Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mervecim karatay teyze ne kadar doyuncaya kadar desede bence porsiyon kontrolüne dikkat edilmesi gerekekiyor
Bana göre senin porsiyonların biraz fazlaydı
Onun için işe yaramamış olabilir karatay

Tam ne kadar yapılacağı yazmamış
Ama 2 hafta devam edip bikaç gün ara verilirse iyi olur heralde
banada öyle geldi abla bugün bende başlıcam yoğurt kurune Karatayida dediğin gibi porsiyon halinde devam edicem bakalım bi hafta deneyeym

A kan grubu içinde iyiymiş ama ben bulamadım burda

Kızlar kineo da aynı şekilde
Glutensiz olduğu için şişkinlik yapmıyor ve besleyici
Kinoa ile kısır yapıyorum ben abla canım çok çektiğinde diğer türlü yemek yanında bana fazla geliyor

Selam kizlar okuldan geldim yesil cayimi ictim,aksama yemegimde var azicik dinleneyim
dinlen canım bende evdekiler yaprak sarması vardı buzlukta onu pişirdim kendimede kabak sote liycem tavuk yiyecek tadım yok hasta gibiyim canım istemiyor

Kızlar napıyonuz geldi çattı tartı günü ben bu hafta hiç spor yapamadım hastalıktn ve ders çalşmaktn yediklerime çok dikkat ettim ama umarım artı çıkmam en azından 75 kiloda kalırım
geçen haftaki artıyı attıysan o bile yeter

hadi bakalım busem bol su bitki çayı lapa ile halledersin sen

bende karnabahar la geçen yapıyım dedim salça bitmiş evde üşendim almaya gitmedim kaldı öyle
Karnabaharda ımmm pek severim. Ya benim çok zararlı seylere düşkünlüğüm yok anlaşılan çok şükür ekmek fln aramam makarna sevmem pirinç tüketmem patates kızartmasıdır gözlemedir fln ıyyy yağlı yağlı versinler yeşillik yiyim baklıyat yiyim peynir bayılırım. Zaten kötü alışkanlıklarımın yerini iyilerle değiştiriyorum peynir benim bi çok cıss yıceklerden uzak durmamı sağlıyor

Bende menüyü yazayım ki ağzım bağlansın

Sabah
1 yumurta
7 çığ badem ve yarım ceviz
2 zeytin
1 dilim peynir
3-4 dilim kurutulmuş domates(yağsız)
1 bardak nes kahve ( sütlü ile yaptım şeker kullanmadım )

Akşam 17.30
1 tabak et yemeğı
1 kase chia pudıng
2 kestane

Spor: 25 dk yürüme 20 dk koşma 30 dk elipk
(Tüm bunlarda dahil olmak üzere adım sayım 12.000 olmus)
Sıvı: sımdılık 2 lt su 3 'e tamamlarım inş + 1 bardak yeşil çay

dinlen canım bende evdekiler yaprak sarması vardı buzlukta onu pişirdim kendimede kabak sote liycem tavuk yiyecek tadım yok hasta gibiyim canım istemiyor
Yaprak sarmasi mi ayy bayilirim ben
Aman dikkat et kuzu hasta olunca toparlanmak zor oluyor,kabagida cok severim.Cok pis bogazimya sevmedigim bir sey yok

Ana yapmıyoz mu. Ben yaptıydım :) ama bişi olmaz inş bu gün - 600 deydim. Hemen spordan sonra tartılsan sıkıntı olur ama ben sabah erkenden yaptım iner şişlik inş.
haftaya daha dikkat edersin canım :)
A kan grubu içinde iyiymiş ama ben bulamadım burda

Kızlar kineo da aynı şekilde
Glutensiz olduğu için şişkinlik yapmıyor ve besleyici
erdem maaşını alınca bende alayım bari abla
Kizlar menuyu yazayim

08.30 8 zeytin,peynir,domates,kirmizi biber,yesil biber
11.00 1 havuc
14.00 1 tabak kiymali karnabahar,ayran
17.00 yarim su bardagi sutle kahve,20 findik

2 litre su yatana kadar 3 olur
karnabahar tartı öncesi şişlik yapabilir canım aklında olsun ama menü güzel afiyet olsun
Kız chia pudingi yarın kaçamak olarak yeseydin afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…