diye geçen mi salatası güzel oluyor
Tartı farkı ekleriz abla yarin belli olur net farklı algılıyor ust bssi çıkıyor çıplak ayak ölçüm alıyor farklı bir algı sistemiBaharcım diyetisyene başlaman güzel olurda
Orda üstün başınla tartılacan
Burada bildirim yapmak için yine evdeki tartıyla devam etsen daha iyi olmazmı
İlk defa duydum o karışımı ama acayip bağırsak çalıştırırGrecka mo nedir canm salatası nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu yedim karışımı sevemedim
Elma tarçın yoğurt ve karabugdaydan oluşuyor
gündüz bi kere uyuyor ama uzun uyuyor
kiz bugün spor yok zatenselam kızlar gelemedim iş yeri yogun biraz akşamada yatılı misafirim var spor yalan olur eve gidip yemek ıvır zıvır derken hoş cuma önceside iyi olur
seyda coşkunun bi detoksuymus canm ama yemesi çok zor ya bi daha yapabilir miyim bilmiyorumİlk defa duydum o karışımı ama acayip bağırsak çalıştırır
kiz bugün spor yok zaten
ben onu sadece yogurtla yiyebildim gercekten kotuBu arada karabuğdayin tadı berbatmis bu detoksu bir daha yapmam sanirim
Sende kendimi gördüm bi anGünaydın kızlar benim bu hafta moralim çok bozuktuMefkurem Zuhal ablama bile trip attım beni şutlasin diye itiraf ediyorum ama nede gitmek istiyorum
Kız bu arada tribi iyi ki beril ablaya atmamışsın kesin atardıTartı farkı ekleriz abla yarin belli olur net farklı algılıyor ust bssi çıkıyor çıplak ayak ölçüm alıyor farklı bir algı sistemi
Esinede söyledim gönlü olurda getirir inşallah tartimi çünkü a101dekinin tek farkı bambu olmasıymış
Kuru yemiş olduğu için acıktırmadı sanırım dilekcim. Akşam geldiğimde acıkır gibi oldum açıkcası gittim dolabın kapağını açtım tam dalacaktım ki dedim bir bardak su içeyim belki açlık değildir. Beynim susamayı ayırt edememiştir. Suda içemedim ya. Sonra koca bardak su içtim açlık gıttiiyi kurtarmışsın gene Allahtan çok aç kaldığın için akşam saldırmamışsın yiyeceklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?