- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.521
Ben bayılıyorum. Hele bide sandıvıcte süper oluyor. Hazırlar yağın içinden geliyor yağlı oluyor bide yağda ne yağı Allah bilir. O yüzden sağolsun anacım yapmış bu sene. İlk yaptıkları çok ince küflenir diye korkmuş kurumaz dıye. 2. Ler çok güzel. Hazırlar kadar etli etli değil ama yinede Kıvamı güzel. Bir domatesi 8 yada 6 ya bölüp yapmış.Afiyer olsun cabmda bşey sorucam kurutulmş domates çok kuru olmuyo mu nasıl tadı
Gayet güzel canım yemeler içmeler erkende bitmişMenüm
07.20
1 dilm kızarmış ekmek
1 çk tereyağ
1 kk peynir
Neskafe
14.00
1 kase tarhana (sebze tarhanası kızlar çok az pirinç koyduk yaparken)
18.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 d ekmek
Su 2.
Spor yok ama 40 dk halısahada kızımla top oynadk
Ben direk bulgur pilavi gibi pişiriyorum ablacım. İçine bazen pişerken baharat koyuyorum az aramo versin diye kullanacağım seye göre değişiyor.bazen limon bazen nar ekşisi fln sıkabiliyorum pişerken.Ben onuda seviyorum da karnıbahar bende şişlik yapıyor ertesi gün artı olduydum geçenlerde
Bende daha düzenli başlıyamadım
Inşallah yarın yeni bi sayfa açıyorum
Edacım sabah çok erken olduğu için bana göre 10 civarı ara 12-1 arasıda öğle olabilirdi
Akşamda yetersiz bana göre
Önceden sadece ıslattınmı yoksa biraz haşladınmı cnm
ne kadannn şanslısın bende zararlı ne varsa severim
spor çok güzel olmuş cnm
Sabahın saatini yazmamışın ama güzel
Akşamda kötü değil, değişik
ilginçmiş
Nerelerdesin cnm pek görünmüyon
O cıss değilki tatlıcım
ayy hilal şu iştahsızlığının yarısını bana versene yaaa
güzel gibi cnm
Öğünlerini yazarken biraz aralık koyarmısın cnm yoksa okuması zor oluyor
Menü güzel görünüyor ama bitter perşembe olmasa daha iyi
Kabul canım ceza sistemi mi getirelim.Kızlar bundan sonra haftaiçi kaçamak yapmayalım. Yapanda cezasını çeksin
Izlemede olucam(sinsi rakibinizYarından itibaren kendi adıma kırmızı alarma geçiyorum çünkü bu hafta yerimde saydım 1 hafta daha boşa gitti
bu hafta bomba gibi geleceğim bu cuma değilYarından itibaren kendi adıma kırmızı alarma geçiyorum çünkü bu hafta yerimde saydım 1 hafta daha boşa gitti
Çok güzel anlatmışHayal kurmayı öğrendim. Siyah zayıf gösterir diye yıllarca hep siyahları sevmiştim. Beyaz bir tişörtün bende nasıl duracağını hayal ettim. Bütün renkleri sevdiğimi de farkettim. Dünyadaki bütün renklerin de bir teşekkürü olmalı aslında Mehtap'a.
Hayır demeyi öğrendim. Bir kurabiye daha mı " Hayır " .
Ve biz Türkler yemek konusunda ısrar etmeyi çok severiz. Şimdi sen bunu ye sonra devam edersin diyenler çok oldu. Ama inanın bir parça daha yemek hayır demenin verdiği keyiften çok çok fazla değil. Sadece yemek konusunda değil herşeyde de unuttuğum o kelimeyle barışmaya başladım üstelik. Öğrendim ya artık bunu.
-Oraya gitmek istemiyorum hayır.
-Bu konuda konuşmak istemiyorum hayır
-Hayır bu benim tercihim değil.
İyi bişeymiş hayır diyebilmek iyi ki öğrendim.
Çok maymun iştahlıydım eskiden, başladığım işi tamamlayamazdım. Ama eğer gerçekten istersem vazgeçmediğimi de gördüm. Verdiğin emeğin işin sonunu getirmediğinde boşa gittiğini görmüşlüğüm de çoktu.
İnat etmeyi öğrendim. Herşeye rağmen..
Yürümeyi çok sevdiğimi öğrendim. Hava güzelse yürüyebilirim, yağmur yağıyorsa yürüyebilirim, karda hem yürüyebilir hem kayabilirim. Evden yarım saat önce çıkabilirim ve hayatın nasıl da aktığını bir arabanın camından çok yürürken farkedebilirim. Yolumun üstünde ne kadar çok sümüklüböcek olduğunu ve hersabah onları görmekten çok mutlu olduğumu 40ıma yaklaşırken yeni farkettim bundan da utanıyorum aslında.
