- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.461
Tam ne kadar yapılacağı yazmamışdün akşam bende başladım kaç gün yapıcazMefkurem
Mervecim karatay teyze ne kadar doyuncaya kadar desede bence porsiyon kontrolüne dikkat edilmesi gerekekiyor
Bana göre senin porsiyonların biraz fazlaydı
Onun için işe yaramamış olabilir karatay
banada öyle geldi abla bugün bende başlıcam yoğurt kurune Karatayida dediğin gibi porsiyon halinde devam edicem bakalım bi hafta deneyeymTam ne kadar yapılacağı yazmamış
Ama 2 hafta devam edip bikaç gün ara verilirse iyi olur heralde
Kinoa ile kısır yapıyorum ben abla canım çok çektiğinde diğer türlü yemek yanında bana fazla geliyorA kan grubu içinde iyiymiş ama ben bulamadım burda
Kızlar kineo da aynı şekilde
Glutensiz olduğu için şişkinlik yapmıyor ve besleyici
Bende aldımda daha denemedimKinoa ile kısır yapıyorum ben abla canım çok çektiğinde diğer türlü yemek yanında bana fazla geliyor
bende karnabahar la geçen yapıyım dedim salça bitmiş evde üşendim almaya gitmedim kaldı öyleKinoa ile kısır yapıyorum ben abla canım çok çektiğinde diğer türlü yemek yanında bana fazla geliyor
tamam ablam ama sabah yapmıyorum göynümm istemedi aç karna:)Tam ne kadar yapılacağı yazmamış
Ama 2 hafta devam edip bikaç gün ara verilirse iyi olur heralde
dinlen canım bende evdekiler yaprak sarması vardı buzlukta onu pişirdim kendimede kabak sote liycem tavuk yiyecek tadım yok hasta gibiyim canım istemiyorSelam kizlar okuldan geldim yesil cayimi ictim,aksama yemegimde var azicik dinleneyim
geçen haftaki artıyı attıysan o bile yeterKızlar napıyonuz geldi çattı tartı günü ben bu hafta hiç spor yapamadım hastalıktn ve ders çalşmaktn yediklerime çok dikkat ettim ama umarım artı çıkmam en azından 75 kiloda kalırım
hadi bakalım busem bol su bitki çayı lapa ile halledersin sengünaydın kızçeler.
+500 üm bugün. dünki menüm kalori olarak düşük olduğu için sabah -300 le uyandım ama cumaya göre değil bir önceki güne göre. karnım şiş uyandım bugün lapa yapıyorum. -600 vermem gerek eksiye geçmek için.
insanın fikri neyse zikri de o olurmuş canım dolma çekmiş göz öyle görmüş galiba sanırsam :)Olsun canim anladim ,bende bian kendimden suphe ettim kac dolma yedim acaba diye
Aman dikkat et yediklerine misafir yolundan alıkoymasınselam kızlar gelemedim iş yeri yogun biraz akşamada yatılı misafirim var spor yalan olur eve gidip yemek ıvır zıvır derken hoş cuma önceside iyi olur
Ben seviyorum tam bulgurun hissini vermiyor ama çok lezzetli oluyor lBende aldımda daha denemedim
Tadı nasıldı kısır gibi oldumu
Yarın yaparım belki
Karnabaharda ımmm pek severim. Ya benim çok zararlı seylere düşkünlüğüm yok anlaşılan çok şükür ekmek fln aramam makarna sevmem pirinç tüketmem patates kızartmasıdır gözlemedir fln ıyyy yağlı yağlı versinler yeşillik yiyim baklıyat yiyim peynir bayılırım. Zaten kötü alışkanlıklarımın yerini iyilerle değiştiriyorum peynir benim bi çok cıss yıceklerden uzak durmamı sağlıyorbende karnabahar la geçen yapıyım dedim salça bitmiş evde üşendim almaya gitmedim kaldı öyle
Yaprak sarmasi mi ayy bayilirim bendinlen canım bende evdekiler yaprak sarması vardı buzlukta onu pişirdim kendimede kabak sote liycem tavuk yiyecek tadım yok hasta gibiyim canım istemiyor
haftaya daha dikkat edersin canım :)Ana yapmıyoz mu. Ben yaptıydım :) ama bişi olmaz inş bu gün - 600 deydim. Hemen spordan sonra tartılsan sıkıntı olur ama ben sabah erkenden yaptım iner şişlik inş.
erdem maaşını alınca bende alayım bari ablaA kan grubu içinde iyiymiş ama ben bulamadım burda
Kızlar kineo da aynı şekilde
Glutensiz olduğu için şişkinlik yapmıyor ve besleyici
karnabahar tartı öncesi şişlik yapabilir canım aklında olsun ama menü güzel afiyet olsunKizlar menuyu yazayim
08.30 8 zeytin,peynir,domates,kirmizi biber,yesil biber
11.00 1 havuc
14.00 1 tabak kiymali karnabahar,ayran
17.00 yarim su bardagi sutle kahve,20 findik
2 litre su yatana kadar 3 olur
Kız chia pudingi yarın kaçamak olarak yeseydinBende menüyü yazayım ki ağzım bağlansın
Sabah
1 yumurta
7 çığ badem ve yarım ceviz
2 zeytin
1 dilim peynir
3-4 dilim kurutulmuş domates(yağsız)
1 bardak nes kahve ( sütlü ile yaptım şeker kullanmadım )
Akşam 17.30
1 tabak et yemeğı
1 kase chia pudıng
2 kestane
Spor: 25 dk yürüme 20 dk koşma 30 dk elipk
(Tüm bunlarda dahil olmak üzere adım sayım 12.000 olmus)
Sıvı: sımdılık 2 lt su 3 'e tamamlarım inş + 1 bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?