Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bugun mevlute gideceğim ısırık taktiginimi denesem
Günaydınlarrrrr
Henüz kalmadim ve tartilmadim deli gibi merak ediyorum ama şimdi küçük cadiyla yatakta oyun oynuyoruz gerçi cimcime babasının yerine yatiyorum diye beni yataktan asagiya iteliyor
ay sorma pek kıymetli babaları anahtarın sesini duyunca baba babammmm diye koşup sarılıyor acayip kiskaniyorum

inşallah canım ya aksan sözde erken yattım yatağında iyice yanima çektim beni gorsunde dursun yatağında diye ama yok en son az bi çizgi film seyretti sonra baktm uyukuluyorum ben yatağı nin kenarına koydum bi ara için gitmis bi uyandım elinde tel müzik acmis onunla uyumus

Günaydın herkese

Gunaydin hanimlarr

Günaydın kızlar
Ben regl sabıt kilo ile başladığımda kendimi şanslı görüyorum çünkü bitiminde 2 - 2.5 kilom gidiyor. Tabi regl iken spor yaparsam yoksa 1 - 1.5 gidiyor
bitti sayılır aslında son gunlerindeyim canim umarim öyle olur ya yoksa yarin çok kötü olur benim için

Herkese hayırlı günler dün menüm de kopyala yapıştır yapınca biraz karışmış kusura bakmayın yoksa sabah hakiki karatay kahvaltısı

Günaydın kızlar.

günaydınn herkese

günaydın kızlar tartıya son gün hadi bakalım konuşturalım azmimizi
Günaydın kızlar
Canım benim gerçekten çok sanslisin esin cok ince dusunceli ve seni çok önemsiyor
günaydın canm bende dün sabittom bugin daha tartiyla yuzlesmedim karabuğday detoksu yapicam bende sanirim

Canim projeksiyon aletleri falan oluyo tavana yansitmali onlari dene istersen
Bi bakayım canım bi çözüm bulucam artik
yarına eksiye düşürür diye düşünüyorum canım. bilmiyorum hatırlamıyorum ama lapa bende işe yarıyor

kız bu cimcime 19 aylık dimi? bu ne zeka kızz
19 ayligiz canım sorma çok fena varya maşallah anlamadığı hiç birşey yok yeterki işine gelsin
Bende bugun mevlute gideceğim ısırık taktiginimi denesem
ay sorma pek kıymetli babaları anahtarın sesini duyunca baba babammmm diye koşup sarılıyor acayip kiskaniyorum
sorma ya akşam zil caldimi direk kapıya gidiyor bende kiskamiyorum desem yalan olur hani bide ilk kelimesi baba oldu

Günaydın herkese

Gunaydin hanimlarr

günaydın kızlar :)
canım önemli olan vermek ama :) sen azimle devam et kilo mu dayanır sana
Günaydın kızlar. Öğlene gelirim yine öpüyorum çok hepinizi

Herkese hayırlı günler dün menüm de kopyala yapıştır yapınca biraz karışmış kusura bakmayın yoksa sabah hakiki karatay kahvaltısı

Günaydın kızlar.

günaydınn herkese

günaydın kızlar tartıya son gün hadi bakalım konuşturalım azmimizi
günaydın kızlar :)
baharim valla eşini tebrik ederim çok düşünceli. Sende moralini bozma kuzum eninde sonunda o kilolar gidecek
ben kaçayım öpüyorum sizi
Görüşürüz dilekcim
Inş verirsin beybii
al ye kız
Günaydınlarrrrr
Henüz kalmadim ve tartilmadim deli gibi merak ediyorum ama şimdi küçük cadiyla yatakta oyun oynuyoruz gerçi cimcime babasının yerine yatiyorum diye beni yataktan asagiya iteliyor
günaydın canım bizimki direk babasının yerine yatıyor çözümü buldu
Olsun canim anladim ,bende bian kendimden suphe ettim kac dolma yedim acaba diye

Uykusuz kalacaksın ama aynı bu şekil devam et gündüz bu ara mümkün olduğunca az uyutki akşamları erken yatsın

ne detoxu kız greacya diye geçen mi salatası güzel oluyor
Grecka mo nedir canm salatası nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu yedim karışımı sevemedim
Elma tarçın yoğurt ve karabugdaydan oluşuyor
gündüz bi kere uyuyor ama uzun uyuyor

patates olmamış canım

detoks tarzı bişi mi canım bu

lahana sarması dışında iyi bence

Grecka mo nedir canm salatası nasıl oluyor bilmiyorum ama ben bu yedim karışımı sevemedim
Biraz daha az uyut ozaman canım en azindan uykusu düzene girene kadar
selam kızlar gelemedim iş yeri yogun biraz akşamada yatılı misafirim var spor yalan olur eve gidip yemek ıvır zıvır derken hoş cuma önceside iyi olur
Zaten perşembe spor yapmiyoruz canım kaslar sismesin diye :) kolay gelsin

Baharcım diyetisyene başlaman güzel olurda
Orda üstün başınla tartılacan
Burada bildirim yapmak için yine evdeki tartıyla devam etsen daha iyi olmazmı
Tartı farkı ekleriz abla yarin belli olur net farklı algılıyor ust bssi çıkıyor çıplak ayak ölçüm alıyor farklı bir algı sistemi
Esinede söyledim gönlü olurda getirir inşallah tartimi çünkü a101dekinin tek farkı bambu olmasıymış

İlk defa duydum o karışımı ama acayip bağırsak çalıştırır
selam kızlar gelemedim iş yeri yogun biraz akşamada yatılı misafirim var spor yalan olur eve gidip yemek ıvır zıvır derken hoş cuma önceside iyi olur
kiz bugün spor yok zaten

Sende kendimi gördüm bi an

Kız bu arada tribi iyi ki beril ablaya atmamışsın kesin atardı

iyi kurtarmışsın gene Allahtan çok aç kaldığın için akşam saldırmamışsın yiyeceklere
Kuru yemiş olduğu için acıktırmadı sanırım dilekcim. Akşam geldiğimde acıkır gibi oldum açıkcası gittim dolabın kapağını açtım tam dalacaktım ki dedim bir bardak su içeyim belki açlık değildir. Beynim susamayı ayırt edememiştir. Suda içemedim ya. Sonra koca bardak su içtim açlık gıtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…