Rahatlayan sadece bedenim değildi açıkçası ruhumda onunla birlikte hafifledi.
Hani çocuklara "bunu yapmamalısın " dersen daha çok yapmak isterler ya, bu yaşam tarzıyla ben yememeliyim demedim hiç. Yedim ama ne yediğimin farkında olarak yedim.
Sonra 3 aylık kısacık bir yolculuk benim hayat tarzım olmaya başladı hiç farketmeden.
Hala ne yediğimin farkındayım. Mesela mücver çok severim az önce 3 tane keyifle yedim ama yanında ekmek yemedim birazcık yoğurtla da doyma kapasitemin yeterince doyurulduğunun farkındayım.
Bunu yaparken de hiç pişmanlık duymuyorum şimdi tartının beni sevdiğini de biliyorum.
Akşamları atıştırmayı çok severdim uzun zaman önce Bunu artık hiç yapmıyorum ki yapmayabilmek de bir alışkanlık aslında. Uyumadan önce hafif bir mide bana daha çok minnet duyuyor , midemi anlıyorum.
Yine Mehtap dondurmanın üstüne çikolata da istiyceksin bir zaman sonra ve arkandaki kilolu insanlar sana özenerek bakıcaklar demişti hiç unutmuyorum. Laf aramızda bunu yapmayı da çok seviyorum. Duble çikolatalı fındıklı dondurma gibisi var mı canım ?
Evet sadece 10 kilo nasıl verilir bunu öğrenmedim ben 2 yıl önce .
Başkaları istiyor diye kendi yolumdan dönmemeyi, hayata karşı ısrarlı olmayı , kendimle barışık olmayı, eskisinden biraz daha dik durmayı öğrendim ve sadece giden 10 kilo bunları yapmamı sağladı inanması güç belki.
Sen de eğer istersen bunu yapabilirsin diye anlatıyorum bunları.
İstiyormusun buna karar ver sadece. Sonra da tabağındaki bir dilim pastadan daha çok değer ver kendine.
İnan böyle hayat daha güzel...
alıntı
Bunu basta konusmustuk sanirim kizlar bakicezzzzSevgili kaptanıcelerim
Biz yer olursa 2 hafta sonra mı gircez. Liste için.il gelen listeye ilk mi girer yoksa En çok yüzdeye sahip olan yeri kapar mı
Afiyet olsun dileğim menü güzel10, 1elma
1 dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates salatalık
haşlanmış yumurta
maydanoz
2 :00 bir kase baharatlı yogurt
4:00 türk kahvesi
7:00 bir tabak yogurt çorbası
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Afiyet olsun canım güzel menüSelam Menümü yazayım sonra geçmiş yapayım
Kahvaltı canım istemedi 1 mandalina yedim
Öğle 12:30
Yarım tabak patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
Ara
1 tane mandalina
Akşam 18:30
1 kase salata, yaklaşık 100 gr haşlanmış tavuk
25 dk yuruyus
1,5 lt su
Yapılan kacamaga göre değişir bence dileğim. Mesela gider börek yer başka bisi yoktu denirse ceza gelir :)bilinçli yapana olsun eldeki imkansızlıktan yapana vermeyelim bence
zuhal abla söyledi canım kaçamak değilmiş puding deyince kaçamak sandım ben :)Hıı ama ben onu kaçamak olarak düşünmemiştim ki içinde serce parmağım kadar muz var chai Sut ve 1 çımdık keci boynuzu unu. Ama dıkkat ederım canım bundan sonra daha çok. Ben onu şişsin midemde tok durayım diye yediydim.
Evet canım normalde vardı zaten ama kalabalık olunca arada kaynadı :)Kabul canım ceza sistemi mi getirelim.
normal yediklerimizin dışında canım. Sağlıklı beslenmeye ters olan şeyler. Kızartma abur cubur hamurisi vsLakin kaçamak neye göre belirlenecek onu iyi belirlemek lazim
Iyi geceler baharcimBen ortalığı toparlayıp uykuya cuf cuf
Çok güzel yazmış paylastigin içinsagol tatlımHayal kurmayı öğrendim. Siyah zayıf gösterir diye yıllarca hep siyahları sevmiştim. Beyaz bir tişörtün bende nasıl duracağını hayal ettim. Bütün renkleri sevdiğimi de farkettim. Dünyadaki bütün renklerin de bir teşekkürü olmalı aslında Mehtap'a.
Hayır demeyi öğrendim. Bir kurabiye daha mı " Hayır " .
Ve biz Türkler yemek konusunda ısrar etmeyi çok severiz. Şimdi sen bunu ye sonra devam edersin diyenler çok oldu. Ama inanın bir parça daha yemek hayır demenin verdiği keyiften çok çok fazla değil. Sadece yemek konusunda değil herşeyde de unuttuğum o kelimeyle barışmaya başladım üstelik. Öğrendim ya artık bunu.
