- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.541
Ablam ben biraz iyi niyetliyim ama ayseyi mezun etsek olmazmiAaaaa iki kisilik yer acidi birden
Ayse kendi yazdi canimAblam ben biraz iyi niyetliyim ama ayseyi mezun etsek olmazmi
Tamam abla :) ben sadece sorayım dedim 0.8 kalmış hedefine mezun da olabilirdiAyse kendi yazdi canim
Kiz hilal senin koltukta sallaniyor bakAblam ben biraz iyi niyetliyim ama ayseyi mezun etsek olmazmi
Aslinda olur dur edelim deTamam abla :) ben sadece sorayım dedim 0.8 kalmış hedefine mezun da olabilirdi
Abla yaa bi kerecik oldu olmaz bidahaKiz hilal senin koltukta sallaniyor bak
Bir daha biliyon gerisini
Siz bilirsiniz abla ben sadece sorayım dedim :)Aslinda olur dur edelim de
Bildirim yapmayan topikte 1 haftadir olmayan nasil mezun oldu
Etik olmaz
Hihhhh kahnemmmmm koltuk aslanin agzinda isterse olsun be yaaaaAbla yaa bi kerecik oldu olmaz bidaha
Yok yok olmicak abla :) hem mezun olmama ne kaldı dicemde hedefi dusururum belkiHihhhh kahnemmmmm koltuk aslanin agzinda isterse olsun be yaaaa
AnliyomdaSiz bilirsiniz abla ben sadece sorayım dedim :)
Ay abla ben bisi demedim sadece sordum olmuyorsa yapacak bisi yok zaten :)Anliyomda
Sende Beni anla kafama Gore nasil yapiyim
Kiz Ben de birsey demedim kiAy abla ben bisi demedim sadece sordum olmuyorsa yapacak bisi yok zaten :)
Merhaba canım ne olur kusuruma bakma hatırlayamadımKiz narin huuu bir selam ver kiz
Nanaya selam Soyle bicirigi hasta
işe gitmiştir abla ondan yokturZuhal nirde bu saate olurdu
Tamam ablam :)Kiz Ben de birsey demedim ki
Fistigim ne kusuruMerhaba canım ne olur kusuruma bakma hatırlayamadım
Ay hic bulasmasinAy kızlar sizin bebelerden benim oglanada bulaştı uykusuzluk hala uyumadi böcük diye diye yuvarlaniyor yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?