-Oraya gitmek istemiyorum hayır.
-Bu konuda konuşmak istemiyorum hayır
-Hayır bu benim tercihim değil.
İyi bişeymiş hayır diyebilmek iyi ki öğrendim.
Çok maymun iştahlıydım eskiden, başladığım işi tamamlayamazdım. Ama eğer gerçekten istersem vazgeçmediğimi de gördüm. Verdiğin emeğin işin sonunu getirmediğinde boşa gittiğini görmüşlüğüm de çoktu.
İnat etmeyi öğrendim. Herşeye rağmen..
Yürümeyi çok sevdiğimi öğrendim. Hava güzelse yürüyebilirim, yağmur yağıyorsa yürüyebilirim, karda hem yürüyebilir hem kayabilirim. Evden yarım saat önce çıkabilirim ve hayatın nasıl da aktığını bir arabanın camından çok yürürken farkedebilirim. Yolumun üstünde ne kadar çok sümüklüböcek olduğunu ve hersabah onları görmekten çok mutlu olduğumu 40ıma yaklaşırken yeni farkettim bundan da utanıyorum aslında.
Rahatlayan sadece bedenim değildi açıkçası ruhumda onunla birlikte hafifledi.
Hani çocuklara "bunu yapmamalısın " dersen daha çok yapmak isterler ya, bu yaşam tarzıyla ben yememeliyim demedim hiç. Yedim ama ne yediğimin farkında olarak yedim.
Sonra 3 aylık kısacık bir yolculuk benim hayat tarzım olmaya başladı hiç farketmeden.
Hala ne yediğimin farkındayım. Mesela mücver çok severim az önce 3 tane keyifle yedim ama yanında ekmek yemedim birazcık yoğurtla da doyma kapasitemin yeterince doyurulduğunun farkındayım.
Bunu yaparken de hiç pişmanlık duymuyorum şimdi tartının beni sevdiğini de biliyorum.
Akşamları atıştırmayı çok severdim uzun zaman önce Bunu artık hiç yapmıyorum ki yapmayabilmek de bir alışkanlık aslında. Uyumadan önce hafif bir mide bana daha çok minnet duyuyor , midemi anlıyorum.
Yine Mehtap dondurmanın üstüne çikolata da istiyceksin bir zaman sonra ve arkandaki kilolu insanlar sana özenerek bakıcaklar demişti hiç unutmuyorum. Laf aramızda bunu yapmayı da çok seviyorum. Duble çikolatalı fındıklı dondurma gibisi var mı canım ?
Evet sadece 10 kilo nasıl verilir bunu öğrenmedim ben 2 yıl önce .
Başkaları istiyor diye kendi yolumdan dönmemeyi, hayata karşı ısrarlı olmayı , kendimle barışık olmayı, eskisinden biraz daha dik durmayı öğrendim ve sadece giden 10 kilo bunları yapmamı sağladı inanması güç belki.
Sen de eğer istersen bunu yapabilirsin diye anlatıyorum bunları.
İstiyormusun buna karar ver sadece. Sonra da tabağındaki bir dilim pastadan daha çok değer ver kendine.
İnan böyle hayat daha güzel...
alıntı
ablam en azindan sorunun ne olduğunu öğrendik sürekli biseyi yok denip yollanmasindan iyi. Inş iyi olacak nefesimizFistiklarim
Lopez adayi obezlerim
Siskooooonuz geldi
Nefes Hala ayni bagirsakta Virus varmis
1 hafta 10 gun sürermis
O agliyo ben agliyom Salya sümük gecinixoz
Arada o uyuyor Ben bonzai icmis gibi is yapiyom yarim yanalak
Bizden boyle iste
Hepimize tesekkür kizlar ilginiz icin mucccccck
Iyi geceler canimIyi geceler kızlar iki gündür netim yoktu giremedim menulerimi falan yazıcam ama oğlum ağlayıp duruyor bu saat oldu hala uyutamadim yarın yazarım inş yarın herkesle bol eksilerle görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
Ivetttt canimAfiyet olsun dileğim menü güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Yapılan kacamaga göre değişir bence dileğim. Mesela gider börek yer başka bisi yoktu denirse ceza gelir :)
zuhal abla söyledi canım kaçamak değilmiş puding deyince kaçamak sandım ben :)
Evet canım normalde vardı zaten ama kalabalık olunca arada kaynadı :)
normal yediklerimizin dışında canım. Sağlıklı beslenmeye ters olan şeyler. Kızartma abur cubur hamurisi vs
Iyi geceler baharcim
Çok güzel yazmış paylastigin içinsagol tatlım
ablam en azindan sorunun ne olduğunu öğrendik sürekli biseyi yok denip yollanmasindan iyi. Inş iyi olacak nefesimiz
Iyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?